2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçti gitti canım umarım bir daha böyle olayla karşılamazsınn. Tekrardan hoşgeldin

dün tam kaç hafta kaç günlüktünüz kaç çıktı kilosu minnoşun :)
Kızlar dün görmeye gittik bebişi doktorumuz tahmini 13 ağustos ama temmuzun sonun da alırız dedi 38 olunca neden erken alıyorlar sezeryanda anlamadım ayyy pozitif bu arada hoşgeldin

Kızlar dün görmeye gittik bebişi doktorumuz tahmini 13 ağustos ama temmuzun sonun da alırız dedi 38 olunca neden erken alıyorlar sezeryanda anlamadım ayyy pozitif bu arada hoşgeldin
Banada 25 26 27 temmuz gibi aliriz dedi. 38+4 ve sonrasi oluyor. Ama tabi gidisata baglii

Geliyor duygusal ponçikler babasıyla bende kovayız 2 kova 2 yengeç aileye duygusal lazımdı azıccık
Bizimki nolcak bakalim ben balık eşim akrep. Ben duygusalligimdan cok cektim kizim umarm cok duygusal olmaz zor valla bizlere hayat

Cnm senin sezeryan mi olacak
Evet canim epidural veya tam anestezi mi olup olmamasina anesteziye bakildkdan sonra karar verilcekmis.
25 Temmuz demiş doktor bak doğur aslanı sıfır duygusallık
vaktinde dogsunda raziyim aman yaa anasi gibi sulu göz aglak olmasin. Hic sevmiyorum bu yönümü tartismayi bile beceremeden sesim titrer hic sevmiyorum

Kizlar yaa geceleri kendime hakim olamadan yaptigim bi hareket var. Gerinme hareketi. Bacaklarimi asagi cekip geriniyorum ama istemsizce geliyor hemen farkedip o an durduysam durdum uyku arasinda. Bebege zarari olur mu bunun o an kasiklarm aciyor cunku.

BA YIL DIM ÇOK GÜZELLL keşke bende de yetenek olsa ya:)
Ayyyyy çok tşk ederim internette sordum böyle sete 1500 istediler bende yaparım galiba dedim bakalım baka pintwrestte falan yapmaya çalıştım küçük hayvanlarımda bitsin az kaldı anahtarlık onlarında fotosunu atcam

Bu arada kendim keçeden kapı süsü yaptım ve her hayvandan 10 ar tane hastanede dağıtmak için hediyelik yaptım nasıl olmuş sizce?
Marifetlisin belli canım cok ama çok güzel olmuş hem el emeği olması daha kıymetli Ben daha o işlerin hiç birine girmedim zaten kendim yapacak enerjim de yok.

çokta güzel yapmışsın valla at at bizde görelim belki bi cesaret heves gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…