2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de tam hosgeldin yaramaz kizzz yazacaktim bi yerinde duramiyorsun ben yarin gidiyorum doktora, seni haberdar ederim sonucta dayanamazsak istedigimiz zaman ayrilabiliyoruz 32den sonra. 32yi alabildigimiz kadar geç alalim belki Allah güç kuvvet verir çalışırız

Festi hoş geldin kuzum.
Senin değerlerin çok sınırda aslında benim de bu civarda, insüline bağlamadan hafif dikkat ederek falan çözülmüyor mu bu yahu? Ben galiba hafife alıyorum biraz...
Hoşbuldum canım.
Açıkcası şeker yüklemesinde sadece 2. Saat biraz yüksekti ama oda minik. Diyet dedi. Fakat diyet o kadar kolay birşey değil. Ben şahsen şu son haftalarda birde o stresi yaşamak istemedim. En beslenmesi gereken sağlıklı olması gereken damarların suyunun bozulmaması gereken dönemlerdeyiz. Çünkü farketmeden artabiliyor. Ben evde hiç kandaki değerleri görmedim. Kepek ekmekli tost yedim diye 184 gördüm. Buda bana demek ki farketmeden bu yükselebilir stresi doğurdu. Bu arada parmaktan ölçmüyorsan diyetin hiçbir anlamı kalmıyor. Çünkü bilmiyosun belki artıyor ama farkında değilsin. Velhasıl ben garantici insan olduğum için başladık ama bu düşük dozmuş.

Canlar günaydın.. yorgunluk halsizlik iştahsızlık yaşayan var mı.. geçenler geceleri uyuyamıyordum ama sabahları ona rağmen dipçik gibiydiim... Şimdi sabaha kadar uyuyorum kızımda sakim beni yormuyor ama bir halsizlik yorgunluk kafam kalkmıyor .. tansiyon şeker hepsine baktım iyiyim de düm geldim doktordan sorun da yok çok şükür Rabbime... Ama bugün ellerim ayaklarım şişti daha hiç şişmemiştim ilk kez oluyor..

Hoşbuldum
Tabi kızım bence çalışırız ya. Olduğu kadar elimizden geleni yapalım da. Ama 37 den önce ayrılırsak o kadar hafta fazladan boşuna çalışmış oluruz

İyi olmana sevindim canım sensiz buralar çok sessizdi
Alışverişler tamamladım canım çoğunu bir kaç eksiğim kaldı onu da eşim gelince bakacağız
Hastane çantamız da hazır
Beşiğim eşyalar taşındığı zaman gelecek beşikle ilgili hiçbir hazırlığım yok o yüzden ne çarşaf ne yorgan
Neyse şu an acil şeyleri hazır en azından içim rahat geri kalan herşey olur zamanla
Tek başına zor oluyor gerçekten eşimde yokya yanımda böyle alışverişler falan yordu beni daha bıraktım artık zamanla eksik çıkarsa alırım dedim.

ffestinalente
İstanbula geldimya kuzum artık burda olacağımız için burda bir doktor buldum tavsiye üzerine yarın ona başlayacağım doğumum da onda olacak inşallah hastane ve doktor hoşuma gider dua edin bana yarın bebişimi görcem 3 hafta oldu görmeyeli

Kız arap atı gibisin maşallah sonradan başladın bir başlamışsın bitmiş hdhd benim daha çantam yok ortada bırak çantayı pijama bile almadım kendime kısmet diyorum.

Bence de herşeyi yam almak mümkün değil zaten bende öyle yaptım çok önemli olan acilleri aldım. Gerisi ihtiyaç dahilinde. İnan biberon bile almadım. Lazım olursa eczane dolu hastanenin çevresi kocam iner alır. Kıyafet eksik olursa veririm sipariş ertesi gün elimde. Artık kendimi germicem. Tek zor bacım ben seçimleri hep kocamla yaptım hdhdhjjj tek seçmeyi sevmem kendisi biraz darlandı ama yapacak birşey yok.

