- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.361
Ben çok ban yiyerek uslüpsüzlar kraliçesi olduğumu tasdiklemişim hanımefendinin gözünde yorum yapmayayım şimdi hakkım olmayabilir
Pişi de kabul oluyor mu acaba şuan gözümün önünde yapıyorlar ama diyete uymak lazımAy sonunda dil sınavım var çalışmam lazım, peki ben napıyorum kısırcı ağustos analarında fink atıyorum üstüne şekerden dolayı kısır da yiyemiyorum nolcak benim halim böyle?
Tek dişi kalmış canavarlara döndük şurda yaa bıraktınız biziBurası çok boş kalmış galiba.biraz kk zamanı artık bence . Ortalık kısırla alıp veremediği ne olduğu belirsiz insanlarla dolmuş.Festi sen çok ban yemişsin işte böyle kısır düşmanlarına savaş açtığın için oluyor hep bunlar.sana yapma dedik kaç kere
kdkdkfkdkdkd güldürme, emekli dayılar gibi göbeğim zıplıyor gülerken hoşuma gitmiyorZaten kuzum kesin şikayet edilmişimdir birazdan banım gelirbir ağustosu karıştırmadığım kalmıştı üslupsuzluğumla oda oldu şükür jdjdk
Arkadaş canımızı kısır çektirdi napcaz şimdi yaaa ceritomBen kısırı çok severim bence getirmemizde bi sorun yok.
Canım çekti şimdi, bi ısırık yersin nolcak yaa, arada kaçamak yapılırPişi de kabul oluyor mu acaba şuan gözümün önünde yapıyorlar ama diyete uymak lazım
kızz sevet sen nerelerdesin? Özledim hepinizi üfff ağlayasım geldiArkadaş canımızı kısır çektirdi napcaz şimdi yaaa ceritom
canımmm gayet iyiler diye biliyoruz. 31in artılarında doğdu yani 32 haftanın içindeydi. Pazar günü suyu geldi, düne kadar tuttular sonra aldılar. Onun ikizdi bebişleri o yüzden çok da erken bir zaman değildi aslında.Kaç haftalık doğdu canım, nasıl iyiler mi ??
Hayır olmaz kısırcı ve bilekten dirseğe kadar bilezikli olmak lazım birde eğitim almamış olursan hanımefendinin kriterlerine tam uyum sağlarsınPişi de kabul oluyor mu acaba şuan gözümün önünde yapıyorlar ama diyete uymak lazım
Ama ya ben hiç bir kriteri saglamiyorum o zamanHayır olmaz kısırcı ve bilekten dirseğe kadar bilezikli olmak lazım birde eğitim almamış olursan hanımefendinin kriterlerine tam uyum sağlarsın
Ben siyaseti 7 sene okudum dinlenerek bitirdim ama yıl önemliyse senin ebelikten daha değerli siyaset bilimi:):):)Aynen kuzum hatta bana da 8.haftamda yoğun kanama şikayetile gittiğim büyük bir özel hastane doktoru senin yatisini yapayım istersen ama gece gelip kontrol edemem sabah gelirim muayene ederim parça kalmışsa kürtaj yaparım diyip çıkıp gitmişti odadan ki düşünün yani muayene etti bebeğin kalbi atıyor du yani üslup çok önemli gerçekten bende oradan çıkıp şehir hastanesi aciline gittim çok şükür bebeğim gayet sağlıklı bir şekilde devam etti bence her doktor olan doktor değil kimse kusura bakmasın yıllarca okudu diye saygı duymak zorunda değiliz herkes işini düzgün yapmalı bende ebeyim mesela 4 sene lisans okudum ne yani az okudum diye değersiz bir mesleğe mi sahibim
Aa evet ikizdi onunki yaa, sağ salim çıksınlar hastaneden inşallah, yakın zamanda gelir buraya güzel haberlerle umarım :)canımmm gayet iyiler diye biliyoruz. 31in artılarında doğdu yani 32 haftanın içindeydi. Pazar günü suyu geldi, düne kadar tuttular sonra aldılar. Onun ikizdi bebişleri o yüzden çok da erken bir zaman değildi aslında.Yine de endişelendik tabii o ve bebekleri için. Bebişler küvezde, bir de sütünün gelmesini bekliyormuş. Genel anestezi alarak olmuş, onun etkisini atmaya çalışıyormuş bir de. Onun için ve bebekleri için bolca dua edelim
Eğitim versin hanımefendi sana ben tarz ve üslup eğtiimi alıcam kendisinden kısmetseAma ya ben hiç bir kriteri saglamiyorum o zamanneyse sağlık olsun yapacak bir şey yok
çok güzel olmuşlar yaaaa bayıldım kendi emeğinle yapman müthişMontesori mobillerimi yaptım kızlar, bi tanesi kaldı sadece. Başlamak uzun sürdü ama yaparken çok zevkliydi. Kullandığım videoları atıyorum. En sonuncusu hangi mobil ne zaman kullanılır onu anlatıyorkendi yaptıklarımı da ekledim
4 mobil var, sırayla kullanılıyor. Bebekten 30-45 cm yüksekliğe asılıyormuş.
Munari mobile
3-6 haftalıkken başlanabilir, mobili takip ettikleri ilgilendikleri sürece kullanılabilir. Bebek uzanmaya tutmaya başladığı zaman diğer mobile geçilebilirmiş.
Gobbi mobile
3-5 aylıkken renkleri ayırt etmeye başlıyorlarmış o zaman başlanabilir. Bebek mobili izlediği ilgilendiği süre boyunca kullanılabilir.
Octahedron mobile
Yine 3-5 aylıkken başlanabilir, ilgisi devam ettiği sürece kullanılabilirmiş.
Dancers mobile
En son kullanılan mobil, tam bir zamanı yokmuş bebek diğer mobillere ilgisini kaybedince buna başlanabilirmiş.
İnşallah yavrum inşallah. Bu arada sana pozitifbirinden selam ve öpücük getirdim bolca haberin olsunAa evet ikizdi onunki yaa, sağ salim çıksınlar hastaneden inşallah, yakın zamanda gelir buraya güzel haberlerle umarım :)
teşekkür ederim kuzum :)çok güzel olmuşlar yaaaa bayıldım kendi emeğinle yapman müthiş
Özledik valla, buranın gerçekten tadı tuzu neşesi yok, bizi bir arada tutuyormuş pozitifimiz, ben de onu çok öpüyorumİnşallah yavrum inşallah. Bu arada sana pozitifbirinden selam ve öpücük getirdim bolca haberin olsun
Çok yaşa kiko alemsinOkuyonuz okuyonuz uzaktan bizi yalnız bırakıyonuz, bully ler bizi dövüyo kısırımızı tekme atıp döküyo yemek paramızı çalıyolar siz nerdesinizzzz : (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?