- 10 Ocak 2023
- 125
- 364
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.941
Ben de 33 yaşındayım. Amh 1,1’di benim de. Düşük değil diye biliyorum ben de.Kızçeler ben de 33 yaşındayım amh 1.05ti hamile kaldığım ay doktor düşük değil, süper değil gebelik için yeterli demişti.
Doğru Temmuzda doğuracak da çok kisi var aramızda. Belki Eylüle kalabilecek olanda. Sağlıkla kavuşalım zamanında yeterki.Tabikide bir aya zaten bir çok kişi bebeği ile buluşmaya başlayacak... Verecek olan Rabbim en nihayetinde.. yaş, genetik, bu hormonal değerler, eş durumu varsa başka rahatsızlıklar bir sürü kalem var ve tek bir sonuçla kötü düşünmek olmaz .. iyiyi çağırmak lazım buna inanıyorum... Benim çeşitli sağlık sorunlarımda var bu sebepler de dahil oldu bana öyle tüp bebek dendi.. ve evet Cok şükür ki günümüz teknolojisinde tüp bebek tedavisi iyi derecede ilerliyor..
Ben doktor önerisiyle Mustela'nın bir yağ & krem setini almıştım. Hatta bunlar yeter mi diyordum. Karnım 20.haftadan önce çok aşırı belirgin çıkmadığı için de hiç sürmedim. Şimdi belirgin artık, ama daha 2-3 haftadır sürüyorum aklıma geldikçe haftada 1-2.
Nane limon içebilir misin belki iyi gelir mideyeBilmiyorum ki neden oldu zehir gibi dehşet ekşi.bir tat mahvetti midem de ağrıyor bastırıp masaj da yapamam bebiş var yansa gaviscon soğuk süt iççem ama değişik bir şey miş buuu... Aman senin başına da gelmesin ya zormuş
Bana doktor yazmadı ya acaba alıp kullansam mı rennie de duydum. Gaz olayı cok can sıkıcı yaCanım ben rennie Duo şurup kullanıyorum hatta 6. Sisedeyimdoktorum yazıyor hep
Ben doktor önerisiyle Mustela'nın bir yağ & krem setini almıştım. Hatta bunlar yeter mi diyordum. Karnım 20.haftadan önce çok aşırı belirgin çıkmadığı için de hiç sürmedim. Şimdi belirgin artık, ama daha 2-3 haftadır sürüyorum aklıma geldikçe haftada 1-2.
Yeter mi dediğim set, bu defa da doğuma kadar bitmeyecek.
Kızlarrr nasılsınızzz
pozitifbiri nooldu ya neden tek ayak cezası aldı ?? ben giremiyorum eskisi gibi sıklıkla, önceden yazmasam da okuyabiliyordum şimdi okuyamıyorum da.
Evde olmak çok sıkıcı ya Avrupa yakası izlemeye başladım. Bir iş yapmak istiyorum biraz ayakta kalsam kasıklarım ağrıyor. 10 binden aşağı adım atan insan değildim ne oldu bana böyle bilmiyorum. Var mı aynı durumda olan?? Yataktan kalkarken sağ tarafıma ağrı giriyor, yürüyüş yaparken hızlansam hemen ağırıyor, ev işine de girmiyorum o yüzden pek.
Bu arada biz isim konusunda çok kararsızdık. Utku, İlker, Barış, Özgür seçenekler arasındaydı. Zannediyorum büyük ihtimalle Barış olacakhayırlısı ile vaktinde ve sağlığıyla alabilirsek kucağımıza
Ben de aynı durumdayım valla. Bugün ütü yaparken ağladım resmen ayaklarm beni taşımıyor resmen. Ben ben değilim çok yoruluyorum.Kızlarrr nasılsınızzz
pozitifbiri nooldu ya neden tek ayak cezası aldı ?? ben giremiyorum eskisi gibi sıklıkla, önceden yazmasam da okuyabiliyordum şimdi okuyamıyorum da.
Evde olmak çok sıkıcı ya Avrupa yakası izlemeye başladım. Bir iş yapmak istiyorum biraz ayakta kalsam kasıklarım ağrıyor. 10 binden aşağı adım atan insan değildim ne oldu bana böyle bilmiyorum. Var mı aynı durumda olan?? Yataktan kalkarken sağ tarafıma ağrı giriyor, yürüyüş yaparken hızlansam hemen ağırıyor, ev işine de girmiyorum o yüzden pek.
Bu arada biz isim konusunda çok kararsızdık. Utku, İlker, Barış, Özgür seçenekler arasındaydı. Zannediyorum büyük ihtimalle Barış olacakhayırlısı ile vaktinde ve sağlığıyla alabilirsek kucağımıza
Sağol canım benim Allah razı olsun iyiyim çok şükür bebiste iyi hastane de yatıyorum takip ediyorlar şimdilik eğer doğruysa ölçümleri 1700 gr oldu çok şükür bebiş inşallah 2000 i geçer de bir an önce en azından doğarsa şansı yüksek olur diyor doktor yoğun bakımda az kalır diyorlar
Nane gebelikte içilir mi bilmiyorum canım sorun olmaz mı bitki çayı ya.. mideme iyi gelirse içerdim nane limon dan kolay ne varrNane limon içebilir misin belki iyi gelir mideye
..Hiç bir fikrim yok bişey olmaz inşallah kötü şeyler düşünme canım alışkın değilsindir diye düşünüyorum ondandır ağrın
Aslinda iyi birşey bendede var o dert Gören hic gostemiyorsun gebe olduğunu diyordu bu kontrolde gebe kıyafeti giydimde göbek öyle göründü degilse dr her kontrolende şikayetiniz neydi diye soruyordu bu sefer kaç hfliksin diye sorduYok canım benim iç karnım genişmiş herhalde göbeğim çıkmadı hiç fazla
Amin canım aminMaşallah diyim canım da yooo çalışan biriyim iki çocuk olsun üçüncüyüde bilmiyorum ilerde heralde Allah olanlara sağlık sıhhat versin
Geçecek inşallah canım gününde de gelecek bebeğin masallah bu zamana kadar durdu durdu dahada durur inşallahSağol canım benim Allah razı olsun iyiyim çok şükür bebiste iyi hastane de yatıyorum takip ediyorlar şimdilik eğer doğruysa ölçümleri 1700 gr oldu çok şükür bebiş inşallah 2000 i geçer de bir an önce en azından doğarsa şansı yüksek olur diyor doktor yoğun bakımda az kalır diyorlar
Amin kuzum İnşallahGeçecek inşallah canım gününde de gelecek bebeğin masallah bu zamana kadar durdu durdu dahada durur inşallahsağlıkla alalım tek duam o
Canım ben iyiyim çok şükür 30 dan sonra saldım biraz artık yavaş yavaş çıkıuorum yemeğimi yapıyorum bugünler biraz yoğun geçiyor giremedim.. kısmetse çarşamba günü kontrolümüz insallah güzel haberlerle gelicem
Selamlar canım ben de senle ayni durumundayım.yuruyus yapınca kalça bel popo bacak agrilar içindeKızlarrr nasılsınızzz
Sağlıkla hayırla zamaninda gelsin yavruAmin kuzum İnşallahsağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum benim ve ailemin mucizesi olacak yaralarımızı saracak herkesin bekleyişi duası bebiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?