- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.681
Geçti gitti canım umarım bir daha böyle olayla karşılamazsınn. Tekrardan hoşgeldinTeşekkür ederim canım, ara vermem gerekiyormuş, verdik geldik, inşallah bu şikayet işlerini bırakırlar artık bazı arkadaşlar... Çocukça geliyor bana çünkü. Derdi olan açık açık söylerse ben de kendimi mal gibi hissetmemOkudum ama sizi takip ettimmmm, gözüm de gönlüm de üstünüzdeydi çok şükür burdayım
Geliyor duygusal ponçiklerOyyy canlarima bak pozda verirlermismaşallah canim bence ikiz olmalarina ragmen gelisimleri gayet iyi yengec kizmi olcak o zaman bu ballar
Köfte dudaklı ya maşallah ikisinedeÇıktık baharım bu da minnoşlarımızbiri 2.070 diğeri 2.140 olmuş çok şükür. Herşey yolundaymış bu şekilde giderse temmuz 17-18i geçmicez alıcaz dedi doktor
Kızlar dün görmeye gittik bebişi doktorumuz tahmini 13 ağustos ama temmuzun sonun da alırız dedi 38 olunca neden erken alıyorlar sezeryanda anlamadımayyy pozitif bu arada hoşgeldin
Banada 25 26 27 temmuz gibi aliriz dedi. 38+4 ve sonrasi oluyor. Ama tabi gidisata bagliiKızlar dün görmeye gittik bebişi doktorumuz tahmini 13 ağustos ama temmuzun sonun da alırız dedi 38 olunca neden erken alıyorlar sezeryanda anlamadımayyy pozitif bu arada hoşgeldin
Bizimki nolcak bakalimGeliyor duygusal ponçiklerbabasıyla bende kovayız 2 kova 2 yengeç aileye duygusal lazımdı azıccık
Cnm senin sezeryan mi olacakBanada 25 26 27 temmuz gibi aliriz dedi. 38+4 ve sonrasi oluyor. Ama tabi gidisata baglii
25 Temmuz demiş doktor bak doğur aslanı sıfır duygusallıkBizimki nolcak bakalimben balık eşim akrep. Ben duygusalligimdan cok cektim kizim umarm cok duygusal olmaz zor valla bizlere hayat
Bahar bizde 27 temmuz düşünüyoruz dayısıyla aynı tarih olacak doğum günüBanada 25 26 27 temmuz gibi aliriz dedi. 38+4 ve sonrasi oluyor. Ama tabi gidisata baglii
Evet canim epidural veya tam anestezi mi olup olmamasina anesteziye bakildkdan sonra karar verilcekmis.Cnm senin sezeryan mi olacak
vaktinde dogsunda raziyim aman yaa anasi gibi sulu göz aglak olmasin. Hic sevmiyorum bu yönümü tartismayi bile beceremeden sesim titrer hic sevmiyorum25 Temmuz demiş doktor bak doğur aslanı sıfır duygusallık
BA YIL DIM ÇOK GÜZELLL keşke bende de yetenek olsa ya:)Bu arada kendim keçeden kapı süsü yaptım ve her hayvandan 10 ar tane hastanede dağıtmak için hediyelik yaptım nasıl olmuş sizce?
Ayyyyy çok tşk ederim internette sordum böyle sete 1500 istediler bende yaparım galiba dedim bakalım baka pintwrestte falan yapmaya çalıştım küçük hayvanlarımda bitsin az kaldı anahtarlık onlarında fotosunu atcamBA YIL DIM ÇOK GÜZELLL keşke bende de yetenek olsa ya:)
Marifetlisin belli canım cok ama çok güzel olmuş hem el emeği olması daha kıymetliBu arada kendim keçeden kapı süsü yaptım ve her hayvandan 10 ar tane hastanede dağıtmak için hediyelik yaptım nasıl olmuş sizce?
Resminizle günümüz güzelleşti maşallah sizeGeliyor duygusal ponçiklerbabasıyla bende kovayız 2 kova 2 yengeç aileye duygusal lazımdı azıccık
çokta güzel yapmışsın valla at at bizde görelim belki bi cesaret heves gelirAyyyyy çok tşk ederim internette sordum böyle sete 1500 istediler bende yaparım galiba dedim bakalım baka pintwrestte falan yapmaya çalıştım küçük hayvanlarımda bitsin az kaldı anahtarlık onlarında fotosunu atcam
Kız balıklar çok tatlış oluyo amaBizimki nolcak bakalimben balık eşim akrep. Ben duygusalligimdan cok cektim kizim umarm cok duygusal olmaz zor valla bizlere hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?