Bebiş sen bilirsin tabi ama çarşaf önemli sanki

Gördüm birkaç yere yazmıştın baya da öneri gelmişti. İnşallah sana uygun en iyi doktoru seçersin bebeğim gitmişken odalarına bak, imkanlarını sor. Doktor önemli ama hastanede önemli bence. Oyy kavuşma günü desene fındıkkuşuyla

Aynen canım herşeyine bakacağım hastanenin de
Doktor içime sinmezse kötü olur zaten son dk doktor değişikliği olacak
Üç aydır renkli hiç göremedim ya nasıl merak ediyorum artık iyice şekillenmiştir kime benzediğini bile görebiliriz herhalde artık biraz
Umarım herşey yolundadır her gideceğimde korkuyla gidiyorum varya hala

Neden renkli göremedin? Sen peçeteleri doluştur bacım çantana yarın lazım olur benim oğluş toto gösterme peşinde ancak ben pek göremiyorum ama inşallah senin kuzucuk gösterir annesini mutlu eder.
Siner siner olumlu enerji yolla evrene baktın sinmiyor dünya dolu doktor var. Zaman kaybetmeden bulursun başka birisini.

Annelik öyle birşey bebeğim. Delilik hali bence en hafif tabiriyle hdjdj

Kız bir günde tek başıma hem ütüleri yaptım çamaşırlarını yıkadım dolabını düzenledim hem de çantayı hazırladım 6 da kalktım o sabah
Çok canım tezdir vallahi ya
3 pijamam var şu anlık yeter iç çamaşırlaırm da tam
Biberon emzik ben de almadım canım kullanmayı düşünmüyorum ama zorunda kalırsak alırız o an tabi
Beşik gelsin bi kuzum eşyalarla sonra ona geçiş yapacağım çarşaf vs
Biraz dinlenmek istiyorum artık alışveriş yapmak istemiyorum gerçekten çok yorucu insan başı ağrıyor
Dün emzirme yastığımla önlüğüm geldi kapanışı yaptım ben daha yeter

Sen yanlış şehire taşındın senin bursaya gelmen lazımdı emin nisin tayinin istanbul olduğuna
Maşallah kuzum maşallah halletmişsin gerisi kervan yolda dizilir boşver dinlen keyfine bak. Amaan gerçekten ben de çok bunaldım alışverişten. Keyif vermedi pek. Birtek kitaplarını ve oyuncaklarını alırken çok öutluydum. Hele o kıyafet alma varya üüff bunalttı çok

Renkli ultrason yoktu kuzum devletti gittiğim yer en son oraya gitmek zorunda kalmıştım kendi doktorum bırakmıştı işi ondan göremedim renkli
İnşallah gösterir kızım yüzünü ya
Ben daha şimdiden ağlamaya başladım zaten
Üç gündir bir şarkı varya Taçlı Kızım diye onu açıp açıp ağlıyorum
Bu kadar duygusallığı hiç yaşamamıştım

Ay tam vuslat olcak yarın gösterir inşallah annesi. Renksizde gösteriyorduysa hiç korkma direkt vesikalığı alırsın
Tabi kız 32. Haftadayız artık banada öyle bir duygusallık geliyor arada ama sen çokta tetikleyici şeyler yapma

En son gittiğim doktor bebeği göstermedi bile ki ekranı çevirmedi yatmamla kalkmam bir oldu inan ki o kadar canım sıkılmıştı ki zaten 2 aydır göremiyodum

Ahhh keşke Bursa’m çıksaydı ama İstanbul çıktı
Evet kuzum sen çok alışveriş yaptın ama detay da aldın ben çok detaya inmedim inan yüzeysel aldım ve az öz oldu kıyafetleri bile yani uyku tulumu almadım mesela daha kitap oyuncak falan da yok onlar zamanla olur dedim

Devletin bu huyu çok kötü ya. Ne var bir ekran daha koysalar
Sorma ya bi de önümdeki kadını azarladı doktor odadan çıkarken daha birşey bile soramadım kadına korktum dedim şimdi bu beni tersler bende onu terslerim kavga ederiz olay çıkar

baharrr34 nerelerdesin canim,nasil oldun?Inşallah bir sorun yoktur
ffestinalente sen nerelerde kayboldun canim yine??kac gündür yoksun,bu ceza cok uzun olmadi mi?
Canim dr dan ciktim smdi. Cok şükür normal hersey suan. Kilosu gelisimi iyi. Suyu solda az ama sagdakiler yeterli suan dedi. Bol suya devam. Bayramdan sonraki haftalarda gün vercekmiş bakalim

Anladım canım çok geçmiş olsun sana da güzel güzel atlatırsın inşallah sen de. Ben her sabah akşam açlık tokluk ölçüyorum en yüksek hep sınırda 140 130 çıkıyor. 22 Haziranda randevum var bakalım bana ne diyecek…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…