2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
orapunzel sende son durumlar nedir?
Çok şükür kuzu ya, kelebeğimx birincisini kaybetmişti ikincisi hakkında bilginiz yok ama artık üyeliğini iptali edince olumsuz diye düşünüyoruz, bir arkadaşımız da suyu azalıyordu takviye yapılıyordu biliyorsun onun da bebeğin de genetik bir sıkıntı oldugundan dolayı artık gebeliğin sonlardırmak zorunda kaldı

Birde isim yanlış olabilir ama niloyamız vardı, iyi diye hatırlıyorum ama ben temmuz grubunu da takip ediyorum ya artık karıştırmış olabilirim

3. Trimesterde son durumlar bu şekilde, bayramdan sonra artık yavaş yavaş bizde de doğum şekilleri falan konuşulmaya başlar diye düşünüyorum

Ahahahh benimki de sonunda ayni iklimin insanları olduk diyor aşırı memnunn sen hep hamile kal diyor hayatimda ilk defa cam acik uyuyorum da geceleri

Kizlar hayirli cumalar isim konusunda anlayanlar veya anlamayanlar fark etmez fikir verebilirmi Kerem ve Selim arasinda kaldim (gerci oglum ve esim Kerem diyor ama) siz ne düşünüyorsunuz
Kerem yegenimin adı, kendimin de oğlum olacagini onceden bilseydim ablama kaptirmazdim bu ismi ama dediginiz iki isim de cok güzel, zamansiz isimler, her döneme uygun

Ahahahh benimki de sonunda ayni iklimin insanları olduk diyor aşırı memnunn sen hep hamile kal diyor hayatimda ilk defa cam acik uyuyorum da geceleri
Aman allahım hep çok imrenmişimdir sıcaklamayan insanlara hdjdh ben kış günü tişörtle gezerim jdjd monttan kazaktan nefret ederim. Soğuk aşığıyım hdjd benimde kocam sıcak diye kendini paralar çok sever. Ayaklarım ve bacaklarımın yorgan içinde kaldığı asla görülmemiştir ama kocan açılmasın diye bide ayağının altına katlar yorganı çyle bir tezatlık hdjdj

Sizle biz tam zitiz iste nedense ayni iklimin insanı olup evleneni görmedim ben, hep boyle tersine ben de sicak insanlara imrendim hep, kis aylari hep üşümekle gecti benim

Ikiside çok güzel cnm evdekiler Kerem ismine ısınmış kerem olsun

Bende ikisi arasında Kerem i seçerdim

İsmiyle gelsin bende Kerem ciyim

Kerem yegenimin adı, kendimin de oğlum olacagini onceden bilseydim ablama kaptirmazdim bu ismi ama dediginiz iki isim de cok güzel, zamansiz isimler, her döneme uygun
Ayy teşekkür ederim kızlar iyiki sormusum :)

Sağol canım benim Allah razı olsun ama kardeşim den umut yok beyin ölümü olmuş malesef bakalım bebiş inşallah üzmez de bizi
Yha üzüldüm canım ama napcan ölümlü dünyada yaşıyoruz Rabb'im bir sınavı diye düşün. Elbet hepimiz birgün göçüp gidicez bir dk sonraya çıkacağımız allahin bileceği is belli değil Rabb'im herşeyin en hayırlısını nasip etsin aldığımız soluk emanet bu dünyada yapmamız gereken görevleri rabbim layıkıyla yerine getirmemizi nasip etsin evlatlarımıza ailemize sevdiklerimize daha cok vakit ayıralım.

Allah allah acaba doğum yakınlaşıyor diye mi
Ki.. inşallah dayanır daha canım 37ye kadar falan. Bol su tüketmeye devam et sen

Senin kizin masallahi var biz dün gittik kontrole 31+3tü 1880 gram geldi ben de oğlum büyümüş diye seviniyorumm masallah kizina
Valla büyüyorlar senin oğlan da kocaman olmuş çok yaklaştı artık yaa. Ben zaten öylw bişey ki sizde nasıl bilmiyorum ama sonki son bikaç haftamdaymışım gibi hissediyorum. Yani ilkine göre kıyaslayınca şuanki halim benim ilkinin son haftları. İnşallah erkenden gelmeye kalkmaz korkuyorum valla.

Yaa gerçekten mii off çok üzüldüm yaa.. 2 oğlandı kelebeğimx in hatırlıyorum, kıyamam çok heyecanlıydı hep çok üzüldüm vallahi ya..
Evet hatırlıyorum o arkadaşımızı da off yaa ne kötü haberler varmış
Aynen canım çok yaklaştı artık doğumlar hayırlısuyla inşallah alalım kucaklarımıza hepimiz

tecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
Sezeryan için depend zor oldu diyorlar

Asıl sezeryan sonrası için depent derler (ben ilk doğumum da kullandım çok da memnun kaldım)
O yüksel bel oluyor ya
Dikiş yerine gelmiyor ama tabi normal bedeninizin en az 1 beden büyüğünü alın ben mesela L beden aldım

tecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
Sezeryan için depend zor oldu diyorlar
Depend benim sezeryan yerime yapıştı cnm hic kullanmadim normal bebek bezi koydum cok kanamam olmadı da ped kullandim 1 hafta kadardi ama lekelenmeler devam etti biraz

Birde bu sıcakta depend sezeryan yerini terletir pişirir benim düşüncem bende bir işe de yaramadı ama yine doğumumdan kalan var koyarım çantaya kullanmam büyük olasılıkla doğum yapınca kızlar bir terliyorsunuz anlatamam şapır şapır sular dökülüyor valize yüz havlusu da koyun derim

Off off hem de ne yaniyor daha doguma da cok var. Bi arkadasim iki hafta once dogum yapti, lohusayim daha cok yaniyorum diyor, dogru mu sefika sen bilirsin? Lohusayken de yanacak miyiz böyle allahim dayanamammm
İlk zamanları evet bi hararet gibi oluyordu ben hep kışın yaptım suan yaza denk geldi yanacam kesin suan boyleysem doğumdan duş almış gibi çıkarım kesin ben orda banyoya girerim gibi ilk günleri kanama daha yoğun oluyor du hastanede takilan hasta bezlerinden takiyordum ben sonra eve geçince gece pedi kullanıyordum hasta bezinden var baya kullan at yaparım diye cantama bes tane ondan bir pakette pet koydum nolur nolmaz diye. Gece oturdum buzluktan buz cikarttim kıtır kıtır bir yedim yerkende yaniyom dedikce benimki gülüyor bugüne soğuk birsyeler istedim bakalım unutmazda getirise normalde yazi severim hani kisin daha soğuk yağmur çamur derken yazin her yer su gir çık duşa da şuan öyle bir bunaltıcı geliyorki hava doğumu düşünemiyorum yha ayını ayarlayamadik diyorum ötekine söz kari kışın ortasına yaparız diyo manyak yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…