- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.681
Yok kuzm :)Canım senin kedin yok muydu
Ya ben organiser almadım daha kolay olur diye dedim valla yoksa ütü yapmicam hala ama şimdi görselde gördüm organiser güzel geldi vazgeçtim. Bişelerin içine tıkayayım da yoksa birbirine girecek herşey. Düşünsene terlikle çocuğun zıbını iç içe mi olsunaksksksk rahatız da o kadar da değilSen gel kilitli poşet sor sonra ğtğ yapmicam de sen olsan sana inanır mısın hdhd
Vayyy hep burda söyleniyordu organiser diye ben de diyordum ki gerek var mı. Ama çok mantıklı geldi görünce.Ben bunlardan aldim canim. Organizerleri 30 derecede 600 devirde yikadm. Canta icine bunlarla yerlestircem. Daha sonra ev icinde illaki kullanirim bunlari. Seviyorum organizerleri
Ben de bakayım canım çok mantıklıBen milyoncularda falan satilan bez seyahat cantalarindan aldim valiz icine onunla koycam. İlk dogumumda ben de kilitli posetlere koymustum
Böyle yapmayı düşünüyodum hiçbişe yapmazsam. O temzilik mendillerini ben genel temizlik için almak istiyorum. Sarı bez ve cif olayına hiç giremiyorum evi b.k götürmedikçe. Islak mendil çok pratik bence.Sleepynin iz bırakmayan temizleyici ıslak mendilleri ile sildim iyice sonra alkollu sprey var cif temizleyici onu sıktım kurudu ama daha valizi hazirlamadm
POLİS OLUR SONUMUZHamile arkadaşlar la konuşurken konusu geçti ben hurmaya şok olmadım da bildiğin tuzlama varmış ona çok şaşırdım bak maden suyunu da ilk senden duydum aklımdan geçen habersiz festinin çocuğuna yapılırsa ortalığı yıkar oldubirde ağza tükürme var kime tükürürse ona çeker onu biliyo musun
Aynen sonra da mapusluk olurumTükürme durumunda banada mapus görünür o kesin
Evin içinde penguen gibi yürümeye başlayınca o ıslak mendiller can oldu sağ kolumYa ben organiser almadım daha kolay olur diye dedim valla yoksa ütü yapmicam hala ama şimdi görselde gördüm organiser güzel geldi vazgeçtim. Bişelerin içine tıkayayım da yoksa birbirine girecek herşey. Düşünsene terlikle çocuğun zıbını iç içe mi olsunaksksksk rahatız da o kadar da değilcarrefour poşetine de koyanayacağıma göre napam buzdolabı saklama kabına mı koyayım çocuğun elbiseleri ne istiyorsun ha neee
Vayyy hep burda söyleniyordu organiser diye ben de diyordum ki gerek var mı. Ama çok mantıklı geldi görünce.
Ben de bakayım canım çok mantıklı
Böyle yapmayı düşünüyodum hiçbişe yapmazsam. O temzilik mendillerini ben genel temizlik için almak istiyorum. Sarı bez ve cif olayına hiç giremiyorum evi b.k götürmedikçe. Islak mendil çok pratik bence.
