- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.901
Bizim ki kız ama eğer erkek olursa diye başlarda eşimle birkaç isim beğenmiştik.. Ahmet Sencer yada Alp Sencer, Timuçin, Alparslan, Musab, Göktuğ, Erbatur,Kızlar hergün okuyorum burayı. Hergün yazamasam da. Bir konuyu danışmak istiyorum. Kız bebeklere isim koymak daha kolay gibi çok tatlı isimler var. Ama erkek bebeğe isim bulmak zorluyo. Erkek bebek anneleri; sizler hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ve listenizde başka hangi isimler vardı?Biz Kıvanç, Artun, Barlas isimlerini düşündük şimdiye dek. Hayırlısı.
Haha ben de hiçbirşey yapmadım bir gün olsun birşey sürmedimGebelikte çatlaklara alınan önlembende sıfır
Hadi ya maşallah senin ki daha 1 altına inmemiş ama evet yaşımıza göre düşük bir miktarBenim de 1.07ydi amh ımdaha 26 yım ben de
Düşük demişti doktor bana da
Aynen canım ama benim eşimde de sperm sayısı düşüklüğü varHadi ya maşallah senin ki daha 1 altına inmemiş ama evet yaşımıza göre düşük bir miktarnasip bazı şeyler
Kaç yaşındasın acaba sorsam ayıp olur mu.. benimde yumurta sayım azalıyor ama ben 26 yım amh 0.5
Valla ben her gün sabah akşam aksatmadan sürdüm yağlar, kremler.. sonuç: çatır çatır çatladım hiiiiiiiiç bir işe yaramadı. Az para da baymadım, dolandırıcılık gibi görmeye başladım. Zaten çatlamayacak olup da sürenler zannediyor ki krem ya da yağ işe yaradı. Ay neyse ben bı konu ile ilgili başlık açayım da biraz da orda söylenirim
Sizn yaşınıza göre bana nazaran daha iyiymiş maşallahBende 36 yaşındayım, Amh 0.3
Bende 36 yaşındayım, Amh 0.3
Rabbim çaresiz dert vermesin canımAynen canım ama benim eşimde de sperm sayısı düşüklüğü var
Bende sürmedim bazen kuruyunca zeytinyağlı kremim vardı onu sürdüm,Haha ben de hiçbirşey yapmadım bir gün olsun birşey sürmedim
Benim beybimin adı Barlas daha hamile kalmadan önce belliydi bence harika bir isim:) Barlas olmasaydı Aslan, Demir, Mahir, Deniz, Güneş vardı aklımızdaKızlar hergün okuyorum burayı. Hergün yazamasam da. Bir konuyu danışmak istiyorum. Kız bebeklere isim koymak daha kolay gibi çok tatlı isimler var. Ama erkek bebeğe isim bulmak zorluyo. Erkek bebek anneleri; sizler hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ve listenizde başka hangi isimler vardı?Biz Kıvanç, Artun, Barlas isimlerini düşündük şimdiye dek. Hayırlısı.
Vaallaha diğer kızları bilemem yapanları vardida ben hiç birşey yapmıyorum ama geriliyorum
Sursende çatlıyor catliycak olan onca kremi göbeğimize sürsek zaten istesende çatlamaz.Haha ben de hiçbirşey yapmadım bir gün olsun birşey sürmedim
Ben bu yaşta üçü Zor cikartcam diye yakiniyomKesinlikle yaş ilerledikçe zor oluyor herşey 26 yaşındayım ama hemen ikincisi olsun istiyorum
Mercimek portakal fazla meyve kurubaklagiller yemiyorum süt yoğurt laktozsuz olanlardan tüket dedi dr. Birde laktozsuz kefir. Gaviscon kullanmıyorum. Akşamlari çok yememeye çalışıyorum çünkü gece uyutmuyor gaz sancısı belime sirtima vuruyor ağrıKızlar merhaba, gaviskon şurup kullanan var mı aranızda? Ne yesem midemde gaz oluyor rahatsızlık veriyor böyle bir sorunu olan var mı varsa ne çare buldunuz
Çok güzel karizmatik isim bence deBenim beybimin adı Barlas daha hamile kalmadan önce belliydi bence harika bir isim:) Barlas olmasaydı Aslan, Demir, Mahir, Deniz, Güneş vardı aklımızda
Maşallah diyim canım da yooo çalışan biriyim iki çocuk olsun üçüncüyüde bilmiyorum ilerde heralde Allah olanlara sağlık sıhhat versinBen bu yaşta üçü Zor cikartcam diye yakiniyomyap anam yap bakabilme dururmun varsa yap bir ken ikiyi ararsın ikiyken uç olsun dersin ilerde birbirlerine biz olmadikmi destek olurlar diye. Biz kalabaliktik bes kisi eşimde öyle 6 kişiydiler babannemin 13 çocuğu varmis aramizda kalsın bazi hala amca olsun isinlerini hala bilmediklerim ki keza görsem uzaktakileri hiç tanimam bile
Yaa ben de bir gün bir sey surmiyim vicdan azabi duyuyorum, sanki ertesi gün catlayacakmisim gibi bi korku geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?