2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sen gel kilitli poşet sor sonra ğtğ yapmicam de sen olsan sana inanır mısın hdhd
Ya ben organiser almadım daha kolay olur diye dedim valla yoksa ütü yapmicam hala ama şimdi görselde gördüm organiser güzel geldi vazgeçtim. Bişelerin içine tıkayayım da yoksa birbirine girecek herşey. Düşünsene terlikle çocuğun zıbını iç içe mi olsunaksksksk rahatız da o kadar da değil carrefour poşetine de koyanayacağıma göre napam buzdolabı saklama kabına mı koyayım çocuğun elbiseleri ne istiyorsun ha neee
Ben bunlardan aldim canim. Organizerleri 30 derecede 600 devirde yikadm. Canta icine bunlarla yerlestircem. Daha sonra ev icinde illaki kullanirim bunlari. Seviyorum organizerleri
Vayyy hep burda söyleniyordu organiser diye ben de diyordum ki gerek var mı. Ama çok mantıklı geldi görünce.
Ben milyoncularda falan satilan bez seyahat cantalarindan aldim valiz icine onunla koycam. İlk dogumumda ben de kilitli posetlere koymustum
Ben de bakayım canım çok mantıklı
Sleepynin iz bırakmayan temizleyici ıslak mendilleri ile sildim iyice sonra alkollu sprey var cif temizleyici onu sıktım kurudu ama daha valizi hazirlamadm
Böyle yapmayı düşünüyodum hiçbişe yapmazsam. O temzilik mendillerini ben genel temizlik için almak istiyorum. Sarı bez ve cif olayına hiç giremiyorum evi b.k götürmedikçe. Islak mendil çok pratik bence.
POLİS OLUR SONUMUZ
Tükürme durumunda banada mapus görünür o kesin
Aynen sonra da mapusluk olurum

ffestinalente
Canım biz üniversitede gelişim dersinde gördüğümüz 8-9. Aya kadar uzun süreli oturması yanlış olduğuydu.
Ben şahsen 8. Aya kadar oturtmam sandalyede
Zaten dengesini kurup kendini tutup kafasını denge sağlayıp oturamaz 5. 6. Ayda
Devriliyor minnaklar
Ve bel kasları omurilik için falan iyi değil o kadar erken aylarda oturtmak

Evin içinde penguen gibi yürümeye başlayınca o ıslak mendiller can oldu sağ kolum

Bende zararsız şeyleri yapmak istiyorum. 40 suyuna gül yaptıkları pirinç vs koyuluyormuş mesela altını ilk deda duydum bende koyayım hdjd hurma doğuma da yardımcı
Normal doğuma yardımı vardır demi.. sezeryanla olacam ben ama sırf sütüm hemem gelsinde yavruma vereyim paket mama vermek istemiyorum

Meliss85 mertugce35 kizlarrr hersey yolunda mi bayadir göremedim sizi
Bizde yolunda canım şükür 31+1 olduk bugün ama sanki bebek içerde zor duruyor gibi hissediyorum. Tam 1 hafta evvel kontrol vardı 1900 gram dedi bebeğe sonra emin olamadı ama 1500ün üstünde kesin dedi. Sizler nasılsınız canım? Giremiyorum maalesef koşturmacadan

Iyiyim canim. Benimde bebegn suyu azalmis. Sizinti mi var yoksa kendiliginden mi azaliyor anlayamadik. Haftaya kontrole gidecegim gene. Duruma göre ciger gelistirici ve serum vs alabilirim bide antibiyotk tedavisi. Bu ara kara bulutlar var anlayacagin...bunada şükür

Şaka yapıyorum bebeğim. Organizer kesinlikle lazım birde hemşireye verilecek işte ne bilem senin iç çamaşırın vs var onu bile planlamak için çok iyi. Organizer hayat kurtarır bence. Birde ben dağınık bavul görüntüsünü hiç sevmem aradığımı bulamazsam gıcıklanırım. O yüzden bende alıcam tabiiki.

İnanıyorum ki haftaya gittiğinde suyun düzelmiş olacak insallah ilaçlara hiç gerek kalmayacak

Günaydın kizlar agrisiz sizisiz piril piril bir gün olsun ben dün gece uykumda yine boguluyordum. Size de oluyor mu ? Bu ikinci oldu, uyurken midemden bir seyler yukarı cikiyor bogazima geliyor, bogulacakken uyaniyorum. Yutkun, öksür mahvoluyorum, Korkunc bir his eşim uyku apnesidir diyor ama apne sadece nefessiz kalma degilmi? benimkinde daha farkli apne konusunda bilgisi olan var mi? Yoksa ben hamilelik reflüsü yüzünden mi boguluyorum. Bi gün uykumda gercekten bogulup ölücem sanırım

Senin kizin masallahi var biz dün gittik kontrole 31+3tü 1880 gram geldi ben de oğlum büyümüş diye seviniyorumm masallah kizina

Yüksek yastıkta yat cnm ben 2 yastıkta yatiyorum

Hastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işte
Bebek dirayetli çıktı canım zamanında gelsine Yavrun mubarekt günde hepimiz vakti zamanında sağlıkla alalım ki güzel günlerimize onlardaefaha güzellik katsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…