2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sandviç teoremi tabiki de haklısın uflamak puflamak nedir ya ben evde 1.90 kardeş besliyorum sırf market ihtiyacımı karsilasin diye ( şuan için en çok bu işe yarıyor bir de yeni mezun doktor tus calsiiyor sıkıldıkça bir şeyler soruyorum )

Aaa aradığımız kan bizde sorabilir miyiz jdjdjd

Yok bebişim anladığımdan değil de senin yazdıklarını okudukça bir arkadaşım var o yazıyormuş gibi hissediyordum hep enerjik,kendini savunabilen,güçlü durmaktan hoşlanan ama içinde bir yerlerde de naif,sevgi pıtırcığı,hassas bir kız çocuğu taşıyan..Senden öyle bir enerji alıyorum güzel bir enerji ama bu

Evet ne kadar güzel tanımladın. Kalbim eridi. Benim için iyi bir insan olmak/olmaya çalışmak çok önemli. Ama bunu kendimi kullandırarak yapamam. Onuda kendime saygısızlık olarak hissederim. Güçlü olmak, kendini savunmak buradan geliyor. İçimi karartmadan insanların hakkına girmeden yaşamaya çalışıyorum. Buda hassas ve naifliği getiriyor.

Ben Feride hanıma gittim canım
Sanırım onla devam edeceğim artık sıkıldım doktor değiştirmekten de
Hic duymadim canim onun ismini, forumlarda da denk gelmedim ama sen muayene olmussun icine cok sinmese istemezdin. En iyisini kisi kendi bilir ben de kendi doktorumdan yuzde yuz emin olamadim hicbir zaman ama artik biraz saldim galiba ya, bu bebek bir sekilde dogacak artik amaan modundayim

Ne mutlu sana kendini tanıyorsun ve ne mutlu bize ki kk sayesinde yolumuz kesişti

Ay işte trip atacam da öyle anlayacak anca her seferinde valla hamilelilte en büyük ihtiyaçlardan biri 7/24 koşturmaya hazır bir insanmış. Gece saat 2de canım albeni isteyince anlamaya başlamıştım, şu an tam emin oldım kıymetini bil kardeşinin

Valla ffestinalente temelli gönderecekler zannettim öyle bi baş kaldırdı ki aha dedim oda giderse komple hepimiz gidiyoruz kimse durmaz daha fazla buralarda ama allahtan insaflı çıktılar ya da dediğin gibi arasa kaynadı

Allahimmm neler olmuss gecenin bu saati dehset içinde okuyorum olanlari dün disaridaydim sadece yazilana cevap verebilmistim o sirada buralar yangin yeriymis megeryarin iş var buna ragmen geri gidip gidip okuyorum sinirimden kuduruyorum. Dün burada cepheyi boş birakmayan güzel kızlar gönlünüzden öperim vallaa
Pozitifcimm sen de hosgeldin iyi ki geldin insallah bebeklerimizi burda birlikte doguralim hepimiz

Günaydın bacılarımmm göbüş akımını başlatıyorum görüş günümüz kızlara gidiyoruz her sabah fingirdek olan cadılar şu an uyuyo nstye kadar uyandırmam gerek şans dileyin
Günaydınnn caniiisii yerim ben sizi yaa ne tatlisiniz kiz siz öyle maşallah ben nstye girmeden 15 dk önce susamli yiyorum acayip coşuyor simit arti bir cikolata ve 500 ml su bitiriyorum coşuyor sonra

Herkese günaydın canlargüzel bir gün olsun hepimiz icin...Ben iki gündür kötü rüyalar görüyorum hamilelikle alakali...Hayır olsun inşallah belkide icimdeki endişelerden kaynaklidir bilemiyorum. ay günlügümde 8. Ay bugün bitiyor yazmiş kalbim küt kütttt

Günaydın bacılarımmm göbüş akımını başlatıyorum görüş günümüz kızlara gidiyoruz her sabah fingirdek olan cadılar şu an uyuyo nstye kadar uyandırmam gerek şans dileyin
Çok tatlı amaaaa benimki meyveli maden suyu içince atağa kalkıyo uyandırmak için deneyebilirsin

Ay baharrr azıcık kaldııı
Çok tatlı amaaaa benimki meyveli maden suyu içince atağa kalkıyo uyandırmak için deneyebilirsin
Mideme güvenebilsem arkadaşım uyanır uyanmaz yediğim herşey bulandırıyo

Ben de sürekli doğum yapıyorum rüyalarımda zaman yaklaştıkça bilinçaltım bununla doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…