- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.101
oyyyHoşbuldum bebeğim. Bende özledim valla
İyiyiz çok şükür cuma randevumuzözleştim oğluşumla kavuşucaz.
Yavrum kilo kıyaslamasına girme. O doğru bir veri değil. Sağlıklı ve haftasıyla uyumlu olduktan sonra boşver senin haftandakileri. Genetik var anne babanın durumu var. Benimde oğluş fındık kadar doktor 3 kg ancak doğurursun dedi haftasıyla uyumlu mu dedim evet dedi fit bebek olcak dedi benim için yeterli yoksa buraya bakınca Benim kendimi duvardan duvara vurmam lazımoyyygüzel haberlerle gel caniim. 33+5im bende. 2157 gr dedi dr. Biraz az geldi bana kilosu. Beslenmemde iyi ama niye boyle oldu bilmiyorum. Dr normal diyorda benim.haftamdakilerin 2300 2400 felan
Doğru hatırlamışsin canım bence de türünün tek örneği olur kendisiBen seni şimdi hatırladım canım. Yazmıştın sen. Senin kocan türünün tek örneği. İnşallah beneği görünce daha ilgili olmayı becerir. Yüklenir ona babalıkta ikinizi de el üstünde tutar. Oh ne ala valla herkes bulamaz sen gibi eş. Değerini bilmesi lazım. İnşallah akıllanır. En iyisi onlar toplar taşırlar seni peyder pey yerleşirsiniz.
Çark etmiş hali bile bir değişik bu adamın. Sonradan mı böyle oldu? Belki kayıplardan vs etkilendiyse uzak kalarak kendince bir yöntem bulmuştur. Bebek gelince bence değişir. Kucağına alsın hele birDoğru hatırlamışsin canım bence de türünün tek örneği olur kendisiGöreceğiz bakalım kendini topladı topladı yoksa single mam olarak hayatıma devam etmeyi düşünüyorum. Bana kalsa çoktan bitmişti de son anda çark etti beyefendi. Yalnızlığa da öyle alıştım ki gelince nasıl olur bilemiyorum kafama göre takiliyorum zor oluyor ama Allah'a şükür hala işimi gorebilecek haldeyim ağır işler içinde erkek kardeşim yanımda gül gibi yaşayıp gidiyoruz. Ama siz burda yaziyorsunuz ya eşim şöyle yaptı böyle yaptı diye içim gitmiyor değil.
Aa evet ben gunluge bakmamisim bile sagol festim. Genetikte var haklisin hic önden giden bir bebek olmadi benimki. Hep gunu gunune verileri. Haklisin kuzum saglikli olsunda o yeterYavrum kilo kıyaslamasına girme. O doğru bir veri değil. Sağlıklı ve haftasıyla uyumlu olduktan sonra boşver senin haftandakileri. Genetik var anne babanın durumu var. Benimde oğluş fındık kadar doktor 3 kg ancak doğurursun dedi haftasıyla uyumlu mu dedim evet dedi fit bebek olcak dedi benim için yeterli yoksa buraya bakınca Benim kendimi duvardan duvara vurmam lazımama şu hamilelik takvimi varya doktorun söylediği kk takvimle uyumlu bak seninkide uyumlu. 2200 demiş.
Orası kesin zaten boşa da boşa valla onların demesine gerek yok ben o niyete girdim zatenOrda seni boşatırlar bacım hiç uğrama oralara yazacaksan buraya yaz
Elinden geleni yapıyorsun sonuçları da görüyorsun en kıymetlisi bu. Allah korusun kötü şeyler getirme aklına
Bende bakıp bakıp rahatlıyorum demek ki ortalama veriler böyle o yüzden içim rahat. Doktorda boyu uzun deyince ekstra seviniyorum. Maks 3 kg olursa kolay doğururum diye ayrıca seviniyorumAa evet ben gunluge bakmamisim bile sagol festim. Genetikte var haklisin hic önden giden bir bebek olmadi benimki. Hep gunu gunune verileri. Haklisin kuzum saglikli olsunda o yeter
Zaten ya boşan diyorlar ya da bu adamı neden baba yaptın. Hep bu iki cümle. Anlayan fikir veren empati kuran asla yok. Bacım valla zor boşansan neden boşandı denmez, boşanmasan da denemez. Dava iptalinden sonra bari biraz değişseymiş bu durum bu adamın değişmiş hali miOrası kesin zaten boşa da boşa valla onların demesine gerek yok ben o niyete girdim zatendava iptali yaptım karnı burnunda adliyeye yatirdigim harcı almaya gitmeye utandım
Ya işin içinde çok şey var öyle üç beş cümleyle anlatılacak türden değil. Sorsan beni çok seviyor ama çocukla ilgili başka sıkıntıları var falan çok çok derin mevzu. Ailesi beni istemiyor bir kere düsün daha ailesinden kimseyle tanısmadim ikimizinde ikinci evliliği.Çark etmiş hali bile bir değişik bu adamın. Sonradan mı böyle oldu? Belki kayıplardan vs etkilendiyse uzak kalarak kendince bir yöntem bulmuştur. Bebek gelince bence değişir. Kucağına alsın hele bir
Akıllanırsa bence ikinci baharı yaşarsınız çokta güzel olur. Yeniden evlenmişsiniz gibizor olmaz mı yavrum allah razı olsun kardeşin varmış yalnız değilsin ama nasıl rahat ediyor anlamış değilim. Sülalesi serin demek ki.
