2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doktora üzüldüm yeminle. Gece bir doğum gelse ayvayı yedi. Dikkatli mi iyice anlamaya çalış kuzum. Sorularınla darla tahammül seviyesini ölç bunlar önemli. 11 e kadar çalışan doktor inanılmaz yorulur
Bugün nöbetçiymiş canım sabaha kadar buradaymış yarın da senelik izine çıkıyormuş şansıma

Ilk gebeligimde yuklemede seker cikmisti hatta o yuzden sezaryen oldum, bunda çıkmamıştı yine ben olcuyorum alet elimin altında olunca
Yükleme sonuclarida bi garip ti zaten aclik 71 1.saat 125 2.saat yine 125

baska sorun yoksa kiloyu takma bence oğlum mesela istahliyken de istahsizken de kilosuda hic degismez ama boyu normal sayılır bende kiloyu dert etmekten vazgeçtim demekki doktorun dedigi gibi ince yapılı olacak sıkma canını

Bebeğim geri düşmemiş. Olması gerekene yaklaşmış. Nasıl ki önden gitmesi bir mutluluk sebebi değilse normalle uyumlu olmasında bir üzüntü sebebi değil. Üzüldüm deme lütfen
Suratını gösterseydi iyiydi minik kuzu sana iyi gelirsi

Sanırım ben olsam tekrarlardım
Dakikasi dakikasina verdim kanlari hatta ondan sonra ust uste olcum yaptim ac tok gayet normal cikiyordu ... sanirim bidaha bende yapamam çünkü ona zor dayandim kusmamak icin kimildamadan oturdum ilk gebeligimde kusunca bosa gitti bidaha tekrarlamistik toplam 3kere ictim o sudan

İşte o yüzden zaten gerekli yerlere durumu iletmelisin. Çünkü gerçekten etik değil yaptığı. Valla allah iyi insanlarla karşılaştırsın dürüst güvenilir doktorlara emanet etsin bizi
Kolay kolay kimse meslektaşını satmaz. Ki kabul edelim doktorlar memleketin eğitim anlamında elit kesimi, onca eğitimle o egoyu da hakediyorlar. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum doktorluk bir sanat. Şikayetle kimseden güzel bir sanat eseri çıkarttıramayız. Hasta seçme hakkı özelde de var devlette de. Bu da cabası

Meslektaşını satmayacak ki. Farklı şeylerden bahsediyoruz bence. Doktor neden değiştiriyorsun dediğinde doğruyu söylemeli. Burdaki durum ego değil ama bu kadına dün dedikleri ortada bugün dedikleri de ortada. Güvensiz bir tutumu var. Bence gerekli yerlere bu bildirilmeli. Şikayetten sonra mükemmelleşecek beklentisi yok ama bu şekilde etik davranmıyor olması son bulabilir veya azalır. Doktorlara lafım yok bende çok kıymetli olduklarını düşünüyorum. Egolu bile olsalar. Ama burda etik olmayan bir tutum var.

Beni o kadar çarpmadı buz gibi içtim hdjdj
Sen cuma bahset doktoruna ama bence değerlerin güzel zaten not alıyorsundur o gerekli görürse endokrine yönlendirir seni zaten

Beni o kadar çarpmadı buz gibi içtim hdjdj
Sen cuma bahset doktoruna ama bence değerlerin güzel zaten not alıyorsundur o gerekli görürse endokrine yönlendirir seni zaten
Not almamistim ama son 2gun olcumlerim aklımda cumaya kadar olceyim de bildireyim inşallah teşekkür ederim

Benim doktorum bir kitapçık verdi oraya yazıyorum. Sabah açlık ve her öğünden 1 saat sonra tokluk ölçüyorum. İstersen sende öyle yap. Yazarak götürürsen daha güzel olur
Aynen ilk gebelikte benimde oyleydi yazayim inşallah
Teşekkür ederim cevaplarin için

Kesinlikle ikinci bir doktor görüşü al canım. Doktorun cidden pek güven vermiyor. 10 senelik sezaryanlı birine de yeni olmuş gibi bahsetmesi de ayrı bir olay. Sancı çıkmazken, her şey şuanlık normalken 32. Haftalık bir bebeği almak istemesi. Burada çok örnek gördük, doktorlar yeterki biraz daha dursun diye bir şekilde uğraşıyorlar. 26 hafta örneği zaten olayın zirvesiydi..

Son 2-3 hafta bile doktor değişimi yapan var canım, bu ayıp bir şey değil. Kendini iyi hissedeceğin yerde ol, güvenebileceğin bir doktorla.

Canım bunu daha önce de arkadaşlar dedi. Bu boy olsun kilo olsun çok fazla kıyaslamayın. Biraz da genetik var içinde. Veya çocuğun yapısı daha incedir. Bak buradaki hamile günlüğünde de 42 cm ve 1780gr yazıyor. Değerlerin neredeyse birebir.

Karın çevresiyle ilgili, benim geçen kontrolde bir hafta geri çıktı. Doktor bir şey söylemedi, ben sordum. Sadece bebek zayıf olacak, sıkıntı değil diye söyledi.

Bisey soracağım seninde parmaktan parmaga veya sag el.sol el.farkediyormu ölçüm benim cihazdanmi kaynakli bilmiyorum simdi tokluk sekeri ölçtüm sag el 136 sol 142
Farkli parmağı bilemem de aynı parmaktan ikinci kere olctugumde bile farklı sonuç çıkabiliyor. Bu makinalarda yüzde 10 kadar yanılma payı olabiliyormuş eczacı soylemisti. Geçende benim çok gereksiz bir değer çıktı 160 şaşırdım bir de diyet yapıyorum normalde çıkmaması lazım ikinciye ölçtüm 120 civarı çıktı sonra garanti olsun diye 2.saati ölçtüm o da baya düşük çıktı.

Aaa bak bunu denemiştim birkaç kaç. 2-3 mg/dl fark çıktı her seferinde. Markası neydi senin aletin

Ayy dimi ya bencede yanilma payi var ama dikkat edeyim ben yine bu aralar saldim iyice
Senin diyet nasil mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…