2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Offf evet o ben derdimi anlatırken direkt çözüm sunması yok mu sanırım ben de izlemiştim bu tarz bi ilişki tavsiyesi. Kadınlara diyor ki, adam bişe yaptığında direkt eleştirmek yerine önce onunla ilgili beğendiğiniz bir şeyi sonra o beğenmediğinizi sonra da tekrar beğendiğiniz başka bir şeyi söyleyin ki eleştirilmiş saldırılmış hissetmesinler. Ee ben ne dicektim ama o an?? Arabayı çok güzel sürüyorsun fakat sesini yükseltmen hiç hoşuma gitmiyor ama yine de hassas olup beni sevdiğin için teşekkür ederim mi dicem ay bunu yapabilsem zaten peygamber sabrım var demektir.

Hoşgeldin geçmiş olsun canım kodesteyken özlettin kendini
Bomba gibi geri geldim aşkısı, şimdi başkaları düşünsün

Yok kız yok ne özrü, yüzde bin beşyüz haklısın arkadaşım ,

Benim de benim oğlanlara ben dili kullanmam lazım sık sık ama ben bazen gelirsem ikinizi birbirinize çarparim yumurta gibi diyorum her zaman da kibar olunamiyor bacım

Erkek beyni öyle çalışıyor işte. Deşarj olma ihtiyacını anlamıyor. Karı koca birlikte okuyunca kitabı farkındalık oluşuyor iki tarafta dikkat ederse işler yoluna giriyor. Yok o dediğin sandviç metodu ve asla tasvip etmiyorum samimiyetsiz bir şey o. Bana yapılda deliririm. Ama adamın suçu tok insanlık hali yanlış yerde durmuş olabilir neden carlama ihtiyacı duydun? Muhtemelen bir haltı beceremedin dedin gibi hissedip atağa geçmiş.

Kesinlikle arkadaşım en etkili şey duygu durumu Yani doktor diyetle düşer dedi ikinci şeker yüklemesi yapmadılar ilk testim 163 çıkmıştı bakalım bayram sonrası yine gideceğim aynı zamanda haşimatom da var çünkü her ay bir kez endokrine gittim hep. Sen kendin istemişsin insülini okudum keşke ben de isteseydim dedim hatta .

Benim de benim oğlanlara ben dili kullanmam lazım sık sık ama ben bazen gelirsem ikinizi birbirinize çarparim yumurta gibi diyorum her zaman da kibar olunamiyor bacım
Ay işte o an zaten yapabilirsen çözmüşsündür bu işi ama sinirle metod falan kalmıyor ki.
Muhtemelen bir haltı beceremedin dedin gibi hissedip atağa geçmiş.
Yani öyle demedim de biraz darladım hadi dön dön diye e tamam da bırak da trip atalım ben nefret ederim ses yükselmesinden, tonlamada çok şey yatıyor. Ay bi de aynı tonda ben konuşsam ooooooo
Yok o dediğin sandviç metodu ve asla tasvip etmiyorum samimiyetsiz bir şey o.
Aslında bir defa uyguladım ve aşşşşırı işe yaradı şaşırdım falan da ı ıh sürekli sanki padişah karşısına çıkıyor gibi konuşma metni mi hazırlicam noo

Zaten gözlem altındaymışsın bu iyi haber
Valla bana diyet deyince artık diyetle olmayacak dedim. Gitmeden önce kurmuştum kendimi ama insülinden sonra içim rahatladı. Dikkati bırakmadım ama daha stressiz oldum. 3 hafta önce gittim ben kontrole o zaman etkilenmemişti çok şükür birşeyden ama bu sefer tedirginim bende. İnşalah birşey yoktur. Sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla doğru zamanda doğru yerde kavuşsaydık yavrularımıza huzura erseydik ya

Bacım karı koca arasına girilmez
Sen hakkından gelirsin ama çokta kendini de onu da üzme. Belli ki oda sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

Bacım karı koca arasına girilmez
Sen hakkından gelirsin ama çokta kendini de onu da üzme. Belli ki oda sıkıntılı bir süreçten geçiyor.
Valla tespitlerin aşırı doğru zaten söyledi çok bunaldım ekonomik olaral vs diye.
Ben önceki halim olsa baya uzar bu konu da hamilelikte noldu anlamadım artık tartışmıyorum çok falan. Sanırım adet olacağımda falan deliriyordum sinirden ona patlıyordu bilemem. Sanırım hep hamile kalmam gerek bu evliliğin hayrı için

