- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.041
Evet canım danışman saha iyi olurInsallah cnm bizede yaz mutlaka benim cumartesi kontrol heyecanla bekliyorum biraz ağrılarım var bayramda 3 saatlik bir yola çıkacağım yine de doktora sorup çıkayım dedim bakalım
Bende soğuk süt içerim ama bu mide ekşimesini geçirmemişti .. leblebi yedim iyi geldi bu aradaBende hic ozel krem falan almadim,bi tek organik hindistan cevizi yağ arada aklıma geldikce sürüyorum,ve evde esimin atopik ciltler için bephantol sensidaily krem vardi ondan sürdüm arada...simdilik cok sukur hic bir catlagim yok,ama olsa da hic dert etmiyorum
Benim midemle ilgli nezaman ne sorun olursa olsun ilacim hep ayni 3 yudum soğuk süt
Ben toplam 7kg aldim simdilik,kizimda hep 4gun önden gidiyor
Yaa bende aynı ikinci doğum benimde ilki planlı sezaryendi ve hiçç sancım falan yoktu ama bu gebelikte farklı şeyler yaşadımDimi ya sancı falanda olunca korktum açıkçası ama normal sanırım
Benim 2.ci ama ilkinde hic böyle seyler yaşamadığım için (planli sezaryen) acemiyim
Tam 32+0 da aliniyor canim. Ama diyelim ki o gun randevu alamiyorsun, 31+5 te gittin, o gun doktor 32 haftalik gösterip calisabilir raporu verebiliyor. Tam tersi de olabiliyor, yani kendini o güne koşullamaKizlarr ev interneti bozuldu d-smart illet cidden 5 gündür yok internetimde çok az giremiyorum pekçalışamaz raporunu 32+0 da mı aldiniz yoksa 32 bittikten sonra mı?
Yaa senin bu yazini görünce ben de bi girip bakayim dedim, hic bakmamisim daha önce, aşırı hareketli geldiTemmuz anneleri teker teker doğuruyorçok heyecanlı
Teşekkür ederim canım bugün 32+0 oldukTam 32+0 da aliniyor canim. Ama diyelim ki o gun randevu alamiyorsun, 31+5 te gittin, o gun doktor 32 haftalik gösterip calisabilir raporu verebiliyor. Tam tersi de olabiliyor, yani kendini o güne koşullama
Canim bide ben 37 de degil de 38e dogru isi birakmak istiyorum. Maksat bebisle gecirecegim sureyi uzatmakTeşekkür ederim canım bugün 32+0 oldukrandevu almıştım gidicem inşallah
Hangi değerler için başladın canım açlık mı yüksek yoksa öğünlerden sonra mı, kaç ünite verdiler? Benim doz yetmiyor 8 üniteye geçiyorum bu akşamkikelomo ben dün itibariyle insüline başladım
Bende daha uzun çalışmak istiyordum ama öksürük ve kusma peşimi bırakmadığı için evde bile rahat edemiyorum kaldı ki işyeri canım o yüzden bir an önce izne ayrılmak istiyorumCanim bide ben 37 de degil de 38e dogru isi birakmak istiyorum. Maksat bebisle gecirecegim sureyi uzatmakO yüzden doktoruma bu raporu 33 ken 32 gösterip verebilir misiniz diye sorucam. 32 deki raporu ne kadar gec verirse o kadar gec ayrilirim isten diye düşünüyorum. O şekilde yapan tanidiklarim var. Senin de böyle bir niyetin varsa sor istersen
Doktor bana diyet dedi. Bende diyetle olmuyor insüline başlayalım dedim. Ne zamandır dikkat ediyorum zaten yine de düşmüyor. Ama şöyle birşey oldu evde parmaktan ölçtüğümde tokluk 120-140 bandında gelirdi, kandan baktılar 180 geldi. Ben kepek ekmekli tost yedim hastanede tokluk için sanırım o etkiledi. Bende korktum farketmeden birşey kaçırırsam demek ki coşuyor bu.Hangi değerler için başladın canım açlık mı yüksek yoksa öğünlerden sonra mı, kaç ünite verdiler? Benim doz yetmiyor 8 üniteye geçiyorum bu akşam
Hoşbuldum canım. Nasılsın pamuk hanımlar nasıl
