2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım hastanedesin ne güzel, evet zor ama bir sıkıntı olsa müdahale edecekler hemen. Bide doğsun isteme arkadasim daha cok küçük, dogdugunda sen evine gececeksin ama bebisin hastanede kalmaya devam edecek büyük ihtimalle, o acidan bak. En azindan bebegin su an annesinin karninda, en güvenli yerde

Canım daralıp bunalmış olabilirsin haklısın da ama bebeğin cok küçük hemen doğumu düşünme.. yatman sizin için hayırlı bir durum .. bebeğin sende emin ellerdesiniz Meryem suresi oku eğer yapabilirsen, salavat getir, zikir çek.. çok iyi gelecektir eminim.. bir de unutma en güzel yer şuan bebeğin için senin rahmin.. dünyanın en güvenilir yeri orası.. inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişin sende bugünleri unutursun onun gözlerine bakınca güzel şeyler düşün hayal et ve dikkat et dinlen yat kımıldama... Akıl vermek gibi değil yanlış anlama beni zor bir dönemden geçiyorsunuz Allah'ım yardımcınız olsun..

Selaaaam, bugün benim de randevum vardı. 33+2 yim. Bebek 2000 gr 43cm çıktı. Boyu iyi ama kilosu burdakilerden düşük geldi bana. Kaç gündür böyle olanları okuyodum, ben de o hisse girdim şimdi. Aslında önden gidiyordu 4 gün hep. Şimdi ultrason kağıdına baktım, bazı değerleri 32+4 bazısı 32+0 çıkmış. Yani bi de önden giden bir bebek bir hafta 10 gün geri düşmüş gibi. Doktor bişe demedi. Benim doktor zaten rahat, benim kiloyu da ölçmedi, benim aklıma da geldi ama üstelemedim. Yani genetik vs ise tamam da aklıma bi sürü ihtimal geliyor, kordonu falan beslenemiyo mu acaba vs diye en kötüsü geliyor aklıma. Meyve falan yemiyorum ne zamandır belki bir muz biraz karpuz falan. Son iki haftadır salmıştım çok fast food yedim ondan mı acaba. Doktor zaten tam çıkarken 32 hafta mıydı dedi, randevu vermek için tekrar, yok 33 dedim. Herhalde ultrason öyle gösterdi diye. Off kordon dolanması fikri çık aklımdan ben de hep diyodum ki biraz küçük olsun da normal doğum yapayım, bu da ayrı stresmiş ama

Yok kuzum ya anca tv ye bakıyorum arada bide telefon

Tamam kuzum çok teşekkür ederim

Ayyyy çok dikkat et kendine Allah korusun malesef bende öyleyim boğazım hiç boş durmuyor
Ben mecbur tıkıncam artık
oyyy güzel haberlerle gel caniim. 33+5im bende. 2157 gr dedi dr. Biraz az geldi bana kilosu. Beslenmemde iyi ama niye boyle oldu bilmiyorum. Dr normal diyorda benim.haftamdakilerin 2300 2400 felan
Aynı duygulardayız bugünkü kontrolümden sonra

Sağol canım Allah razı olsun

Kizlar benim bugun cok agrim var esimle yuruyus yaptik biraz yoruldum simdi kasiklarima dogru cok agrim var ustelik sehirdisindayim hala bisey olursa diye korkmaya basladim. İlk dogumumda 36. Haftada oldugu icin erken dogumdan korkuyorum hep

Bence hic stresse girme canim milimlik yanlis olcme bile cok fark ettiriyor. Ben gecen muayenede bir hafta arayla gitmistim doktora kontrol icin, ilkinde boyu bir hafta geri cikti, bir hafta sonrasinda ise gününden bir hafta ileri. O bir haftada nolmus olabilir ki? Hassas olmayan ölçümler bunlar canim. Ama tabi sen beslenmene dikkat et yine de ana yüreğin rahat etsin

Bende bugün Dr a gittim. 29 hafta aslında ama kilosu vs takvimdeki gibi. Önde gidiyor . Şekerden dolayı 38. Haftada sezaryen olabiliriz diyor. Hayırlısı artık.

Aaa bunu duymak iyi geldi Cihazdan da olabilir yani. Doğru bi de ölçüler ham genek yapıya göre o da tartışılır. Neyse ben gidip biraz ceviz vs yiyeyim gene de

Maşa gibi o aleti hiç sevmiyorum, her alttan muayene olunca onu soruyordum onunla mı bakacaksınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…