POLİS OLUR SONUMUZ
Aynen sonra da mapusluk olurum
Reyhanlı nasıl yapılıyor ki anlatsana canımHurma yemek doğumu kolaylaştırır derler ben bi onu denerim yüksek ihtimalle birde reyhanlama varmış kokma konusunda onu merak ettim araştırcam
Bende zararsız şeyleri yapmak istiyorum. 40 suyuna gül yaptıkları pirinç vs koyuluyormuş mesela altını ilk deda duydum bende koyayım hdjd hurma doğuma da yardımcı
Bizde yolunda canım şükür
Iyiyim canim. Benimde bebegn suyu azalmis. Sizinti mi var yoksa kendiliginden mi azaliyor anlayamadik. Haftaya kontrole gidecegim gene. Duruma göre ciger gelistirici ve serum vs alabilirim bide antibiyotk tedavisi. Bu ara kara bulutlar var anlayacagin...bunada şükürBizde yolunda canım şükür31+1 olduk bugün ama sanki bebek içerde zor duruyor gibi hissediyorum. Tam 1 hafta evvel kontrol vardı 1900 gram dedi bebeğe sonra emin olamadı ama 1500ün üstünde kesin dedi. Sizler nasılsınız canım? Giremiyorum maalesef koşturmacadan
Şaka yapıyorum bebeğim. Organizer kesinlikle lazım birde hemşireye verilecek işte ne bilem senin iç çamaşırın vs var onu bile planlamak için çok iyi. Organizer hayat kurtarır bence. Birde ben dağınık bavul görüntüsünü hiç sevmem aradığımı bulamazsam gıcıklanırım. O yüzden bende alıcam tabiiki.Ya ben organiser almadım daha kolay olur diye dedim valla yoksa ütü yapmicam hala ama şimdi görselde gördüm organiser güzel geldi vazgeçtim. Bişelerin içine tıkayayım da yoksa birbirine girecek herşey. Düşünsene terlikle çocuğun zıbını iç içe mi olsunaksksksk rahatız da o kadar da değilcarrefour poşetine de koyanayacağıma göre napam buzdolabı saklama kabına mı koyayım çocuğun elbiseleri ne istiyorsun ha neee
Vayyy hep burda söyleniyordu organiser diye ben de diyordum ki gerek var mı. Ama çok mantıklı geldi görünce.
Ben de bakayım canım çok mantıklı
Böyle yapmayı düşünüyodum hiçbişe yapmazsam. O temzilik mendillerini ben genel temizlik için almak istiyorum. Sarı bez ve cif olayına hiç giremiyorum evi b.k götürmedikçe. Islak mendil çok pratik bence.
POLİS OLUR SONUMUZ
Aynen sonra da mapusluk olurum
İnanıyorum ki haftaya gittiğinde suyun düzelmiş olacak insallah ilaçlara hiç gerek kalmayacakIyiyim canim. Benimde bebegn suyu azalmis. Sizinti mi var yoksa kendiliginden mi azaliyor anlayamadik. Haftaya kontrole gidecegim gene. Duruma göre ciger gelistirici ve serum vs alabilirim bide antibiyotk tedavisi. Bu ara kara bulutlar var anlayacagin...bunada şükür
Evet canım açılmaya faydası varmış.Normal doğuma yardımı vardır demi.. sezeryanla olacam ben ama sırf sütüm hemem gelsinde yavruma vereyim paket mama vermek istemiyorum
Senin kizin masallahi varBizde yolunda canım şükür31+1 olduk bugün ama sanki bebek içerde zor duruyor gibi hissediyorum. Tam 1 hafta evvel kontrol vardı 1900 gram dedi bebeğe sonra emin olamadı ama 1500ün üstünde kesin dedi. Sizler nasılsınız canım? Giremiyorum maalesef koşturmacadan
Yüksek yastıkta yat cnm ben 2 yastıkta yatiyorumGünaydın kizlaragrisiz sizisiz piril piril bir gün olsun ben dün gece uykumda yine boguluyordum. Size de oluyor mu ? Bu ikinci oldu, uyurken midemden bir seyler yukarı cikiyor bogazima geliyor, bogulacakken uyaniyorum. Yutkun, öksür mahvoluyorum, Korkunc bir his eşim uyku apnesidir diyor ama apne sadece nefessiz kalma degilmi? benimkinde daha farkli apne konusunda bilgisi olan var mi? Yoksa ben hamilelik reflüsü yüzünden mi boguluyorum. Bi gün uykumda gercekten bogulup ölücem sanırım
Hastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işteNasıl oldunuz canım. Durumlar nedir umarım iyisinizdir
Dualarım seninle cnm insallah sen bebeğin kardeşin sağlıklı şekilde hastahaneden çıkacaksınızHastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işte
Bebek dirayetli çıktı canım zamanında gelsine YavrunHastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?