- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.661
Hurma yemek doğumu kolaylaştırır derler ben bi onu denerim yüksek ihtimalle birde reyhanlama varmış kokma konusunda onu merak ettim araştırcamBizdede tuzlarlar ama ben ilk çocuğumda durulama suyuna tuz attım ve bebeğime şekerli su verelim dediler izin vermedim ilk ağzına değen anne sütü oldu.. birde biz de 40 çıkınca yapılan bir adet yıkama suyuna altın atıyoruz. Zararsız olanları yapıyorum ne yalan diyim.. hurmaya gelince ben yicem süt yapmak konusunda iyi geliyormuş diye duydum
Tükürme durumunda banada mapus görünür o kesinKızım tabi normalde bal ve tuz karıştırılıp bebeğin vücudu kaplanıyormuş. Burda bal tutar belki ama direkt tuza gömenler varmış. Ve allah korusun direkt öldürebilirmiş bile bu şekilde yapılan. Bunu yapanda ne bileyim ben. Tercih birşey demeyeyim. Yapacak olan vardır belki ama ben önermem.
Asıl hatay tarafında reyhanlama varmış o müthiş ama aonu yapmak çok zor malzemeleri zor çünkü. Hatayın büyükleri yapabilir bence onu ancak.
Açsın kendine tükürsün. Tövbeler olsun. Şimdi seviye seviye. İznim olmadan yapılırsa birşey kudurur herkesin burnundan getiririm ama böyle tükürmeli gibi pis birşey yapılırsa bebeğim cezaevine bile düşebilirim, söz veremem
Ben araştırdım tezi bile yazışmış. 7 tane yeşil yapraklı bitki limon, ıtır vs ezilip zeytinyağına karıştırılıyormuş ama yapması çok zor. Ezerek yapılıyormuş. Onu bilen birisinin yapması lazım.Hurma yemek doğumu kolaylaştırır derler ben bi onu denerim yüksek ihtimalle birde reyhanlama varmış kokma konusunda onu merak ettim araştırcam
Bence çok haklı bir giriş olurTükürme durumunda banada mapus görünür o kesin
Dudu periyi çağırın o yaparBen araştırdım tezi bile yazışmış. 7 tane yeşil yapraklı bitki limon, ıtır vs ezilip zeytinyağına karıştırılıyormuş ama yapması çok zor. Ezerek yapılıyormuş. Onu bilen birisinin yapması lazım.
Bulursan kolay çözüm bana da söyle hdjd hataylı birine sordum googlela dedi bana hdjdj soramıyorum o yüzden detayları ama çok zararsız gibi güzelde birşeyDudu periyi çağırın o yapar
Bal la tuza da bulayamaz kimse çocuğumu ya onda da kudururum fena halde hadi minnacık tuz bişey olmazda o tene yavruya nasıl kıyıyorlarBence çok haklı bir giriş olur
Ay dur Hataylı kankam var yarın arıyım bakalım biliyormuymuş nasıl olduğunuBulursan kolay çözüm bana da söyle hdjd hataylı birine sordum googlela dedi bana hdjdj soramıyorum o yüzden detayları ama çok zararsız gibi güzelde birşey
Bende bilmiyorum inan ki hadi balı geçtim direkt tuza görmüyorlarmış ya. Ağlar o yavrum. Ben 9 ay ne çilelerle taşıdım onu adamın alnını karışlarım. Ama durulama suyuna bir iki cimdik koyabilirim o olur.Bal la tuza da bulayamaz kimse çocuğumu ya onda da kudururum fena halde hadi minnacık tuz bişey olmazda o tene yavruya nasıl kıyıyorlar
Şimdi seninle konuşunca buraya bir künefeci açıldı deprem sonrası hataydan geldiler o kadar tatlılar ki. Bende onlara sorucam hdhd vesilesiyle de bir künefe gömerim hdjdAy dur Hataylı kankam var yarın arıyım bakalım biliyormuymuş nasıl olduğunu
Öğreniriz biz bu işi hoşumuza giderse yaparız nolcak hatta yazarız anı defterlerine çocuklarımıza aktarılır tuz dan iyidirŞimdi seninle konuşunca buraya bir künefeci açıldı deprem sonrası hataydan geldiler o kadar tatlılar ki. Bende onlara sorucam hdhd vesilesiyle de bir künefe gömerim hdjd
İnşallah biliyordur ya ve kolaydır. Tezde çok zordu.
Kesin gider queen. 7 çeşit sararmayan bitkiyi eziyorsun karıştırıyorsun zeytinyağıyla. Ama her gün yeniden yapıcan hdjdj belki daha kolaydır yerlilerin yaptığı. Tez olunca belki zor yazmıştır hdjd bencede ya ben tuz istemem. Benim şuana kadar okey olduğum tek şey durulama suyuna 1-2 cimdik tuz. Birde 40 uçurtma suyuna çeşitli malzemeler.Öğreniriz biz bu işi hoşumuza giderse yaparız nolcak hatta yazarız anı defterlerine çocuklarımıza aktarılır tuz dan iyidir
Canım senin kedin yok muyduBeybiler mama sandalyesi için teşekkür ederim galiba ben de bakıcam bu antilop içime sinmedi benim
İş e gitmiycez ya emzir alt değiştir nereye kadar farklı bir etkinlik olur bize deKesin gider queen. 7 çeşit sararmayan bitkiyi eziyorsun karıştırıyorsun zeytinyağıyla. Ama her gün yeniden yapıcan hdjdj belki daha kolaydır yerlilerin yaptığı. Tez olunca belki zor yazmıştır hdjd bencede ya ben tuz istemem. Benim şuana kadar okey olduğum tek şey durulama suyuna 1-2 cimdik tuz. Birde 40 uçurtma suyuna çeşitli malzemeler.
Öğrenelim de güzelce yapalım kız güçlerimizi birleştirirsek beceririz benceİş e gitmiycez ya emzir alt değiştir nereye kadar farklı bir etkinlik olur bize de
Tükürme durumunda banada mapus görünür o kesin
Hurma ne işe yarıyormuşKuzum ne mapusu haksız tahrik ve iyi halden beraat edersin merak etme, o nedir ya birde hastalık kol geziyor, çocuğu yok sarılmasın öpmesinler kısmından ağzına tükürmeye geldi konu
Benim ilk doğumumda kendi annem çok hevesli idi, hastaneye bile cebinde hurma ile geldi ama öyle ilk Ağzına o değsin diye değil ben emzirmiştim sonra bir ara annem Dudaklarına dogru değdirmişti bana saçma gelmişti ama hevesini kırmamıştım (bizim hepimize yapmış) banyo yaparken tuzlama olayını da ter kokmaz az terler diye yapmıştı ama kızım tamam ter kokmuyor ama çok terler o da işe yaramadı
Hurma ne işe yarıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?