2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bakacam bakalım haftaya nasıl çağırıyor mu yoksa gene bir aya mı gel dicek. Ben şuan nasıl gelecekse bebek öyle gelsin düşüncesindeyim o yüzden standart süreci öğrenmek istedim canım ama normalmiş zaten bu haftaya kadar ayda bir demek ki ben biraz panik yaptım herkesi nst de ya da iki haftalık ziyarette okuyunca

Canim bu yazdigin detaylarin hicbirini biz de konusmadik daha, ki en basindan beri ayni doktora gidiyorum. Dogumhane hangi katta, odalar nerde nasil en ufak bilgim yok. Sorsam öğrenir bilgi alirdim bence ama normal rutin bu sekildedir diye düşünüyorum

Kızlar bir haftadır sabahları ve gece kalktığımda ağrılarla uyanıyorum
Belden altım aşırı ağrıyor sanki tutulmuş gibi
Zor yürüyorum tuvalet de nasıl baskı yapıyor
Tuvaletten sonra biraz yürüyünce açılıyorum
Var mı böyle olan

Canım ben risk almak istemedim prima aldım. Pisik olduktan sonra her sey daha zor olur diye korktum. Stok da yapmadim ama 1 numaradan 150 tane falan aldim, devami yok. Yegenim 4 yasina kadar bezlendi, hep prima kullandi. Ama primanin pisik yaptigi bebekler de olabiliyormus sans isi biraz. Belki elimdekiler bitince molfix deneyebilirim

Günaydın kızlar,
Konuşmaları ancak bitirebildim. Herkes genel anlamda iyidir inşallah.

hepsonradan
orapunzel

Ikinizede çok geçmiş olsun. Güzel haberlerle gelin inşallah.

Hayat su Ne diyecegimi bilemiyorum canim..Allah sabır versin. Sen ve bebeğin de daha iyi olacaksınız inşallah. Biraz daha dayanın.

Kalçada benim ağrı merkezi uyuyorum ama uyaninca daha da ağrılarla uyanıyorum bir de ek olarak çatı ağrım var

ben hep yıkıyorum islak mendil sadece dışarda kullanıyorum büyük bir ihtimal oglandada öyle olacak şükür kizimda hiç enfeksiyon falan kapmadı.Aslinda doğru erkek bebeklerin bakimi daha kolaydırda ucunu nasıl temizleyeceğiz nasil temiz tutacağız onu bilmiyorum

Çok değilmi belki 3 haziran gidince düşürecektir artık haftalarımız aynı
Bilemedim,bende bekledim ki herkesinki gibi iki hafta sonra çağırır,nst ye bağlar,ama hersey normal cikinca demek gerek duymadı,dedi aksi bir durum olmadı sürece 1ay sonra görüşürüz,ondan sonra biraz daha sık görüşeceğiz, yani sonra ki randevum bayramdan sonra

Beni 35 te nst için çağırdı

senin erken dogurmayacagini biliyor doktorda demekki 3 unden sonra 2 haftaya düşürür bence merak etme

Bende üç diyince şaşırdım hep iki haftaya çağırıyordu sanırım haftası denk gelsin diyemi dedi napti anlamadım adama diyom bu sefer neden uc hf dediki hep ikiydi diyo heyye sen hastasın zaten hep erken gitmen lazimdj diye dalga geçiyor benlede Dr meraklısı yaptı beni girersek ilk nstmiz olcak 3 temmuzda bakalım

Belim basladi simdiden tam Kuyruk sokumunun biraz daha üstü ve karnımda sol tarafım da ağrımaya başladı birazda bacaklarım zorluyor gibi belimdeki dökülüyor sanki artık ağırlaşıyor sanirim baya zorlamaya başladı sabaha karsida belim soğuk ta kalmış açıkta dahada agriyo sol kalcam tarafı yanlız değilsin canım. Böyle her gun oram ağrıyo buram ağrıyo dedikce benimki de sen zaten başından beri oram buram diyon diyo değişen birşey yok diyo. bunlar yük ağrısı canim is yaptıkça kipirdadikca aksama acısı çıkıyor

Beni 35 te nst için çağırdı
Bende gideceğim sıra 35 haftalık olucam,ama nst hic bisey demedi
senin erken dogurmayacagini biliyor doktorda demekki 3 unden sonra 2 haftaya düşürür bence merak etme
bizimkisi tüp bebek,asil en baştan 2- 3haftada1 hep gidiyordum yok tup bebek biraz narin,sıkı takip lazim,sonra ne olduysa 1aya çıkardı bizineyse bu da iyi 665tl bir muayene parasi,sorun yoksa ayda bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…