2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Burası çok boş kalmış galiba.biraz kk zamanı artık bence . Ortalık kısırla alıp veremediği ne olduğu belirsiz insanlarla dolmuş.Festi sen çok ban yemişsin işte böyle kısır düşmanlarına savaş açtığın için oluyor hep bunlar.sana yapma dedik kaç kere
Ben çok ban yiyerek uslüpsüzlar kraliçesi olduğumu tasdiklemişim hanımefendinin gözünde yorum yapmayayım şimdi hakkım olmayabilir

Ay sonunda dil sınavım var çalışmam lazım, peki ben napıyorum kısırcı ağustos analarında fink atıyorum üstüne şekerden dolayı kısır da yiyemiyorum nolcak benim halim böyle?
Pişi de kabul oluyor mu acaba şuan gözümün önünde yapıyorlar ama diyete uymak lazım

Tek dişi kalmış canavarlara döndük şurda yaa bıraktınız bizi pozitif gelince hepinizi şikayet etcem hayır yeterim sıkıntı yokta banı yiyince bayrağı birine devretmek lazım djjdjd

Bebeğim benim adım çıktı yaa. Anlamıyor kimse beni diyip ağlıyomuşum

Zaten kuzum kesin şikayet edilmişimdir birazdan banım gelir bir ağustosu karıştırmadığım kalmıştı üslupsuzluğumla oda oldu şükür jdjdk
kdkdkfkdkdkd güldürme, emekli dayılar gibi göbeğim zıplıyor gülerken hoşuma gitmiyor

Kaç haftalık doğdu canım, nasıl iyiler mi ??
canımmm gayet iyiler diye biliyoruz. 31in artılarında doğdu yani 32 haftanın içindeydi. Pazar günü suyu geldi, düne kadar tuttular sonra aldılar. Onun ikizdi bebişleri o yüzden çok da erken bir zaman değildi aslında. Yine de endişelendik tabii o ve bebekleri için. Bebişler küvezde, bir de sütünün gelmesini bekliyormuş. Genel anestezi alarak olmuş, onun etkisini atmaya çalışıyormuş bir de. Onun için ve bebekleri için bolca dua edelim

Ben siyaseti 7 sene okudum dinlenerek bitirdim ama yıl önemliyse senin ebelikten daha değerli siyaset bilimi:):):)

Aa evet ikizdi onunki yaa, sağ salim çıksınlar hastaneden inşallah, yakın zamanda gelir buraya güzel haberlerle umarım :)

çok güzel olmuşlar yaaaa bayıldım kendi emeğinle yapman müthiş

Kizlar ben doktordan çıktım çok şükür bebeğim iyi herşey yolunda 34 hafta bugün ama ultrasonda 35+6 çıktı kilo da 2700 Gr olmuş doktora gitmeden nst'ye aldılar direk orda da bir sancı çıkmadı. İsteğe bağlı sezeryan olacağım onu da konuştuk doktorla bundan sonra haftada 1 gideceğim tarihini netleştirecegiz bakalimm

Okuyonuz okuyonuz uzaktan bizi yalnız bırakıyonuz, bully ler bizi dövüyo kısırımızı tekme atıp döküyo yemek paramızı çalıyolar siz nerdesinizzzz : (((((
Çok yaşa kiko alemsin

Benim gördüğüm hayatta sadece siyah ve beyaz olduğunu düşünen bir arkadaş gelip ego tatmini yapmış. Bir doktordan memnun olmamak , yaptığının yanlış olduğunu düşünmek veya şikayet etmek DOKTOR DÖVEBILIYORUZ " diyen siyahtan olduğunu göstermez insanin. Şikayet etmemek her söyleneni doğru kabul etmek de beyaz değil. Grilerin varlığını kabul edince insan aşağılık kompleksinden kurtulup olgunlaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…