- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.621
Offf evet o ben derdimi anlatırken direkt çözüm sunması yok muŞey bacım hormonlar vurmuş seni. Onunda tahammülsüz bir zamanına denk gelmiş. İletişim sorunu olmuş. Öyle kendini hırpalayacağın birşey olmamış gibi geldi bana. Bak şimdi yine okuduğum bir kitaptan erkekler devamlı akıl veren kadınları, eleştiren ve küsen kadınları sevmiyor. Kadınlar da dert yanarken çözüm arayışına giren erkekleri sevmiyor. Buna dikkat edince aslında pek tartışılmıyor. Özürlük birşey yapmamışsın oda biraz anlayışsız yaklaşmış. 7/24 bir kadınlayım cümlesi hoş değil ama ona bende bozulurdum.
Bomba gibi geri geldim aşkısı, şimdi başkaları düşünsünHoşgeldin geçmiş olsun canım kodesteyken özlettin kendini
Yok kız yok ne özrü, yüzde bin beşyüz haklısın arkadaşım ,Unuttum adını aslında dram da değil. Yazarım bakınca uzun.
Şimdi burayı bir derdim var a döndürtmeyin bana. Bugün tamamen ben haklıydım. Yolda giderken yanlış yerde durdu neyse ben hayır şurdan dön vs derken bir anda sesini yükseltti baya bi arkamdan araç geliyor diye ben de sustum konuşmadım bir daha. Sonra nereye gidecektik burası mı dedi cevap vermedim dellendi, eve bıraktı beni ve yol boyunca söylendi ve yüksek sesle hala sonra da bişeler yemeye gitti. Bi de sanki benim tepki vermem yanlış gibi beni eleştiriyor falan. Hiç cevap vermedim normalde pişman ederim de hamilelikte değiştim bir naifleştim anca ağlıyorum.
Dün de asıl ağlama sebebim her markete gideceğinde ofluyor pufluyor dünyanın sonu gibi ve bazen söyleyesim gelmiyor canım şunu çekti git al diye. Bir an üzüldüm ben neden bir kere bile aşerdim nazı yapamadım bak şimdi bile söylemeye çekiniyorum git diye sinirlerim boşaldı. Bir de bu aralar işleri iyi değil ve evden çalışıyor sürekli beraberiz. Ona da laf söyledi. Napayım 7/24 bir kadınlayım bla bla ben de arada çıkıp bir erkek yüzü görmek isterim falan dedi. Arkadaşı yok bu şehirde sadece kardeşi burda onu görmek istediğini söyleyince ona ağladım sandı falan öyle yani şimdi ben mi suçluyum suçluysam valla şimdi gidip özür dilicem
Valla doğumun ortasında mezdeke açsalar oynarım o kadar
Benim de benim oğlanlara ben dili kullanmam lazım sık sık ama ben bazen gelirsem ikinizi birbirinize çarparim yumurta gibi diyorumOfff evet o ben derdimi anlatırken direkt çözüm sunması yok musanırım ben de izlemiştim bu tarz bi ilişki tavsiyesi. Kadınlara diyor ki, adam bişe yaptığında direkt eleştirmek yerine önce onunla ilgili beğendiğiniz bir şeyi sonra o beğenmediğinizi sonra da tekrar beğendiğiniz başka bir şeyi söyleyin ki eleştirilmiş saldırılmış hissetmesinler. Ee ben ne dicektim ama o an?? Arabayı çok güzel sürüyorsun fakat sesini yükseltmen hiç hoşuma gitmiyor ama yine de hassas olup beni sevdiğin için teşekkür ederim mi dicem ay bunu yapabilsem zaten peygamber sabrım var demektir.
Erkek beyni öyle çalışıyor işte. Deşarj olma ihtiyacını anlamıyor. Karı koca birlikte okuyunca kitabı farkındalık oluşuyor iki tarafta dikkat ederse işler yoluna giriyor. Yok o dediğin sandviç metodu ve asla tasvip etmiyorum samimiyetsiz bir şey o. Bana yapılda deliririm. Ama adamın suçu tok insanlık hali yanlış yerde durmuş olabilir neden carlama ihtiyacı duydun? Muhtemelen bir haltı beceremedin dedin gibi hissedip atağa geçmiş.Offf evet o ben derdimi anlatırken direkt çözüm sunması yok musanırım ben de izlemiştim bu tarz bi ilişki tavsiyesi. Kadınlara diyor ki, adam bişe yaptığında direkt eleştirmek yerine önce onunla ilgili beğendiğiniz bir şeyi sonra o beğenmediğinizi sonra da tekrar beğendiğiniz başka bir şeyi söyleyin ki eleştirilmiş saldırılmış hissetmesinler. Ee ben ne dicektim ama o an?? Arabayı çok güzel sürüyorsun fakat sesini yükseltmen hiç hoşuma gitmiyor ama yine de hassas olup beni sevdiğin için teşekkür ederim mi dicem ay bunu yapabilsem zaten peygamber sabrım var demektir.
