- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.121
Güncelle yavrum sen bizi. Güzel haberlerinizi alalımİnslalah canım bir sene sonra bebislerimizin 1 yaşini kutlarken durumla ilgili güncelleme yaparımValla bende oğlan anası olacağım ben de çok kızardım kesin ama biz öyle ebeveynler olmayacağız canım o yüzden hiç korkun olmasın Benim annemler okumuş etmiş insanlar değil ama her ne olduysa dogru şekilde soylemisimdir ve hep bana guvenip arkamda durmuslardir onlarinki çok tuhaf sanki 10 yaşında çocuk muamelesi yapıyorlar herşeye karışmaya calsiiyorlar. Umut hep var olmasa bu hayat nasıl çekilir canım.
Off kizlar şu ara çok stresliyim. Bebeğin suyu fazla şeker yükleme temizdi ama ölçüm yapınca bazı değerler sınırda bazıları yüksek cikti endokrine gittim o da diyetisyene gönderdi şuan diyetle devam ediyorum bu sefer Allah'a şükür değerler normal çıkıyor ama şu fazlaliginin sebebi net değil.
Kan sulandirici igne kullanıyorum başından beri üniversitedeki doktorlar bırak diyor özelde takipli doktorum istersen iki günde bir vur diyor. Asıl iğne kullanmam gerektigini söyleyen İstanbul'daki perinatolog doktorumda doğuma kadar kullanmalısın demişti buradaki üniversitede prof perinatolog 20.haftalarda muayene etmişti senin kullanmana gerek yok dedi. Ne yapacağım kime güveneceğim bilemedim.
Üstüne bir de bayram arkasına taşınmam lazım bir de onun stresi iyice gerildim artık. Tabi bu süreçleri (kocasız) yaşamak da cabası.
Doğru hatırlamışsin canım bence de türünün tek örneği olur kendisiGöreceğiz bakalım kendini topladı topladı yoksa single mam olarak hayatıma devam etmeyi düşünüyorum. Bana kalsa çoktan bitmişti de son anda çark etti beyefendi. Yalnızlığa da öyle alıştım ki gelince nasıl olur bilemiyorum kafama göre takiliyorum zor oluyor ama Allah'a şükür hala işimi gorebilecek haldeyim ağır işler içinde erkek kardeşim yanımda gül gibi yaşayıp gidiyoruz. Ama siz burda yaziyorsunuz ya eşim şöyle yaptı böyle yaptı diye içim gitmiyor değil.
Evet bana aynen hep farklı zamanlar söylendi en güncel eski doktorumdan aldığım tavsiye doğum öncesi iki güne kadar kullan. Doğumdan sonra da 18-21 gün kadar kullan dedi sanırım buna uyacagim ben.İğne konusunda bende net bir cevap alamadım, bazı doktorlar 2 gün öncesinde bıraktırıyorlar
Kimileri 32 yada 36.dan sonra
Birde doğum sonrası kullanma durumu var
Yok canim ya o kadar ince düşünecek bir adam değil kendisiEşler konusunda bende çok yorum yapan birisi değilim ama senin ki cidden sınırları zorluyor bu evrede, Allah akıl fikir versin
(ben kendi eşimden örnek vereyim nişanlı iken ayrı illerde idik, ben ona zorluk olmasın diye her hafta çağırmazdım o da ben çağırmadıpım için her hafta gelmezdi ve sonra bana bunun tribini atmıştı, sen bana gel bile demedim hep ben geldim diye belki seninki de senden acaba gel demeni mi bekliyor, erkeklerin beyin mantık bizden farklı biliyorsun)
Benim doktorum koraspin 32. Haftada bırakıcaz iğneyi ise doğuma 12 saat kalınca bırakıcaz dedi koraspin kanama yönünden tehlikeli o yüzden erken bırakıyoruz ama iğne sorun olmuyor onu vurduktan sonrada acil bi doğum olsa kanamayı durdurabiliyoruz dediİğne konusunda bende net bir cevap alamadım, bazı doktorlar 2 gün öncesinde bıraktırıyorlar
Kimileri 32 yada 36.dan sonra
Birde doğum sonrası kullanma durumu var
33+5'te gittim ben de 2730 gram ölçüldü. biraz fazla cıkıyor şeker yok, yine dedikkat ediyorum yediklerime çok iri dogmasın diye genetik bir durum oldugunu düsünüyorum..oyyygüzel haberlerle gel caniim. 33+5im bende. 2157 gr dedi dr. Biraz az geldi bana kilosu. Beslenmemde iyi ama niye boyle oldu bilmiyorum. Dr normal diyorda benim.haftamdakilerin 2300 2400 felan
Hoşgeldin canım yokluğun belliydi@kikelomo ben dün itibariyle insüline başladım
Cinsiyeti nasıl bizim.ayniYaa bende aynı ikinci doğum benimde ilki planlı sezaryendi ve hiçç sancım falan yoktu ama bu gebelikte farklı şeyler yaşadım
Genelde alttan mua neden sonra lekelenme oluyor şuan kılcal damalarımız çok hassas ufak bir müdahalede kapayabilir bencede korkma ama akıntı olayı bendede attı baya bir kaç gündür böyle krem gibi beyaz geliyor ama başka rahatsız edici bir durumum yok bebek baskı yaptığı için olduğunu düşünüyorum benKızlar dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür artık yürüyüş,merdiven inip çıkma ve bazı egzersizler verdi doktor bunları yapmaya başla dedi.Bir de afedersiniz benim akıntım çoğalmıştı onun için alttan muayene etti böyle maşa gibi bir şey ile akıntıma baktı sonrasında eve gelince lekelenme oldu pembemsi aradığımda normal dedi hiç yaşadınız mı sizde böyle bir durum? Şu an devam etmiyor çok şükür ama beni gerdi o lekelenme.O an kendimi sıktığım için olmuştur muhtemelen değil mi?
