2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hurma yemek doğumu kolaylaştırır derler ben bi onu denerim yüksek ihtimalle birde reyhanlama varmış kokma konusunda onu merak ettim araştırcam

Tükürme durumunda banada mapus görünür o kesin

Hurma yemek doğumu kolaylaştırır derler ben bi onu denerim yüksek ihtimalle birde reyhanlama varmış kokma konusunda onu merak ettim araştırcam
Ben araştırdım tezi bile yazışmış. 7 tane yeşil yapraklı bitki limon, ıtır vs ezilip zeytinyağına karıştırılıyormuş ama yapması çok zor. Ezerek yapılıyormuş. Onu bilen birisinin yapması lazım.

Bal la tuza da bulayamaz kimse çocuğumu ya onda da kudururum fena halde hadi minnacık tuz bişey olmazda o tene yavruya nasıl kıyıyorlar
Bende bilmiyorum inan ki hadi balı geçtim direkt tuza görmüyorlarmış ya. Ağlar o yavrum. Ben 9 ay ne çilelerle taşıdım onu adamın alnını karışlarım. Ama durulama suyuna bir iki cimdik koyabilirim o olur.

Ay dur Hataylı kankam var yarın arıyım bakalım biliyormuymuş nasıl olduğunu
Şimdi seninle konuşunca buraya bir künefeci açıldı deprem sonrası hataydan geldiler o kadar tatlılar ki. Bende onlara sorucam hdhd vesilesiyle de bir künefe gömerim hdjd

İnşallah biliyordur ya ve kolaydır. Tezde çok zordu.

Öğreniriz biz bu işi hoşumuza giderse yaparız nolcak hatta yazarız anı defterlerine çocuklarımıza aktarılır tuz dan iyidir

Öğreniriz biz bu işi hoşumuza giderse yaparız nolcak hatta yazarız anı defterlerine çocuklarımıza aktarılır tuz dan iyidir
Kesin gider queen. 7 çeşit sararmayan bitkiyi eziyorsun karıştırıyorsun zeytinyağıyla. Ama her gün yeniden yapıcan hdjdj belki daha kolaydır yerlilerin yaptığı. Tez olunca belki zor yazmıştır hdjd bencede ya ben tuz istemem. Benim şuana kadar okey olduğum tek şey durulama suyuna 1-2 cimdik tuz. Birde 40 uçurtma suyuna çeşitli malzemeler.

İş e gitmiycez ya emzir alt değiştir nereye kadar farklı bir etkinlik olur bize de

Tükürme durumunda banada mapus görünür o kesin

Kuzum ne mapusu haksız tahrik ve iyi halden beraat edersin merak etme, o nedir ya birde hastalık kol geziyor, çocuğu yok sarılmasın öpmesinler kısmından ağzına tükürmeye geldi konu
Benim ilk doğumumda kendi annem çok hevesli idi, hastaneye bile cebinde hurma ile geldi ama öyle ilk Ağzına o değsin diye değil ben emzirmiştim sonra bir ara annem Dudaklarına dogru değdirmişti bana saçma gelmişti ama hevesini kırmamıştım (bizim hepimize yapmış) banyo yaparken tuzlama olayını da ter kokmaz az terler diye yapmıştı ama kızım tamam ter kokmuyor ama çok terler o da işe yaramadı

Hurma ne işe yarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…