2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baslarda öyle oluyor galjbat sıkıntıli süreçte olmayınca bir aya atıyorlar galiba. Tek olmasın da aydan aya git canım az kaldı ha gayret. Bel ağrısı başladı bende yha 31 in içindeyim

Oram buram ağrıyor diyecek kimsem de yok iki haftadır yalnızım bir ay daha yalnızlık devam sonra gelecek eşim zaten o zaman da doğuruyorum
İnşallah geçer bu ağrılar diyeceğim ama artarak devam edecek gibi gözüküyor

Vallaha bende sana katılıyorum son aylar daha rahat olur belki dedim de migdem di bagirsakti kabızlıkti ağrı derken biraz sıkıntılı geçiyoruz temmuzuda göreyim tamam son 6 7 hafta diye teselli ediyorum kendimi

Bir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?

Eklentiler

• 20230617_143235.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20230617_143232.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 112
Selam kizlar. Festime uzuldum gene gitmis. Ben bebek bezi molfix mavi paketlisinden aldim migrosta indirimdeydi.2 numara aldik direkt. 1 numara almadm. Ihtiyac duyarsam alirim. 2 den baslarm dedim. Htami ettm
Al cnm 1 numara mutlaka çünkü buyuk gelir kakası cıkar cok uğraşırsın 1 paket al hiç yoktan

Benim doğum sata göre 20 ağustos ama ultrasona göre 5 Ağustos şimdi ben ayın 20 sini mi 5 ini mi beklemeliyim Çarşamba günü doktora gideceğim bi sorayım doktora
Üç hafta olmuş olacak gitmeyeli
Canım benimki de sata göre 3 Ağustos ama ultrasonda 23 temmuz çıkıyor son gittiğimde ben kendim doğum konusunu açtım, sezaryen istediğimi belirttim 20temmuz sonrasına bir tarih belirleriz ilerleyen haftalarda dedi bana eğer herşey normal seyrinde ilerlerse

Bir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?
Bence de ikincisi canım. Ben de crocs tarzi aldım hastane icin. En rahatı gibi.

Hem belki üşür ayağın, ilkiyle çorapla biraz zorlanırsın öyle bir durumda.

Beeeennn ahh bende de var canım duvarlara tutunarak kalkıyorum seke seke çıkıp oflayarak yürüyorum öyle açılıyorum.. bacak çatı kemiği ağrısı öldürdü beni

Beeeennn ahh bende de var canım duvarlara tutunarak kalkıyorum seke seke çıkıp oflayarak yürüyorum öyle açılıyorum.. bacak çatı kemiği ağrısı öldürdü beni
Tek değilim demek ki canım benim böyle adet olacakmışım gibi ya üst bacaklarım falan da ağrıyor böyle tarifsiz birşey gerçekten zar zor kalkıyorum dediğin gibi

Ben bu terlikleri aldım aşşşşırı rahat tavsiye ederim kızlar
Kaç gündür ayağımdan çıkmıyo evde sözde hastane çantasına koyacaktım

Eklentiler

• EE8299C6-B381-4BBE-ADF4-1AE2266DDB80.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 100
Benim doğum sata göre 20 ağustos ama ultrasona göre 5 Ağustos şimdi ben ayın 20 sini mi 5 ini mi beklemeliyim Çarşamba günü doktora gideceğim bi sorayım doktora
Üç hafta olmuş olacak gitmeyeli
Sezeryan mi düşünüyorsun normal doğumda gününü bilemezsin tam canım benim uygulamaya gore 15 gun kala doğum gözüküyor du 37 hflik doğmuştu kizim oğlumda sekizinci ayin icinde doğdu yani gelcekleri zamani kendileri biliyorlar da geliyorlar buda normal olacağı icin çok ağustosu görmem gibime geliyor nasip tabi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…