2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hastanedeki doktorların hepsi aynı tarihte izne çıkamaz canım. Diğer doktora sor en iyisi. Kendi doktorunu kötüleme, bilenmesinler
Bence yapılandan dolayı kötü hissettiğini ve güveni kalmadığını söylemeli. Bilensinler ne yapacaklar. Aksine daha özenli davranırlar. Devlet değil ki orası özel hastahane. Bir onların hastası değil maalesef müşterisiyiz.

Sabah açlığım 88 di 70lerin altına düşer mi bilemedim ama 4 kere ölçüm yapıyorum. Talipteyim bakalım. Uf ağıstos gelmeyecek mi ya ben bunaldım yine
Bisey soracağım seninde parmaktan parmaga veya sag el.sol el.farkediyormu ölçüm benim cihazdanmi kaynakli bilmiyorum simdi tokluk sekeri ölçtüm sag el 136 sol 142

Bisey soracağım seninde parmaktan parmaga veya sag el.sol el.farkediyormu ölçüm benim cihazdanmi kaynakli bilmiyorum simdi tokluk sekeri ölçtüm sag el 136 sol 142
Hiç sağ sol bakmıyorum. O benim gözümde gerekli bir detay değil. Evdeki tartıyla dışardaki tartı da birbirini tutmuyor ama hep evdekini baz alıyoruz di mi? Sabit bir referans belirliyorum ona göre devam ediyorum. Parmaktan parmağa bile değişebilir neticede. 136 ile 142 arasında büyük bir fark yok. Birinde 140 birinde 200 çıksa tamam tedirgin olunur da oncacık için kendini sende tedirgin etme bence.

Korku değil ya festimm, hormonlardan sanırım istek yok yoksa eşimi çok severim eşim de o konuda istekli ama işte tık yok bende

Kuzum sen çıktın ya hastaneden hayırlısı ile Perinatolojiden de randevu bulmuşsun en iyisini onlar bilir ama kesinlikle bu hafta da doktor mu değiştirilir falan dşye düşünme doktorunu değiştir

Olabiliyor canım hormonlar herkesi başka türlü etkiliyor işte. Ama 9 ayda ilişkisiz bir hayat için çok uzun değil mi risk olsa amenna ama risk yokken dayananlara helal olsun diyorum

Ne bileyim genelde dedigin gibi cok ucuk fark olmuyor ama insan tedirgin oluyor yine yuklemede seker cikmadi ama ben ara sira olcuyorum sanki bazen yuksek çıkıyor

Ne bileyim genelde dedigin gibi cok ucuk fark olmuyor ama insan tedirgin oluyor yine yuklemede seker cikmadi ama ben ara sira olcuyorum sanki bazen yuksek çıkıyor
Yok yok sen kendini tedirgin etme. Mesela yüksek çıkınca ne yediğine bak onları yeme. Böyle böyle eliyosun zaten. Biryerden sonra rutine biniyor. Ben kendimde beyaz ekmeğin inanılmaz yükselttiğini gözlemledim mesela. Yemiyorum.

Kaç gördün en yüksek?

Dün kek yemistim mesela herhalde en yuksek dun gördüm (189) ondan tedirgin oldum bugünde biraz pilav yedim ama yine 136 biraz icim rahatladı ama sabahlarida 100ü gecmiyor aclik sekeri ama hep 90larda yine bana acaba yuksekmi dedirtti.. geneldede sol el yüzük parmak olcerim onu baz alirim sen ?

Olabiliyor canım hormonlar herkesi başka türlü etkiliyor işte. Ama 9 ayda ilişkisiz bir hayat için çok uzun değil mi risk olsa amenna ama risk yokken dayananlara helal olsun diyorum

Ayy yanlış anlaşılma oldu sanırım, kız 9 ay hadi benim hormonlar dursa adamınkiler durur mu sadece eski sıklıkta olmuyor diyelim

Dun 189 gordukten 1saat sonra bidaha olctum mesela 126 falandi sanırım dengesizmi acaba yoksa normalmi.bu kadar hizli dusmesi
Cuma kontrol var doktora bahsetmem gerek sanırım

Neden bu kadar ama demisim hic bir fikrim yok bu arada

Kekte artması normal
Ben şahsen 10 parmağımın hangisini o an istersem daha az acır diye düşünüyorsam ona bakıyorum. Hep aynı parmaktan yapmıyorum.

Dun 189 gordukten 1saat sonra bidaha olctum mesela 126 falandi sanırım dengesizmi acaba yoksa normalmi.bu kadar hizli dusmesi
Cuma kontrol var doktora bahsetmem gerek sanırım
Zaten beklenen birşey. Şeker yüklemesinde de mesela 1. Saat 2. Saat vardı. Hatırlarsan.
Pimpiriklenme canım bence senin iyi. Kek şekerli birşey diyete uygun davranmayınca arttırması normal. Önemli olan normal yemeklerde nasıl çıkıyor? İnsülin kullansan da kullanmasanda doktor diyet dedi mi yapıcan o diyeti haliyle de kontrol altına almış olucan.

Evet canım ancak bu saate alabildim randevu
Medipol mega hastanesi
Bu saatlerde de baktıklarını bilmiyordum
Doktora üzüldüm yeminle. Gece bir doğum gelse ayvayı yedi. Dikkatli mi iyice anlamaya çalış kuzum. Sorularınla darla tahammül seviyesini ölç bunlar önemli. 11 e kadar çalışan doktor inanılmaz yorulur

Kendisi tatile cikacak diye 32.haftada dogurmami bekliyor. Durustce dersin ki, istersen Cuma gunu alabiliriz. Istemezsen ve bayramda sancin tutarsa ben yokum diger dogumcu ile doguma girersin. Fakat iste kuvez bulamazsin bi daha, bulmusken olsun, ya da eski sezaryanlisin diye korkutmaya calismasi etik degil. Insanlar 2ser yil arayla 3-4 sezaryen dogum yapiyor. Benimkinin ustunden 10yil gecmis. Persembe gunku kontrol icin de guvenemedim acikcasi. Suyun azalmis haydi doguma dese, nereden bilecegim dogru soyledigini.

İşte o yüzden zaten gerekli yerlere durumu iletmelisin. Çünkü gerçekten etik değil yaptığı. Valla allah iyi insanlarla karşılaştırsın dürüst güvenilir doktorlara emanet etsin bizi

Kızlar ben çıktım doktordan
Her zaman 10 13 gün önde çıkan bebek bugün 2 gün önde çıktı geri düşmüş yani
31+4 şu an ve 1700 gr 43 cm
Karın çevresi düşük çıktı beslenmene dikkat et yemene içmene dedi halbuki çok dikkat ederim
Yani genel olarak sıkıntı yok dedi ama pek tatmin olamadım suratını da göstermedi zaten
Kilosu da az geldi bana
İnce uzun yapılı olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…