2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sende son sıradasın desene
Sende büyük ihtimal ağustos ortası gibi gibi süreç şekillenir sağlıcakla inşallah

burcumsu12 da oymak beylerimizdenmiş yeni fark ettim
Benimki eylüle kalabilirmiş bile ebe öyle söylüyor, içime doğuyor 3 eylül olacak

oyyy güzel haberlerle gel caniim. 33+5im bende. 2157 gr dedi dr. Biraz az geldi bana kilosu. Beslenmemde iyi ama niye boyle oldu bilmiyorum. Dr normal diyorda benim.haftamdakilerin 2300 2400 felan
Canım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkü kızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar

Siz de beni anlamadınız. Anlatılan gibiyse tutumu, söyle şekli yanlış tabiki ama yanlış iş yani “malpraktis” yapmamış. Doktordan iyi biliyorsunuzdur, doktoru değiştirirsiniz olur biter. Diyorum ki siz bol bol şikayet edin, asıl şoku ozaman yaşamayın da her işiniz rast gitsin. Temennim bu söylediğime pişman ettiniz. Herkeste bi duyar kasma sevdası. Bu benim fikrimdi.

Canım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkü kızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
Benim 31+2 ydi dün canım 1700 çıktı
Çok iyi beslenmeme rağmen
Beslenmeni arttır dedi doktor

Ben varım canım, 31/8 ile.
Ama artık önce mu gelir, Eylül olur mu.

Tercihim 8.aydan yana.
Ya ben kendimi şartladım biraz 40 ı geçecek diye, çoğu ilk gebelikte 40 haftayı geçiyormuş öyle söylüyor bana ebeler hep. Tabii belli olmaz bu işler. 40 ı geçince baskılar başlıyor suni sancı vermek için, ben kendiliğinden gelsin istiyorum, doktorla savaşmak istemiyorum bu konuda 41e kalmadan gelir umarım :)

Percentil tablosuna baktım. 31+0’la uyumlu. 1 haftalık gerilik kapanır. Ceviz muz kaşar kefir ye bol bol

ya çok iyi ama benim bu tür şeylere hiç becerim yok bi bakıcam ama yapabileceğim bişey varsa uğraşıcam

Sadece yanlış iş yaptığı için şikayet et diyen kim ki? İftira at mı diyoruz? Üslubu ve önerileri yanlış. Küvez bulmuşken alalım diyebiliyorsa bir doktor gerekli açıklamaları da şikayet edildiğinde yapmasını bilicek. O sizin fikriniz ise buda benim fikrim ve söyledim burası açık bir platform duyar muyar ne alaka? Neden farklı fikirler olunca pişman olup, karşı tarafı duyar kasmakla yaftaladığınızı anlamış değilim.

Bu arada maalesef toplumumuzun çoğu hakkını savunmaktan birhaber. Birşey değişsin veya değişmesin. Hakkımızı savunurken buna bakmamalıyız. Günü geldiğinde haklarımı savundum ama yine de olmadı diyebilmenin keyfi ve iç huzuru bambaşka. Size de öneririm

Değişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Tatlım kimse sinirini atmak için yazmadı herkesin fikrine saygı duymak gerekir ama sen biraz başta bu şikayet etmenin gereksizliğine,doktor dediyse doğrudur tarzı konuşmalarında baskıcı bir tutum sergiledin bence Burda bir çok kadın var hepimizin hikayesi farklı..Kimi bu çocuğu yıllarca bekledi,kimi kaç kayıptan sonra bu gebeliği elde etti,kimi ne travmalar yaşadı gebelikte..O yüzden bu haftalara gelmişken emin adımlarla ilerlemek, sorgulamak,araştırmak ve eğer gerekirse de şikayet etmek en doğal hakkımız bence.Ki bu örnekte de doktorun tavrı ortada..Belki evet doğru söylüyordur ama başka bir doktordan fikir almanın ve gerekirse de gerekli yerlere şikayet etmenin neresi yanlış olsun ki? Kimse kimseyi yanlış anlamasın o yüzden c

Canım pozitif bildiğim kadarıyla bayramdan sonra aramızda. Özledik valla. Okuyodur o burayı selamlar olsun güneşi okşasın öpsün yerimize

Aslında hepsi iyi ama grubun üzerine kara bulutlar geldi nazara geldik hdjd

ya çok iyi ama benim bu tür şeylere hiç becerim yok bi bakıcam ama yapabileceğim bişey varsa uğraşıcam
Çok kolay canım yapması, o kadar el becerisi gerektiren şeyler değil. Munariyi siyah beyaz kartondan da yapabilirsin mesela illa köpük plaka kesmen gerekmiyor, şablonları var zaten karton olanların, kesip yapıştırınca bitti. Bağlayıp dengeye getirmesi uğraştırıyor biraz ama onu eşime kitledim mesela ben hepsini sen yapmak zorunda değilsin

Kısırcı kadınlarsak sizin burda ne işiniz var öalum eğitiminizde üst düzeymiş ya
Yok yok size daha fazla cevap yazmıyorum. Neden bu kadar sık banlandığınızı anladım Kısırcı kadınlar kulübüne döndürmeyelim dedim. Tutumu yanlış ama şikayet çözüm değil hakaret etmemiş sonuçta, beğenmezse değiştirir dedim. Eğitimimi kaç defadır söylüyorsunuz. Çok rahatsız olduysanız açıklayayım yüksek düzey eğitimli insanlara saygım çoktur, sebebi de nasıl emek verildiğini birebir biliyorum. Bunu bile yanlış anlamak için çabalıyorsunuz. Sizin kadar tarzı kötü olan olmadı şu konuda. La belle indifference‘ınızı güçlendirmeyeceğim. Farkında bile değilsiniz böyle mutlu olun, size istediğinizi vermeyeceğim bundan sonra size cevabım olmayacak.

Değişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Ne olmuş kısır seviyorsak aristokrat aileden gelen Burhan Altıntop havası aldım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…