- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.741
Bide lohusa teri denen birşey varmış. Bende doğum yapan analar grubunda gördüm. Hazirandı yanılmıyorsam. Baya baya terliyormuşsun.Off off hem de ne yaniyor daha doguma da cok var. Bi arkadasim iki hafta once dogum yapti, lohusayim daha cok yaniyorum diyor, dogru mu sefika sen bilirsin? Lohusayken de yanacak miyiz böyleallahim dayanamammm
Ben de hic depend kullanmamistim. Hastaneden cikis yapana kadar hasta bezi kullandim daha sonra ped leke sekline gelince de gunluk ped kullanmistimBenim ablam hep ped kullanmis canim ya depende ihtiyac duymamis. O yüzden depend alip almama konusunda kararsizim
Güle güle kullan cnmMüslin Bezi Kumaş Çeşitleri ve Fiyatları | Kumas.com
Kızlar müslimlerim geldi. Yumuşacık müthiş çok beğendim. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir
Ahhaahh hakli sonrakini kisa denk getirirsinizİlk zamanları evet bi hararet gibi oluyordu ben hep kışın yaptım suan yaza denk geldi yanacam kesin suan boyleysem doğumdan duş almış gibi çıkarım kesin ben orda banyoya girerim gibi ilk günleri kanama daha yoğun oluyor du hastanede takilan hasta bezlerinden takiyordum ben sonra eve geçince gece pedi kullanıyordum hasta bezinden var baya kullan at yaparım diye cantama bes tane ondan bir pakette pet koydum nolur nolmaz diye. Gece oturdum buzluktan buz cikarttim kıtır kıtır bir yedim yerkende yaniyom dedikce benimki gülüyor bugüne soğuk birsyeler istedim bakalım unutmazda getirisenormalde yazi severim hani kisin daha soğuk yağmur çamur derken yazin her yer su gir çık duşa da şuan öyle bir bunaltıcı geliyorki hava doğumu düşünemiyorum yha ayını ayarlayamadik diyorum ötekine söz kari kışın ortasına yaparız diyo manyak yha
Allahimm hem hamilelik hem lohusalik en sicak zamanlara nasil denk gelir yaBide lohusa teri denen birşey varmış. Bende doğum yapan analar grubunda gördüm. Hazirandı yanılmıyorsam. Baya baya terliyormuşsun.
Ayy ne guzel Rabbim.saglikla kucağımiza almayi nasip etsinBencedeee keremmbenimde bebişin adı kerem olcak allahın izniyle
Ped yeterli olur mu ki. Bende var uzun ama sanki dışına taşar gibime geldi. Hasta bezi de bana çok büyük gelecek gibi geliyor. Kararsızım ne koyacağım konusundaBenim ablam hep ped kullanmis canim ya depende ihtiyac duymamis. O yüzden depend alip almama konusunda kararsizim
Ben hurmayı duydum canım onun dışındaBaşka yolları var mıymış canım sütün hızlı gelmesi için
Rezene tane kimyon ve anason karışımı sıcak suda demliyorsun o da süt yapıyorBaşka yolları var mıymış canım sütün hızlı gelmesi için
Başka yolları var mıymış canım sütün hızlı gelmesi için
Kız alçak yastıkta nasıl boğulmuyosunn ben midemden gelen asitle boğuluyodum uykuda elimden gelse oturarak uyucamEvetmidem yandiginda iki uc defa denedim yuksekte yatmayi ama sevemedim konfor duskunu muyum yoksa bende
İçerik güzel duruyor zaten incir prolaktini yükseltir o da süt üretimini artırır ..
Bu tarifi yapan arkadaşlarım sütlerinin hemen ve çok geldiğini söylediler
Buuu benç
Kız alçak yastıkta nasıl boğulmuyosunn ben midemden gelen asitle boğuluyodum uykuda elimden gelse oturarak uyucam
Canım iyiyim ,kv ,kv annesi , görümcem bizdeydi ben de sürekli kendimi meşgul ettim rahatlamak için pek giremedim.Daha sık gireceğim. İyiyim ben biraz çatı ağrısı ,biraz koca özlemi ,biraz hastane çantası paniği ,biraz artık depresyon modu ortaya karışık yuvarlanıp gidiyorum@Sarisinmelekk, C Cerito , @Meliss85 iyi misiniz? Melis arada beğeni yapıyor buralarda da diğerlerinden hiç ses yok
Vıy galiba bi ay sonra dırıırırırırırırŞimdi bir soru da ben patlatıyım sezeryandan ne kadar sonra denize girebiliyoruz
Peki ne zaman içmeye başlamak gerek bu tarifleriiiiiiOoo baya yorumlar birikmiş . Okuyamıyorum evimde değilim. Kızlar bı ara hatırlatın size süt arttirucu kaynar tarifi Atayim.
Ben heralde 80 tane falan aldım yaAğız mendili bolca alın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?