Biz iyiyiz canım sen neler yaptın burda olmadığın süreçte bebiş nasıl sen nasılsın belin nasıl oldu ?Hoşbuldum canım. Nasılsın pamuk hanımlar nasıl
Ne kadar da ben jdjdj bende öyle istiyorum ya. Zaten 10 gündür evdeyim. Perşembe, cuma ve pazartesi çalışıcam sonra bayram. Bayram sonrası 34 olucam. Az kalmış olacak gittiği yere kadar gitsin. Baktım zorlanıyorum gidip alırım. Baktım zorlanmıyorum devam ederim. İyi fikir bende doktorumla konuşayım. Normalde bu cuma 32+0 gidip çalışabilir alacaktım. Ama sorucam belki okey derCanim bide ben 37 de degil de 38e dogru isi birakmak istiyorum. Maksat bebisle gecirecegim sureyi uzatmakO yüzden doktoruma bu raporu 33 ken 32 gösterip verebilir misiniz diye sorucam. 32 deki raporu ne kadar gec verirse o kadar gec ayrilirim isten diye düşünüyorum. O şekilde yapan tanidiklarim var. Senin de böyle bir niyetin varsa sor istersen
İşe yarar umarım canım, öğünlerden önce mi yapıyorsun sonra mı ? benim de açlıklar problem diyet falan da işe yaramıyor, bütün değerlerim normal açlıklar fırlıyor her sabah. 32-36 haftalar arası en kötü dönemmiş insülin direnci için, benim de haftam arttıkça sanki insülinin dozu artcak, 4 işe yarıyordu bi süre sonra yine yükseldi 6 ya geçtim yine yükseliyor. İki gün düşük 3. gün yüksek hep. Bacaklarım mosmor olduDoktor bana diyet dedi. Bende diyetle olmuyor insüline başlayalım dedim. Ne zamandır dikkat ediyorum zaten yine de düşmüyor. Ama şöyle birşey oldu evde parmaktan ölçtüğümde tokluk 120-140 bandında gelirdi, kandan baktılar 180 geldi. Ben kepek ekmekli tost yedim hastanede tokluk için sanırım o etkiledi. Bende korktum farketmeden birşey kaçırırsam demek ki coşuyor bu.
Benim 2 iğnem var. Birisi 4 ünite günde 3 kere. Birisi 8 ünite günde 1 kere.
Belim iyi çok şükür 10 gündğr neredeyse yatıyorum. Dışarı bile çıkamadım doktor harici. Baya dinlendirdim kendimi. Bayramda da dinlenip sonra gittiği yere kadar çalışıp izne ayrılıcam biliyosun niyetim 37 yi görmekBiz iyiyiz canım sen neler yaptın burda olmadığın süreçte bebiş nasıl sen nasılsın belin nasıl oldu ?
Festi hoş geldin kuzum.Doktor bana diyet dedi. Bende diyetle olmuyor insüline başlayalım dedim. Ne zamandır dikkat ediyorum zaten yine de düşmüyor. Ama şöyle birşey oldu evde parmaktan ölçtüğümde tokluk 120-140 bandında gelirdi, kandan baktılar 180 geldi. Ben kepek ekmekli tost yedim hastanede tokluk için sanırım o etkiledi. Bende korktum farketmeden birşey kaçırırsam demek ki coşuyor bu.
Benim 2 iğnem var. Birisi 4 ünite günde 3 kere. Birisi 8 ünite günde 1 kere.
Yarayacağını düşünüyorum ama benim sorunum meyve. Hayatta nefret ederdim asla arayıp yemezdim. Hamilelikte mideme iyi gelen tek şey meyve. Yiyorum oda fırlatıyor onuda dün farkettim iyice. 4 kere parmaktan ölçüm yapıyorum 4 kere insülin vuruluyorum. Daha yeni morarmadı ama morarır yakındır.İşe yarar umarım canım, öğünlerden önce mi yapıyorsun sonra mı ? benim de açlıklar problem diyet falan da işe yaramıyor, bütün değerlerim normal açlıklar fırlıyor her sabah. 32-36 haftalar arası en kötü dönemmiş insülin direnci için, benim de haftam arttıkça sanki insülinin dozu artcak, 4 işe yarıyordu bi süre sonra yine yükseldi 6 ya geçtim yine yükseliyor. İki gün düşük 3. gün yüksek hep. Bacaklarım mosmor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?