2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tek değilim demek ki canım benim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi
Belim baya ağrımaya başladı artık yha oturamiyorum devam ederse hf ici bana dr yolu göründü gibi

Normal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktor

Bana da temmuz sonu gibi doğuracağım gibi geliyor

Normal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktor

Bana da temmuz sonu gibi doğuracağım gibi geliyor
Bebekte sende bir sıkıntı yoksa normali beklerler genelde son dk golu olmazsa tabi orasını bilemeyiz. Bende normal istiyorum bakalım inşallah normalden yana ilerler hep süreç

Bebekte sende bir sıkıntı yoksa normali beklerler genelde son dk golu olmazsa tabi orasını bilemeyiz. Bende normal istiyorum bakalım inşallah normalden yana ilerler hep süreç
Çok şükür şimdilik bir sıkıntımız gözükmüyor. İnşallah canım hepimizin istediği gibi olsun herşey

Tek değilim demek ki canım benim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi
Evet evet canım üst bacakta dahil hayırlısı sağlıklısıyla alsaydık evlatlarımızı hava sıcak biz iyice ağırlaştık... Anne olmak hiç kolay değil

Altı aylıkken di galibaa kızım o civarlarda adet oldum gibi bir sene yoktur ama ay olarak hemen hemen o aylarda adetlendim
Sende bir süre geçmiş kimisinde de 40 çıkınca oluyormuş acaba doğumdan doğuma değişiyor mu yoksa hepsinde de mi böyle, senin Üçüncü doğum demi canım yanlış hatırlamıyorsam
Altı aylıkken di galibaa kızım o civarlarda adet oldum gibi bir sene yoktur ama ay olarak hemen hemen o aylarda adetlendim

Sende bir süre geçmiş kimisinde de 40 çıkınca oluyormuş acaba doğumdan doğuma değişiyor mu yoksa hepsinde de mi böyle, senin Üçüncü doğum demi canım yanlış hatırlamıyorsam
Aynen canim üçüncü olucak Allah'ın izniyle insandan insana da değişim gösteriyor bence nasıl farklı gebelik geçiriyorsak oda öyle birşey.

Evet evet canım üst bacakta dahil hayırlısı sağlıklısıyla alsaydık evlatlarımızı hava sıcak biz iyice ağırlaştık... Anne olmak hiç kolay değil
Youtubede egzersizler var kendimj zorlamadan yarın basliycam yavas yavaş belki ağrılara iyi gelir hemde doğum kolaylaşır benim adam bayrama kadar bitmez işleri ondan yürüyüş planı yatti benim bu haftalarda merdiven in çık yeter gibi bana anca niyet bayram sonu temmuza

Evet ama bu günler de geçecek herşeyi bütün acıları unutacağız Allah’ın izni ile

Aynen canim üçüncü olucak Allah'ın izniyle insandan insana da değişim gösteriyor bence nasıl farklı gebelik geçiriyorsak oda öyle birşey.
Ya bilmiyordum her gebelikte farklı demekki bakalım kızımda ne zaman adet olcam.. biraz takılıyorum bu konuya Rabbim nasip ederse bir evlat daha istiyoruz hemen arkasına sağlık sorunlarım sebebiyle...

Aynısını bende yaşıyorum iki gündür mutfagı temizleyin dedim yarı başlı kaldı adet olacak gibi bacaklarima iniyor

İyi olur sana canım normalde düşünüyorsun ben riskli olduğu için çok hareketli bile değilim hep yatışlardauız doğuma kadar.. sana iyi gelir inşallah egzersiz

Bende adet olamam 1 yaş 1 buçuk yaşa kadar bakalım kızdada aynımı olcak

Kuzum bende zaten yumurtalar azalmaya başlamıştı, eğer ki adet olmaz isem yumurta sayısı korurum diye düşünüyorum ama ilki gibi olursa 40 başı idi sanırım hemen adet oldum, sonra da normal döngüm başladı (bu yaşta bu zeka ileride süper zeka dedikleri ben sanırım)

Benımde ilk gebelık eksik hiç bitmiyo maleseff biz seneye doğu gorevını yapacagız bu yuzden cok agır hantal bi araba alıp bela etmek ıstemıyorum şöyle katlanan kabin boy bişiler bakıyorum . Bu yuzden merak ettıö herkes ne tercih etmiş acab diye . Hangi biberonu aldınız acaba rıca etsem görsel atarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…