- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.861
Belim baya ağrımaya başladı artık yha oturamiyorum devam ederse hf ici bana dr yolu göründü gibiTek değilim demek ki canımbenim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi
Normal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktorSezeryan mi düşünüyorsun normal doğumda gününü bilemezsin tam canım benim uygulamaya gore 15 gun kala doğum gözüküyor du 37 hflik doğmuştu kizim oğlumda sekizinci ayin icinde doğdu yani gelcekleri zamani kendileri biliyorlar da geliyorlar buda normal olacağı icin çok ağustosu görmem gibime geliyor nasip tabi ama
Altı aylıkken di galibaa kızım o civarlarda adet oldum gibi bir sene yoktur ama ay olarak hemen hemen o aylarda adetlendimBende adet olamam 1 yaş 1 buçuk yaşa kadar bakalım kızdada aynımı olcak
Bebekte sende bir sıkıntı yoksa normali beklerler genelde son dk golu olmazsa tabi orasını bilemeyiz. Bende normal istiyorum bakalım inşallah normalden yana ilerler hep süreçNormal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktor
Bana da temmuz sonu gibi doğuracağım gibi geliyor
Çok şükür şimdilik bir sıkıntımız gözükmüyor. İnşallah canım hepimizin istediği gibi olsun herşeyBebekte sende bir sıkıntı yoksa normali beklerler genelde son dk golu olmazsa tabi orasını bilemeyiz. Bende normal istiyorum bakalım inşallah normalden yana ilerler hep süreç
Amin canım inşallahÇok şükür şimdilik bir sıkıntımız gözükmüyor. İnşallah canım hepimizin istediği gibi olsun herşey
Evet evet canım üst bacakta dahil hayırlısı sağlıklısıyla alsaydık evlatlarımızıTek değilim demek ki canımbenim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi
Sende bir süre geçmiş kimisinde de 40 çıkınca oluyormuş acaba doğumdan doğuma değişiyor mu yoksa hepsinde de mi böyle, senin Üçüncü doğum demi canım yanlış hatırlamıyorsamAltı aylıkken di galibaa kızım o civarlarda adet oldum gibi bir sene yoktur ama ay olarak hemen hemen o aylarda adetlendim
Altı aylıkken di galibaa kızım o civarlarda adet oldum gibi bir sene yoktur ama ay olarak hemen hemen o aylarda adetlendim
Aynen canim üçüncü olucak Allah'ın izniyle insandan insana da değişim gösteriyor bence nasıl farklı gebelik geçiriyorsak oda öyle birşey.Sende bir süre geçmiş kimisinde de 40 çıkınca oluyormuş acaba doğumdan doğuma değişiyor mu yoksa hepsinde de mi böyle, senin Üçüncü doğum demi canım yanlış hatırlamıyorsam
Youtubede egzersizler var kendimj zorlamadan yarın basliycam yavas yavaş belki ağrılara iyi gelir hemde doğum kolaylaşır benim adam bayrama kadar bitmez işleri ondan yürüyüş planı yatti benim bu haftalarda merdiven in çık yeter gibi bana ancaEvet evet canım üst bacakta dahil hayırlısı sağlıklısıyla alsaydık evlatlarımızıhava sıcak biz iyice ağırlaştık... Anne olmak hiç kolay değil
Evet ama bu günler de geçecek herşeyi bütün acıları unutacağız Allah’ın izni ileEvet evet canım üst bacakta dahil hayırlısı sağlıklısıyla alsaydık evlatlarımızıhava sıcak biz iyice ağırlaştık... Anne olmak hiç kolay değil
Ya bilmiyordum her gebelikte farklı demekki bakalım kızımda ne zaman adet olcam.. biraz takılıyorum bu konuya Rabbim nasip ederse bir evlat daha istiyoruz hemen arkasına sağlık sorunlarım sebebiyle...Aynen canim üçüncü olucak Allah'ın izniyle insandan insana da değişim gösteriyor bence nasıl farklı gebelik geçiriyorsak oda öyle birşey.
Aynısını bende yaşıyorum iki gündür mutfagı temizleyin dedim yarı başlı kaldı adet olacak gibi bacaklarima iniyorTek değilim demek ki canımbenim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi
İyi olur sana canım normalde düşünüyorsun ben riskli olduğu için çok hareketli bile değilim hep yatışlardauız doğuma kadar.. sana iyi gelir inşallah egzersizYoutubede egzersizler var kendimj zorlamadan yarın basliycam yavas yavaş belki ağrılara iyi gelir hemde doğum kolaylaşır benim adam bayrama kadar bitmez işleri ondan yürüyüş planı yatti benim bu haftalarda merdiven in çık yeter gibi bana ancaniyet bayram sonu temmuza
Çorap giyerim zaten diye düşünüyorum üşürüm cunkuBence de ikincisi canım. Ben de crocs tarzi aldım hastane icin. En rahatı gibi.
Hem belki üşür ayağın, ilkiyle çorapla biraz zorlanırsın öyle bir durumda.
Nerden aldın canim bunları? Ust bantları acıtmıyor dimiBen bu terlikleri aldım aşşşşırı rahat tavsiye ederim kızlar
Kaç gündür ayağımdan çıkmıyo evde sözde hastane çantasına koyacaktım
Ben de sanırım bu son günlerde kendimi çok yordum ondan olduAynısını bende yaşıyorum iki gündür mutfagı temizleyin dedim yarı başlı kaldı adet olacak gibi bacaklarima iniyor
LCW den aldım.Nerden aldın canim bunları? Ust bantları acıtmıyor dimi
Bende adet olamam 1 yaş 1 buçuk yaşa kadar bakalım kızdada aynımı olcak
Benımde ilk gebelık eksik hiç bitmiyo maleseffBebek arabasi kanz s go travel sistem (2.bebek, bir daha kullanmayacagim icin cok fazla butce ayirmak istemedim. Oglum 10 yasinda, herseyi sifirdan aliyorum, masraf cok) biberon avent, emzik vermeyi dusunmedigimden oylesine wee aldim. Kullanacak olursa onu da avent alirim sonrasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?