2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde 36 38 lık duruyor şimdi ayaklarıma bakmaya utanıyorum sabahta bi gözüm açık bi gözüm kapalı yazmışım şimdiokuyunca ne dediğimi bile ben zor anladım

Kızlar doktor değiştirdim o arada kan şekeri bakılmadı 32 hafta gittiğimde yapıldı ac 88 tok 145 çıktı sınırın üstünde dedi yediklerine dikkat et dedi Ekmek hamurişi pirinç makarna patates ve şekerden uzak dur dedi cıkanlar nasıl beslendi acaba

Amin kuzum İnşallah sağlıkla gelsin de başka bir şey istemiyorum benim ve ailemin mucizesi olacak yaralarımızı saracak herkesin bekleyişi duası bebiste
Neseniz oluncak canından parça canım annelik o kadar değişik birseyki insan hamile kalmadan ki duyguları bikemezken anneysen hersey oluyorsun artik o evde dr eczacı öğretmen herseyleri sen oluyorsun baba koruyucusu oluyor. Rabbim bu duyguyu en güzeliyle yasamamizi nasip edicek inşallah su hazirani bi atlatalim bayramdi oydu derken geçicek çabucak inşallah.

Bende kalıcı kaldi 37giyerken suan 38hatta 38 yoksa 39 bile aldığım oluyor 38 bulmam zor oluyo yeri geliyor

Bugun sol kalca kemigim agriyor ozellikle otururken ve sol tarafa yatarken. Boyle kalca agrisi yasayan var mi? Yorgunluktan mi acaba 1 haftadir yazliktayiz cok yoruluyorum burda
Yürümek eğilip kalkmak mi etkiliyor napiyor dun bende cok hareketliydim esim evdeyken bahcede evin önündeki işlerimizi halletmiş tık bi yemekle öğlen uykusuna çıkmıştık eve ordan etkilendi sanırım sol tarafım coook cook kötü ağrıdı adim atarken Allah Allah çektim nasıl uyumuşum hic bilmiyorum ağrıdan. Bugünde ishal ve migde bulantısı ile başladım güne insalah gecer bir an önce yediklerim dokadi sanırım .

Kızımı görmeye gittik doktora çok şükür ki iyiyizz.. 2.350 kg olmuşuzz.. maşallah iyiyiz... Çok şükür iki hafta sonra gelin doğum tarihi belirleyelim dediiiii
Hadi hayırlısı maşallah bebise de canım. Kc hflik oldunuz

Merhaba.Ben 6-7 aydır nerdeyse diyet yapıyorum.Ekmek bim,halk ekmek,vb yerden tam buğday ekmeği.Şuna kendim yapıyorum :) Fırından alırsanız içine yine de un karıştırıyorlar.1 yumurta,salatalık,ceviz,domates,peynir(yarım süzme ),domatesi fazla yiyince şekeri yükseltiyor.,Zeytin 3-4 tane.Öğlen sebze;(7-8 kaşık) yanına yoğurt (4 kaşık),ekmek.Akşam tavuk(2-3),köfte(3-4) ,bulgur (5 kaşık),sebze yemeği yada.Et olursa salata,sebze olursa yoğurt,ekmek.Seçim size ait.Ekmek sayınız günde en fazla 5 dilim.Ara öğün saatleriniz siz ayarlarsınız meyve(elma,armut,kiraz,vb.)muz,karpuz,vb.yok. Çiğ badem,ceviz.Peynirde kaşar yok. Akşam da süt yada kefir. Benim diyetisyen bu şekilde ayarladı.Benim yediklerim şuan daha sıkı karaciğer enzimim yüksek diye.İsterseniz diyetisyenden yardım alın,gün içinde yemeklerden 1 saat sonra tokluk şekerinize bakmayı unutmayın.

en önemlilerini söylemiş dediği gibi karbonhidrat ve şekerden uzak durcan, kahvaltıda tam buğday ekmeği, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyorlar.

Kızımı görmeye gittik doktora çok şükür ki iyiyizz.. 2.350 kg olmuşuzz.. maşallah iyiyiz... Çok şükür iki hafta sonra gelin doğum tarihi belirleyelim dediiiii
maşşallah

Amin kuzum İnşallah

Ayyy dün benim de ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken. Çığlık atarak uyandım. Yazmayı unuttum. Demek normal. Bir de başım döndü çok fena bayılacak gibi oldum. Sanırım yemeklerin arasına çok saat girince öyle oluyor. Geçende de öyle oldum dışarıdaydım bi de bayılıyodum. Bişeler yiyince geçiyor ben sürekli ağzımda yiyecekle mi dolaşcam yahuuuu

Teşekkürler eczaneden kan şekeri ölçümü aldım onlar doğru sonuç verirmi onlardan bakacam dimi

Aynen çok heyecanlı, ben zaten son 1.5 aydır falan orayı takip ediyordum bu birkaç gündür orası çok hareketli

Sanırım bu güne 3 bebiş haberi gelebilir

Aynen çok heyecanlı, ben zaten son 1.5 aydır falan orayı takip ediyordum bu birkaç gündür orası çok hareketli

Sanırım bu güne 3 bebiş haberi gelebilir
Bebeklerin gelişimini tamamlayıp kendiliğinden gelmek istemeleri ne kadar güzel bişey ya, darısı başımıza
Bende yeni bakmaya başladım ama sürekli takipteyim doğum haftası çok sürükleyici oluyor

Merhaba bende diyete başladım üç haftadır ve kendim hiç kilo almıyorum normalde çok hızlı kilo alan biriyken diyet durdurdu size sormak istediğim bu dönemde siz kilo aldınız mı bebeğinizin gelişimi normal gittimi kilo alımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…