2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizim ki kız ama eğer erkek olursa diye başlarda eşimle birkaç isim beğenmiştik.. Ahmet Sencer yada Alp Sencer, Timuçin, Alparslan, Musab, Göktuğ, Erbatur,

S Sefika053 Aaaa ara ara ben hepimiz yağlanıyoruz Di mi derken, dersi dinlenmeyen hoca gibiymişim meğersem ben 1 gün sürmesem derimin gerildiğini hissediyorum sizde öyle durumlar yok demekki
Valla ben her gün sabah akşam aksatmadan sürdüm yağlar, kremler.. sonuç: çatır çatır çatladım hiiiiiiiiç bir işe yaramadı. Az para da baymadım, dolandırıcılık gibi görmeye başladım. Zaten çatlamayacak olup da sürenler zannediyor ki krem ya da yağ işe yaradı. Ay neyse ben bı konu ile ilgili başlık açayım da biraz da orda söylenirim

Benim beybimin adı Barlas daha hamile kalmadan önce belliydi bence harika bir isim:) Barlas olmasaydı Aslan, Demir, Mahir, Deniz, Güneş vardı aklımızda

S Sefika053 Aaaa ara ara ben hepimiz yağlanıyoruz Di mi derken, dersi dinlenmeyen hoca gibiymişim meğersem ben 1 gün sürmesem derimin gerildiğini hissediyorum sizde öyle durumlar yok demekki
Vaallaha diğer kızları bilemem yapanları vardida ben hiç birşey yapmıyorum ama geriliyorum baldirlarimda zaten var catlak bundada olsa nolur olmasa dedimmda Allah'a şükür gobekte bi catlama Yok sonuna kadar geriliyo ama hic krem uygulamadim

Kesinlikle yaş ilerledikçe zor oluyor herşey 26 yaşındayım ama hemen ikincisi olsun istiyorum
Ben bu yaşta üçü Zor cikartcam diye yakiniyom yap anam yap bakabilme dururmun varsa yap bir ken ikiyi ararsın ikiyken uç olsun dersin ilerde birbirlerine biz olmadikmi destek olurlar diye. Biz kalabaliktik bes kisi eşimde öyle 6 kişiydiler babannemin 13 çocuğu varmis aramizda kalsın bazi hala amca olsun isinlerini hala bilmediklerim ki keza görsem uzaktakileri hiç tanimam bile

Kızlar merhaba, gaviskon şurup kullanan var mı aranızda? Ne yesem midemde gaz oluyor rahatsızlık veriyor böyle bir sorunu olan var mı varsa ne çare buldunuz
Mercimek portakal fazla meyve kurubaklagiller yemiyorum süt yoğurt laktozsuz olanlardan tüket dedi dr. Birde laktozsuz kefir. Gaviscon kullanmıyorum. Akşamlari çok yememeye çalışıyorum çünkü gece uyutmuyor gaz sancısı belime sirtima vuruyor ağrı

Benim beybimin adı Barlas daha hamile kalmadan önce belliydi bence harika bir isim:) Barlas olmasaydı Aslan, Demir, Mahir, Deniz, Güneş vardı aklımızda
Çok güzel karizmatik isim bence de sadece ismi lazım değil itici bir köşe yazarını andırıyor isim, daha yeni vefatı oldu. Onu çağrıştırır mi diye düşünmedik değil. Ama tozlu sayfalara karışır heralde artık

Maşallah diyim canım da yooo çalışan biriyim iki çocuk olsun üçüncüyüde bilmiyorum ilerde heralde Allah olanlara sağlık sıhhat versin

Yok canım benim iç karnım genişmiş herhalde göbeğim çıkmadı hiç fazla

Yaa ben de bir gün bir sey surmiyim vicdan azabi duyuyorum, sanki ertesi gün catlayacakmisim gibi bi korku geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…