- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.021
Hmm valla birşey diyemeyeceğim tabiki doktorlar daha iyisini bilir siz güveniyorsanız doktorunuza sorun yok ama tereddütünüz varsa başka bir doktorada görürünün derim ve umarım bebeğiniz dura bildiği kadar durur vaktinde gelir çok geçmiş olsunGectigimiz carsamba gelmistim kontrole. Bebegin Herseyi normaldi, 2 hafta ileri 2kg. Sadece benim agrim ve rahatsizligim vardi. Kapidan girer girmez senin sancin var dedi. nstde bir buyuk sancim cikti. Pers. Ve Cuma 2ser doz ciger gelistirici igne oldum. O gunden beri 4 saatte bir nidicard aliyorum. Fakat dun sabahtan beri sertlik ve agri gecmedi. Biraz aceleci mi bilmiyorum. Bugun al desem alacak sanki. Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi. Ee ne anladim ben, dogurttun da ne oldu yani. Benim anladigim ignenin 1 haftayi doldurmasini hedefliyor ciger gelisimi icin. Sancilar durmazsa perswmbe cuma suyumun gelecegini tahmin ediyor sanirim. Kuvez muvez ayarlamis, hic korkma bu ilaclarla birkac hafta daha oteleriz dogumu filan demiyor.
Canım bu ne biçim bi doktormuş böyle ya, kesinlikle başka bir hastaneye başka bir doktora gidip görünmelisin. Burda erken doğum tehlikesiyle hastaneye giden herkesin doktoru nasıl daha çok içerde tutarız bebeği diye uğraşıyordu, moral veriyorlardı, senin doktorunun tavrı ise çok çok aptalca! Doğumdan sonra yaşamamış bebeği doğurttum diye anlatması ise facia. Ben asla güvenemezdim bu doktora, bebek yaşamış mı ölmüş mü umrunda değil sanki 26 haftalık bebek doğurttum derken, ben burdan sinir oldum. Şikayet etsen yeri var bu doktor bozuntusunu!Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi.
Bende 26 haftalik bebegi yasamadan dogurturum. Diceklerim bu kadar.Gectigimiz carsamba gelmistim kontrole. Bebegin Herseyi normaldi, 2 hafta ileri 2kg. Sadece benim agrim ve rahatsizligim vardi. Kapidan girer girmez senin sancin var dedi. nstde bir buyuk sancim cikti. Pers. Ve Cuma 2ser doz ciger gelistirici igne oldum. O gunden beri 4 saatte bir nidicard aliyorum. Fakat dun sabahtan beri sertlik ve agri gecmedi. Biraz aceleci mi bilmiyorum. Bugun al desem alacak sanki. Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi. Ee ne anladim ben, dogurttun da ne oldu yani. Benim anladigim ignenin 1 haftayi doldurmasini hedefliyor ciger gelisimi icin. Sancilar durmazsa perswmbe cuma suyumun gelecegini tahmin ediyor sanirim. Kuvez muvez ayarlamis, hic korkma bu ilaclarla birkac hafta daha oteleriz dogumu filan demiyor.
Ozel hastanelerde 10 gun ucretsiz kontrol hakki oluyor baska kadin dogumcu varsa bi de ona gorunseniz? Bakalim onun gorusu ne olacakDoktorum ozel hastanede, kadin. Ben de tavrini anlayamadim. Cevremden arkadaslarimdan erken haftalarinda suyu geldigi halde ya da aciklik, yetmezlik olmasina ragmen 39. haftada doguranlar var. Ama benim de kasilmalarim var, sabahtan beri ilac veriyorlar fakat hala oluyor. Zorla idrar tetkiki istedim, temiz cikmis. Ne tetikliyor kasilmalari anlamadim. Baska bir doktora gidebilirim, maddi acidan sorun yok. Bu gece hastanedeyim. Yarin oyle yapalim. Cok sagolun fikir verdiginiz icin.
