2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
aynen cnm bende de çatlak hiç yok

Bugun sol kalca kemigim agriyor ozellikle otururken ve sol tarafa yatarken. Boyle kalca agrisi yasayan var mi? Yorgunluktan mi acaba 1 haftadir yazliktayiz cok yoruluyorum burda

Evet evet benim baya büyüdü. Ama taa ne zaman çatladı zaten benim. Çok da aşırı büyük değildi yani. Büyümeye yeni başlıyodu. O yüzden bana keriz silkeleme olarak geliyo bu kremler yağlar artık. Sadece nemlendirmek için vs iyi bence

Benimde hiç çatlağım yoktu 32de birden oldu

Iyi olmana sevindim cnm Çok şükür bende iyiyim vücut olarak sanırım hepimiz kırgınız çatı bel kalca baya zorluyor ben bayram sonrası başlayacağım temizliğe ama bu ara valizi aradan çıkaracağım insallah

Bebeğin biran önce kilo alır inşallah cnm
Kilo yapıcı şeyler yesen özellıkle kaşar kefir ceviz
Iyi olacaksınız insallah duam sizinle

Insallah cnm bizede yaz mutlaka benim cumartesi kontrol heyecanla bekliyorum biraz ağrılarım var bayramda 3 saatlik bir yola çıkacağım yine de doktora sorup çıkayım dedim bakalım

Bugun sol kalca kemigim agriyor ozellikle otururken ve sol tarafa yatarken. Boyle kalca agrisi yasayan var mi? Yorgunluktan mi acaba 1 haftadir yazliktayiz cok yoruluyorum burda
Yaşamam mı en buyuk sorunum yattığım yerden kalkarken bas bas bağırıyorum kalca ağrısından bazen ayakta agri giriyor kitleniyor olduğum yerde kalıyorum çok zor bir ağri ve maalesef doğurana kadar gitmiyor umarım doğumdan sonra kalmaz sağlık ocağında ki ebe doğumdan sonrada kalabiliyor bu ağrı dedi ya
Bugün biraz dışarı çıktım maffoldum şimdi ağrıdan uyuyamıyorum

Var var dünden benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bugün aksaya aksaya işe geldim o yüzden.Magnezyum kullanıyormusun benim ağrım var deyince kalçadan dr vermişti 2gündür de koşturmacadan içmedim cumartesi gece krampla uyandım bugün de işte kalça ağrısı zorluyor anladım ki içmem gerekmiş.

Geçen haftaya kadar bende kulanmıyordum ama ama sabah krapmplae uyandirmaya başladı hemen kulanmaya başladı çok rahatlatı devamli kulan iyi gelir

Geçen haftaya kadar bende kulanmıyordum ama ama sabah krapmplae uyandirmaya başladı hemen kulanmaya başladı çok rahatlatı devamli kulan iyi gelir
Benimde kramplarım başladı uyku arasında insan çığlık atıyor bende perşembe günü kontrole gitcem doktoruma söyleyeceğim hele ayaklarım bir şişiyor balon balığı gibi 36 numara ayaklarım 40 oldu

Magnezyum uzun suredir kullaniyorum canim

Benim içmeme rağmen ağrıyor

Çığlıkları bende atıyorum eşim uyumuş kanepeden kalkarken bi çığlık attım doguruyorun sandı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…