- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.321
Yok yok size daha fazla cevap yazmıyorum. Neden bu kadar sık banlandığınızı anladımKısırcı kadınlar kulübüne döndürmeyelim dedim. Tutumu yanlış ama şikayet çözüm değil hakaret etmemiş sonuçta, beğenmezse değiştirir dedim. Eğitimimi kaç defadır söylüyorsunuz. Çok rahatsız olduysanız açıklayayım yüksek düzey eğitimli insanlara saygım çoktur, sebebi de nasıl emek verildiğini birebir biliyorum. Bunu bile yanlış anlamak için çabalıyorsunuz. Sizin kadar tarzı kötü olan olmadı şu konuda. La belle indifference‘ınızı güçlendirmeyeceğim. Farkında bile değilsiniz böyle mutlu olun, size istediğinizi vermeyeceğim bundan sonra size cevabım olmayacak.
Siz de beni anlamadınız. Anlatılan gibiyse tutumu, söyle şekli yanlış tabiki ama yanlış iş yani “malpraktis” yapmamış. Doktordan iyi biliyorsunuzdur, doktoru değiştirirsiniz olur biter. Diyorum ki siz bol bol şikayet edin, asıl şoku ozaman yaşamayın da her işiniz rast gitsin. Temennim busöylediğime pişman ettiniz. Herkeste bi duyar kasma sevdası. Bu benim fikrimdi.
of çok basit görünüyorlar gerçi ben bi malzemelere bakayım olmadı el işi becerebilen arkadaşlarıma kitlerim sldkfşRoyal bunlar inanılmaz basit kız. Gözünde büyütmeörgü mörgü değil hiç
Çok kolay canım yapması, o kadar el becerisi gerektiren şeyler değil. Munariyi siyah beyaz kartondan da yapabilirsin mesela illa köpük plaka kesmen gerekmiyor, şablonları var zaten karton olanların, kesip yapıştırınca bitti. Bağlayıp dengeye getirmesi uğraştırıyor biraz ama onu eşime kitledim mesela ben hepsini sen yapmak zorunda değilsin
Canım kilosu önemli değilmiş önemli olan haftası diyorlar zaten gelişimi içinDoktordan geldik biz 34. Hafta kilomuz 2300 haftasından 200 gr düşükmüş ama herkesin bu haftalarda düşmüş gibi sanki. Kilou sallamıyorum zaten ben boyumuz 47 cm. Sağlığı yerinde dedi doktorumuz benim için tamamdır
Çok fazla şey var canım bunlar dışında yapabileceğin. Dönmeli dediğin dans eden figürler mi? O aşırı kolay, kartona çizdim sadece o şekilleri ve kestim. Bağlaması biraz sinir bozucu sadece, vakit alıyor. Bak bakalım farklı şeyler bulursan bize de at :) Videoyu görmemişim, bu da çok güzelmiş, zaten önemli olan siyah beyaz olması ilk haftalarda, çok farklı şeyler yapılabilir :)evet siyah beyazları yaparım şu dönmeli olanları bilemedim. Geçen şey gördüm instagram'da beyaz balonları az şişirip üstüne siyah marker ile şekil çizmek felan öyle şeyler de yapılabilir.
31+4 te 1710 grdı canım doktor önemli olan kilosu değil haftası dedi. O yüzden üzülecek bir şey yokki 3200-3300 doğar dedi gayet normal bi bebek işte seninki de o civarda olur benceCanım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkükızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
Canım ben trendyolda bütün malzemeleri bulmuştum. Ama belim araya girince yapamadım. İstersen sana da yollarım alacaklarımı. Gelsin güzellerse paylaşırım. Sen ya da yapabilen birisine yaptırırsın. İnanılmaz faydalı şeylerMalpraktis'e yol açabilecek bir tutum içerisindeyse neden şikayet edilmesin illa birini öldürmesi mi gerek şikayet etmek için. Çok emek verdiyse eğitimine ona göre davranır.
of çok basit görünüyorlar gerçi ben bi malzemelere bakayım olmadı el işi becerebilen arkadaşlarıma kitlerim sldkfş
evet siyah beyazları yaparım şu dönmeli olanları bilemedim. Geçen şey gördüm instagram'da beyaz balonları az şişirip üstüne siyah marker ile şekil çizmek felan öyle şeyler de yapılabilir.
