- 12 Temmuz 2006
- 58.938
- 225.141
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.381
Ban yeme adın çıkıyo bakTek dişi kalmış canavarlara döndük şurda yaa bıraktınız bizipozitif gelince hepinizi şikayet etcem hayır yeterim sıkıntı yokta banı yiyince bayrağı birine devretmek lazım djjdjd
Bebeğim benim adım çıktı yaa. Anlamıyor kimse beni diyip ağlıyomuşum
Bende işletmeyi çok uzattım ya, üstüne bir de açıktan Sosyal Hizmetlere girdim. Açılın büyüğünüz geldi kdkdkfkdkBen siyaseti 7 sene okudum dinlenerek bitirdim ama yıl önemliyse senin ebelikten daha değerli siyaset bilimi:):):)
Bunu kısırcı hanıma da belirtirseniz seviniriz.şayet bizi küçümseyip kısır muhabbetine vuran kendisi .Hanımlar şu ana kadar en azından rapor edilen mesajlarda kurallara aykırı bir durum görmedim ama konuyu uzatırsanız sonu hazin biter üzülürsünüz, kimse kimseye polemik çıkarmak için laf atmasın lütfen.
Aynen canım bi de ben minyonum eşim ekstra zayıf. Genetik faktörümüz de böyle tombul bebek beklemek çok saçma olurCanım kilosu önemli değilmiş önemli olan haftası diyorlar zaten gelişimi için
Herkese yazdım, siz de tüm üyeler de kurallara uymak durumundasınız, rica ediyorum karşılıklı laf atmalar son bulsun.Bunu kısırcı hanıma da belirtirseniz seviniriz.şayet bizi küçümseyip kısır muhabbetine vuran kendisi .
Ben 3200-3300 e çok razıyım canım ama hafta olarak da geride baya 30+3 falan gözüküyor31+4 te 1710 grdı canım doktor önemli olan kilosu değil haftası dedi. O yüzden üzülecek bir şey yokki 3200-3300 doğar dedi gayet normal bi bebek işte seninki de o civarda olur bence
Ah festi benim de yüksek çıktı bugün ama kendi evimde değilim ikram edilenler de çok cazipArada kavun muz ve beyaz ekmek yersem 170 leri görüyordum ama o kadar yüksek değildi. Doktor diyet dedi bende diyetle olmuyor siz insülin verin dedim. Başlamasamda olurdu muhtemelen ama ben riske atmak istemedim. İçim böyle daha rahat olacak.
Ben de mi istesem acaba kafam daha rahat olur. Ama onu alıp diyete devam mıBen pimpirik insanım. Arada yükselince belki farketmeden şekerim yükseliyor ve bu sık olursa nirşeyler olur diye risk almak istemedim. Bunu da açıkladım. Oda o zaman 1 hafta en düşükten başlatalım dedi sonrasına bakalım dedi. Yok kız birşeye gireceğim yok o kadar yükselmiyor
Benim geçen haftalarda 64 65 tiSabah açlığım 88 di 70lerin altına düşer mi bilemedim ama 4 kere ölçüm yapıyorum. Talipteyim bakalım. Uf ağıstos gelmeyecek mi ya ben bunaldım yine
Sağlıklı olsun kilosu az olsun kuzuKızlar ben çıktım doktordan
Her zaman 10 13 gün önde çıkan bebek bugün 2 gün önde çıktı geri düşmüş yani
31+4 şu an ve 1700 gr 43 cm
Karın çevresi düşük çıktı beslenmene dikkat et yemene içmene dedi halbuki çok dikkat ederim
Yani genel olarak sıkıntı yok dedi ama pek tatmin olamadım suratını da göstermedi zaten
Kilosu da az geldi bana
İnce uzun yapılı olacak dedi
Belin nasıl oldu acepMuhteşeeemmmmmm
Bende yapacağım ama belimden dolayı bir türlü odaklanamadım. Çok güzrl olmuşlar güle güle kullansın minikkuş
Beklenen 4 Eylül ama şekerden dolayı he gelişimi önde olduğu için 20 ağustostan gibi olabilir dedi dün DrEn son ben mi doğurcam ya, 30 ağustos
Normal olursa benimde Eylül ama sezeryen dedi dün DrBenimki eylüle kalabilirmiş bile ebe öyle söylüyor, içime doğuyor 3 eylül olacak
Benimki de onde diye üzülüyorum ben. Sata göre 29 haftalık ama USG de 31 çıktı 1600 gram 43 cmCanım senin beybinin kilosu çok iyi ben dün gittim kontrole 32+0 1647 gram çok üzüldüm geriden geliyor galiba beslenemedi bu aralar ne yesem çıkardım çünkükızlar sizin nasıldı 31-32 de falan kilolar
Nar ekşili falan olsaydı ah.Ama ben göbeğimden artık tezgaha yetişemiyorum… yapamam.günahı boynuna vallaArkadaş canımızı kısır çektirdi napcaz şimdi yaaa ceritom
Ne kadar olması gerekiyordu haftasının canım +- 2 haftaya sorun değil diyorlar çünküBen 3200-3300 e çok razıyım canım ama hafta olarak da geride baya 30+3 falan gözüküyor
Değişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Ay rapor edilmesi bile ayrı mesele bu arada. Böyle bıyık altı tehditlerden bıktık ülkecek, üzülmeyiz efendim. Birimizi banladınız, en aktif anne grubu olan gruba 8 ay sonra ilk defa uyarı vermeye geldiniz gördüğünüz gibi bizi bi arada tutan o banladığınız ablamızmış demek ki.Hanımlar şu ana kadar en azından rapor edilen mesajlarda kurallara aykırı bir durum görmedim ama konuyu uzatırsanız sonu hazin biter üzülürsünüz, kimse kimseye polemik çıkarmak için laf atmasın lütfen.
