2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlarrr nasılsınızzz
pozitifbiri nooldu ya neden tek ayak cezası aldı ?? ben giremiyorum eskisi gibi sıklıkla, önceden yazmasam da okuyabiliyordum şimdi okuyamıyorum da.
Evde olmak çok sıkıcı ya Avrupa yakası izlemeye başladım. Bir iş yapmak istiyorum biraz ayakta kalsam kasıklarım ağrıyor. 10 binden aşağı adım atan insan değildim ne oldu bana böyle bilmiyorum. Var mı aynı durumda olan?? Yataktan kalkarken sağ tarafıma ağrı giriyor, yürüyüş yaparken hızlansam hemen ağırıyor, ev işine de girmiyorum o yüzden pek.

Bu arada biz isim konusunda çok kararsızdık. Utku, İlker, Barış, Özgür seçenekler arasındaydı. Zannediyorum büyük ihtimalle Barış olacak hayırlısı ile vaktinde ve sağlığıyla alabilirsek kucağımıza

Doğru Temmuzda doğuracak da çok kisi var aramızda. Belki Eylüle kalabilecek olanda. Sağlıkla kavuşalım zamanında yeterki.

Anlıyorum canım, elbet başka kişisel sağlık o bu faktörler de neden olabilir. Ben tüp bebekle hamile kalan çok kisi tanıyorum-bu yüzden çok şükür diyorum böyle bir imkan var günümüzde.

Normal veya az yardımla, hiç fark etmez. Çocuk bizlerin. Çok şükür hepimize bir şekilde nasip olmuş. Öncelikle onlara kavuşmamıza, sonra da ikinciyi isteyenlerimize de Allah zamanında tekrar nasip etsin inşallah.

S Sefika053 Aaaa ara ara ben hepimiz yağlanıyoruz Di mi derken, dersi dinlenmeyen hoca gibiymişim meğersem ben 1 gün sürmesem derimin gerildiğini hissediyorum sizde öyle durumlar yok demekki
Ben doktor önerisiyle Mustela'nın bir yağ & krem setini almıştım. Hatta bunlar yeter mi diyordum. Karnım 20.haftadan önce çok aşırı belirgin çıkmadığı için de hiç sürmedim. Şimdi belirgin artık, ama daha 2-3 haftadır sürüyorum aklıma geldikçe haftada 1-2.

Yeter mi dediğim set, bu defa da doğuma kadar bitmeyecek.

Bende bio oil yağ ile elimde lierac var, karışık bir ondan bir diğerinden sürüyorum sanki doğuma kadar yeter diye düşünüyorum
Senin de yeni başlaman rağmen yeter bence
Bu arada aklında bulunsun iç bacak baldır, gögüs ve sırt oralarda çatlayabiliyor ona göre yağlı güreşçi gibi her yere sür

Kuzum kasıklarına ağrı başladı ise çocuk yavaş yavaş alta baskıya başlamış demektir, bilmiyprum aslında hafta olarak erken ama kanala yavaş yavaş bebek yerleşmeye başlayınca da yürürken Bile altı baskı yapar derler

Avrupa yakası izliyorum dedim ya aklıma korana zamanı geldi (evde ilk ben korana olmuştum kızım ve eşime geçmesin diye ayrı oda da karantinaya almıştım kendimi) tüm gün can sıkıntısı yaprak dökümü izlemiştim, evde durmak bide bide kısıtlı hareketle durmak çok zor cidden

Ben de aynı durumdayım valla. Bugün ütü yaparken ağladım resmen ayaklarm beni taşımıyor resmen. Ben ben değilim çok yoruluyorum.

@Cerito cnm nasılsın hic sesin çıkmıyor
K kard12455 nasılsın cnm sende yazmıyorsun hic
Hayat su nasıl oldun bebeğin sen nasılsın cnm aklımdasin hep dua ediyorum
Sağol canım benim Allah razı olsun iyiyim çok şükür bebiste iyi hastane de yatıyorum takip ediyorlar şimdilik eğer doğruysa ölçümleri 1700 gr oldu çok şükür bebiş inşallah 2000 i geçer de bir an önce en azından doğarsa şansı yüksek olur diyor doktor yoğun bakımda az kalır diyorlar

Yok canım benim iç karnım genişmiş herhalde göbeğim çıkmadı hiç fazla
Aslinda iyi birşey bendede var o dert Gören hic gostemiyorsun gebe olduğunu diyordu bu kontrolde gebe kıyafeti giydimde göbek öyle göründü degilse dr her kontrolende şikayetiniz neydi diye soruyordu bu sefer kaç hfliksin diye sordu catlakta olmuyo kıyafette de pek sıkıntı yaşamıyorsun oyle olunca

Maşallah diyim canım da yooo çalışan biriyim iki çocuk olsun üçüncüyüde bilmiyorum ilerde heralde Allah olanlara sağlık sıhhat versin
Amin canım amin hayırlısı Rabb'im gönlünüze göre versin çalışana Zor evet

Geçecek inşallah canım gününde de gelecek bebeğin masallah bu zamana kadar durdu durdu dahada durur inşallah sağlıkla alalım tek duam o

Geçecek inşallah canım gününde de gelecek bebeğin masallah bu zamana kadar durdu durdu dahada durur inşallah sağlıkla alalım tek duam o
Amin kuzum İnşallah sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum benim ve ailemin mucizesi olacak yaralarımızı saracak herkesin bekleyişi duası bebiste

@Cerito cnm nasılsın hic sesin çıkmıyor
K kard12455 nasılsın cnm sende yazmıyorsun hic
Hayat su nasıl oldun bebeğin sen nasılsın cnm aklımdasin hep dua ediyorum
Canım ben iyiyim çok şükür 30 dan sonra saldım biraz artık yavaş yavaş çıkıuorum yemeğimi yapıyorum bugünler biraz yoğun geçiyor giremedim.. kısmetse çarşamba günü kontrolümüz insallah güzel haberlerle gelicem

Selamlar canım ben de senle ayni durumundayım.yuruyus yapınca kalça bel popo bacak agrilar içinde
Pozitif bı kaç haftaya gelir inşallah.

Amin kuzum İnşallah sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum benim ve ailemin mucizesi olacak yaralarımızı saracak herkesin bekleyişi duası bebiste
Sağlıkla hayırla zamaninda gelsin yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…