- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.821
Bakacam bakalım haftaya nasıl çağırıyor mu yoksa gene bir aya mı gel dicek. Ben şuan nasıl gelecekse bebek öyle gelsin düşüncesindeyim o yüzden standart süreci öğrenmek istedim canım ama normalmiş zaten bu haftaya kadar ayda bir demek kiBu saatten sonra hani 1 ay ara vermez gibi bende tahmini 33 hf lik olunca gidicem bana gittiğimde 30+3 günlük dedi uc hf sonra gel kontrole dedi büyük ihtimal ondan sonra nst başlanır gibi artık kızımda erken doğumdan korktuğundan onceki drum erken başlamıştık nstye gibi hatırlıyorum. Nst de de sancin cikmazsa yine aralıklı cagirir sanci ağrı görürse hflikken çağırır sanada tembihler zaten herhangi bir sıkıntı hissedersen gel diye çünkü gün geçtikçe doğuma yaklaşılıyor.druna sezeryan olmak istiyorsanw belirt normal düşünür belki ondan bebeğin geleceği zaman gelir ama sezeryan istiyorsan bir kontrolde yine sorarsın canım druna
Canim bu yazdigin detaylarin hicbirini biz de konusmadik daha, ki en basindan beri ayni doktora gidiyorum. Dogumhane hangi katta, odalar nerde nasil en ufak bilgim yok. Sorsam öğrenir bilgi alirdim bence ama normal rutin bu sekildedir diye düşünüyorumBişe dicem kızlar burada herkes az çok nasıl doğuracağına karar vermiş gibi görünüyor. Özellikle sezeryen olacaklar. Ben geçende doktora sordum hiç yorum yapmadı ya. Annem de bugün sordu ee plan yaptın mı ne zaman doğacakmış vs ona göre gelecek şehir dışından. Dedim ki doktor söylemedi tahmini doğum tarihi ya da nasıl olacak falan. Ultrason fotosunda yazıyordu bi tek onda gördüm dedim. Nasıl yani hala bilmemen tuhaf dedi. En son 29. Haftada gitmiştim, bir ay sonra gel dedi. Haftaya gittiğimde 33 haftalık olcam. Sizce tekrar sorayım mı ya da nst ye bağlar mı beni? Sanki gene 15 dk muayene edip bir ay sonra görüşürüz derse sinir olcam gibi bilemedim. Yani ben istiyorum ki sorsun ne istiyorsun, kim seninle olacak, uyuşma yöntemi ne tercih ediyorsun bilmemne. Diğer doktoru değişip buna geldim bu da sanki aşırı rahat ya. Yoksa bu detaylar hiç konuşulmuyor o an mı karar veriliyor nasıl oluyor? Ben istiyorum ki doğumhaneyi göreyim odaları göreyim hatta. Odalar da doluydu geçen gittiğimde. Ya da ne bileyim o kadar para bayılcaz, biri gelsin yardımcı olsun süreç nasıl ilerler, ne getirmemiz gerek, ne gereksiz falan. Ben mi çok ciddiye alıyorum onlar mı çok otomatiğe bağlamış anlamadım. Sizce bu normal mi?
