2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
*birinci

Aynı sorunsalı yaşıyorum ya geçen aşağıda hıçkırır gibi geldi ama hala dönmemişti son kontrolde
Benim daha 2 hafta var kontrolüme, o zaman sorcam pozisyonunu. Sen biraz dikkat et bakalım canım benim hıçkırık hep aynı yerde sol kasıkta oluyor, başka yerde hiç yok. Belki senin bebişin hep hareket ediyordur, 37ye kadar dönebiliyorlarmış. Bu arada normal doğum mu düşünüyorsun bilmiyorum ama bebeği döndürmek için çalışmalar var, nefes ve hipnoz teknikleriyle bütün kaslarını rahatlatıp bebeğinle konuşuyorsun doğru pozisyonu alması için, ben işe yaradığını düşünüyorum. Her gün telkin yapıyorum karnıma dokunup, en doğru pozisyonu bulacaksın diye, genelde meditasyon yaparken hareketleri artıyor, bence benimle iletişim kuruyor ben öyle düşünüyorum :)

Size anlatabilecek biri olduğunu sanmıyorum.

Kısırcı kadın olmak ne demek? İçine kendimi de dahil ediyorum diyorsunuz bir de, siz kimsiniz?
Çok hadsizsiniz, kafanızdaki sınırları kaldırın da ufkunuz açılsın biraz.

Okuduğumuzu anlıyoruz.Sizin kafa yapınızı anlamıyoruz.Doğurtsun da kaçıncı haftada olursa olsun ne olacak ister ölü ister diri diyen doktor bilmem kaç yıl okudu diye napalım önünde şapka mı çıkaralım.Sizinle aynı şeyi düşünmüyoruz diye kısırcı mı olduk.Siz ne yiyorsunuz evde hanımefendi portakal soslu Pekin ördeği mi ? biraz öteye gidemeyiz çok rahatsız olduysanız kısırdan ve bizden siz isterseniz başka uygun bi grup kurabilirsiniz kendinize.

Karın çevresi önde çıktı şekerim de olduğu için direk öyle öngördü. Bebeğin gelişimi önde 29 hft olması gerekirjen 31+li çıktı BAyadir inde giodyor

Kızlar kişilerden ve olaylardan bağımsız yazıyorum. Hepimiz yetişkin insanlarız üstüne de anne olacağız. Buradaki her konuyu her olayı adminlere şikayet edip birilerini banlatma olayı sıktı artık. Gerçekten buranın şaka ortamını samimiyet ortamını bozmaya çalışmayın artık yeter. Doğum zamanları yaklaştı birçok kişiden haber bile alamıyoruz. Çocuk gibi sürekli uzaktan burayı okuyup her ne sebeple olursa olsun sürekli şikayet butonuna basmayın artık. Varsa derdiniz ya kendinizi ifade edin ya da farklı platformlarda arayın istediğinizi

Arkadaşım altına imzamı atarım şu söylediklerinin. Kimse bu şikayet edip edip duranlar kıskandıkları için başka bir sebebi yok. Kendisini açıklamaktan aciz insanlar gelip ancak şikayet yoluyla huzur kaçırıyor.

Karın çevresi önde çıktı şekerim de olduğu için direk öyle öngördü. Bebeğin gelişimi önde 29 hft olması gerekirjen 31+li çıktı BAyadir inde giodyor
Hadi yaa, benim de 1 buçuk hafta kadar önden gidiyor ama karın çevresi normal, kilosu da fazla çıktı ama yanılma payı yüksekmiş. Dikkat ediyorum diyet falan ama bakalım ne olacak, bu gidişle aç aç gidicem doğumuma insülin kullanıyor musun

Hepimize iyi gelecek tek şey gün tabağı bence suan hahdjfkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…