Bebişin sağlığı herşeyden önemli ve kıymetli boşver o doktoru başka doktora git canımGectigimiz carsamba gelmistim kontrole. Bebegin Herseyi normaldi, 2 hafta ileri 2kg. Sadece benim agrim ve rahatsizligim vardi. Kapidan girer girmez senin sancin var dedi. nstde bir buyuk sancim cikti. Pers. Ve Cuma 2ser doz ciger gelistirici igne oldum. O gunden beri 4 saatte bir nidicard aliyorum. Fakat dun sabahtan beri sertlik ve agri gecmedi. Biraz aceleci mi bilmiyorum. Bugun al desem alacak sanki. Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi. Ee ne anladim ben, dogurttun da ne oldu yani. Benim anladigim ignenin 1 haftayi doldurmasini hedefliyor ciger gelisimi icin. Sancilar durmazsa perswmbe cuma suyumun gelecegini tahmin ediyor sanirim. Kuvez muvez ayarlamis, hic korkma bu ilaclarla birkac hafta daha oteleriz dogumu filan demiyor.
arkadaşlar diceklerimi yazmış, başka doktora gözükürsen iyi haberlerini alırız umarımGectigimiz carsamba gelmistim kontrole. Bebegin Herseyi normaldi, 2 hafta ileri 2kg. Sadece benim agrim ve rahatsizligim vardi. Kapidan girer girmez senin sancin var dedi. nstde bir buyuk sancim cikti. Pers. Ve Cuma 2ser doz ciger gelistirici igne oldum. O gunden beri 4 saatte bir nidicard aliyorum. Fakat dun sabahtan beri sertlik ve agri gecmedi. Biraz aceleci mi bilmiyorum. Bugun al desem alacak sanki. Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi. Ee ne anladim ben, dogurttun da ne oldu yani. Benim anladigim ignenin 1 haftayi doldurmasini hedefliyor ciger gelisimi icin. Sancilar durmazsa perswmbe cuma suyumun gelecegini tahmin ediyor sanirim. Kuvez muvez ayarlamis, hic korkma bu ilaclarla birkac hafta daha oteleriz dogumu filan demiyor.
Doktorum ozel hastanede, kadin. Ben de tavrini anlayamadim. Cevremden arkadaslarimdan erken haftalarinda suyu geldigi halde ya da aciklik, yetmezlik olmasina ragmen 39. haftada doguranlar var. Ama benim de kasilmalarim var, sabahtan beri ilac veriyorlar fakat hala oluyor. Zorla idrar tetkiki istedim, temiz cikmis. Ne tetikliyor kasilmalari anlamadim. Baska bir doktora gidebilirim, maddi acidan sorun yok. Bu gece hastanedeyim. Yarin oyle yapalim. Cok sagolun fikir verdiginiz icin.
Yalnis tarif etmek.istemedigimden agri dedim evet sanki oradaki kemikler degisik bi agriYok anam bacımm ne vajina ağrısı kemiklerin ayrılıyor o bölgede o işte kemik ağrısı
Cok geçmiş olsun Allah korusun inşallah zamaninda gelir bende korkuyorum benimde bi sancim cikmisti 28 haftada ama doktor korkutmadi gayet rahatti progestan verdi yolladi korkma stres daha zararDun butun gun karnim cok sertti. Ara ara agrim vardi. Yuruyemedim, oturamadim, yatamadim, bi turlu rahat edemedim. Sabah doktora geldim. Yatis verdi 1 gun. Evde 4 saate bir aldigim ilaci burada 10dk.da bir veriyorlar. Ilaclardan sonra, nstde agrim cikmadi. Sancilar ufakti. Alttan muayenede acilma yok, rahim agzi kisalma yok. Suyum gelmedi, lekelenme yok. Ama doktor persembe cuma dogum olabilir diyor. Carsamba gunu geldigimde 1 ay sonra gibi dusun diyordu. Simdi 2-3 gun sonrasini. Aklim almiyor bi turlu. 31+3uz, dua edin lutfen, daha cok erken.
