2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işte
İnşallah çok güzel haberler, gelişmeler olur Hayat. Hastahane zordur eminim ama güvenli bir yerdesin. Anlık müdahale yapabilirler o yönden de orda olman iyi. İnşallah tez vakitle sağlıkla kardeşin bebeğin ve sen evlerine geçebilirsiniz

Bebek dirayetli çıktı canım zamanında gelsine Yavrun mubarekt günde hepimiz vakti zamanında sağlıkla alalım ki güzel günlerimize onlardaefaha güzellik katsın

Allah razı olsun kızlar

Evet midem yandiginda iki uc defa denedim yuksekte yatmayi ama sevemedim konfor duskunu muyum yoksa bende
Aksi mümkün mü sende bir boğa burcusun ben taht gibi hamile yastığı aldığım için çift yastıkla yatıyorum. Kenarlarını da yastık destekliyor anne karnında gibiyim alırı konforlu hdjd ama hamile yastığı olmadan yüksekte bende yatamam konforsuz

kız 8-9 aylık yürüyen arkadaşlarımın bebekleri var kitaplar her şeyi söyleyemez, bebek karar veriyor gelişimine, kimisi 2 yaşında yürür mesela, bebeğe göre hareket etmek gerek diye düşünüyorum..

Kesinlikleee boga etkisi bu Yaa ben hamile yastigini biraktim birkac haftadir, sicaklar basiyor beni, o yastikla daha da yanip tutusuyorum sen yanmiyor musun ya nasil dayaniyosun

Kesinlikleee boga etkisi bu Yaa ben hamile yastigini biraktim birkac haftadir, sicaklar basiyor beni, o yastikla daha da yanip tutusuyorum sen yanmiyor musun ya nasil dayaniyosun
Önden klimayla soğutuyorum evi. Sonra baktım sıcaklanıyor heryeri açıyorum cereyan hdjdj sütyen, kilot yatıyorum zaten. Kocam 5 gündür sayemde hasta jdjdj fena üşütmüş benim soğuk merakım yüzünden yazık

Böyle olunca dayanılır oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…