2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kimseyi beğenmediğim de şikayet ettiğim de olmadı onu da benden bilirsiniz. Bi fikrimizi söyledik herkes üşüştü. Geçenlerde de böyle birşey olmuştu. Herkes tek kişinin üstüne gitmişti. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Neyse ben konu hakkında artık konuşmayacağım. Herkes kendi bebesiyle ilgilensin, önüne baksın. Allah herkesi muvaffak etsin.

Amin sizi de. Ötede etsin ama cidden. Söyleyip söyleyip kapansın bu konu veya konuşmayacağım size istediğinizi vermeyeceğim demek çok komik hdhhd anlatın kendinizi aslında eğitimde almışsınız ama neden tutuldunuz anlayamadık

Hayır ya

Ay kız bence de be harika fikir
Bu kk gün odası açsın hdjdj rezerve edip girelim hehdh herkeşşşşler gelemesin böyle oluyo sonra hdjdj

Festi bacım yeşillikleri suya bastım gel

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-21 at 15.15.23.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 46
  • WhatsApp Image 2023-06-21 at 15.15.19.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 48
Ayy susayim diyorum dayanamiyorum. Hanfendi ben sizin gibi meslegimi soyleyip garip , farklı noktalara cekmeyecegim konuyu. Ben sizden daha iyi matematik , fizik , kimya yapmisimdir olay bu kadar basit. Lisemden de kaynakli 250 mezunun yaklasik 200 u doktor oldu. Yakin arkadaslarim vs vs hepsi doktor. Tus sinavinda cildiye daha kolay yada parali gibi seylerle tercih yaptilar. Ilac yazarken en dusuk mg hatirlamayip egosuna yenilip 5 mg en dusukken 50 hatirlayip yazan bunu da bana anlatip gulen doktor arkadaslarim var. Psikolojik bi hap bu bassettigim yeni baslicak birine bu bassettigim.. Siz pembe bulutlarin uzerinde yurumeye ve hepsinin sadece en kutsal meslek olarak yaptigina inanmaya devam edin. O is ole degil siz de o noktada sok olmayin. Tahminimce kocaniz anneniz babaniz falan bu meslekten zira gozleriniz goremeyecek kadar buyulenmis. Ama simdi bugun size tecavuz edilse demek ki sizin gorusunuz sikayet etsem nolcak ki hak ettigi cezayi mi alacak mi olacak ? Sadece doktor icin degil bugun sacini yakan bi kuaforde yanlis islemse sikayet edilir, bi restaurantta gelen yemek yanlissa da gidilip sikayet edilir. Doktor en cok edilir cunku yaptigi yanlis cana mal olabilir. Sizin basiniza gelirse siz etmeyin ne diyelim. Edene et ama gorursun bisi olmucak demek sadece cahillerle tartismami hatirlatan bi cumleniz olarak hafizamda kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…