Normal onlar daha buyuk haftalarda çatı muayenesi yaparken de kanamalar olabilir bende kızımda oluyordu bunda daha olmadi da normal yaniKızlar dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür artık yürüyüş,merdiven inip çıkma ve bazı egzersizler verdi doktor bunları yapmaya başla dedi.Bir de afedersiniz benim akıntım çoğalmıştı onun için alttan muayene etti böyle maşa gibi bir şey ile akıntıma baktı sonrasında eve gelince lekelenme oldu pembemsi aradığımda normal dedi hiç yaşadınız mı sizde böyle bir durum? Şu an devam etmiyor çok şükür ama beni gerdi o lekelenme.O an kendimi sıktığım için olmuştur muhtemelen değil mi?
Ama haftada 2 gün ilişki istiyorum dedi o zaman yine lekelenme olursa ?Genelde alttan mua neden sonra lekelenme oluyor şuan kılcal damalarımız çok hassas ufak bir müdahalede kapayabilir bencede korkma ama akıntı olayı bendede attı baya bir kaç gündür böyle krem gibi beyaz geliyor ama başka rahatsız edici bir durumum yok bebek baskı yaptığı için olduğunu düşünüyorum ben
Hangi haftadan sonra bunu istedi jdjddAma haftada 2 gün ilişki istiyorum dedi o zaman yine lekelenme olursa ?Bizim doktor baya normal doğumcu şimdiden bir sürü ödev verdi
Hastahane zordur tahmin edebiliyorum ama iyi yönden bak içini ve ruhunu rahatlat. Olabilecek en güvenli yerdesin. Eve gitsen de rahat edemeyeceksin ki daha çok stres olacaksın. Yattığın yerden yapabileceğin hobilerin var mı? Onlarla kafanı meşgul etsen? Birde hucurat süresini oku canım bebeğinin ve senin sağlığın için Allahın izniyle şifa gelsinKızlar ya şimdi kontrol oldum da rahim ağzı uzunluğu aynıymış 5 mm acilmam da 1 cm bir haftadır aynı yani doktor eve göndermiyor her an doğum olabilir diye bebek dönmüş baş geliş dedi ama ben çok bunaldım bir yandan bir an önce doğsun şu belirsizlik bitsin diyorum bir yandanda korkuyorum yani bu şekilde miadını beklemez diyorlar şu an ilk hedef 32 sonra 35.haftaya kadar beklemek ama yani sürekli hastane de mi yatacam anlamadım arada regl sancısı gibi sancım oluyor nst de sancı yok en fazla 30 lara çıkıyor benim gibi olup doğum yapan var mı çevrenizde
Hadi ya şimdiden başlatıyorlar mı ilişkiye? Yaşarsan sorarsın doktora ne güzel normal doğumcu olması sevinmelisin ☺Ama haftada 2 gün ilişki istiyorum dedi o zaman yine lekelenme olursa ?Bizim doktor baya normal doğumcu şimdiden bir sürü ödev verdi
Canım çok zor beklemek ama hastanede kalman bebeğin için çok daha doğru, bir gün bile çok çok önemli, haftan küçük, doğsa da kuveze girecek, dışarıda ondan ayrı beklemek çok daha zor olacak, belirsizlik belki bir kaç hafta, ama mümkün olduğunca denetim altında olman gerekiyor, uzunluğun da az çünküKızlar ya şimdi kontrol oldum da rahim ağzı uzunluğu aynıymış 5 mm acilmam da 1 cm bir haftadır aynı yani doktor eve göndermiyor her an doğum olabilir diye bebek dönmüş baş geliş dedi ama ben çok bunaldım bir yandan bir an önce doğsun şu belirsizlik bitsin diyorum bir yandanda korkuyorum yani bu şekilde miadını beklemez diyorlar şu an ilk hedef 32 sonra 35.haftaya kadar beklemek ama yani sürekli hastane de mi yatacam anlamadım arada regl sancısı gibi sancım oluyor nst de sancı yok en fazla 30 lara çıkıyor benim gibi olup doğum yapan var mı çevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?