2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ped yeterli olur mu ki. Bende var uzun ama sanki dışına taşar gibime geldi. Hasta bezi de bana çok büyük gelecek gibi geliyor. Kararsızım ne koyacağım konusunda
Normal doğuma depend galiba lazım olur ama ,sezeryandaki kanama değişiyormuş bazıları çok kanıyormuş bazıları çok az.yaşayıp göreceğiz galiba

tecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
Sezeryan için depend zor oldu diyorlar
İlk 3 gün depend kullandım sonra normal pede döndüm kanamam da 15-20 gün arası sürmüştü diye hatırlıyorum

tecrübeli anneler doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? İlk gün bez sonra ped mi kullandınız
Benim nerdeyse hiç kanamam olmadı sebebi nedir bilmiyorum ama çoğu kadın kanıyormuş ama ... Ped kullandım onıda sadece 4 gün ve bitti hemen

bende de ayni sandalye sadece farklı bir markası var temizlemeside kolay ve cok stabil
benim 5/6gun yogundu always ultra binden night kulandim ondan sonra always ultra ya geçtim 15/20 gun sordu tabi ilk 6/10 gun öyle adet gibiydi sonra azaldı. benim yırtılmam vardi ve ağrım oluyordu hastanede bana buzdolabından buzlu ped veriyorlardı cok iyi geliyordu bilginize evde de kendim pedleri islatip buzdolabına atıyordum

Ahhaahh hakli sonrakini kisa denk getirirsiniz masallah performansiniz süper
Adam niyeti bozdu benim ben değilse üçe tamamdım neyse doğunca bir süre vaz geçer iki sene bi kesin çıkar aklindan da sonrasında da yasimiz geçiyor meciyo ayana kandircam mecbur degilse benim is Zor

Meliss85 bu arada unutmadan söyleyeyim. Bazen kk ne giriyorum ve 38483838291919238 bildirim oluyor çok şaşırıyorum alla alla ben ne yazmıştım da böyle etkileşim oldu diye. Bi açıyorum melis bütün yazdıklarımı beğenmiş ay valla yerin ayrı bravo üşenmeden bu güne kadar bütün yazıları beğendin yemin ederim helal

Kızlar selamlar umarım herkes iyidir Bebek arabası emzik vebiberon olarak ne tercih ettiniz acabaaa bu ara onların arayısındayım

Canım ben salı günü gidip öğreneceğim şimdilik yoğurt ve havuç suyu ile idame ettiriyorum günlerimi. Bugün diyetisyen randevum vardı, orada bebek 1700 gram göründü umarım doğrudur :) bakalım randevu gününü bekliyorum.

Annem de öyle dedi,hiç oluk oluk kan görmedim ben dedi.bende sezeryana güveniyorum
Ay benim cok surdu ya oluk oluk degil ama adetin yogun gunu gibiydi baslarda azala azala tam olarak bitmesi 35-40 gunu buldu. Dogumdan sonra 3. Ayda da regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…