Canım ben risk almak istemedim prima aldım. Pisik olduktan sonra her sey daha zor olur diye korktum. Stok da yapmadim ama 1 numaradan 150 tane falan aldim, devami yok. Yegenim 4 yasina kadar bezlendi, hep prima kullandi. Ama primanin pisik yaptigi bebekler de olabiliyormus sans isi biraz. Belki elimdekiler bitince molfix deneyebilirimKızlar hepinize iyi geceler Bu saatte aklıma takıldı bebek bezi ne aldınız Ne tercih ettiniz Yani bilmiyorum Bütün okuduğum yorumlarda en Doğalı en katkısız içeriği saf pamuk olan Baby turco olduğunu öğrendim 3 paket Baby turco almıştım ama o da hani denemek amaçlı hamile çok tanıdığım yakınlarım da var Eğer pişik olursa bebek onlara da temin ederim demiştim o yüzden bez stoğu yapmadım Prima dehşet pahalı olduğu için açıkçası hiç yanaşmak istemedim ilk zamanlarda da çok fazla hani kirlettikleri için bezi bilmiyorum Siz ne düşünüyorsunuz
Yaa yine banlanmis galibaFfestinin de hesabi geçici olarak pasiflesti diye görünüyor bende sabah sabah yanlış gormediysem
Kalçada benim ağrı merkezi uyuyorum ama uyaninca daha da ağrılarla uyanıyorum bir de ek olarak çatı ağrım varKızlar bir haftadır sabahları ve gece kalktığımda ağrılarla uyanıyorum
Belden altım aşırı ağrıyor sanki tutulmuş gibi
Zor yürüyorum tuvalet de nasıl baskı yapıyor
Tuvaletten sonra biraz yürüyünce açılıyorum
Var mı böyle olan
ben hep yıkıyorum islak mendil sadece dışarda kullanıyorum büyük bir ihtimal oglandada öyle olacak şükür kizimda hiç enfeksiyon falan kapmadı.Aslinda doğru erkek bebeklerin bakimi daha kolaydırda ucunu nasıl temizleyeceğiz nasil temiz tutacağız onu bilmiyorumYa demiAllah yardımcımız olsun
İnşallah anlattığın kadar kolay hallederimkız bebişte zor evet çok şükür kızım hic kapmadı enfeksiyon dudak arasına dikkat edeceksin önden arkaya doğru silinecek çoğu zamanda yıkamak en güzeli
Bilemedim,bende bekledim ki herkesinki gibi iki hafta sonra çağırır,nst ye bağlar,ama hersey normal cikinca demek gerek duymadı,dedi aksi bir durum olmadı sürece 1ay sonra görüşürüz,ondan sonra biraz daha sık görüşeceğiz, yani sonra ki randevum bayramdan sonraÇok değilmi belki 3 haziran gidince düşürecektir artık haftalarımız aynı
Beni 35 te nst için çağırdıBilemedim,bende bekledim ki herkesinki gibi iki hafta sonra çağırır,nst ye bağlar,ama hersey normal cikinca demek gerek duymadı,dedi aksi bir durum olmadı sürece 1ay sonra görüşürüz,ondan sonra biraz daha sık görüşeceğiz, yani sonra ki randevum bayramdan sonra
senin erken dogurmayacagini biliyor doktorda demekkiBilemedim,bende bekledim ki herkesinki gibi iki hafta sonra çağırır,nst ye bağlar,ama hersey normal cikinca demek gerek duymadı,dedi aksi bir durum olmadı sürece 1ay sonra görüşürüz,ondan sonra biraz daha sık görüşeceğiz, yani sonra ki randevum bayramdan sonra
Bende üç diyince şaşırdım hep iki haftaya çağırıyordu sanırım haftası denk gelsin diyemi dedi napti anlamadım adama diyom bu sefer neden uc hf dediki hep ikiydi diyo heyye sen hastasın zaten hep erken gitmen lazimdj diye dalga geçiyor benlede Dr meraklısı yaptı beniBakacam bakalım haftaya nasıl çağırıyor mu yoksa gene bir aya mı gel dicek. Ben şuan nasıl gelecekse bebek öyle gelsin düşüncesindeyim o yüzden standart süreci öğrenmek istedim canım ama normalmiş zaten bu haftaya kadar ayda bir demek kiben biraz panik yaptım herkesi nst de ya da iki haftalık ziyarette okuyunca
Belim basladi simdiden tam Kuyruk sokumunun biraz daha üstü ve karnımda sol tarafım da ağrımaya başladı birazda bacaklarım zorluyor gibi belimdeki dökülüyor sanki artık ağırlaşıyor sanirim baya zorlamaya başladı sabaha karsida belim soğuk ta kalmış açıkta dahada agriyo sol kalcam tarafı yanlız değilsin canım. Böyle her gun oram ağrıyo buram ağrıyo dedikce benimki de sen zaten başından beri oram buram diyon diyoKızlar bir haftadır sabahları ve gece kalktığımda ağrılarla uyanıyorum
Belden altım aşırı ağrıyor sanki tutulmuş gibi
Zor yürüyorum tuvalet de nasıl baskı yapıyor
Tuvaletten sonra biraz yürüyünce açılıyorum
Var mı böyle olan
Dedim deYaa yine banlanmis galibason yorumlarina baktim, baska gruplara yazmis yine baska yerler yaramiyor bu kiza
Bende gideceğim sıra 35 haftalık olucam,ama nst hic bisey demediBeni 35 te nst için çağırdı
senin erken dogurmayacagini biliyor doktorda demekki3 unden sonra 2 haftaya düşürür bence merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?