- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.301
Benimki eylüle kalabilirmiş bile ebe öyle söylüyor, içime doğuyor 3 eylül olacakSende son sıradasın desene
Sende büyük ihtimal ağustos ortası gibi gibi süreç şekillenir sağlıcakla inşallah
burcumsu12 da oymak beylerimizdenmiş yeni fark ettim
büyük ihtimalle 37 haftadan sonra sezeryan olanlar gelir sağlıkla gelsinler minnoşlarÖnümüzdeki 4 haftadan sonra bebeler gelir ozmn bir çoğumuzun
Canım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünküoyyygüzel haberlerle gel caniim. 33+5im bende. 2157 gr dedi dr. Biraz az geldi bana kilosu. Beslenmemde iyi ama niye boyle oldu bilmiyorum. Dr normal diyorda benim.haftamdakilerin 2300 2400 felan
Siz de beni anlamadınız. Anlatılan gibiyse tutumu, söyle şekli yanlış tabiki ama yanlış iş yani “malpraktis” yapmamış. Doktordan iyi biliyorsunuzdur, doktoru değiştirirsiniz olur biter. Diyorum ki siz bol bol şikayet edin, asıl şoku ozaman yaşamayın da her işiniz rast gitsin. Temennim buSiz anlatılanları okudunuz mu? 26 haftalık bebeği doğurttum geçen hafta, ölü doğdu vs dediği yerleri? Bu insanı savunuyorsunuz ve ben şok içerisindeyim. Sanki biz doktor sevmeyen/eziklik hisseden kişileriz de siz bize doğruyu anlatmaya çalışıyor gibi bir tutuna girmişsiniz, Ben çok garipsedim. Bir insanın ne okuduğundan bağımsız üslubunun da bir o kadar önemli olduğu düşünüyorum. Konu sizin eğitim hayatınız değil. Nasıl ki hadsiz her haltı bilen hastalara kızıyorsam, insan yerine koymayan duyguları yok sayan doktor tutumuna da kızıyorum. Birşeyler değişmese bile en azından hakkını korumak adına, kabullenip susmamak adına şikayetler yapılmalı. Burda gelip şikayet edip sinirini boşaltıp gidip resmi birşey yapmazsa ne anlamı kalır? Ben size pek katılamadım maalesef.
Ben varım canım, 31/8 ile.En son ben mi doğurcam ya, 30 ağustos
Benim 31+2 ydi dün canım 1700 çıktıCanım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkükızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
Ya ben kendimi şartladım biraz 40 ı geçecek diye, çoğu ilk gebelikte 40 haftayı geçiyormuş öyle söylüyor bana ebeler hep. Tabii belli olmaz bu işler. 40 ı geçince baskılar başlıyor suni sancı vermek için, ben kendiliğinden gelsin istiyorum, doktorla savaşmak istemiyorum bu konuda 41e kalmadan gelir umarım :)Ben varım canım, 31/8 ile.
Ama artık önce mu gelir, Eylül olur mu.
Tercihim 8.aydan yana.
Hahah oymak beyi süpermişSende son sıradasın desene
Sende büyük ihtimal ağustos ortası gibi gibi süreç şekillenir sağlıcakla inşallah
burcumsu12 da oymak beylerimizdenmiş yeni fark ettim
Percentil tablosuna baktım. 31+0’la uyumlu. 1 haftalık gerilik kapanır. Ceviz muz kaşar kefir ye bol bolCanım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkükızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
ya çok iyi ama benim bu tür şeylere hiç becerim yok bi bakıcam ama yapabileceğim bişey varsa uğraşıcamMontesori mobillerimi yaptım kızlar, bi tanesi kaldı sadece. Başlamak uzun sürdü ama yaparken çok zevkliydi. Kullandığım videoları atıyorum. En sonuncusu hangi mobil ne zaman kullanılır onu anlatıyorkendi yaptıklarımı da ekledim
4 mobil var, sırayla kullanılıyor. Bebekten 30-45 cm yüksekliğe asılıyormuş.
Munari mobile
3-6 haftalıkken başlanabilir, mobili takip ettikleri ilgilendikleri sürece kullanılabilir. Bebek uzanmaya tutmaya başladığı zaman diğer mobile geçilebilirmiş.
Gobbi mobile
3-5 aylıkken renkleri ayırt etmeye başlıyorlarmış o zaman başlanabilir. Bebek mobili izlediği ilgilendiği süre boyunca kullanılabilir.
Octahedron mobile
Yine 3-5 aylıkken başlanabilir, ilgisi devam ettiği sürece kullanılabilirmiş.
Dancers mobile
En son kullanılan mobil, tam bir zamanı yokmuş bebek diğer mobillere ilgisini kaybedince buna başlanabilirmiş.
Sadece yanlış iş yaptığı için şikayet et diyen kim ki? İftira at mı diyoruz? Üslubu ve önerileri yanlış. Küvez bulmuşken alalım diyebiliyorsa bir doktor gerekli açıklamaları da şikayet edildiğinde yapmasını bilicek. O sizin fikriniz ise buda benim fikrim ve söyledim burası açık bir platform duyar muyar ne alaka? Neden farklı fikirler olunca pişman olup, karşı tarafı duyar kasmakla yaftaladığınızı anlamış değilim.Siz de beni anlamadınız. Anlatılan gibiyse tutumu, söyle şekli yanlış tabiki ama yanlış iş yani “malpraktis” yapmamış. Doktordan iyi biliyorsunuzdur, doktoru değiştirirsiniz olur biter. Diyorum ki siz bol bol şikayet edin, asıl şoku ozaman yaşamayın da her işiniz rast gitsin. Temennim busöylediğime pişman ettiniz. Herkeste bi duyar kasma sevdası. Bu benim fikrimdi.
Tatlım kimse sinirini atmak için yazmadı herkesin fikrine saygı duymak gerekir ama sen biraz başta bu şikayet etmenin gereksizliğine,doktor dediyse doğrudur tarzı konuşmalarında baskıcı bir tutum sergiledin benceDeğişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Royal bunlar inanılmaz basit kız. Gözünde büyütmeya çok iyi ama benim bu tür şeylere hiç becerim yok bi bakıcam ama yapabileceğim bişey varsa uğraşıcam
Kısırcı kadınlarsak sizin burda ne işiniz var öalum eğitiminizde üst düzeymiş yaDeğişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Canım pozitif bildiğim kadarıyla bayramdan sonra aramızda. Özledik valla. Okuyodur o burayı selamlar olsun güneşi okşasın öpsün yerimizeffestinalente bebeğim bu arada pozitiften ve diğer birkaç arkadaştan haberin var mı senin? Keşke doğumlarımız başlamadan eskisi gibi toplanabilsek burda onların doğumuna da şahit olsak kendi doğumumuzu da onlarla paylaşabilsek.
Çok kolay canım yapması, o kadar el becerisi gerektiren şeyler değil. Munariyi siyah beyaz kartondan da yapabilirsin mesela illa köpük plaka kesmen gerekmiyor, şablonları var zaten karton olanların, kesip yapıştırınca bitti. Bağlayıp dengeye getirmesi uğraştırıyor biraz ama onu eşime kitledim mesela ben hepsini sen yapmak zorunda değilsinya çok iyi ama benim bu tür şeylere hiç becerim yok bi bakıcam ama yapabileceğim bişey varsa uğraşıcam
Yok yok size daha fazla cevap yazmıyorum. Neden bu kadar sık banlandığınızı anladımKısırcı kadınlarsak sizin burda ne işiniz var öalum eğitiminizde üst düzeymiş ya
Ne olmuş kısır seviyorsakDeğişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?