Ay bir kaç saat girmedim neler olmuş nelerr yavaş yavaş okuyup ilerliyorum
Pozitifcim hoşgeldiin sefalar getirdin gözümüz hep senin mesajlarını aradı cidden bu grubun tamamlayıcısi sensin sen olmadan bir şeyler eksik oluyo bayramdan sonraya kalmadan döndün ya ne mutlu bize

Davranış ve söylemlerinden belli. Şimdi biz kızıyoruz karısıyız herseyini rahatlıkla paylaşsın diye ama öyle olmuyor erkek muhabbeti arıyor demekki. Yargınlanmayacak kınanmayacak gururu zedelenmeyecek. Ben aslında anlıyorum erkekleri de ama umrumda mı değil esasen jdjdjdj

Bence hamilelik daha anlayışlı yapıyor bizi. Bende öyleyim. Daha önemli bir durumum olduğu için herşeyi boşverebiliyorum.

Bir 2022 agustos annesi olarak grubu gordum yine dayanamayip yazmak istedim hayirli ugurlu olsun insallah evlatlarımız vatana millete hayırlı salihli hayırlı evlatlar olsunlar sağ salim gelsinler insallah benim oğlum 1 yaşına girince burdanda kaç anne kim bilir anne olacak bebisini kucagina alacak hayirlisiyla❤

Yavrum benim sağolasın, sanırım site bana Bayram şekeri vermek istedi, sağolsunlar

Ben aslında anlıyorum erkekleri de ama umrumda mı değil esasen jdjdjdj
Amaaan onlar da çok salık be yavrum. Onu tartışma bunu boşver onu konuşma gereksiz. Eleştirme yadırgama pohpohla ohooo ben erkeklerle kankayken daha iyiydim galiba ilişkide tam bir prenses ve sevgi pıtırcığına dönüşüyorum karizmam yerlerde olmuyor böyle

Di mi ya nasıl dayanıyorlar bu kadar konuşmamaya anlamıyorum ben mesela hemen bir masaya yatırıcam kritik yapıcam enine boyuna düşüp karar veril kalkıcam bu olmazsa kendimi çıplak kalmışım gibi hissederim hdjdj

Hah işte bu. Benim derdim haklı haksız aramak da değil. Bi dinle bi anla bir yorum yap, geleceğe dair bir çaba göster. Yoksa zaten haksız olup özür dilese öperek sanki kabul etmiyoruzanında yumuşarım çoğu şeyde ama yooook o gururumu bir okşatacak peeeh

Heh bu ben işte.Ama eşim de tam tersi önemli bir şey yok yeaaaa,hallederiz yeaaaa,bunda takılacak bir şey yok yeaaa..Ayyy daha çok olay büyüyor bu 7 ayda hormonların etkisiyle birçok kez patlama yaşadım bu tavırlardan kaynaklı
Konuşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri bence ya iletişim gibisi var mı arkedeşş ! Eşim boğa burcu bu arada ponçiğim çok severim ama çok sakindir bende yay burcuyum ve yükselenim akrep ne kadandaaa uyumlu burçlarız iletişim konusunda(!)

Enişte beye laf yok hdjdj bende boğa burcuyum bende konuşmayan insan sevmem ya. Kadın, erkek farketmez. İçten pazarlıklı gelir bana. Hani böyle gruplarda da olur ya etliye sütlüye karışmaz uzaktan uzağa izler siliktir varla yok arasıdır o bile beni rahatsız eder. O yüzden bence de konuşulmalı. Ama kocalar nedense daha serin anlamıyorum.

Senin yükselenin başak falan bence öyle hissettim biliyor musun yükselenini festicim?
Kocişim de kocişim bu arada dün çiçek göndermiş bu konudan ötürü azcık ağladım diye ah bu hormonlar tutamıyoruz kendimizi sağlıkla kavuşsaydık zamanında aslan burçlu yavruşlarımıza

Güneş boğa, ay oğlak, yükselen terazi canım beni bana anlatmak istersen dinlerim anlıyosun sanırım burçlardan

Düşünceli sanırım enişte bey gönlünü almış ay amin ya ağustosumuz gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…