2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Insallah cnm bizede yaz mutlaka benim cumartesi kontrol heyecanla bekliyorum biraz ağrılarım var bayramda 3 saatlik bir yola çıkacağım yine de doktora sorup çıkayım dedim bakalım
Evet canım danışman saha iyi olur

Bende soğuk süt içerim ama bu mide ekşimesini geçirmemişti .. leblebi yedim iyi geldi bu arada

Dimi ya sancı falanda olunca korktum açıkçası ama normal sanırım
Benim 2.ci ama ilkinde hic böyle seyler yaşamadığım için (planli sezaryen) acemiyim
Yaa bende aynı ikinci doğum benimde ilki planlı sezaryendi ve hiçç sancım falan yoktu ama bu gebelikte farklı şeyler yaşadım

Kizlarr ev interneti bozuldu d-smart illet cidden 5 gündür yok internetimde çok az giremiyorum pek çalışamaz raporunu 32+0 da mı aldiniz yoksa 32 bittikten sonra mı?
Tam 32+0 da aliniyor canim. Ama diyelim ki o gun randevu alamiyorsun, 31+5 te gittin, o gun doktor 32 haftalik gösterip calisabilir raporu verebiliyor. Tam tersi de olabiliyor, yani kendini o güne koşullama

Tam 32+0 da aliniyor canim. Ama diyelim ki o gun randevu alamiyorsun, 31+5 te gittin, o gun doktor 32 haftalik gösterip calisabilir raporu verebiliyor. Tam tersi de olabiliyor, yani kendini o güne koşullama
Teşekkür ederim canım bugün 32+0 olduk randevu almıştım gidicem inşallah

Teşekkür ederim canım bugün 32+0 olduk randevu almıştım gidicem inşallah
Canim bide ben 37 de degil de 38e dogru isi birakmak istiyorum. Maksat bebisle gecirecegim sureyi uzatmak O yüzden doktoruma bu raporu 33 ken 32 gösterip verebilir misiniz diye sorucam. 32 deki raporu ne kadar gec verirse o kadar gec ayrilirim isten diye düşünüyorum. O şekilde yapan tanidiklarim var. Senin de böyle bir niyetin varsa sor istersen

Bende daha uzun çalışmak istiyordum ama öksürük ve kusma peşimi bırakmadığı için evde bile rahat edemiyorum kaldı ki işyeri canım o yüzden bir an önce izne ayrılmak istiyorum

Hangi değerler için başladın canım açlık mı yüksek yoksa öğünlerden sonra mı, kaç ünite verdiler? Benim doz yetmiyor 8 üniteye geçiyorum bu akşam
Doktor bana diyet dedi. Bende diyetle olmuyor insüline başlayalım dedim. Ne zamandır dikkat ediyorum zaten yine de düşmüyor. Ama şöyle birşey oldu evde parmaktan ölçtüğümde tokluk 120-140 bandında gelirdi, kandan baktılar 180 geldi. Ben kepek ekmekli tost yedim hastanede tokluk için sanırım o etkiledi. Bende korktum farketmeden birşey kaçırırsam demek ki coşuyor bu.

Benim 2 iğnem var. Birisi 4 ünite günde 3 kere. Birisi 8 ünite günde 1 kere.

Ne kadar da ben jdjdj bende öyle istiyorum ya. Zaten 10 gündür evdeyim. Perşembe, cuma ve pazartesi çalışıcam sonra bayram. Bayram sonrası 34 olucam. Az kalmış olacak gittiği yere kadar gitsin. Baktım zorlanıyorum gidip alırım. Baktım zorlanmıyorum devam ederim. İyi fikir bende doktorumla konuşayım. Normalde bu cuma 32+0 gidip çalışabilir alacaktım. Ama sorucam belki okey der

İşe yarar umarım canım, öğünlerden önce mi yapıyorsun sonra mı ? benim de açlıklar problem diyet falan da işe yaramıyor, bütün değerlerim normal açlıklar fırlıyor her sabah. 32-36 haftalar arası en kötü dönemmiş insülin direnci için, benim de haftam arttıkça sanki insülinin dozu artcak, 4 işe yarıyordu bi süre sonra yine yükseldi 6 ya geçtim yine yükseliyor. İki gün düşük 3. gün yüksek hep. Bacaklarım mosmor oldu

Biz iyiyiz canım sen neler yaptın burda olmadığın süreçte bebiş nasıl sen nasılsın belin nasıl oldu ?
Belim iyi çok şükür 10 gündğr neredeyse yatıyorum. Dışarı bile çıkamadım doktor harici. Baya dinlendirdim kendimi. Bayramda da dinlenip sonra gittiği yere kadar çalışıp izne ayrılıcam biliyosun niyetim 37 yi görmek

Bebiş iyi hareketli arada sakinleşiyor hemen bir kurdeşen döküyorum ama sonra mantığımı devreye sokup sakinleşiyorum bende.

Müslinlerini ve çarşaflarını hallettim hazır evdeyken. Beğendiğim kumaşlardan sipariş verdim. Bir yastık birde lastikli çarşaf çıkacak boyutta kumaşlar onu diktiricem. İlerde de yorganı için alırım aynılarından seti tamamlarım diye düşündüm. Zaten 1 yıl vaktim var kullanmayacağı için. Ne bileyim öyle işlerle ilgilendim

Senin alışverişler ne durumda

Festi hoş geldin kuzum.
Senin değerlerin çok sınırda aslında benim de bu civarda, insüline bağlamadan hafif dikkat ederek falan çözülmüyor mu bu yahu? Ben galiba hafife alıyorum biraz...

Yarayacağını düşünüyorum ama benim sorunum meyve. Hayatta nefret ederdim asla arayıp yemezdim. Hamilelikte mideme iyi gelen tek şey meyve. Yiyorum oda fırlatıyor onuda dün farkettim iyice. 4 kere parmaktan ölçüm yapıyorum 4 kere insülin vuruluyorum. Daha yeni morarmadı ama morarır yakındır.

Öğünden önce vuruluyorum canım 3 tanesini 1 tanesi gece yatarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…