- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.921
Bende de çatlamaktan öte pul pul kuruluk oluyor, yağlar da yeterli değil, atopik ciltler için krem aldım o fayda edecek gibi, yoksa kaşıntı filan oluyo rahatsız ediyor, bir de ikinci de catlak oluyor ekstra, her gebelikte nemlendirme önemliYaa ben de bir gün bir sey surmiyim vicdan azabi duyuyorum, sanki ertesi gün catlayacakmisim gibi bi korku geliyor
Ooff o benim de isimle ilgili tek derdim ama yavrum doğup büyüyüne kadar unutulu o şahıs diye rahatlatıyorum kendimi boşver çok yakışıklı bi isim Barlas :)Çok güzel karizmatik isim bence desadece ismi lazım değil itici bir köşe yazarını andırıyor isim, daha yeni vefatı oldu. Onu çağrıştırır mi diye düşünmedik değil. Ama tozlu sayfalara karışır heralde artık
Aynı benimde o sekilde. Gaz sancısı belime sırtıma vuruyor kalbime kadar vurduğu oluyor hatta. Bazen doğum sancısı mı bu acaba dediğim bile oluyor. Hamileliğin başından beri aynı bi türlü gecmedi. Söylediklerinizi dikkate alacağım bende. Meyveye aşırı bi düşkünlüğüm var malesef mercimeği de cok severim gaz yaptıgını bilmiyordum vallaMercimek portakal fazla meyve kurubaklagiller yemiyorum süt yoğurt laktozsuz olanlardan tüket dedi dr. Birde laktozsuz kefir. Gaviscon kullanmıyorum. Akşamlari çok yememeye çalışıyorum çünkü gece uyutmuyor gaz sancısı belime sirtima vuruyor ağrı
Beni yürütmeyecek kadar ağrım vardı magnezyumu mu değiştirdi benim ilk doğumumda 36. Haftaydı o yüzden biraz korkuyorum açıkçasıYa bana bişey demedi doktorum normal olur bu ağrılar demişti ama bizimkide mi aşağıda acaba ondan mı ağrım cok
Korkma canım Allah'ım kolaylık verir inşallahBeni yürütmeyecek kadar ağrım vardı magnezyumu mu değiştirdi benim ilk doğumumda 36. Haftaydı o yüzden biraz korkuyorum açıkçası
Hiç bir fikrim yok bişey olmaz inşallah kötü şeyler düşünme canım alışkın değilsindir diye düşünüyorum ondandır ağrınKızlar denize girdim hamilelik boyunca ilk kez eve geldim şiddetli belim ağrıyor yoruldum ondan mı ya da neden olmuştur
Kızlar dün gecedenn bu yana uyuyamıyorum.. midem ekşiyor ve ağzımda ekşi bir tat hşr türlü geçmedi..tavsiyesi olan var mı mide ekşimesine.. yanmasına çözümüm vardı ama bununla ilk kez böyle çaresiz kaldım
Kaç dk yüzdün ? Yüzme hareketlerinden olmuş olabilir girdiğin süreye bağlıKızlar denize girdim hamilelik boyunca ilk kez eve geldim şiddetli belim ağrıyor yoruldum ondan mı ya da neden olmuştur
Kızçeler ben de 33 yaşındayım amh 1.05ti hamile kaldığım ay doktor düşük değil, süper değil gebelik için yeterli demişti.Bende 36 yaşındayım, Amh 0.3
Canım iyiyim teşekkür ederim.Bugün pek keyfim yok .rahatsız hissediyorum vücudumu.ama genel olarak iyiyim artık ev temizliğine başladık annemle yavaş yavaş.odanın son işlerini vs hallediyoruz .Çantayo yerleştirdik bugün bi kaç parça eksik kaldı
Ay çok sezeryan kafasındayım ama kendiliğinden gelirse de bilemiyorumAynennn hangisine dr karar verir seninde kararın önemli
Bilmiyorum ki neden oldu zehir gibi dehşet ekşi.bir tat mahvetti midem de ağrıyor bastırıp masaj da yapamam bebiş var yansa gaviscon soğuk süt iççem ama değişik bir şey miş buuu... Aman senin başına da gelmesin ya zormuşValla hiç bilmiyorum canım benim hiç başıma gelmedi çok şükür yanmalar falan da başlamadı daha
Yediğin mi dokundu acaba
Ya 33 yaş için iyi bir rakam demekki beni tüp bebeğe yönlendirmişlerdiKızçeler ben de 33 yaşındayım amh 1.05ti hamile kaldığım ay doktor düşük değil, süper değil gebelik için yeterli demişti.
Tabikide bir aya zaten bir çok kişi bebeği ile buluşmaya başlayacak... Verecek olan Rabbim en nihayetinde.. yaş, genetik, bu hormonal değerler, eş durumu varsa başka rahatsızlıklar bir sürü kalem var ve tek bir sonuçla kötü düşünmek olmaz .. iyiyi çağırmak lazım buna inanıyorum... Benim çeşitli sağlık sorunlarımda var bu sebepler de dahil oldu bana öyle tüp bebek dendi.. ve evet Cok şükür ki günümüz teknolojisinde tüp bebek tedavisi iyi derecede ilerliyor..Kızlar AMH konusu geçmiş. Düşük bir değeriniz, rezerviniz olsada, iyi kalitede yumurtalarınız olabilir. Bunu unutmayın lütfen.
Aynı şekilde yüksek bir rezervi olup, kalitesiz yumurtaları olan çok kişi de var.
Tanıdığım bir yabancı arkadaş, 38 yaşında, AMH 0.25 civarıydı...tüp bebeğe başlayacaktı...ki hamile kaldı..iki hafta önce doğum yaptı.
Yani her zaman tek AMH değerim düşük diyerek şey etmeyin. Belli bir zaman sonra olmuyorsa doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyor evet. Ki bu da bir seçenek sonuçta, iyi ki de bu çağda ulaşılabilir bir imkan.
Ama sadece düşük diye dertlenmeyin lütfen, bakın burada herkes 2 ay içinde çocuğuna kavuşacak inşallah.
Ayy size o kadar katılıyorum ki . Bazen her gün bazen de unutup 2gunde 1 sürdüm üstelik iyi para bayıldım . Ama resmen çatır çatır çatladım. Annem ve kız kardeşim de hiç çatlak yok benimki niye böyle oldu anlamadım. Ama karnım çok büyüdü sizin de öyle mi? Daha 29.haftadayım.Valla ben her gün sabah akşam aksatmadan sürdüm yağlar, kremler.. sonuç: çatır çatır çatladım hiiiiiiiiç bir işe yaramadı. Az para da baymadım, dolandırıcılık gibi görmeye başladım. Zaten çatlamayacak olup da sürenler zannediyor ki krem ya da yağ işe yaradı. Ay neyse ben bı konu ile ilgili başlık açayım da biraz da orda söylenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?