2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hmm valla birşey diyemeyeceğim tabiki doktorlar daha iyisini bilir siz güveniyorsanız doktorunuza sorun yok ama tereddütünüz varsa başka bir doktorada görürünün derim ve umarım bebeğiniz dura bildiği kadar durur vaktinde gelir çok geçmiş olsun

Nolacak 26haftalik dogurttum gecen gun dedi. Esim de bebek yasiyor mu diye sordu, yok yasamiyor dedi.
Canım bu ne biçim bi doktormuş böyle ya, kesinlikle başka bir hastaneye başka bir doktora gidip görünmelisin. Burda erken doğum tehlikesiyle hastaneye giden herkesin doktoru nasıl daha çok içerde tutarız bebeği diye uğraşıyordu, moral veriyorlardı, senin doktorunun tavrı ise çok çok aptalca! Doğumdan sonra yaşamamış bebeği doğurttum diye anlatması ise facia. Ben asla güvenemezdim bu doktora, bebek yaşamış mı ölmüş mü umrunda değil sanki 26 haftalık bebek doğurttum derken, ben burdan sinir oldum. Şikayet etsen yeri var bu doktor bozuntusunu!

Bende 26 haftalik bebegi yasamadan dogurturum. Diceklerim bu kadar.

Ozel hastanelerde 10 gun ucretsiz kontrol hakki oluyor baska kadin dogumcu varsa bi de ona gorunseniz? Bakalim onun gorusu ne olacak

Bebişin sağlığı herşeyden önemli ve kıymetli boşver o doktoru başka doktora git canım Rabbim korusun esirgesin

arkadaşlar diceklerimi yazmış, başka doktora gözükürsen iyi haberlerini alırız umarım

Kuzum hayırlısı ile yarın çık ordan sonra elindeki tüm veriler ile başka doktora görün ve sana bu yaşattığı sürecin mantığını bir anlayalım bakalım, hakkında hayırlısı bize de haberdar et

Cok geçmiş olsun Allah korusun inşallah zamaninda gelir bende korkuyorum benimde bi sancim cikmisti 28 haftada ama doktor korkutmadi gayet rahatti progestan verdi yolladi korkma stres daha zarar
Simdi nasilsin

Canım herkes yazmış zaten ama bencede kesinlikle ikinci bir doktora gözük. Her şey bir yana, doktorun verdiği örnek cidden cok yersiz olmuş..

Umarım bebek kalabildiği kadar sağlıkla kalır, ve zamanını bekler. Iyi düşün canım

Ayyyy çok dikkat et kendine Allah korusun malesef bende öyleyim boğazım hiç boş durmuyor

Kizlarr ev interneti bozuldu d-smart illet cidden 5 gündür yok internetimde çok az giremiyorum pek çalışamaz raporunu 32+0 da mı aldiniz yoksa 32 bittikten sonra mı?

Bende hic ozel krem falan almadim,bi tek organik hindistan cevizi yağ arada aklıma geldikce sürüyorum,ve evde esimin atopik ciltler için bephantol sensidaily krem vardi ondan sürdüm arada...simdilik cok sukur hic bir catlagim yok,ama olsa da hic dert etmiyorum
Benim midemle ilgli nezaman ne sorun olursa olsun ilacim hep ayni 3 yudum soğuk süt
Ben 14 kilo aldım şu anda toplamda
Bebeğin gelişimi de 10 gün önde
Ben toplam 7kg aldim simdilik,kizimda hep 4gun önden gidiyor

Kuzum başka bir doktora görünmek istersen Medical Park Maltepe Mehmet Akif Sargın’ı bir incele ben başka doktordan geçiş yaptım ve çok doğru bir karardı Zeynep Kamil den gelme harika bir doktor, önermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…