2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay benim cok surdu ya oluk oluk degil ama adetin yogun gunu gibiydi baslarda azala azala tam olarak bitmesi 35-40 gunu buldu. Dogumdan sonra 3. Ayda da regl oldum

Ayy birde bu konu var, ben 1.5 ay sonra normal döngüme devam etmiştim
Yengem çocugu 1.5 yaşına gelinceye kadar adet olmadı

Ayy birde bu konu var, ben 1.5 ay sonra normal döngüme devam etmiştim
Yengem çocugu 1.5 yaşına gelinceye kadar adet olmadı
İste bunlar kisiden kisiye degisiyor kiminin az kanamasi oluyor kiminin cok kiminin kisa suruyor kiminin uzun bazisi sutten kesene kadar regl olmuyor bilemiyosun

Bacım sen yenidoğanı gördün mü hiç hdjdj benim şahsen 2 parmağını zor kapatır hdjd
Laf sokuyordun haaaaa püüüüüüü Nerden göreyim ya görmedim tabii bütün saf duygularımla sordum hahahhaha sence şu zamana kadar sorduğum sorulara bakarak cidden yenidoğanla bir temasım olmuş gibi mi duruyorum

Biz şimdilik kapı pencere ve vantilatör idare ediyoruz da böyleyken bile çocuklar sabaha karşı usutuyor bizim üstlerine battaniye tabi ben notoru hararet yapmış araba gibiyim gece bir şişe buzlu su içip içindeki buzları yiyip öyle yatıyorum serinliyor bi ben uyuduktan sonra yanınca pek sey olmuyor ama ikiden sonrası burasıda güzel serin oluyor. Bilerek pencere perde açığız sabah güneş erken doğuyor erken kalkayim diye zaten Geceleri uyuyamıyorum don dolas wcsi hiç bitmiyor mübarek musluk bozuk açık sürekli gibi anca öğlen yada akşam üstü küt gidersem uyku öyle. Uykumuz gariplesti benim

Bildiğin benim bebeğe aldığım bezi mi takayım? Mantıklı. Şey dermişim yenidoğan di mi?
O icinde bi korucu taşırmaz bariyer var yha onlari yırt Boydan boya sağlı sollu ben adet ken evde kalan son bezleri o şekil de kulanip bitirmiştim yarim paket vardı.bizim gorumceden ogrendim bende onun âdeti falza yoğun gelirdi bebek bezi takardı o içindeki lastikli kismi söküp ozaman kocaman ve daha düzgün duruyordu bez

İ
Bacım sen yenidoğanı gördün mü hiç hdjdj benim şahsen 2 parmağını zor kapatır hdjd

Kızlar niye bebek bezi koyuyoruz ya depent niye almıyoruz ki

Kızlar niye bebek bezi koyuyoruz ya depent niye almıyoruz ki
Canım bana sorma ben rezil oldum linçlendimciddi ciddi bebek bezi koyuyoruz sandım hem de yenidoğan ama sanırım daha geniş diye büyük boy olandan kullanılıyor bilemedim. Bence en mantıklısı hastanelerin vermesi ya onu da biz düşünmeyelim yani. İlk defa adet olan kız gibi hissediyorum şu an. Ne yapıcam nasıl takıcam ne kadar sürecek me kadar kanar hiç fikrşm yok

30+4 ten sesleniyorum bir konuya yazarken ağırlık ve yetisememekten gelene kadar sayfalarca birikiyor
Yıllarca üşüyen ben Allah im sıcaktan pisiyorum
Ayaklarım sanki bir odun fırını sürekli sıcak
İştah kapalı sadece meyve ve soğuk içecek tüketmek istiyorum
Doğum stresi var aşırı geriliyorum
Ağlayasim hep var
Kimse ile konusasim gelmiyor eksikleri tamamlayacak halim bile yok sanki
Biliyorum yalnız değilim fakat bu durum doğuma kadar böyle mi devam eder

Hahhaha tazecik hamişleriz ama biz bilmiyoruz napalm ben kanamam olacağını bile yeni öğrendim gittim hemen iki paket depent aldım sezaryen olcam bi de dikişime yapışırsa ölüremmm

Hahhaha tazecik hamişleriz ama biz bilmiyoruz napalm ben kanamam olacağını bile yeni öğrendim gittim hemen iki paket depent aldım sezaryen olcam bi de dikişime yapışırsa ölüremmm
O kadar yukarı çıkıyor mu ya hastanedeki ebe ya da doktora sor canım. Özelse hele daha rahat ulaşıp bilgi alabilirsin bence.

Bişe dicem kızlar burada herkes az çok nasıl doğuracağına karar vermiş gibi görünüyor. Özellikle sezeryen olacaklar. Ben geçende doktora sordum hiç yorum yapmadı ya. Annem de bugün sordu ee plan yaptın mı ne zaman doğacakmış vs ona göre gelecek şehir dışından. Dedim ki doktor söylemedi tahmini doğum tarihi ya da nasıl olacak falan. Ultrason fotosunda yazıyordu bi tek onda gördüm dedim. Nasıl yani hala bilmemen tuhaf dedi. En son 29. Haftada gitmiştim, bir ay sonra gel dedi. Haftaya gittiğimde 33 haftalık olcam. Sizce tekrar sorayım mı ya da nst ye bağlar mı beni? Sanki gene 15 dk muayene edip bir ay sonra görüşürüz derse sinir olcam gibi bilemedim. Yani ben istiyorum ki sorsun ne istiyorsun, kim seninle olacak, uyuşma yöntemi ne tercih ediyorsun bilmemne. Diğer doktoru değişip buna geldim bu da sanki aşırı rahat ya. Yoksa bu detaylar hiç konuşulmuyor o an mı karar veriliyor nasıl oluyor? Ben istiyorum ki doğumhaneyi göreyim odaları göreyim hatta. Odalar da doluydu geçen gittiğimde. Ya da ne bileyim o kadar para bayılcaz, biri gelsin yardımcı olsun süreç nasıl ilerler, ne getirmemiz gerek, ne gereksiz falan. Ben mi çok ciddiye alıyorum onlar mı çok otomatiğe bağlamış anlamadım. Sizce bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…