2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Off off hem de ne yaniyor daha doguma da cok var. Bi arkadasim iki hafta once dogum yapti, lohusayim daha cok yaniyorum diyor, dogru mu sefika sen bilirsin? Lohusayken de yanacak miyiz böyle allahim dayanamammm
Bide lohusa teri denen birşey varmış. Bende doğum yapan analar grubunda gördüm. Hazirandı yanılmıyorsam. Baya baya terliyormuşsun.

Benim ablam hep ped kullanmis canim ya depende ihtiyac duymamis. O yüzden depend alip almama konusunda kararsizim
Ben de hic depend kullanmamistim. Hastaneden cikis yapana kadar hasta bezi kullandim daha sonra ped leke sekline gelince de gunluk ped kullanmistim

Ahhaahh hakli sonrakini kisa denk getirirsiniz masallah performansiniz süper

Bide lohusa teri denen birşey varmış. Bende doğum yapan analar grubunda gördüm. Hazirandı yanılmıyorsam. Baya baya terliyormuşsun.
Allahimm hem hamilelik hem lohusalik en sicak zamanlara nasil denk gelir ya dogum eylulde falan olsa lohusalikta yirtardik bari neyse ikinci cocuklari ona gore planlariz

@Sarisinmelekk, C Cerito , @Meliss85 iyi misiniz? Melis arada beğeni yapıyor buralarda da diğerlerinden hiç ses yok
Canım iyiyim ,kv ,kv annesi , görümcem bizdeydi ben de sürekli kendimi meşgul ettim rahatlamak için pek giremedim.Daha sık gireceğim. İyiyim ben biraz çatı ağrısı ,biraz koca özlemi ,biraz hastane çantası paniği ,biraz artık depresyon modu ortaya karışık yuvarlanıp gidiyorum Sen nasılsın herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…