2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar hergün okuyorum burayı. Hergün yazamasam da. Bir konuyu danışmak istiyorum. Kız bebeklere isim koymak daha kolay gibi çok tatlı isimler var. Ama erkek bebeğe isim bulmak zorluyo. Erkek bebek anneleri; sizler hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ve listenizde başka hangi isimler vardı? Biz Kıvanç, Artun, Barlas isimlerini düşündük şimdiye dek. Hayırlısı.

Bizde Kuzey, Yağız, Ayaz ve Atlas isimlerini düşündük hala net bi favorimiz yok
Kız olsaydı çoktan hazırdı ismi erkek olunca hazırlıksız yakalandım

İyi olur sana canım normalde düşünüyorsun ben riskli olduğu için çok hareketli bile değilim hep yatışlardauız doğuma kadar.. sana iyi gelir inşallah egzersiz
Aman canım yat yat kızımda bende riskliydim hep yattım iş güç sıfır di bi doğuma yakın halıları yikatmistim tamam baskada yaptığım yoktu esime yaptırmıştım ağır işleri hep sağlıkla gelsinler inşallah

Ya bilmiyordum her gebelikte farklı demekki bakalım kızımda ne zaman adet olcam.. biraz takılıyorum bu konuya Rabbim nasip ederse bir evlat daha istiyoruz hemen arkasına sağlık sorunlarım sebebiyle...
Ya arka arka yapican yada birisinin büyümesini bekliycen ama bekledikçe iste senin yaşın gücün azalıyor en iyisi erkenden yapıp geçmek gerçekten ben bu yaşta üçüncüye zorlandiysam benden yasca büyükler dahada zorlanıyor dur yas ilerledikçe gebelikteki zorluklar da ilerliyor

Biz Sencer koyduk. Kıvanç çok güzel bir isim.
Çağan, Atlas, Metehan gibi isimler seçeneklerimiz arasındaydı

Beeeennn ahh bende de var canım duvarlara tutunarak kalkıyorum seke seke çıkıp oflayarak yürüyorum öyle açılıyorum.. bacak çatı kemiği ağrısı öldürdü beni
Benim de çatı ağrım çok çok fazlaydı kontrole gittim yatak istirahati verdi doktorum bir de pilatesi bırak dedi şimdilik tehlikeli bir şey gözükmüyor ama dikkat etmen lazım dedi bebek biraz aşağı inmiş çünkü daha 31 +0 dayım Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

2 buyuk plastik, 1 kucuk cam aldim. 1 kucuk plastik biberon philips gogus pompasinda takili. Oglumda pek sutum olmamisti, 5,5 ay emzirebildim, o da aptamille birlikte. Sizin sutunuz bol olursa bu kadar biberona ihtiyaciniz olmaz.

Eklentiler

• Screenshot_20230617_230029_Chrome.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 50
Normal doğum düşünüyorum canım doktora gittiğimde soracağım tabi nasıl ilerler süreç bilemiyorum belki sezaryen der doktor

Bana da temmuz sonu gibi doğuracağım gibi geliyor
Bende öyle hissediyorum takvime göre 22 Ağustos doktora göre 10 Ağustos olabilir ama hissiyatım temmuz sonu

Selam kizlar. Festime uzuldum gene gitmis. Ben bebek bezi molfix mavi paketlisinden aldim migrosta indirimdeydi.2 numara aldik direkt. 1 numara almadm. Ihtiyac duyarsam alirim. 2 den baslarm dedim. Htami ettm
Bende 2 almayi düşünüyorum çok az kg farkı var ama.bir arkadaşım büyük bez kemiksel sorun yapıyor dedi

Ya bana bişey demedi doktorum normal olur bu ağrılar demişti ama bizimkide mi aşağıda acaba ondan mı ağrım cok

Kesinlikle yaş ilerledikçe zor oluyor herşey 26 yaşındayım ama hemen ikincisi olsun istiyorum

Kaç yaşındasın acaba sorsam ayıp olur mu.. benimde yumurta sayım azalıyor ama ben 26 yım amh 0.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…