- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.881
Kızlar hergün okuyorum burayı. Hergün yazamasam da. Bir konuyu danışmak istiyorum. Kız bebeklere isim koymak daha kolay gibi çok tatlı isimler var. Ama erkek bebeğe isim bulmak zorluyo. Erkek bebek anneleri; sizler hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ve listenizde başka hangi isimler vardı?Biz Kıvanç, Artun, Barlas isimlerini düşündük şimdiye dek. Hayırlısı.
Hepsi bizim de düşündüğümüz isimler :) kararsızlık ya resmen.Bizde Kuzey, Yağız, Ayaz ve Atlas isimlerini düşündük hala net bi favorimiz yok
Kız olsaydı çoktan hazırdı ismi erkek olunca hazırlıksız yakalandım
Aman canım yat yat kızımda bende riskliydim hep yattım iş güç sıfır di bi doğuma yakın halıları yikatmistim tamam baskada yaptığım yoktu esime yaptırmıştım ağır işleri hepİyi olur sana canım normalde düşünüyorsun ben riskli olduğu için çok hareketli bile değilim hep yatışlardauız doğuma kadar.. sana iyi gelir inşallah egzersiz
Ya arka arka yapican yada birisinin büyümesini bekliycen ama bekledikçe iste senin yaşın gücün azalıyor en iyisi erkenden yapıp geçmek gerçekten ben bu yaşta üçüncüye zorlandiysam benden yasca büyükler dahada zorlanıyor dur yas ilerledikçe gebelikteki zorluklar da ilerliyorYa bilmiyordum her gebelikte farklı demekki bakalım kızımda ne zaman adet olcam.. biraz takılıyorum bu konuya Rabbim nasip ederse bir evlat daha istiyoruz hemen arkasına sağlık sorunlarım sebebiyle...
Biz Sencer koyduk. Kıvanç çok güzel bir isim.Kızlar hergün okuyorum burayı. Hergün yazamasam da. Bir konuyu danışmak istiyorum. Kız bebeklere isim koymak daha kolay gibi çok tatlı isimler var. Ama erkek bebeğe isim bulmak zorluyo. Erkek bebek anneleri; sizler hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ve listenizde başka hangi isimler vardı?Biz Kıvanç, Artun, Barlas isimlerini düşündük şimdiye dek. Hayırlısı.
Ay Sencer’i de ben istemiştimBiz Sencer koyduk. Kıvanç çok güzel bir isim.
Çağan, Atlas, Metehan gibi isimler seçeneklerimiz arasındaydı
Eşim çok istedi benim de içime sinen bir isim oldu zaten bulmak çok zorAy Sencer’i de ben istemiştimzevkler hep benziyor.
Benim de çatı ağrım çok çok fazlaydı kontrole gittim yatak istirahati verdi doktorum bir de pilatesi bırak dedi şimdilik tehlikeli bir şey gözükmüyor ama dikkat etmen lazım dedi bebek biraz aşağı inmiş çünkü daha 31 +0 dayım Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeeeennn ahh bende de var canımduvarlara tutunarak kalkıyorum seke seke çıkıp oflayarak yürüyorum öyle açılıyorum.. bacak çatı kemiği ağrısı öldürdü beni
2 buyuk plastik, 1 kucuk cam aldim. 1 kucuk plastik biberon philips gogus pompasinda takili. Oglumda pek sutum olmamisti, 5,5 ay emzirebildim, o da aptamille birlikte. Sizin sutunuz bol olursa bu kadar biberona ihtiyaciniz olmaz.Benımde ilk gebelık eksik hiç bitmiyo maleseffbiz seneye doğu gorevını yapacagız bu yuzden cok agır hantal bi araba alıp bela etmek ıstemıyorum şöyle katlanan kabin boy bişiler bakıyorum . Bu yuzden merak ettıö herkes ne tercih etmiş acab diye . Hangi biberonu aldınız acaba rıca etsem görsel atarmısınız
Bende öyle hissediyorum takvime göre 22 Ağustos doktora göre 10 Ağustos olabilir ama hissiyatım temmuz sonuNormal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktor
Bana da temmuz sonu gibi doğuracağım gibi geliyor
Bende 2 almayi düşünüyorum çok az kg farkı var ama.bir arkadaşım büyük bez kemiksel sorun yapıyor dediSelam kizlar. Festime uzuldum gene gitmis. Ben bebek bezi molfix mavi paketlisinden aldim migrosta indirimdeydi.2 numara aldik direkt. 1 numara almadm. Ihtiyac duyarsam alirim. 2 den baslarm dedim. Htami ettm
Canım ben rennie Duo şurup kullanıyorum hatta 6. SisedeyimKızlar merhaba, gaviskon şurup kullanan var mı aranızda? Ne yesem midemde gaz oluyor rahatsızlık veriyor böyle bir sorunu olan var mı varsa ne çare buldunuz
Ya bana bişey demedi doktorum normal olur bu ağrılar demişti ama bizimkide mi aşağıda acaba ondan mı ağrım cokBenim de çatı ağrım çok çok fazlaydı kontrole gittim yatak istirahati verdi doktorum bir de pilatesi bırak dedi şimdilik tehlikeli bir şey gözükmüyor ama dikkat etmen lazım dedi bebek biraz aşağı inmiş çünkü daha 31 +0 dayım Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle yaş ilerledikçe zor oluyor herşey 26 yaşındayım ama hemen ikincisi olsun istiyorumYa arka arka yapican yada birisinin büyümesini bekliycen ama bekledikçe iste senin yaşın gücün azalıyor en iyisi erkenden yapıp geçmek gerçekten ben bu yaşta üçüncüye zorlandiysam benden yasca büyükler dahada zorlanıyor dur yas ilerledikçe gebelikteki zorluklar da ilerliyor
Kaç yaşındasın acaba sorsam ayıp olur mu.. benimde yumurta sayım azalıyor ama ben 26 yım amh 0.5Kuzum bende zaten yumurtalar azalmaya başlamıştı, eğer ki adet olmaz isem yumurta sayısı korurum diye düşünüyorum ama ilki gibi olursa 40 başı idi sanırım hemen adet oldum, sonra da normal döngüm başladı(bu yaşta bu zeka ileride süper zeka dedikleri ben sanırım )
Benim de 1.07ydi amh ımKaç yaşındasın acaba sorsam ayıp olur mu.. benimde yumurta sayım azalıyor ama ben 26 yım amh 0.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?