- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.721
İsmiyle gelsinKizlar hayirli cumalar isim konusunda anlayanlar veya anlamayanlar fark etmez fikir verebilirmi Kerem ve Selim arasinda kaldim (gerci oglum ve esim Kerem diyor ama) siz ne düşünüyorsunuz
Selam kızlar nasılsınız? Çoktandır giremedim. Artık hepimiz 30. Haftlardayız sanırım be çabuk geçmiş zaman
Herkes iyidir inşallah? kelebegimx haricinde erken doğum yapan oldu mu? Umarım herkesin bebişleri iyidir
Ahahahh benimki de sonunda ayni iklimin insanları olduk diyorÖnden klimayla soğutuyorum evi. Sonra baktım sıcaklanıyor heryeri açıyorum cereyan hdjdj sütyen, kilot yatıyorum zaten. Kocam 5 gündür sayemde hasta jdjdj fena üşütmüş benim soğuk merakım yüzünden yazık
Böyle olunca dayanılır oluyor.
KeremKizlar hayirli cumalar isim konusunda anlayanlar veya anlamayanlar fark etmez fikir verebilirmi Kerem ve Selim arasinda kaldim (gerci oglum ve esim Kerem diyor ama) siz ne düşünüyorsunuz
Aman allahım hep çok imrenmişimdir sıcaklamayan insanlara hdjdh ben kış günü tişörtle gezerim jdjd monttan kazaktan nefret ederim. Soğuk aşığıyım hdjd benimde kocam sıcak diye kendini paralar çok sever. Ayaklarım ve bacaklarımın yorgan içinde kaldığı asla görülmemiştir ama kocan açılmasın diye bide ayağının altına katlar yorganı çyle bir tezatlık hdjdjAhahahh benimki de sonunda ayni iklimin insanları olduk diyoraşırı memnunn sen hep hamile kal diyor hayatimda ilk defa cam acik uyuyorum da geceleri
Sizle biz tam zitiz isteAman allahım hep çok imrenmişimdir sıcaklamayan insanlara hdjdh ben kış günü tişörtle gezerim jdjd monttan kazaktan nefret ederim. Soğuk aşığıyım hdjd benimde kocam sıcak diye kendini paralar çok sever. Ayaklarım ve bacaklarımın yorgan içinde kaldığı asla görülmemiştir ama kocan açılmasın diye bide ayağının altına katlar yorganı çyle bir tezatlık hdjdj
Ikiside çok güzel cnm evdekiler Kerem ismine ısınmış kerem olsun
Bende ikisi arasında Kerem i seçerdim
İsmiyle gelsinbende Kerem ciyim
Ayy teşekkür ederim kızlar iyiki sormusum :)Keremyegenimin adı, kendimin de oğlum olacagini onceden bilseydim ablama kaptirmazdim bu ismi ama dediginiz iki isim de cok güzel, zamansiz isimler, her döneme uygun
Yha üzüldüm canım ama napcan ölümlü dünyada yaşıyoruz Rabb'im bir sınavı diye düşün. Elbet hepimiz birgün göçüp gidicez bir dk sonraya çıkacağımız allahin bileceği is belli değil Rabb'im herşeyin en hayırlısını nasip etsin aldığımız soluk emanet bu dünyada yapmamız gereken görevleri rabbim layıkıyla yerine getirmemizi nasip etsin evlatlarımıza ailemize sevdiklerimize daha cok vakit ayıralım.Sağol canım benim Allah razı olsun ama kardeşim den umut yok beyin ölümü olmuş malesefbakalım bebiş inşallah üzmez de bizi
Yanıyor burası yhaSizle biz tam zitiz istenedense ayni iklimin insanı olup evleneni görmedim ben, hep boyle tersine ben de sicak insanlara imrendim hep, kis aylari hep üşümekle gecti benim
Allah allah acaba doğum yakınlaşıyor diye miIyiyim canim. Benimde bebegn suyu azalmis. Sizinti mi var yoksa kendiliginden mi azaliyor anlayamadik. Haftaya kontrole gidecegim gene. Duruma göre ciger gelistirici ve serum vs alabilirim bide antibiyotk tedavisi. Bu ara kara bulutlar var anlayacagin...bunada şükür
Valla büyüyorlar senin oğlan da kocaman olmuşSenin kizin masallahi varbiz dün gittik kontrole 31+3tü 1880 gram geldi ben de oğlum büyümüş diye seviniyorumm masallah kizina
Yaa gerçekten mii off çok üzüldüm yaa.. 2 oğlandı kelebeğimx in hatırlıyorum, kıyamam çok heyecanlıydı heporapunzel sende son durumlar nedir?
Çok şükür kuzu ya, kelebeğimx birincisini kaybetmişti ikincisi hakkında bilginiz yok ama artık üyeliğini iptali edince olumsuz diye düşünüyoruz, bir arkadaşımız da suyu azalıyordu takviye yapılıyordu biliyorsun onun da bebeğin de genetik bir sıkıntı oldugundan dolayı artık gebeliğin sonlardırmak zorunda kaldı
Birde isim yanlış olabilir ama niloyamız vardı, iyi diye hatırlıyorum ama ben temmuz grubunu da takip ediyorum ya artık karıştırmış olabilirim
3. Trimesterde son durumlar bu şekilde, bayramdan sonra artık yavaş yavaş bizde de doğum şekilleri falan konuşulmaya başlar diye düşünüyorum
Off off hem de ne yaniyor daha doguma da cok var. Bi arkadasim iki hafta once dogum yapti, lohusayim daha cok yaniyorum diyor, dogru mu sefika sen bilirsin? Lohusayken de yanacak miyiz böyleYanıyor burası yha
tecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
Sezeryan için depend zor oldu diyorlar
Bencedeee keremmAyy teşekkür ederim kızlar iyiki sormusum :)
Depend benim sezeryan yerime yapıştı cnm hic kullanmadim normal bebek bezi koydum cok kanamam olmadı da ped kullandim 1 hafta kadardi ama lekelenmeler devam etti biraztecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
İlk zamanları evet bi hararet gibi oluyordu ben hep kışın yaptım suan yaza denk geldi yanacam kesin suan boyleysem doğumdan duş almış gibi çıkarım kesin ben orda banyoya girerim gibi ilk günleri kanama daha yoğun oluyor du hastanede takilan hasta bezlerinden takiyordum ben sonra eve geçince gece pedi kullanıyordum hasta bezinden var baya kullan at yaparım diye cantama bes tane ondan bir pakette pet koydum nolur nolmaz diye. Gece oturdum buzluktan buz cikarttim kıtır kıtır bir yedim yerkende yaniyom dedikce benimki gülüyor bugüne soğuk birsyeler istedim bakalım unutmazda getiriseOff off hem de ne yaniyor daha doguma da cok var. Bi arkadasim iki hafta once dogum yapti, lohusayim daha cok yaniyorum diyor, dogru mu sefika sen bilirsin? Lohusayken de yanacak miyiz böyleallahim dayanamammm
Benim ablam hep ped kullanmis canim ya depende ihtiyac duymamis. O yüzden depend alip almama konusunda kararsizimtecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?