- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.421
Ayy tam şuan bir gün masasında olmamız lazımdı hdjdjdHepimize iyi gelecek tek şey gün tabağı bence suan hahdjfkf
hahahaha aşkım ama iyi ki geldik valla yoksa titanik gibi gidiyormuş grupCeri okurken bayıldım hahahahaha çok iyiiiiii
ooo saygılar ablam:)Bende işletmeyi çok uzattım ya, üstüne bir de açıktan Sosyal Hizmetlere girdim. Açılın büyüğünüz geldi kdkdkfkdk
Jdjdkdk kikom sizin banlarınız 1 fün sürer maks 2 gün hiç üzülme. Ben artık ne zaman dönerim kısmet hdjdj bulutu askere yollarken ancak jdjKızlar hepinizi özlerim banlanırsakzaten grup bomboş oldu iyice ıssız analar grubu olmasın sonra
doğurma stresimi bile unuturdumAyy tam şuan bir gün masasında olmamız lazımdı hdjdjd
Yemekleri sayamıyorum canımız çekmesin ama varyaa üf. Ne goygoy dönerdi yeminle 6 ay hepimize yeterdi jdjdjd
Hepimiz pamucuk gibi olurduk hdjdjdoğurma stresimi bile unuturdum
silahlarımızın ucuna üfleyebiliriz artık huuhhhhahahaha aşkım ama iyi ki geldik valla yoksa titanik gibi gidiyormuş grup
Amin sizi de. Ötede etsin ama cidden. Söyleyip söyleyip kapansın bu konu veya konuşmayacağım size istediğinizi vermeyeceğim demek çok komik hdhhd anlatın kendinizi aslında eğitimde almışsınız ama neden tutuldunuz anlayamadıkBenim kimseyi beğenmediğim de şikayet ettiğim de olmadıonu da benden bilirsiniz. Bi fikrimizi söyledik herkes üşüştü. Geçenlerde de böyle birşey olmuştu. Herkes tek kişinin üstüne gitmişti. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Neyse ben konu hakkında artık konuşmayacağım. Herkes kendi bebesiyle ilgilensin, önüne baksın. Allah herkesi muvaffak etsin.
Doğurunca bi gün tabağı yapıp sohbete duralım benceHepimiz pamucuk gibi olurduk hdjdj
Ay kız bence de be harika fikirDoğurunca bi gün tabağı yapıp sohbete duralım bencebebekleri babalara postalayıp
Hayır yaHadi yaa, benim de 1 buçuk hafta kadar önden gidiyor ama karın çevresi normal, kilosu da fazla çıktı ama yanılma payı yüksekmiş. Dikkat ediyorum diyet falan ama bakalım ne olacak, bu gidişle aç aç gidicem doğumumainsülin kullanıyor musun
Öpüyoeum dostlarım beni unutmayınfesti çabuk elimden tut, sıra sıra banlıyolar kopmayalım fkdkfkfk
Ay kız bence de be harika fikir
Bu kk gün odası açsın hdjdj rezerve edip girelim hehdh herkeşşşşler gelemesin böyle oluyo sonra hdjdj
Normalde 2000 gram falan olması lazım canımNe kadar olması gerekiyordu haftasının canım +- 2 haftaya sorun değil diyorlar çünkü
Dur daha tükürmediler bizi, hemen titanik pozumuzu alalımÖpüyoeum dostlarım beni unutmayın
Alalım kız sıcakladım zaten kendimi fayansa vurucaktım rüzgara vurayımDur daha tükürmediler bizi, hemen titanik pozumuzu alalım
Ayy susayim diyorum dayanamiyorum. Hanfendi ben sizin gibi meslegimi soyleyip garip , farklı noktalara cekmeyecegim konuyu. Ben sizden daha iyi matematik , fizik , kimya yapmisimdir olay bu kadar basit. Lisemden de kaynakli 250 mezunun yaklasik 200 u doktor oldu. Yakin arkadaslarim vs vs hepsi doktor. Tus sinavinda cildiye daha kolay yada parali gibi seylerle tercih yaptilar. Ilac yazarken en dusuk mg hatirlamayip egosuna yenilip 5 mg en dusukken 50 hatirlayip yazan bunu da bana anlatip gulen doktor arkadaslarim var. Psikolojik bi hap bu bassettigim yeni baslicak birine bu bassettigim.. Siz pembe bulutlarin uzerinde yurumeye ve hepsinin sadece en kutsal meslek olarak yaptigina inanmaya devam edin. O is ole degil siz de o noktada sok olmayin. Tahminimce kocaniz anneniz babaniz falan bu meslekten zira gozleriniz goremeyecek kadar buyulenmis. Ama simdi bugun size tecavuz edilse demek ki sizin gorusunuz sikayet etsem nolcak ki hak ettigi cezayi mi alacak mi olacak ? Sadece doktor icin degil bugun sacini yakan bi kuaforde yanlis islemse sikayet edilir, bi restaurantta gelen yemek yanlissa da gidilip sikayet edilir. Doktor en cok edilir cunku yaptigi yanlis cana mal olabilir. Sizin basiniza gelirse siz etmeyin ne diyelim. Edene et ama gorursun bisi olmucak demek sadece cahillerle tartismami hatirlatan bi cumleniz olarak hafizamda kalacak..Siz de beni anlamadınız. Anlatılan gibiyse tutumu, söyle şekli yanlış tabiki ama yanlış iş yani “malpraktis” yapmamış. Doktordan iyi biliyorsunuzdur, doktoru değiştirirsiniz olur biter. Diyorum ki siz bol bol şikayet edin, asıl şoku ozaman yaşamayın da her işiniz rast gitsin. Temennim busöylediğime pişman ettiniz. Herkeste bi duyar kasma sevdası. Bu benim fikrimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?