En iyi kocada olsa çıldırtıyor hiç için gitmesin bir yandan da seni delirtip tetiklemediği için şanslısın burda kocası yüzünden sinirlenmemiş kimse yoktur bence istisnalar kaideyi bozmaz
Valla kadınlar çok güçlü, hele de anne olunca. Kendisi bilir ya değerinizi anlar sizi el üstünde tutar ya da kendisi bilir.
Evet değişmiş hali daha doğrusu arada kavga yok gürültü yokZaten ya boşan diyorlar ya da bu adamı neden baba yaptın. Hep bu iki cümle. Anlayan fikir veren empati kuran asla yok. Bacım valla zor boşansan neden boşandı denmez, boşanmasan da denemez. Dava iptalinden sonra bari biraz değişseymiş bu durum bu adamın değişmiş hali mi
Zaten senin onu anladığın belli arkadaşım. Anlamasan çoktan boşanırdınız. Kendince sebepleri var belli ki adamın ama yine de hoş değil sıkıntıya gelememesi. Bebek dünyaya geliyor elbet sıkıntılar olacak büyürken. Onlarda inşallah dirayetli olabilir.Ya işin içinde çok şey var öyle üç beş cümleyle anlatılacak türden değil. Sorsan beni çok seviyor ama çocukla ilgili başka sıkıntıları var falan çok çok derin mevzu. Ailesi beni istemiyor bir kere düsün daha ailesinden kimseyle tanısmadim ikimizinde ikinci evliliği.
Yalnızlık o yüzden güzel geldi beni strese sokmuyor en azından ben de takmıyorum alıştım zaten.
Aman ömrüm hep güçlü kadın olarak geçti bunu erkeklere gösterince de biraz fazla rahat oluyorlar nasılsa o halleder kafasında. En iyisi narin kırılgan kelebek rolü yapmak ama ben de yok bacım
Çok mu uzakta hiç gelemiyor?Evet değişmiş hali daha doğrusu arada kavga yok gürültü yokdava muhabbetinden sonra birkaç günlük 3 kere falan gördüm. Yaza gelirse neler olacak asıl göreceğiz. Burada hiç mutlu değilim çok sıkılıyorum diyip duruyor o yüzden konuşmalarımız da işte genelde rutin geçiyor. Bebek arabası aldığımı kendisine 1 hafta sonra söyledim düşün.
Ahh bitanemm rabbim cennetinde kavustursun seni yavrularinaBana da aslında idiyopatik (sebepsiz) diye teşhis koydular önlem amaçlı şekere de dikkat ediyorum. Diyet biraz zorlayıcı ama alıştım gibi değerler hep güzel gelmeye başladı içim rahatladı en azından elimden geleni yapıyorum. Umarım benim suda azalır ileriki haftalardaBen geçen yaz şehir değiştirdim canım haliyle doktorda değişti iki kayıp yaşadım geçen sene yaş 37 inşallah ilk bebeğim olacak o yüzden insan çok tereddüte düşüyor. Kayıpları yaşadığımdaki doktorum da perinatologdu tavsiye üzerine gitmistim kendisine gece 12 ye kadar hasta bakardı kurtajlarimi testlerimi hep onda yaptırdım. Sağolsun msj yazmıştım geri dönüş yaptı doğumdan iki gün önceye kadar kullan diyor normal doğum için erken biraktilip sonrasında kayıp yaşayanlar biliyorum riske atma dedi. Sanırım onun dediğine uyacagim suanki doktorumda iki günde bir kullansan olur demişti bir dahaki kontrolde konuşacağım kendisiyle. Böyle söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Allah korusun bir kayıp yaşarsam evliligimde biter cocuk defterini de kapatırım herhalde Çok zor zamanlardan geçtim evliliğim sözde devam ediyorsa karnımdaki çocuğun hatrina. Aslında bir derdim var topigine yazsam hit olurum o derece
Seçimin ertesi hafta gelecekti hafta sonuna Veli toplantısı koymuşlar üstüne seçim var diye diğer hafta gelemedi sonraki haftalarda da hafta sonu iki gün de sınavları vardı öğretmen kendisi para kazanma derdinde ben de bir şey demedim arada da 600 km falan var öyle günü birlik gel git zor olacaktı. Üstüne de 3 kere falan hasta oldu. Nasılsa tası tarağı toplayıp gelecek diye ben de ses etmedim. Ailesi doğulu çok değişik kafalarda ( anlayışlı doğulu aileleri tenzih ederim) benim onlara uymayacagimin farkında onlara göre fazla açık biriyim çenemi de tutamam biliyor o da çareyi iki tarafı ayrı şekilde idare etmede buldu ama bu da onu çok yıpratıyor farkında değil. Ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyorduk evlendigimizden 2 ay sonra haberleri oldu düşünÇok mu uzakta hiç gelemiyor?