Kemik ağrısı ise doğru yerdesin canım çatı kemiği ağrısı o ... Kımıldasan acıyor ne sağa ne sola yatamıyosun.. kemiklerin birbirinden ayrılıyor..Yalnis tarif etmek.istemedigimden agri dedim evet sanki oradaki kemikler degisik bi agri
Aynen ya sanki orasi genişliyor gibi ama ara ara oluyor cok şükürKemik ağrısı ise doğru yerdesin canım çatı kemiği ağrısı o ... Kımıldasan acıyor ne sağa ne sola yatamıyosun.. kemiklerin birbirinden ayrılıyor..
Hep olsa dayanamayızAynen ya sanki orasi genişliyor gibi ama ara ara oluyor cok şükür
Canım herkes yazmış zaten ama bencede kesinlikle ikinci bir doktora gözük. Her şey bir yana, doktorun verdiği örnek cidden cok yersiz olmuş..Doktorum ozel hastanede, kadin. Ben de tavrini anlayamadim. Cevremden arkadaslarimdan erken haftalarinda suyu geldigi halde ya da aciklik, yetmezlik olmasina ragmen 39. haftada doguranlar var. Ama benim de kasilmalarim var, sabahtan beri ilac veriyorlar fakat hala oluyor. Zorla idrar tetkiki istedim, temiz cikmis. Ne tetikliyor kasilmalari anlamadim. Baska bir doktora gidebilirim, maddi acidan sorun yok. Bu gece hastanedeyim. Yarin oyle yapalim. Cok sagolun fikir verdiginiz icin.
Dimi ya sancı falanda olunca korktum açıkçası ama normal sanırımHep olsa dayanamayızsanırım hep olması demek normal geliyo bebek demek heralde
Ayyyy çok dikkat et kendine Allah korusunAyyy dün benim de ilk defa bacağıma kramp girdi uyurken. Çığlık atarak uyandım. Yazmayı unuttum. Demek normal. Bir de başım döndü çok fena bayılacak gibi oldum. Sanırım yemeklerin arasına çok saat girince öyle oluyor. Geçende de öyle oldum dışarıdaydım bi de bayılıyodum. Bişeler yiyince geçiyorben sürekli ağzımda yiyecekle mi dolaşcam yahuuuu
Bende hic ozel krem falan almadim,bi tek organik hindistan cevizi yağ arada aklıma geldikce sürüyorum,ve evde esimin atopik ciltler için bephantol sensidaily krem vardi ondan sürdüm arada...simdilik cok sukur hic bir catlagim yok,ama olsa da hic dert etmiyorumBende de çatlamaktan öte pul pul kuruluk oluyor, yağlar da yeterli değil, atopik ciltler için krem aldım o fayda edecek gibi, yoksa kaşıntı filan oluyo rahatsız ediyor, bir de ikinci de catlak oluyor ekstra, her gebelikte nemlendirme önemli
Benim midemle ilgli nezaman ne sorun olursa olsun ilacim hep ayni 3 yudum soğuk sütKızlar dün gecedenn bu yana uyuyamıyorum.. midem ekşiyor ve ağzımda ekşi bir tat hşr türlü geçmedi..tavsiyesi olan var mı mide ekşimesine.. yanmasına çözümüm vardı ama bununla ilk kez böyle çaresiz kaldım
Ben toplam 7kg aldim simdilik,kizimda hep 4gun önden gidiyorBen 14 kilo aldım şu anda toplamda
Bebeğin gelişimi de 10 gün önde
Kuzum başka bir doktora görünmek istersen Medical Park Maltepe Mehmet Akif Sargın’ı bir incele ben başka doktordan geçiş yaptım ve çok doğru bir karardı Zeynep Kamil den gelme harika bir doktor, önermek istedimDoktorum ozel hastanede, kadin. Ben de tavrini anlayamadim. Cevremden arkadaslarimdan erken haftalarinda suyu geldigi halde ya da aciklik, yetmezlik olmasina ragmen 39. haftada doguranlar var. Ama benim de kasilmalarim var, sabahtan beri ilac veriyorlar fakat hala oluyor. Zorla idrar tetkiki istedim, temiz cikmis. Ne tetikliyor kasilmalari anlamadim. Baska bir doktora gidebilirim, maddi acidan sorun yok. Bu gece hastanedeyim. Yarin oyle yapalim. Cok sagolun fikir verdiginiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?