2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yavrum ben gelişimini çok önemsedim o yüzden onları çok keyifle ve araştırarak almıştım. Zaten onları tamamlayınca rahata erdim. Sonra hız kaybettim hdhdhjj kıyafet vs çokta alıp yığmak istemedim onlara vereceğim parayla 2 kitap fazla alırım diue düşündüm. İhtiyaç dahilinde alıcam. Bide kıyafet riskli bulutun kilosu normal ama boyu uzun. Belkide olmayacak belki tarzına uymayacak ne bileyim çok şey yapmadım. Zıbın mıbın aldım daha çok kesin kullanacağı şeyleri. Misafirlik üstü yok daha hdjdj amaan olur ya olduğu kadar. Sevgimi vercem ben ona. Uyku tulumu indirim bakıyorum bende 1 tane aldım müslinlerini büyük yaptırıcam. 120 ye 100. Kundak yaparım illa uyku tulumuna gerek tok. Kışa daha var.

Seninde benim gibi aslında bu değerler iyi ama dediğim gibi ben pimpiriklendim hdhd

Canim dr dan ciktim smdi. Cok şükür normal hersey suan. Kilosu gelisimi iyi. Suyu solda az ama sagdakiler yeterli suan dedi. Bol suya devam. Bayramdan sonraki haftalarda gün vercekmiş bakalim

Bahar aklımız sende kalmıştı iyi olmanıza sevindim, dikkat etmeye devam en azından 34.hafya ciğer gelişim tamamlama haftası onu atlatalım ona göre yeni hedef güncellenecek inşallah

İyi yaptın canım zaten en önemli şey gelişimi inşallah ben de bakacağım artık kitap oyuncak vs.
Benim kızımın da misafirlik üstü yok boşver

Off kizlar şu ara çok stresliyim. Bebeğin suyu fazla şeker yükleme temizdi ama ölçüm yapınca bazı değerler sınırda bazıları yüksek cikti endokrine gittim o da diyetisyene gönderdi şuan diyetle devam ediyorum bu sefer Allah'a şükür değerler normal çıkıyor ama şu fazlaliginin sebebi net değil.
Kan sulandirici igne kullanıyorum başından beri üniversitedeki doktorlar bırak diyor özelde takipli doktorum istersen iki günde bir vur diyor. Asıl iğne kullanmam gerektigini söyleyen İstanbul'daki perinatolog doktorumda doğuma kadar kullanmalısın demişti buradaki üniversitede prof perinatolog 20.haftalarda muayene etmişti senin kullanmana gerek yok dedi. Ne yapacağım kime güveneceğim bilemedim.
Üstüne bir de bayram arkasına taşınmam lazım bir de onun stresi iyice gerildim artık. Tabi bu süreçleri (kocasız) yaşamak da cabası.

Doğumunu kim yaptıracaksa bence onu baz al. Ben olsam öyle yaparım. Şeker su fazlalığına sebep olabiliyor bildiğim kadarıyla ona bağlamıyorlar mı? Eşin nerede canım? Taşınma zorlu bir süreç hamile olmasan bile o yüzden hiç gerilme hamile olmasan da zor olacaktı. Destek olabilecek kimse yok mu? Toplanmaya vs?

Bu bennn bennn iki gündür ellerim şiş uyanıyorum parmaklarım çok ağrıyor ne oluyor gece anlamıyorum çok şükür ayaklarımda yok ama kalitem düştü yani çabuk yoruluyorum azıcık ayakta kalsam partim yatsam bir dert ama bu ellerin ağrısı fenaa

Eski doktoruma msj yazdim ondan cevap bekliyorum ama dediğin gibi ozeldeki doktoruma bayram sonrası soracagim ona göre de bakarım artik. Endokrin doktoru bu seviyeler su fazlaligi yazmaz dedi bebekte de bir sıkıntı gözükmüyor. Şeker taramam 114 çıkmıştı sözde. Ama evdeki olcumlerimde 140-150 civarı değerler gördüm ama hastanede hep normal sinirlarda çıkıyordu. Onu diyetle halledeceğim insallah suyu normal seviyeye iner. Benim eşim başka şehirde şuan kendisi varla yok arası en son ramazan bayramında gördüm kendisini sözde bayram itibariyle temelli olarak gelecek taşıma işlerinde yanımda olacak ama dediğim gibi sözde azıcık adamı taniyorsam her an her şey bana kalabilir. Bir taşınma hariç (herşeyi toplayan nakliyeci ayarlayacagim) herşey benim elime bakıyor tamamen zihin yorgunluğu malesef. Günde beş dk konuşsak tamam beyefendi hiç bir strese gelemiyor iki dert yansam konuşmayı keser. Ben de salladım artık ne hali varsa görsün diye. Bana pek bir faydası yok anlayacağın canim. Yalnız değilim şu ara kardesim yanımda kalıyor sağolsun yalnız kalmayayim diye yine ihtiyaç halinde yakında eş dost var.