Aynı sorunsalı yaşıyorum ya geçen aşağıda hıçkırır gibi geldi ama hala dönmemişti son kontroldeGünaydın kızlar
Bebişin kafası hıçkırıkların hissedildiği yerde midir?? Tekmeleri yukarda ve yanda hissediyorum, hıçkırıklarını sol kasığımda. Sanki kafası sol kasıkta bacakları da yukarı doğru yan duruyo hafif, bebiş dönmüş demek mi oluyo bu
Beklenen 4 Eylül ama şekerden dolayı he gelişimi önde olduğu için 20 ağustostan gibi olabilir dedi dün Dr
Normal olursa benimde Eylül ama sezeryen dedi dün Dr
senin fikrin yanlış anlamadıysam boş küvez bulmuşken doğurtayım seni diyen tatile gitmek için bunu yapcak olan doktor şikayet edilmemeli.ayrıca doktorlar yıllarca okuyor hepimizden üstün onlara hiç bir şey olmaz (bu kısma iyi güldüm sayende:) ) biz ağladığımızla kalırız. adaletsizliğe boyun eğelim öyle mi? o doktoru bırak hastaneye şikayet etmeyi şikayet var a yazsa bu doktor böyle böyle yaptı diye o doktorun kapısıından geçmez insanlar ha belki okuma yazması olmayan bir kesim gider. ayrıca fikrini yazdıysan bu da bizim fikirlerimiz kısırcı kulübü ne alaka ?Değişiksiniz valla sinirinizi atacak yer arıyorsunuz. Kısırcı kadınlar kulübü moduna getirmeyelim burayı. Fikrimi söyledim bitti. Siz uygulamayın.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuzBurada dahil olmadan edemeyeceğim zira bazı hemcinslerimin 'kısırcı kadınlar' vb. sınıflandırmasına ve hatta bu haddi nereden buluyorlarsa küçümsemesine asla tahammül edemiyorum. Kendini gerçekleştirmeyi başarabilmiş herhangi bir insan bu gibi sınıflandırmalar yapmaz, çünkü aklında kat kat aştığı sınırlar bunun anlamsızlığını zaten kişiye öğretmiştir. Bu gibi sınıflandırmalar çok yanlış, bu bakış açısıyla baktığınızda sizin zaten burada olmamanız lazım çünkü burada kısır seveni, sevmeyeni, günlere katılanı, avukatı, doktoru, ev hanımı hep beraber fikir alışverişleri yapıyoruz, paylaşıyoruz.
Bu düşünce tarzını çok ama çok yanlış buluyorum.
Eğitim konuşacaksak çok rahat konuşurum ama kısırı da çok seviyorum. Keşke gün yapacak vaktim olsa da üç gün işe gider iki gün kızları çağırır gün yaparım, yatmadan önce de makale yazarım, size ne?
Valla benim içinde iri bebek sağlıklıdır düşüncesi yanlış ama yani ben kendimden biliyorum beslenemediğini çünkü dediğim gibi ne yesem çıkardım bu seferde Allah korusun başka sağlık sıkıntıları olur diye korkuyorum32de 1800 haftasıyla uyumlu dedi doktor sizinkide çok geri değil hem rahatsızmışsınız kapanır bir haftalık fark dert etmeyin
Kilolu çocuk sağlıklıdır algısını yıkmak lazım bu lafları büyütürken de duyacağız bence çocuklarımızı kıyaslamayalım kimseyle ☺ bende ileriden gitmesini istemiyorum mesela ideal kiloda doğsun rahat doğurayım istiyorum biliyorum ki bir kapasitesi var kapasitesinin üstüne çıkmasına gerek yok ☺
Eğitiminiz sayesinde birtek siz anlıyorsunuz maşallahOkuduğunuzu anlamıyorsunuzKadınlar kulübü iken Kısırcı kadınlar kulübüne döndürmeyelim diyorum hatta üçüncü çoğul şahısla kendimi de dahil ediyorum. Siz duyar kasmaya devam biraz öteye gider misiniz? Konuyu kapatalım artık. Anlayan anlamayana anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?