- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.841
Baslarda öyle oluyor galjbat sıkıntıli süreçte olmayınca bir aya atıyorlar galiba. Tek olmasın da aydan aya git canım az kaldı ha gayret. Bel ağrısı başladı bende yha 31 in içindeyimBende gideceğim sıra 35 haftalık olucam,ama nst hic bisey demedi
bizimkisi tüp bebek,asil en baştan 2- 3haftada1 hep gidiyordum yok tup bebek biraz narin,sıkı takip lazim,sonra ne olduysa 1aya çıkardı bizi neyse bu da iyi 665tl bir muayene parasi,sorun yoksa ayda bir olsun
Oram buram ağrıyor diyecek kimsem de yok iki haftadır yalnızımBelim basladi simdiden tam Kuyruk sokumunun biraz daha üstü ve karnımda sol tarafım da ağrımaya başladı birazda bacaklarım zorluyor gibi belimdeki dökülüyor sanki artık ağırlaşıyor sanirim baya zorlamaya başladı sabaha karsida belim soğuk ta kalmış açıkta dahada agriyo sol kalcam tarafı yanlız değilsin canım. Böyle her gun oram ağrıyo buram ağrıyo dedikce benimki de sen zaten başından beri oram buram diyon diyodeğişen birşey yok diyo. bunlar yük ağrısı canim is yaptıkça kipirdadikca aksama acısı çıkıyor
Vallaha bende sana katılıyorum son aylar daha rahat olur belki dedim de migdem di bagirsakti kabızlıkti ağrı derken biraz sıkıntılı geçiyoruz temmuzuda göreyim tamam son 6 7 hafta diye teselli ediyorum kendimiOram buram ağrıyor diyecek kimsem de yok iki haftadır yalnızımbir ay daha yalnızlık devam sonra gelecek eşim zaten o zaman da doğuruyorum
İnşallah geçer bu ağrılar diyeceğim ama artarak devam edecek gibi gözüküyor
2. Si daha kullanışlı rahat olur gibiBir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?
Ben crosc kullandim dogumumda bunda da inşallah evden giyip gidicemBir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?
Al cnm 1 numara mutlaka çünkü buyuk gelir kakası cıkar cok uğraşırsın 1 paket al hiç yoktanSelam kizlar. Festime uzuldum gene gitmis. Ben bebek bezi molfix mavi paketlisinden aldim migrosta indirimdeydi.2 numara aldik direkt. 1 numara almadm. Ihtiyac duyarsam alirim. 2 den baslarm dedim. Htami ettm
Normal dogum tarihin neydi cnm adetine göreSelam güzel annelerresmi olarak ağustos annelerine kaymış bulunuyorum doktordan geldik 18-20 ağustos arası sezeryan dedi insallah hayirli saglikli şekilde kucağımıza alalim bebislerimizi
2 Eylül görünüyordu son adete göre. Ama ultrasonlarda falan öndeydi 1 hafta kadar. Tüp bebek bi de ondan sanırımNormal dogum tarihin neydi cnm adetine göre
Canım benimki de sata göre 3 Ağustos ama ultrasonda 23 temmuz çıkıyorBenim doğum sata göre 20 ağustos ama ultrasona göre 5 Ağustosşimdi ben ayın 20 sini mi 5 ini mi beklemeliyim Çarşamba günü doktora gideceğim bi sorayım doktora
Üç hafta olmuş olacak gitmeyeli
Bence de ikincisi canım. Ben de crocs tarzi aldım hastane icin. En rahatı gibi.Bir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?
Bende adet olamam 1 yaş 1 buçuk yaşa kadar bakalım kızdada aynımı olcakAyy birde bu konu var, ben 1.5 ay sonra normal döngüme devam etmiştim
Yengem çocugu 1.5 yaşına gelinceye kadar adet olmadı
Beeeennn ahh bende de var canımKızlar bir haftadır sabahları ve gece kalktığımda ağrılarla uyanıyorum
Belden altım aşırı ağrıyor sanki tutulmuş gibi
Zor yürüyorum tuvalet de nasıl baskı yapıyor
Tuvaletten sonra biraz yürüyünce açılıyorum
Var mı böyle olan
İkincisi daha rahat olur bence. Ben götürsem ikinciyi gotururdum direk canımBir de anneler bu terliklerin hangisi hastanede daha iyi olur sizce dogum sırasında?
Tek değilim demek ki canımBeeeennn ahh bende de var canımduvarlara tutunarak kalkıyorum seke seke çıkıp oflayarak yürüyorum öyle açılıyorum.. bacak çatı kemiği ağrısı öldürdü beni
Sezeryan mi düşünüyorsun normal doğumda gününü bilemezsin tam canım benim uygulamaya gore 15 gun kala doğum gözüküyor du 37 hflik doğmuştu kizim oğlumda sekizinci ayin icinde doğdu yani gelcekleri zamani kendileri biliyorlar da geliyorlar buda normal olacağı icin çok ağustosu görmem gibime geliyor nasip tabi amaBenim doğum sata göre 20 ağustos ama ultrasona göre 5 Ağustosşimdi ben ayın 20 sini mi 5 ini mi beklemeliyim Çarşamba günü doktora gideceğim bi sorayım doktora
Üç hafta olmuş olacak gitmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?