2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çünkü kafamı kuma gömmüyorum sizin gibi. Normal olmayan şeyleri normalleştirmiyorum. Bu yüzden banlanıyorum ve de hiç pişman değilim. Maalesef kk platformu sizin gibi kadınlarla dolu ve şikayet ediliyorum çünkü doğruları duymak zorlarına gidiyor. Kendimi size anlatmak zorunda hissetmiyorum ama bende uyandırdığınız algıyı paylaşmak adına paylaştım bunu. İşinize gelmeyince duyar, ban yeme sebebi gibi gibi şeyleri söyleyebildiğinize göre üzgünüm ama benden çokta bir farkınız yok

Aşağıladığınız grupta var olmaya çalışmanızda ayrıca başka bir konu sebebi. Hepimiz biliyoruz inanın ki ama sadece eğitim alanlar emek vermiş olmuyor bu hayatta. Siz bunu söylediğinizde bende eğitimliyim ve egoyu hak görüyorum kendimde demek istiyorsunuz. Bu bana doğru gelmiyor. Benim eğitimimi statümü ve yaşamımı bilip bilmeden rahatsız olduğumu düşünüyor olmanız zaten ne kadar egolu olduğunuzun bir göstergesi.

Birde söylemeden edemeyeceğim. Hepimiz insanız böyle şeylere gerek yok. Araya 2-3 yabancı kelime sıkıştırınca zannettiğiniz gibi bir insan olunmuyor.

Tarzımı bence siz değil baştan beri benimle grupta olan her konuya nasıl yaklaştığımı iyi bilen arkadaşlarım değerlendirsin. Haksıza haksız dediğim için taşlanacaksam buyrun durmayın. Umrumda bile değil.

Merhaba kızlar kaç haftadır yokum hepiniz ne durumdasınız meraktayım umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir Bu süreçte kanamam oldu benim de çok korktum daha 30. haftadayız diye çok şükür sistittenmiş rahim ağzım açılmamış. Bu arada bebeğim 2200 olmuş benimkine de tonton dediler kızlar sağlıklı olsunlar da daha bişey istemem. Sizler de kiloya takılmayın ne olur sağlıkla gelsinler

Malpraktis'e yol açabilecek bir tutum içerisindeyse neden şikayet edilmesin illa birini öldürmesi mi gerek şikayet etmek için. Çok emek verdiyse eğitimine ona göre davranır.

Royal bunlar inanılmaz basit kız. Gözünde büyütme örgü mörgü değil hiç
of çok basit görünüyorlar gerçi ben bi malzemelere bakayım olmadı el işi becerebilen arkadaşlarıma kitlerim sldkfş

evet siyah beyazları yaparım şu dönmeli olanları bilemedim. Geçen şey gördüm instagram'da beyaz balonları az şişirip üstüne siyah marker ile şekil çizmek felan öyle şeyler de yapılabilir.

Canım kilosu önemli değilmiş önemli olan haftası diyorlar zaten gelişimi için

evet siyah beyazları yaparım şu dönmeli olanları bilemedim. Geçen şey gördüm instagram'da beyaz balonları az şişirip üstüne siyah marker ile şekil çizmek felan öyle şeyler de yapılabilir.
Çok fazla şey var canım bunlar dışında yapabileceğin. Dönmeli dediğin dans eden figürler mi? O aşırı kolay, kartona çizdim sadece o şekilleri ve kestim. Bağlaması biraz sinir bozucu sadece, vakit alıyor. Bak bakalım farklı şeyler bulursan bize de at :) Videoyu görmemişim, bu da çok güzelmiş, zaten önemli olan siyah beyaz olması ilk haftalarda, çok farklı şeyler yapılabilir :)

Canım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkü kızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
31+4 te 1710 grdı canım doktor önemli olan kilosu değil haftası dedi. O yüzden üzülecek bir şey yokki 3200-3300 doğar dedi gayet normal bi bebek işte seninki de o civarda olur bence

Canım ben trendyolda bütün malzemeleri bulmuştum. Ama belim araya girince yapamadım. İstersen sana da yollarım alacaklarımı. Gelsin güzellerse paylaşırım. Sen ya da yapabilen birisine yaptırırsın. İnanılmaz faydalı şeyler pinterestte montessori mobil yazınca çok daha farklı modeller de geliyor. Ben mesela munariyi dediğin gibi strafor küre üzerine siyah beyaz şekilli yapacağım. Bunlar temel mobiller ama gelişim için sonsuz seçenek var.

Canım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkü kızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
32de 1800 haftasıyla uyumlu dedi doktor sizinkide çok geri değil hem rahatsızmışsınız kapanır bir haftalık fark dert etmeyin
Kilolu çocuk sağlıklıdır algısını yıkmak lazım bu lafları büyütürken de duyacağız bence çocuklarımızı kıyaslamayalım kimseyle ☺ bende ileriden gitmesini istemiyorum mesela ideal kiloda doğsun rahat doğurayım istiyorum biliyorum ki bir kapasitesi var kapasitesinin üstüne çıkmasına gerek yok ☺

Çok geçmiş olsun canım, maşallah tontiştoyaa kaçıncı haftadasın şimdi, ölçümlerde çok fazla sapma oluyor bence çok takılmamak lazım

evet evet dans eden janjanlı olanlar zor gibi duruyor. İlla ki yapılır gaza geldim şu an yavaş yavaş başlıcam

Ahşap gym denilen hedesini aldım ama öyle duruyor. Sen bana da yollarsan sevinirim bakarım bende

evet evet dans eden janjanlı olanlar zor gibi duruyor. İlla ki yapılır gaza geldim şu an yavaş yavaş başlıcam

Ahşap gym denilen hedesini aldım ama öyle duruyor. Sen bana da yollarsan sevinirim bakarım bende
Ahşap gym i internetten aldıysan sende paylaşabilir misin? Ben fiyat/performans ürünü arıyorum onda jdjd kerameti 2 ahşap gerekirse bir marangoza yaptırcam. 90 cm miş yerden yüksekliği seninki de öyle mi?

Ben bugün yarın sepetimi oluşturucam. Kikomdan sonra gaza geldim bayramda var hazır evde olcam yaparım rahat rahat. Seninle de paylaşırım

Ay sonunda dil sınavım var çalışmam lazım, peki ben napıyorum kısırcı ağustos analarında fink atıyorum üstüne şekerden dolayı kısır da yiyemiyorum nolcak benim halim böyle?
Kız dert ettiğin şeye bak. Yüksek eğitimli arkadaşlarımız sana eğitim versin

onu biz de kendimiz yapcaz çok pahalı ya

onu biz de kendimiz yapcaz çok pahalı ya
Zaten genel olarak montesori mobilleri gym i vs hepsi çok pahalı. Maliyetinin çok çok üstünde. O yüzden elinden gelenler için kendisinin yapması en güzeli. Birde ben evladım için ellerimle bunları yapacak olduğumu düşününce bir duygusallaşıyorum o his bana iyi geliyor.

Festii şunu alcaktım 175 tl idi. Ama ben alana kadar tükendi bende gittim dolap’tan alım 2 ahşap sonuçta, sende bak istersen baby gym diye yazınca çıkıyor. Ama şimdi baktım gene Hepsiburada’da 130a var. 90 cm yüksek değil mi?

Alyones Boho Baby Oyun Salonu Oyuncakları, Baby Gym (Renksiz, Ham)

Ayy 1-1.5 ay sonra bunun altında mı yatacak bizim miniklerimiz

Ucuzmuş kız bunlar ucuzlamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…