32de 1800 haftasıyla uyumlu dedi doktor sizinkide çok geri değil hem rahatsızmışsınız kapanır bir haftalık fark dert etmeyinCanım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkükızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
Çok geçmiş olsun canım, maşallah tontiştoyaa kaçıncı haftadasın şimdi, ölçümlerde çok fazla sapma oluyor bence çok takılmamak lazımMerhaba kızlar kaç haftadır yokum hepiniz ne durumdasınız meraktayım umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdirBu süreçte kanamam oldu benim de çok korktum daha 30. haftadayız diye çok şükür sistittenmiş rahim ağzım açılmamış. Bu arada bebeğim 2200 olmuş benimkine de tonton dediler kızlar sağlıklı olsunlar da daha bişey istemem. Sizler de kiloya takılmayın ne olur sağlıkla gelsinler
Çok fazla şey var canım bunlar dışında yapabileceğin. Dönmeli dediğin dans eden figürler mi? O aşırı kolay, kartona çizdim sadece o şekilleri ve kestim. Bağlaması biraz sinir bozucu sadece, vakit alıyor. Bak bakalım farklı şeyler bulursan bize de at :)
Canım ben trendyolda bütün malzemeleri bulmuştum. Ama belim araya girince yapamadım. İstersen sana da yollarım alacaklarımı. Gelsin güzellerse paylaşırım. Sen ya da yapabilen birisine yaptırırsın. İnanılmaz faydalı şeylerpinterestte montessori mobil yazınca çok daha farklı modeller de geliyor. Ben mesela munariyi dediğin gibi strafor küre üzerine siyah beyaz şekilli yapacağım. Bunlar temel mobiller ama gelişim için sonsuz seçenek var.
Ahşap gym i internetten aldıysan sende paylaşabilir misin? Ben fiyat/performans ürünü arıyorum onda jdjd kerameti 2 ahşap gerekirse bir marangoza yaptırcam. 90 cm miş yerden yüksekliği seninki de öyle mi?evet evet dans eden janjanlı olanlar zor gibi duruyor. İlla ki yapılır gaza geldim şu an yavaş yavaş başlıcam
Ahşap gym denilen hedesini aldım ama öyle duruyor. Sen bana da yollarsan sevinirim bakarım bende
Kız dert ettiğin şeye bak. Yüksek eğitimli arkadaşlarımız sana eğitim versinAy sonunda dil sınavım var çalışmam lazım, peki ben napıyorum kısırcı ağustos analarında fink atıyorum üstüne şekerden dolayı kısır da yiyemiyorum nolcak benim halim böyle?
onu biz de kendimiz yapcaz çok pahalı yaAhşap gym i internetten aldıysan sende paylaşabilir misin? Ben fiyat/performans ürünü arıyorum onda jdjd kerameti 2 ahşap gerekirse bir marangoza yaptırcam. 90 cm miş yerden yüksekliği seninki de öyle mi?
Ben bugün yarın sepetimi oluşturucam. Kikomdan sonra gaza geldim bayramda var hazır evde olcam yaparım rahat rahat. Seninle de paylaşırım
Zaten genel olarak montesori mobilleri gym i vs hepsi çok pahalı. Maliyetinin çok çok üstünde. O yüzden elinden gelenler için kendisinin yapması en güzeli. Birde ben evladım için ellerimle bunları yapacak olduğumu düşününce bir duygusallaşıyorum o his bana iyi geliyor.onu biz de kendimiz yapcaz çok pahalı ya
Pozitif gelince söyleyelim de tablonun üzerine bunu koysun
Festii şunu alcaktım 175 tl idi. Ama ben alana kadar tükendi bende gittim dolap’tan alım 2 ahşap sonuçta, sende bak istersen baby gym diye yazınca çıkıyor. Ama şimdi baktım gene Hepsiburada’da 130a var. 90 cm yüksek değil mi?Ahşap gym i internetten aldıysan sende paylaşabilir misin? Ben fiyat/performans ürünü arıyorum onda jdjd kerameti 2 ahşap gerekirse bir marangoza yaptırcam. 90 cm miş yerden yüksekliği seninki de öyle mi?
Ben bugün yarın sepetimi oluşturucam. Kikomdan sonra gaza geldim bayramda var hazır evde olcam yaparım rahat rahat. Seninle de paylaşırım
Ayy 1-1.5 ay sonra bunun altında mı yatacak bizim miniklerimizFestii şunu alcaktım 175 tl idi. Ama ben alana kadar tükendi bende gittim dolap’tan alım 2 ahşap sonuçta, sende bak istersen baby gym diye yazınca çıkıyor. Ama şimdi baktım gene Hepsiburada’da 130a var
Alyones Boho Baby Oyun Salonu Oyuncakları, Baby Gym (Renksiz, Ham)
Evci Wood Bebek Jimnastik & Egzersiz & Oyun Alanı - Fiyatı, Yorumları
Evci Wood Bebek Jimnastik & Egzersiz & Oyun Alanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?