Böyle mutluysan arkadaşım doğrusu bu demek ki sizin için. Her ilişkinin dinamiği farklı. Her işte bir hayır var. Belki yanında olsa gerecekti seni ne gerek var
Ailesine de pes. Min 37 yaşındaki insanların evliliğine karışma hakkını nereden buluyorlarsa anlamıyorum ne münasebet istememek sanki onlara merakında yollara düştün sen. Hiç sevmem böyle hadsiz insanları. Ne laf düşüyorda bunlara istemiyorlar anlamıyorum
Amin canım inslallah sağlıkla oglusuma bir kavusayim da gerisi hallolur zatenAhh bitanemm rabbim cennetinde kavustursun seni yavrularinainsallah bu sefer saglikla alacaksin kucagina cogu gitti azı kaldı kendi doktorumu dinlerdim yazdim demin ama senin durumun daha farkliymis kuzum yaa, ben de senin yerinde olsam ayni senin gibi yapardim. Hic kötüyü düşünüp kendine cekme olur mu, evliligin de yoluna girecek insallah ve cok güzel bir anne olacaksın
Şu anlatılanlar içinde en mantıklı bulduğum hareketi iki tarafı ayrı yönetmesi. Zorlamaması, akışa bırakması. Bak bunu yapabiliyorsa umut var demektir. Seni zorlayıp, darlayabilirdi. Neyse ki öyle birşeyi yok. Bence bebeğinde gelişiyle birlikte siz ikinci baharı yaşarsınız bana öyle geliyorSeçimin ertesi hafta gelecekti hafta sonuna Veli toplantısı koymuşlar üstüne seçim var diye diğer hafta gelemedi sonraki haftalarda da hafta sonu iki gün de sınavları vardı öğretmen kendisi para kazanma derdinde ben de bir şey demedim arada da 600 km falan var öyle günü birlik gel git zor olacaktı. Üstüne de 3 kere falan hasta oldu. Nasılsa tası tarağı toplayıp gelecek diye ben de ses etmedim. Ailesi doğulu çok değişik kafalarda ( anlayışlı doğulu aileleri tenzih ederim) benim onlara uymayacagimin farkında onlara göre fazla açık biriyim çenemi de tutamam biliyor o da çareyi iki tarafı ayrı şekilde idare etmede buldu ama bu da onu çok yıpratıyor farkında değil. Ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyorduk evlendigimizden 2 ay sonra haberleri oldu düşünişte ben de diyorumki en azından kaynana görümce derdim yok kafa tertemiz.
Evet ya son ay artık şişmeye başlıyoruzBu bennn bennniki gündür ellerim şiş uyanıyorum parmaklarım çok ağrıyor ne oluyor gece anlamıyorum çok şükür ayaklarımda yok ama kalitem düştü yani çabuk yoruluyorum azıcık ayakta kalsam partim yatsam bir dert ama bu ellerin ağrısı fenaa
İnslalah canım bir sene sonra bebislerimizin 1 yaşini kutlarken durumla ilgili güncelleme yaparımŞu anlatılanlar içinde en mantıklı bulduğum hareketi iki tarafı ayrı yönetmesi. Zorlamaması, akışa bırakması. Bak bunu yapabiliyorsa umut var demektir. Seni zorlayıp, darlayabilirdi. Neyse ki öyle birşeyi yok. Bence bebeğinde gelişiyle birlikte siz ikinci baharı yaşarsınız bana öyle geliyoriçimdeki hisler beni yanıltmıyorsa güzel olucak inşallah. İnşallah aklını başına devşirir. Babalık yüklenince kıymetinizi iyice anlar. Sizde baya liseli aşıklar gibi olmuşsunuz yalnız ama düşünüyorum da bulutta evlense ve bana 2 ay sonra söylese ufak çaplı bir cinnet getiririm söz veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?