- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.641
Sandviç teoremiOfff evet o ben derdimi anlatırken direkt çözüm sunması yok musanırım ben de izlemiştim bu tarz bi ilişki tavsiyesi. Kadınlara diyor ki, adam bişe yaptığında direkt eleştirmek yerine önce onunla ilgili beğendiğiniz bir şeyi sonra o beğenmediğinizi sonra da tekrar beğendiğiniz başka bir şeyi söyleyin ki eleştirilmiş saldırılmış hissetmesinler. Ee ben ne dicektim ama o an?? Arabayı çok güzel sürüyorsun fakat sesini yükseltmen hiç hoşuma gitmiyor ama yine de hassas olup beni sevdiğin için teşekkür ederim mi dicem ay bunu yapabilsem zaten peygamber sabrım var demektir.
Aaa aradığımız kan bizde sorabilir miyiz jdjdjdSandviç teoremitabiki de haklısın uflamak puflamak nedir ya ben evde 1.90 kardeş besliyorum sırf market ihtiyacımı karsilasin diye ( şuan için en çok bu işe yarıyor bir de yeni mezun doktor tus calsiiyor sıkıldıkça bir şeyler soruyorum )
Yok bebişim anladığımdan değil de senin yazdıklarını okudukça bir arkadaşım var o yazıyormuş gibi hissediyordum hep enerjik,kendini savunabilen,güçlü durmaktan hoşlanan ama içinde bir yerlerde de naif,sevgi pıtırcığı,hassas bir kız çocuğu taşıyan..Senden öyle bir enerji alıyorum güzel bir enerji ama buGüneş boğa, ay oğlak, yükselen terazi canımbeni bana anlatmak istersen dinlerim anlıyosun sanırım burçlardan
Düşünceli sanırım enişte bey gönlünü almışay amin ya ağustosumuz gelsin artık
Evet ne kadar güzel tanımladın. Kalbim eridi.Yok bebişim anladığımdan değil de senin yazdıklarını okudukça bir arkadaşım var o yazıyormuş gibi hissediyordum hep enerjik,kendini savunabilen,güçlü durmaktan hoşlanan ama içinde bir yerlerde de naif,sevgi pıtırcığı,hassas bir kız çocuğu taşıyan..Senden öyle bir enerji alıyorum güzel bir enerji ama bu
Sor tabiki de canim en kötü tus kitaplarini açar bakarız can sıkıntısından kitapları hızlıca okumuştum bir araAaa aradığımız kan bizde sorabilir miyiz jdjdjd
Hic duymadim canim onun ismini, forumlarda da denk gelmedim ama sen muayene olmussun icine cok sinmese istemezdin. En iyisini kisi kendi bilirBen Feride hanıma gittim canım
Sanırım onla devam edeceğim artık sıkıldım doktor değiştirmekten de
Ne mutlu sana kendini tanıyorsun ve ne mutlu bize ki kk sayesinde yolumuz kesiştiEvet ne kadar güzel tanımladın. Kalbim eridi.Benim için iyi bir insan olmak/olmaya çalışmak çok önemli. Ama bunu kendimi kullandırarak yapamam. Onuda kendime saygısızlık olarak hissederim. Güçlü olmak, kendini savunmak buradan geliyor. İçimi karartmadan insanların hakkına girmeden yaşamaya çalışıyorum. Buda hassas ve naifliği getiriyor.
Ay işte trip atacam da öyle anlayacak anca her seferindeSandviç teoremitabiki de haklısın uflamak puflamak nedir ya ben evde 1.90 kardeş besliyorum sırf market ihtiyacımı karsilasin diye ( şuan için en çok bu işe yarıyor bir de yeni mezun doktor tus calsiiyor sıkıldıkça bir şeyler soruyorum )
VallaBenim 33. Hafta itibari ile dönmüş, geçen temmuz annelerinde ise birisi 35hafta gibi makat pozisyonuna geldi diye çok canı sıkılmıştı
37ye kadar bir ters bir düz devam edecekler sanki bizimkiler
Mekanın sahibi geri gelmiş, bebeleri pistten alalım pozitifim hoş geldin kuzum özlendin valla,
@Cerito ya da hangi akla hizmet, hangi mesajına karşılık ceza verildi 10 sayfa okudum ama anlamadım resmen inşallah kısa sürer
ffestinalente kuzum sen bu sefer sanki arada kaynadı, ses çıkarma sensiz de buralar çok sıkıcı oluyor
@umayumay da ve bebişler de iyidir inşallah
Günaydınnn caniiisii yerim ben sizi yaa ne tatlisiniz kiz siz öyleGünaydın bacılarımmm göbüş akımını başlatıyorumgörüş günümüz kızlara gidiyoruz her sabah fingirdek olan cadılar şu an uyuyo nstye kadar uyandırmam gerek şans dileyin
Çok tatlı amaaaaGünaydın bacılarımmm göbüş akımını başlatıyorumgörüş günümüz kızlara gidiyoruz her sabah fingirdek olan cadılar şu an uyuyo nstye kadar uyandırmam gerek şans dileyin
Ay baharrr azıcık kaldıııHerkese günaydın canlargüzel bir gün olsun hepimiz icin...Ben iki gündür kötü rüyalar görüyorum hamilelikle alakali...Hayır olsun inşallah belkide icimdeki endişelerden kaynaklidir bilemiyorum. ay günlügümde 8. Ay bugün bitiyor yazmiş kalbim küt kütttt
Mideme güvenebilsem arkadaşım uyanır uyanmaz yediğim herşey bulandırıyoÇok tatlı amaaaabenimki meyveli maden suyu içince atağa kalkıyo uyandırmak için deneyebilirsin
Ahhh ne güzelll aynı karede 3 fıstıkGünaydın bacılarımmm göbüş akımını başlatıyorumgörüş günümüz kızlara gidiyoruz her sabah fingirdek olan cadılar şu an uyuyo nstye kadar uyandırmam gerek şans dileyin
Ben de sürekli doğum yapıyorum rüyalarımda zaman yaklaştıkça bilinçaltım bununla dolduHerkese günaydın canlargüzel bir gün olsun hepimiz icin...Ben iki gündür kötü rüyalar görüyorum hamilelikle alakali...Hayır olsun inşallah belkide icimdeki endişelerden kaynaklidir bilemiyorum. ay günlügümde 8. Ay bugün bitiyor yazmiş kalbim küt kütttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?