Kesinlikle arkadaşım en etkili şey duygu durumuŞekerde tansiyon da bence duygu durumundan etkileniyor. Hele o tansiyon.
Vermediyse değerlerin sıkıntılı değildir içini ferah tut arkadaşım. Diyette hiç kolay değil. Benimde mideme birtek meyve iyi geliyordu yemiyorum şimdi ama için gidiyor 2-3 güne yemeye başlarım biliyorum kendimi.
Bir daha görecek mi değerlerini belki o zaman verir?
Ay işte o an zaten yapabilirsen çözmüşsündür bu işi ama sinirle metod falan kalmıyor ki.Benim de benim oğlanlara ben dili kullanmam lazım sık sık ama ben bazen gelirsem ikinizi birbirinize çarparim yumurta gibi diyorumher zaman da kibar olunamiyor bacım
Yani öyle demedim de biraz darladım hadi dön dön diye e tamam da bırak da trip atalım ben nefret ederim ses yükselmesinden, tonlamada çok şey yatıyor. Ay bi de aynı tonda ben konuşsam oooooooMuhtemelen bir haltı beceremedin dedin gibi hissedip atağa geçmiş.
Aslında bir defa uyguladım ve aşşşşırı işe yaradı şaşırdım falan da ı ıh sürekli sanki padişah karşısına çıkıyor gibi konuşma metni mi hazırlicam nooYok o dediğin sandviç metodu ve asla tasvip etmiyorum samimiyetsiz bir şey o.
Zaten gözlem altındaymışsın bu iyi haberKesinlikle arkadaşım en etkili şey duygu durumuYani doktor diyetle düşer dedi ikinci şeker yüklemesi yapmadılar ilk testim 163 çıkmıştı bakalım bayram sonrası yine gideceğim aynı zamanda haşimatom da var çünkü her ay bir kez endokrine gittim hep. Sen kendin istemişsin insülini okudum keşke ben de isteseydim dedim hatta .
Bacım karı koca arasına girilmezAy işte o an zaten yapabilirsen çözmüşsündür bu işi ama sinirle metod falan kalmıyor ki.
Yani öyle demedim de biraz darladım hadi dön dön diye e tamam da bırak da trip atalım ben nefret ederim ses yükselmesinden, tonlamada çok şey yatıyor. Ay bi de aynı tonda ben konuşsam ooooooo
Aslında bir defa uyguladım ve aşşşşırı işe yaradı şaşırdım falan da ı ıh sürekli sanki padişah karşısına çıkıyor gibi konuşma metni mi hazırlicam noo
Valla tespitlerin aşırı doğru zaten söyledi çok bunaldım ekonomik olaral vs diye.Bacım karı koca arasına girilmez
Sen hakkından gelirsin ama çokta kendini de onu da üzme. Belli ki oda sıkıntılı bir süreçten geçiyor.
Ay bir kaç saat girmedim neler olmuş nelerr yavaş yavaş okuyup ilerliyorumHeeeelllllõöö, kiiiiz sizi çok özledim ama her gün de ziyaretci olarak girip okudumm.ffestinalente ve @kikelomo nun ben gittiğimde benimle ilgili bazı cümlelerine vuruldummmm görmeden gönül bağı bu olsa gerek dedim çünkü bazı cümleler cuk cuk oturuyordu neyse aranızda olmak yeniden çok güzel. Allah biliyor ya hep size cevap veremediğim için kötü hissettim. Beğenmek istedim begenemedim, yardım için yazmak istedim yazamadım. Olsun , biraz işim vardı onları halletmiş oldum burdan ayrı kalmayı kural olarak haketmis olabilirim, ama gönül bağımızın buna engel olacağını düşünmüştüm demek ki bazı arkadaşları için yeterli değilmiş... Canları sağolsun. Keşke bana mertçe ben bundan hoşlanmadım yapma deselerdi de bu benim başıma gelmeseydi... Kısmet böyleymiş yeniden burdayım gelin bir sarılalım yavruşlar açın kollerinizi hakem
Davranış ve söylemlerinden belli. Şimdi biz kızıyoruz karısıyız herseyini rahatlıkla paylaşsın diye ama öyle olmuyor erkek muhabbeti arıyor demekki. Yargınlanmayacak kınanmayacak gururu zedelenmeyecek. Ben aslında anlıyorum erkekleri de ama umrumda mı değil esasen jdjdjdjValla tespitlerin aşırı doğru zaten söyledi çok bunaldım ekonomik olaral vs diye.
