- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.781
Ay benim cok surdu ya oluk oluk degil ama adetin yogun gunu gibiydi baslarda azala azala tam olarak bitmesi 35-40 gunu buldu. Dogumdan sonra 3. Ayda da regl oldum
Hay Allah yaa ne güldümmmÖzellikle yenidoğan olmalı hdhdh hatta üzerine yenidoğan diye yazmalısın ki görenler hasedinden çatlasın hdjdjdj
Evet cnm hemsireler depend bana yapisinca bebek bezi taktılar bende onlardan gördümBildiğin benim bebeğe aldığım bezi mi takayım? Mantıklı. Şey dermişim yenidoğan di mi?
İste bunlar kisiden kisiye degisiyor kiminin az kanamasi oluyor kiminin cok kiminin kisa suruyor kiminin uzun bazisi sutten kesene kadar regl olmuyor bilemiyosunAyy birde bu konu var, ben 1.5 ay sonra normal döngüme devam etmiştim
Yengem çocugu 1.5 yaşına gelinceye kadar adet olmadı
Evet cnm hemsireler depend bana yapisinca bebek bezi taktılar bende onlardan gördüm
Kız tabii milletin parmağına ancak olacak yenidoğanı kendine takarsa düşman çatlatırHay Allah yaa ne güldümmmfesti kopardın beni yeminle 5 dkdir kendime gelemiyorum asfdgh
E burda takanlar varmış ben mi anlamadım ya. Espri mi gerçek mi laf mı sokuyorsun napıyon bacımKız tabii milletin parmağına ancak olacak yenidoğanı kendine takarsa düşman çatlatırmüthiş bir yöntem
Bacım sen yenidoğanı gördün mü hiç hdjdj benim şahsen 2 parmağını zor kapatır hdjdE burda takanlar varmış ben mi anlamadım ya. Espri mi gerçek mi laf mı sokuyorsun napıyon bacım
Laf sokuyordun haaaaa püüüüüüü Nerden göreyim ya görmedim tabii bütün saf duygularımla sordum hahahhaha sence şu zamana kadar sorduğum sorulara bakarak cidden yenidoğanla bir temasım olmuş gibi mi duruyorumBacım sen yenidoğanı gördün mü hiç hdjdj benim şahsen 2 parmağını zor kapatır hdjd
Biz şimdilik kapı pencere ve vantilatör idare ediyoruz da böyleyken bile çocuklar sabaha karşı usutuyor bizim üstlerine battaniye tabi ben notoru hararet yapmış araba gibiyim gece bir şişe buzlu su içip içindeki buzları yiyip öyle yatıyorum serinliyor bi ben uyuduktan sonra yanınca pek sey olmuyor ama ikiden sonrası burasıda güzel serin oluyor. Bilerek pencere perde açığız sabah güneş erken doğuyor erken kalkayim diye zaten Geceleri uyuyamıyorum don dolas wcsi hiç bitmiyor mübarek musluk bozuk açık sürekli gibiÖnden klimayla soğutuyorum evi. Sonra baktım sıcaklanıyor heryeri açıyorum cereyan hdjdj sütyen, kilot yatıyorum zaten. Kocam 5 gündür sayemde hasta jdjdj fena üşütmüş benim soğuk merakım yüzünden yazık
Böyle olunca dayanılır oluyor.
O icinde bi korucu taşırmaz bariyer var yha onlari yırt Boydan boya sağlı sollu ben adet ken evde kalan son bezleri o şekil de kulanip bitirmiştim yarim paket vardı.bizim gorumceden ogrendim bende onun âdeti falza yoğun gelirdi bebek bezi takardı o içindeki lastikli kismi söküp ozaman kocaman ve daha düzgün duruyordu bezBildiğin benim bebeğe aldığım bezi mi takayım? Mantıklı. Şey dermişim yenidoğan di mi?
Bacım sen yenidoğanı gördün mü hiç hdjdj benim şahsen 2 parmağını zor kapatır hdjd
Laf sokuyordun haaaaa püüüüüüü Nerden göreyim ya görmedim tabii bütün saf duygularımla sordum hahahhaha sence şu zamana kadar sorduğum sorulara bakarak cidden yenidoğanla bir temasım olmuş gibi mi duruyorum
Kızlar niye bebek bezi koyuyoruz ya depent niye almıyoruz kiO icinde bi korucu taşırmaz bariyer var yha onlari yırt Boydan boya sağlı sollu ben adet ken evde kalan son bezleri o şekil de kulanip bitirmiştim yarim paket vardı.bizim gorumceden ogrendim bende onun âdeti falza yoğun gelirdi bebek bezi takardı o içindeki lastikli kismi söküp ozaman kocaman ve daha düzgün duruyordu bez
Yapıştı mııııı bayılazam galibaaaEvet cnm hemsireler depend bana yapisinca bebek bezi taktılar bende onlardan gördüm
Canım bana sorma ben rezil oldum linçlendimKızlar niye bebek bezi koyuyoruz ya depent niye almıyoruz ki
Hahhaha tazecik hamişleriz ama biz bilmiyoruz napalmCanım bana sorma ben rezil oldum linçlendimciddi ciddi bebek bezi koyuyoruz sandım hem de yenidoğan ama sanırım daha geniş diye büyük boy olandan kullanılıyor bilemedim. Bence en mantıklısı hastanelerin vermesi ya onu da biz düşünmeyelim yani. İlk defa adet olan kız gibi hissediyorum şu an. Ne yapıcam nasıl takıcam ne kadar sürecek me kadar kanar hiç fikrşm yok
O kadar yukarı çıkıyor mu yaHahhaha tazecik hamişleriz ama biz bilmiyoruz napalmben kanamam olacağını bile yeni öğrendim gittim hemen iki paket depent aldım sezaryen olcam bi de dikişime yapışırsa ölüremmm
Yoo direk külot içine koyuyon cnm kenarlari yırtıp tutuyor külot yani siz bana bakmayın yine pedinizi depend lohusa pedi koyun benim başıma öyle gelmişti o an öyle gelişti olayBebek bezini bantladılar mı o zaman nasıl tutturdular
Bayılma kız sanırsam bantların izi kaliyor ya yapışkanlığı ona yapıştıYapıştı mııııı bayılazam galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?