- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.701
İnşallah çok güzel haberler, gelişmeler olur Hayat. Hastahane zordur eminim ama güvenli bir yerdesin. Anlık müdahale yapabilirler o yönden de orda olman iyi. İnşallah tez vakitle sağlıkla kardeşin bebeğin ve sen evlerine geçebilirsinizHastane de yatıyorum canım teşekkür ederim rahim ağzı na pesser takıldı takip ediyorlar işte
Sağol canım benim Allah razı olsun ama kardeşim den umut yok beyin ölümü olmuş malesefDualarım seninle cnm insallah sen bebeğin kardeşin sağlıklı şekilde hastahaneden çıkacaksınız
Bebek dirayetli çıktı canım zamanında gelsine Yavrunmubarekt günde hepimiz vakti zamanında sağlıkla alalım ki güzel günlerimize onlardaefaha güzellik katsın
Allah razı olsun kızlarİnşallah çok güzel haberler, gelişmeler olur Hayat. Hastahane zordur eminim ama güvenli bir yerdesin. Anlık müdahale yapabilirler o yönden de orda olman iyi. İnşallah tez vakitle sağlıkla kardeşin bebeğin ve sen evlerine geçebilirsiniz
Ne desek boş Allah sana güç versin. Sen bebeğine odaklan inşallah iyi olacaksınızSağol canım benim Allah razı olsun ama kardeşim den umut yok beyin ölümü olmuş malesefbakalım bebiş inşallah üzmez de bizi
Amin kuzum İnşallahNe desek boş Allah sana güç versin. Sen bebeğine odaklan inşallah iyi olacaksınız
Ya evet ben elimden geleni yapacağım olmazsa mecbur mamaya başvururumEvet canım açılmaya faydası varmış.
İnşallah gelir yavrum ama gelmeme ihtimali de var biliyosun bu olasılığı da göz önünde bulundur
Başka yolları var mıymış canım sütün hızlı gelmesi içinYa evet ben elimden geleni yapacağım olmazsa mecbur mamaya başvururum
Yaa cok haklisin yoksa uykumda ölücemYüksek yastıkta yat cnm ben 2 yastıkta yatiyorum
Canım sen tek ve alçak yastıkla mı yatıyorsun? Hamileliğin şanındandır yüksek yastık dhdhhjjjYaa cok haklisin yoksa uykumda ölücem
EvetCanım sen tek ve alçak yastıkla mı yatıyorsun? Hamileliğin şanındandır yüksek yastık dhdhhjjj
Aksi mümkün müEvetmidem yandiginda iki uc defa denedim yuksekte yatmayi ama sevemedim konfor duskunu muyum yoksa bende
Emzirmek bebekle temas geliyor cnm geleceğine inanmak sezeryan yaptım kolostrum geldi önce sonra sütBaşka yolları var mıymış canım sütün hızlı gelmesi için
Bende bebeğime ve kendime güveneceğimEmzirmek bebekle temas geliyor cnm geleceğine inanmak sezeryan yaptım kolostrum geldi önce sonra süt
yok ya bebek kendini belli ediyor 4 aylıkken kısa süreli destekli, 6 aylıkken desteksiz oturuşa geçer çoğu bebekNasıl yaaama ek gıda 6. Syda ve hep oturup yiyorlar
kız 8-9 aylık yürüyen arkadaşlarımın bebekleri var kitaplar her şeyi söyleyemez, bebek karar veriyor gelişimine, kimisi 2 yaşında yürür mesela, bebeğe göre hareket etmek gerek diye düşünüyorum..ffestinalente
Canım biz üniversitede gelişim dersinde gördüğümüz 8-9. Aya kadar uzun süreli oturması yanlış olduğuydu.
Ben şahsen 8. Aya kadar oturtmam sandalyede
Zaten dengesini kurup kendini tutup kafasını denge sağlayıp oturamaz 5. 6. Ayda
Devriliyor minnaklar
Ve bel kasları omurilik için falan iyi değil o kadar erken aylarda oturtmak
Kesinlikleee boga etkisi buAksi mümkün müsende bir boğa burcusun ben taht gibi hamile yastığı aldığım için çift yastıkla yatıyorum. Kenarlarını da yastık destekliyor anne karnında gibiyim alırı konforlu hdjd ama hamile yastığı olmadan yüksekte bende yatamam konforsuz
Önden klimayla soğutuyorum evi. Sonra baktım sıcaklanıyor heryeri açıyorum cereyan hdjdj sütyen, kilot yatıyorum zaten. Kocam 5 gündür sayemde hasta jdjdj fena üşütmüş benim soğuk merakım yüzünden yazıkKesinlikleee boga etkisi buYaa ben hamile yastigini biraktim birkac haftadir, sicaklar basiyor beni, o yastikla daha da yanip tutusuyorum sen yanmiyor musun ya nasil dayaniyosun
Ikiside çok güzel cnm evdekiler Kerem ismine ısınmış kerem olsunKizlar hayirli cumalar isim konusunda anlayanlar veya anlamayanlar fark etmez fikir verebilirmi Kerem ve Selim arasinda kaldim (gerci oglum ve esim Kerem diyor ama) siz ne düşünüyorsunuz
Kizlar hayirli cumalar isim konusunda anlayanlar veya anlamayanlar fark etmez fikir verebilirmi Kerem ve Selim arasinda kaldim (gerci oglum ve esim Kerem diyor ama) siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?