2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
pozitifbiri anam bacım sen nerdeydin kaç gündür hoşgeldin yaaa şükür
Teşekkür ederim canım, ara vermem gerekiyormuş, verdik geldik, inşallah bu şikayet işlerini bırakırlar artık bazı arkadaşlar... Çocukça geliyor bana çünkü. Derdi olan açık açık söylerse ben de kendimi mal gibi hissetmem Okudum ama sizi takip ettimmmm, gözüm de gönlüm de üstünüzdeydi çok şükür burdayım

Bana da sekerin var dediler. Aksam yemekten sonra 1.saat tokluk 108, 2. saat tokluk 92 cikti, anlamadim. Cihazlar cok guvenilir degil herhalde.Yarin aclik kac cikacak merak ediyorum. Gunde kac kere olcum yapiyorsunuz.
Sabah ölçüm yaptın mı? Sabah hep en yüksek değerleri görüyorum. Bugün sabah açlık ölçtüm salak kafam şeker aletini evde unuttuğum için tokluğu ölçemedim jdgkjfdh . Gerçi artık eskisi gibi çok ölçüm yapmıyorum haftada 2 öğün demişti, ama merak edip kaçamak yaptıktan sonra ölçüyorum gene 140-150 gördüğüm oldu

İnşallah canım en büyük duamız sağlıkla huzurla mutlulukla kolaylıkla vaktinde bebeklerimize kavuşmak Evet ben hep gözlem altındayım bu sabah 74 çıktı şekerim bi mutlu oldum Sen de tedirgin olma hem dikkat ediyorsun hem insülin alıyorsun daha ne olsun inşallah güzel haberler alırsın

Enn yükseği 200

Her şikayete ban mi atıyorlar. Ne vardı da çeri banlandi. Insanları şikayet etmek nedir onu da anlamış değilim. Aynı fikirde değilsindir ok tartışılır ok ama şikayeti aklım almıyor

Günaydın güzel anneler çok şükür bugün daha da iyiyim dün acıdan bende pek okuyamadım , neyse önümüze bakalım güzel günler bizi bekliyor
Ben valizi hazırladım bu hafta bir kaç eksik var onları tamamlayacağım, beşik kurulacak inşallah hafta sonu
Dün ki sancıdan sonra temmuzda dogururum gibime geldi 8 agustos ameliyat tarihi ama ne biliyim içime öyle doğdu

Ay Baharcım neredeyse 40 günün kalmış
Aynen canim heycanliyim bende...Rabbim vakti saatinde hayirli saglikli dogumlar nasip etsin hepimize

mydreams93 canısı çıktın mi kontrolden ?
Çıktık baharım bu da minnoşlarımız biri 2.070 diğeri 2.140 olmuş çok şükür. Herşey yolundaymış bu şekilde giderse temmuz 17-18i geçmicez alıcaz dedi doktor

Eklentiler

• IMG_9213.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_9212.webp
    21 KB · Görüntüleme: 83
Çıktık baharım bu da minnoşlarımız biri 2.070 diğeri 2.140 olmuş çok şükür. Herşey yolundaymış bu şekilde giderse temmuz 17-18i geçmicez alıcaz dedi doktor
Oyyy canlarima bak pozda verirlermismaşallah canim bence ikiz olmalarina ragmen gelisimleri gayet iyi yengec kizmi olcak o zaman bu ballar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…