- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.341
Zaten genel olarak montesori mobilleri gym i vs hepsi çok pahalı. Maliyetinin çok çok üstünde. O yüzden elinden gelenler için kendisinin yapması en güzeli. Birde ben evladım için ellerimle bunları yapacak olduğumu düşününce bir duygusallaşıyorum o his bana iyi geliyor.
Bu sistit belası bende de varMerhaba kızlar kaç haftadır yokum hepiniz ne durumdasınız meraktayım umarım hepiniz bebeklerinizle iyisinizdirBu süreçte kanamam oldu benim de çok korktum daha 30. haftadayız diye çok şükür sistittenmiş rahim ağzım açılmamış. Bu arada bebeğim 2200 olmuş benimkine de tonton dediler kızlar sağlıklı olsunlar da daha bişey istemem. Sizler de kiloya takılmayın ne olur sağlıkla gelsinler
Oy oy bana da zayıf biraz dedi boyu da 39 cm di geçen hafta babası 1.83 yapılı bende 1.62 yim çocuk bana mi çekmiş neBenim 31+2 ydi dün canım 1700 çıktı
Çok iyi beslenmeme rağmen
Beslenmeni arttır dedi doktor
hejdjej ya kıyamamOfff kendim yapayım uygun olsun derken gobbide baya bi kazıklandım, meğer örgü ipleri çok pahalıymış burda, neyse diğerleri ucuza geldi de kurtardım, kasadaki suratımı görseydin ...
atmasın artık kuzu kuzu baksın uzaktan elleşmesin yavrucumhejdjej ya kıyamamburda da öyle ipler aşırı pahalı yumaklar 25-30 tl hdjd birde bunlar aslında farklı bir ip va ronunla yapılıyor eğer uzanınca kullanacaksan ağzına atmaması lazımm ay çok teferruatlı ya jdkd
Kikom birde ayna çok önemliymiş. Onu gördün mü? Ben korkuyorum ua kırılırsa diye pimpirikliğim devreye giriyor jdjdjdatmasın artık kuzu kuzu baksın uzaktan elleşmesin yavrucum
Değişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Ay bi de kendi noktalı virgüllü çemkirirken fikir belirtiyor, siz normal açıklama yapıyosunuz sinirinizi atmayın diyor hahahahaha ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diyerek okudum yaKısırcı kadınlarsak sizin burda ne işiniz var öalum eğitiminizde üst düzeymiş ya
Ay evet 300 - 400 olanlar var 3 adet tahta için. 6-8 ay kullancak. Sonra koycaz bebeleri altına onlar siyah beyaz izlicek, bizde kısır yicezzAyy 1-1.5 ay sonra bunun altında mı yatacak bizim miniklerimiz
Ucuzmuş kız bunlar ucuzlamış bence
Ben çok ban yiyerek uslüpsüzlar kraliçesi olduğumu tasdiklemişim hanımefendinin gözünde yorum yapmayayım şimdi hakkım olmayabilirAy bi de kendi noktalı virgüllü çemkirirken fikir belirtiyor, siz normal açıklama yapıyosunuz sinirinizi atmayın diyor hahahahaha ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diyerek okudum ya
Yok yok size daha fazla cevap yazmıyorum. Neden bu kadar sık banlandığınızı anladımKısırcı kadınlar kulübüne döndürmeyelim dedim. Tutumu yanlış ama şikayet çözüm değil hakaret etmemiş sonuçta, beğenmezse değiştirir dedim. Eğitimimi kaç defadır söylüyorsunuz. Çok rahatsız olduysanız açıklayayım yüksek düzey eğitimli insanlara saygım çoktur, sebebi de nasıl emek verildiğini birebir biliyorum. Bunu bile yanlış anlamak için çabalıyorsunuz. Sizin kadar tarzı kötü olan olmadı şu konuda. La belle indifference‘ınızı güçlendirmeyeceğim. Farkında bile değilsiniz böyle mutlu olun, size istediğinizi vermeyeceğim bundan sonra size cevabım olmayacak.
Canım benim aldığım oyun halısında ayna var ama plastik gibi böyle ayna kadar net görüntüsü yok ama yine de yansıman falan görünüyo, ben onu kullancam. Tummy time da kendin de tutabilirsin aslında bebeğe mi vermek lazım aynayı, kırılmaz bence ya yerde olursanızKikom birde ayna çok önemliymiş. Onu gördün mü? Ben korkuyorum ua kırılırsa diye pimpirikliğim devreye giriyor jdjdjd
Bu aradaaaaaa umayumay doğurdu kızzlaaarrrffestinalente bebeğim bu arada pozitiften ve diğer birkaç arkadaştan haberin var mı senin? Keşke doğumlarımız başlamadan eskisi gibi toplanabilsek burda onların doğumuna da şahit olsak kendi doğumumuzu da onlarla paylaşabilsek.
Ay şaka gibi yaBen çok ban yiyerek uslüpsüzlar kraliçesi olduğumu tasdiklemişim hanımefendinin gözünde yorum yapmayayım şimdi hakkım olmayabilir
UmarımPercentil tablosuna baktım. 31+0’la uyumlu. 1 haftalık gerilik kapanır. Ceviz muz kaşar kefir ye bol bol
Seni yeriimm özletiyosun kendini hep
Ay bende seni çok özlüyorum, konuştuk hep bu konularıSeni yeriimm özletiyosun kendini hep
Zaten kuzum kesin şikayet edilmişimdir birazdan banım gelirAy şaka gibi yaSus festi, zaten canım kısır çekti şikayet ederim bak seni şimdi doktor fişlediğin için fkkdkdkd
Kaç haftalık doğdu canım, nasıl iyiler mi ??Bu aradaaaaaa umayumay doğurdu kızzlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?