2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
31+5 im şu an bu hafta itibariyle istedi ama bunu yapacak Cesaret bende yok kocaman göbeğimle

Güldürdün valla, benim ilk doğumumda ben de her gün en az 1 saat yürüyüş ilişki durumunu da en az 2 güne 1 yapmaya çalışıyordum (eşim beni kullanıyorsun diyordu artık )

Güldürdün valla, benim ilk doğumumda ben de her gün en az 1 saat yürüyüş ilişki durumunu da en az 2 güne 1 yapmaya çalışıyordum (eşim beni kullanıyorsun diyordu artık )
Benim eşim inanmıyor ya ilişkinin doğuma yardım ettiğine. Hala nazlı bir ceylan gibi anca ben zorlamam gerek. Benim de bir iki sıktı artık saldım kendi haline bıraktım. Bi de çekici gelmiyor bana sürekli ben üstüne gidiyorum sanki tavlamaya çalıştığım masum bir melek gibi öteliyor falan bana kalsa ben de yaparım yoksa haftada iki en az

Eşine perine masajını okut canım. Bilgilensin sonrasında inanır

Kizlar benim bugun cok agrim var esimle yuruyus yaptik biraz yoruldum simdi kasiklarima dogru cok agrim var ustelik sehirdisindayim hala bisey olursa diye korkmaya basladim. İlk dogumumda 36. Haftada oldugu icin erken dogumdan korkuyorum hep
Kaçıncı haftadasın canım, dinlen, ılık duş al geçmezse bir nst ye girmende fayda var gibi

Eşine perine masajını okut canım. Bilgilensin sonrasında inanır

Kız festiii benimkine şimdi görev versem günde 3 defa yapmalıyız diye sırf meslek aşkı ile yapar sanırım ama işin tersi bende iş yok birde sezeryan olacağım sonuçta ilki sezeryan oldugu için
_PinaColada_ ünkü normal ilişki için bile nazlı ceylan moduna dönmüş adama birde perine masajı falan derse adam ne hale gelir düşünsene (ortalara dogru herkes nasıl isteklendim diye yazarken hatta kulakları çınlasın pozitifimiz çocukları kayınvalidesine bırakıp adamı adıp otele gitmeyi düşünürken Bile ben de tık yoktu)

ilişkinin iyi geldiğine inanmıyormuş ya ondan dedim. Perine masajı sayesinde doğumu kolaylaşan bir sürü insan var. Yaramaz olur öu? Aynı mantık hemen hemen
Valla bilemedim korkuyor musun ondan mı iş yok benim şahsen önceliğim normal riske girersek sezaryen o yüzde perine ilişki efendime söyleyeyim meryem ana otu hurma ahududu çayı hepsi hazır 37 de başladım hdjdj

Kaçıncı haftadasın canım, dinlen, ılık duş al geçmezse bir nst ye girmende fayda var gibi
32. Haftadayim dinlenince gecti cok sukur. Balkon falan yikamistim bugun bide burasi 2 kat surekli merdiven in cik cocugun pesinde kos derken yoruluyorum ondan oluyor galiba

Sen yönlendirdin yani şekerini sıkı takip et, hipoglisemiye girme de İnsülinin en sık görülen yan etkisi hipoglisemi

Mrb, alinti yapamadim. Dun yazan herkese cok tsk ederim. Bugun sabah taburcu oldum. Evde ilac almaya devam edecegim. Sabah girdigim nst guzel cikti. Dr. geldiginde cok iyiyim dedim. Tamam persembe kontrole gel, cuma alalim dedi. Ben yine şok. Almayalim dedim. Kuvez bulmusken alalim, sonra bulamayiz filan dedi. Hem eski sezaryenlisin, sanci cekmen daha kotu olur dedi. Ben de ustunden 10 sene gecti dedim. Olsun yine de oylesin dedi. Kullanabilecegim igne ilac ne varsa aliriz, tutmaya calisalim dedim. Persembe degerlendiririz. Ama cumanin sinyalini aliyorum ben filan dedi. Sonra da Sen rahatsan ben de rahatim gibi bisey soyleyip gitti. Evdeyim sadece 3.saatte bir nidicard aliyorum. Simdi instasinda gordum, bayramda izne cikacagim, kontrolu olanlar bu hafta gelsin gibi biseyler paylasmis. Ben de artik tecrubesinden dolayi degil de bayram mevzusu yuzunden bu kadar acele ettigine emin oldum. Yarin icin bir perinatologdan randevu aldim. Bayramda dogum durumu olursa ne olur, yaptirabilir mi, onu da soracagim. Bir de pers. gunu hastaneye gidince diger kadin dogumcu izinde mi yoksa burada mi olacak, dogum yaptirabilir mi bunlari ogrenmeye calisacagim. Sanirim doguma kendi doktorumla girmeyecegim, son tavrindan dolayi iyice guvenim kalmadi. Bayramda bisey olsa devlette mi dogurmak zorundayiz, bilen var mi? 9 gunluk tatil bizi tedirgin ediyor. Hayat su sana da cok gecmis olsun. Belirsizlik cok sıkıcı, hastanede ya da evde yatiyor olmak da cok zor ama mumkun oldugu kadar gunlerini beklememiz lazim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Sen yönlendirdin yani şekerini sıkı takip et, hipoglisemiye girme de İnsülinin en sık görülen yan etkisi hipoglisemi
Ben pimpirik insanım. Arada yükselince belki farketmeden şekerim yükseliyor ve bu sık olursa nirşeyler olur diye risk almak istemedim. Bunu da açıkladım. Oda o zaman 1 hafta en düşükten başlatalım dedi sonrasına bakalım dedi. Yok kız birşeye gireceğim yok o kadar yükselmiyor

Terbiyessiz ya. Böyle doktor mu olur? Onu değiştirmen en doğru kararın. Hastaneye de ara durumu anlat. Bir doktor olsun olmak zorunda ne demek yani. Özel randevu paralarını cukkalarken iyi. Doktor yok derlerse de heryere şikayet et. Ama mutlaka nibetçi gibi birisi olur. Strese sokuyor boşu boşuna Terbiyessiz doktor. Bayram diye çocuğu içimizde mi tutcaz bayramda doğan bir sürü bebek car özelde de. Sinir oldum gerçekten ama iyi olmanıza çok sevindim

Onu anladım zaten hipoglisemi şekerin 70’in altına düşmesi demek. Bulut bebiş için şekerin çok da düşmesin diyorum

Hastanedeki doktorların hepsi aynı tarihte izne çıkamaz canım. Diğer doktora sor en iyisi. Kendi doktorunu kötüleme, bilenmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…