Benim de suyu fazla ve sekerim yok. Doktorumun dedigine gore yuzde 80 sebepsiz oluyormus su fazlaligi. Diyet yapmissin, elinden gelen bu, bence elinden geleni yapiyorsan sonrasini kafaya takmamak gerekiyor canim. Ben baslarda su fazlaligini kafaya takmistim ama 32. haftadan sonra su azalmasi basliyormus herkeste, o yüzden icim su an cok rahat. Dengelenmis olur bizim sular da.

Sanirim kan sulandirici icin de kendi doktoruma güvenirdim, perinatologu bir kez görüyorsun ama doktorunla her zaman birliktesiniz canim.

Ohh gözün aydın baharişko
Sagolasin festim. Hosgeldin sende özledim canisi sen nasilsn bulut nasil? Kontrol ne zamandi okuyamadm sayfalari.
Bahar aklımız sende kalmıştı iyi olmanıza sevindim, dikkat etmeye devam en azından 34.hafya ciğer gelişim tamamlama haftası onu atlatalım ona göre yeni hedef güncellenecek inşallah
Tesekkürler cnm 33+5deyim suan. ALLAH hepimize sifa versin ciğerleri gelissin bebislerimizin güzelce

Zaten ben bebeklerin rahatsız süslü kıyafetlerle dolaşmasına çok karşıyım sırf görüntü için bebek dediğin rahat giyinir
Ay sorma banada diyolar elbise al bilmem ne erkek cocugu gibi giydirme. Ya ne alakasi var yeni dogmus bebege kulotlu corapla veya corapsiz elbise niye giydireyim. Bi buyusun seneye giyer yazin nasipse. Altli ustlu ne gusel takimlar aldim bandanali. Millet cok biliyor bak mesela dün bunu aldim yazin oldgm.yer serin oluyor sicak cok.yok. eylulde felan tam giydirmelik

Eklentiler

• 1000010566.webp
    135,6 KB · Görüntüleme: 93
Ben seni şimdi hatırladım canım. Yazmıştın sen. Senin kocan türünün tek örneği. İnşallah beneği görünce daha ilgili olmayı becerir. Yüklenir ona babalıkta ikinizi de el üstünde tutar. Oh ne ala valla herkes bulamaz sen gibi eş. Değerini bilmesi lazım. İnşallah akıllanır. En iyisi onlar toplar taşırlar seni peyder pey yerleşirsiniz.
Zaten ben bebeklerin rahatsız süslü kıyafetlerle dolaşmasına çok karşıyım sırf görüntü için bebek dediğin rahat giyinir
Kesinlikle. Foto çektirirken olabilir oda yarım saat bir saat gerisi bana da abartı geliyor. Yavrum en konforlu yerden dünyaya gelicek dantele bandanaya boğmanın ne anlamı var bilemiyorum.
Sagolasin festim. Hosgeldin sende özledim canisi sen nasilsn bulut nasil? Kontrol ne zamandi okuyamadm sayfalari.

Tesekkürler cnm 33+5deyim suan. ALLAH hepimize sifa versin ciğerleri gelissin bebislerimizin güzelce
Hoşbuldum bebeğim. Bende özledim valla
İyiyiz çok şükür cuma randevumuz özleştim oğluşumla kavuşucaz.

Çok güzeller

Millet ancak konuşmayı seviyor ay. Herşeye de bir yorumları var ğf

Bana da aslında idiyopatik (sebepsiz) diye teşhis koydular önlem amaçlı şekere de dikkat ediyorum. Diyet biraz zorlayıcı ama alıştım gibi değerler hep güzel gelmeye başladı içim rahatladı en azından elimden geleni yapıyorum. Umarım benim suda azalır ileriki haftalarda Ben geçen yaz şehir değiştirdim canım haliyle doktorda değişti iki kayıp yaşadım geçen sene yaş 37 inşallah ilk bebeğim olacak o yüzden insan çok tereddüte düşüyor. Kayıpları yaşadığımdaki doktorum da perinatologdu tavsiye üzerine gitmistim kendisine gece 12 ye kadar hasta bakardı kurtajlarimi testlerimi hep onda yaptırdım. Sağolsun msj yazmıştım geri dönüş yaptı doğumdan iki gün önceye kadar kullan diyor normal doğum için erken biraktilip sonrasında kayıp yaşayanlar biliyorum riske atma dedi. Sanırım onun dediğine uyacagim suanki doktorumda iki günde bir kullansan olur demişti bir dahaki kontrolde konuşacağım kendisiyle. Böyle söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Allah korusun bir kayıp yaşarsam evliligimde biter cocuk defterini de kapatırım herhalde Çok zor zamanlardan geçtim evliliğim sözde devam ediyorsa karnımdaki çocuğun hatrina. Aslında bir derdim var topigine yazsam hit olurum o derece

Orda seni boşatırlar bacım hiç uğrama oralara yazacaksan buraya yaz

Elinden geleni yapıyorsun sonuçları da görüyorsun en kıymetlisi bu. Allah korusun kötü şeyler getirme aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…