- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.661
Aynen buna odakliyiz hepimiz bu ara cnmBen de sürekli doğum yapıyorum rüyalarımda zaman yaklaştıkça bilinçaltım bununla doldu
Teşekkür ederim canım, ara vermem gerekiyormuş, verdik geldik, inşallah bu şikayet işlerini bırakırlar artık bazı arkadaşlar... Çocukça geliyor bana çünkü. Derdi olan açık açık söylerse ben de kendimi mal gibi hissetmem
Sabah ölçüm yaptın mı? Sabah hep en yüksek değerleri görüyorum. Bugün sabah açlık ölçtüm salak kafam şeker aletini evde unuttuğum için tokluğu ölçemedim jdgkjfdh . Gerçi artık eskisi gibi çok ölçüm yapmıyorum haftada 2 öğün demişti, ama merak edip kaçamak yaptıktan sonra ölçüyorum gene 140-150 gördüğüm olduBana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.
Olsun canım benim dün trafik yoğundu
İnşallah canım en büyük duamız sağlıkla huzurla mutlulukla kolaylıkla vaktinde bebeklerimize kavuşmakZaten gözlem altındaymışsın bu iyi haber
Valla bana diyet deyince artık diyetle olmayacak dedim. Gitmeden önce kurmuştum kendimiama insülinden sonra içim rahatladı. Dikkati bırakmadım ama daha stressiz oldum. 3 hafta önce gittim ben kontrole o zaman etkilenmemişti çok şükür birşeyden ama bu sefer tedirginim bende. İnşalah birşey yoktur. Sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla doğru zamanda doğru yerde kavuşsaydık yavrularımıza huzura erseydik ya
Canım ben de twiny aldım ama hangi taraf yenidoğana uygun çözemedim?Oldu canım sıkıntı olmadı, yatak olarak da Yataş mini twiny aldım
Enn yükseği 200Bebeğim doktor dediyse ve güveniyorsan ona ölçme arada ölç demek istemiştir bence o uygula istersen. Sen artık çıkartan ve çıkartmayan şeyleri biliyosundur. Ona dikkat edersen bence birşey olmaz. Bu arada yüksekten kastın kaç?
Her şikayete ban mi atıyorlar. Ne vardı da çeri banlandi. Insanları şikayet etmek nedir onu da anlamış değilim. Aynı fikirde değilsindir ok tartışılır ok ama şikayeti aklım almıyorBanlanmak için illa hakaret, küfür vs gerekmiyor. Hakkını savunduğunda veya fikrini beyan ettiğinde de banlanabiliyorsun. Polemikte yasak. Benim de gidiş sebebim hep bunlar işte. Birde şikayet edilmiş ki zaten. Kim ediyorsa bu şikayetleri de kendisini allaha havale ediyorum. Hamile halimle. Gerisini de o düşünsün. Naptı da kız şikayet ettiniz?
Rahatsız oluyosanız çıkın gidin ya. Ne bu
Ay Baharcım neredeyse 40 günün kalmışAynen buna odakliyiz hepimiz bu ara cnm
Sen yoksan herşey eksikSağol canım yokluğum her yerde hemen farkedilir deeermisim
Yaa işte olmasam ben de kesin yapacaktim kısırO kadar çok kısır denmiş ki bugün kısır yapcam
Ay Baharcım neredeyse 40 günün kalmış
Aynen canim heycanliyim bende...Rabbim vakti saatinde hayirli saglikli dogumlar nasip etsin hepimizeGünaydın güzel anneler çok şükür bugün daha da iyiyim dün acıdan bende pek okuyamadım , neyse önümüze bakalım güzel günler bizi bekliyor
Ben valizi hazırladım bu hafta bir kaç eksik var onları tamamlayacağım, beşik kurulacak inşallah hafta sonu
Dün ki sancıdan sonra temmuzda dogururum gibime geldi 8 agustos ameliyat tarihi ama ne biliyim içime öyle doğdu
Ben de çözemedim esim e bak dedim iki tarafı da aynı diyorCanım ben de twiny aldım ama hangi taraf yenidoğana uygun çözemedim?
Çıktık baharım bu da minnoşlarımız
Elimizle sertliğe göre anlamaya çalıştık ama ikimiz de farklı bi taraf için daha sert diyoruzBen de çözemedim esim e bak dedim iki tarafı da aynı diyor
Oyyy canlarima bak pozda verirlermisÇıktık baharım bu da minnoşlarımızbiri 2.070 diğeri 2.140 olmuş çok şükür. Herşey yolundaymış bu şekilde giderse temmuz 17-18i geçmicez alıcaz dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?