Ben önceki halim olsa baya uzar bu konu da hamilelikte noldu anlamadım artık tartışmıyorum çok falan. Sanırım adet olacağımda falan deliriyordum sinirden ona patlıyordu bilemem. Sanırım hep hamile kalmam gerek bu evliliğin hayrı için
Yavrum benim sağolasın, sanırım site bana Bayram şekeri vermek istedi, sağolsunlarAy bir kaç saat girmedim neler olmuş nelerr yavaş yavaş okuyup ilerliyorum
Pozitifcim hoşgeldiin sefalar getirdin gözümüz hep senin mesajlarını aradı cidden bu grubun tamamlayıcısi sensin sen olmadan bir şeyler eksik oluyo bayramdan sonraya kalmadan döndün ya ne mutlu bize
Amaaan onlar da çok salık be yavrum. Onu tartışma bunu boşver onu konuşma gereksiz. Eleştirme yadırgama pohpohla ohooo ben erkeklerle kankayken daha iyiydim galibaBen aslında anlıyorum erkekleri de ama umrumda mı değil esasen jdjdjdj
Di mi ya nasıl dayanıyorlar bu kadar konuşmamaya anlamıyorumAmaaan onlar da çok salık be yavrum. Onu tartışma bunu boşver onu konuşma gereksiz. Eleştirme yadırgama pohpohla ohooo ben erkeklerle kankayken daha iyiydim galibailişkide tam bir prenses ve sevgi pıtırcığına dönüşüyorum karizmam yerlerde olmuyor böyle
Hah işte bu. Benim derdim haklı haksız aramak da değil. Bi dinle bi anla bir yorum yap, geleceğe dair bir çaba göster. Yoksa zaten haksız olup özür dilese öperek sanki kabul etmiyoruzDi mi ya nasıl dayanıyorlar bu kadar konuşmamaya anlamıyorumben mesela hemen bir masaya yatırıcam kritik yapıcam enine boyuna düşüp karar veril kalkıcam bu olmazsa kendimi çıplak kalmışım gibi hissederim hdjdj
Heh bu ben işte.Ama eşim de tam tersi önemli bir şey yok yeaaaa,hallederiz yeaaaa,bunda takılacak bir şey yok yeaaa..Ayyy daha çok olay büyüyor bu 7 ayda hormonların etkisiyle birçok kez patlama yaşadım bu tavırlardan kaynaklıDi mi ya nasıl dayanıyorlar bu kadar konuşmamaya anlamıyorumben mesela hemen bir masaya yatırıcam kritik yapıcam enine boyuna düşüp karar veril kalkıcam bu olmazsa kendimi çıplak kalmışım gibi hissederim hdjdj
Enişte beye laf yok hdjdj bende boğa burcuyumHeh bu ben işte.Ama eşim de tam tersi önemli bir şey yok yeaaaa,hallederiz yeaaaa,bunda takılacak bir şey yok yeaaa..Ayyy daha çok olay büyüyor bu 7 ayda hormonların etkisiyle birçok kez patlama yaşadım bu tavırlardan kaynaklı
Konuşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri bence ya iletişim gibisi var mı arkedeşş ! Eşim boğa burcu bu arada ponçiğim çok severim ama çok sakindir bende yay burcuyum ve yükselenim akrep ne kadandaaa uyumlu burçlarız iletişim konusunda(!)
Senin yükselenin başak falan bence öyle hissettim biliyor musun yükselenini festicim?Enişte beye laf yok hdjdj bende boğa burcuyumbende konuşmayan insan sevmem ya. Kadın, erkek farketmez. İçten pazarlıklı gelir bana. Hani böyle gruplarda da olur ya etliye sütlüye karışmaz uzaktan uzağa izler siliktir varla yok arasıdır o bile beni rahatsız eder. O yüzden bence de konuşulmalı. Ama kocalar nedense daha serin anlamıyorum.
Güneş boğa, ay oğlak, yükselen terazi canımSenin yükselenin başak falan bence öyle hissettim biliyor musun yükselenini festicim?
Kocişim de kocişim bu arada dün çiçek göndermiş bu konudan ötürü azcık ağladım diyeah bu hormonlar tutamıyoruz kendimizi sağlıkla kavuşsaydık zamanında aslan burçlu yavruşlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?