- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.701
Bende el emeği bişey ortaya koymak isterdim ama maalesef beceremiyorum hazıra kaçanlardanım fiyatlarda uçuk malesefBu arada kendim keçeden kapı süsü yaptım ve her hayvandan 10 ar tane hastanede dağıtmak için hediyelik yaptım nasıl olmuş sizce?
Bende yanıyorum ev çok sıcak İstanbul dayım bugün dahada sıcak sabah erkenden kendini belli etti. Direksiyon ders saatinide akşam serinliğe yada sabah erken saate çekme şansın olursa iyi olur hem sıcak hem sitres iyice etkilemesin seni arada mola ver yüzüne su vur bol su iç kuzum3 gündür sıcak hava dalgası uyarısı var bulunduğum şehirde, bugün 35 dereceye çıkacakmış ama hissedilen 40 gibi, nefes alamıyorum, hava o kadar ağır ki, yağmur da bekleniyor dünden beri ama tık yokmecbur yarın dışarı çıkcam 2 saat direksiyon dersim var hem de öğlen saati, ne halt etcem bilmiyorum
Canım yeni doğan kısım daha sert olan kisimmiş, fermuaru açıp baktığında 2 farklı tonda sünger görünüyor koyu renkli olan taraf yenidoğan zamanı diye düşünüyorum bana daha sert geldi orası, sen de bir kontrol etsene öyle miCanım ben de twiny aldım ama hangi taraf yenidoğana uygun çözemedim?
Ayy fermuarı açınca zaten içinde etiket varmışCanım yeni doğan kısım daha sert olan kisimmiş, fermuaru açıp baktığında 2 farklı tonda sünger görünüyor koyu renkli olan taraf yenidoğan zamanı diye düşünüyorum bana daha sert geldi orası, sen de bir kontrol etsene öyle mi
Rica ederim canimAyy fermuarı açınca zaten içinde etiket varmışsüper oldu teşekkür ederim evet koyu renge 0- 2 yazmışlar
Bunu ben de merak ediyorum ama çok büyük bir fark yok sanirim. Benim kardeşimin eşi de 4 ay once benim doktorumda spinal oldu maşallah çok rahat oldu ameliyati inşallah onunki gibi rahat geçer benim ve sezaryen düşünen herkesinBu arada dün doktorum sezeryanı spinal enestezi ile yapıyoruz dedi. Çevremde herkes epidural olmuş. Farkı nedir hangisi iyidir bilen var mı ?
Bu arada dün doktorum sezeryanı spinal enestezi ile yapıyoruz dedi. Çevremde herkes epidural olmuş. Farkı nedir hangisi iyidir bilen var mı ?
Rica ederim canim
Bunu ben de merak ediyorum ama çok büyük bir fark yok sanirim. Benim kardeşimin eşi de 4 ay once benim doktorumda spinal oldu maşallah çok rahat oldu ameliyati inşallah onunki gibi rahat geçer benim ve sezaryen düşünen herkesino hiç problem yasamadi ağrısı vs de çok cok az oldu sonrasında
İnşallah rahat geçer araştırmaya başladım biraz herkesin farklı bir hikayesi varRica ederim canim
Bunu ben de merak ediyorum ama çok büyük bir fark yok sanirim. Benim kardeşimin eşi de 4 ay once benim doktorumda spinal oldu maşallah çok rahat oldu ameliyati inşallah onunki gibi rahat geçer benim ve sezaryen düşünen herkesino hiç problem yasamadi ağrısı vs de çok cok az oldu sonrasında
İyi o zaman bi an stres yaptım herkes benimki epiduraldi deyinceSpinal belden uyuşma demek. Epidural Bele katater takılması ve ağrı kesicilerin vs ordan verilmesi demek. Spinalde serumdan verirler vereceklerini. Mesela prenses doğum dediklerinde de epidural takıyorlarAğrısız normal doğum diyorlar ya :) Ben düz spinal oldum gayet de rahattı agrın olursa zaten ilaç yapıyorlar.
Çok zahmetli hemen biterebileceğimiz bişey olsa valla yapıp gönderirdimçokta güzel yapmışsın valla at at bizde görelim belki bi cesaret heves gelir
Canım yararı olur mu bilmem ama ben de doktoruma gece uyurken istemsizce bazen sırt üstü yatmış olduğumu, öyle uyandığımı söyledim hani sorun olur mu diye. Vücudun zaten ne yapacağını bilir ve zararlı olsa yapmaz dedi. Yani bilmem ne kadar sana uyar ama zaten bişe olsa vücut tepki verir yapmazdı bence de.Kizlar yaa geceleri kendime hakim olamadan yaptigim bi hareket var. Gerinme hareketi. Bacaklarimi asagi cekip geriniyorum ama istemsizce geliyor hemen farkedip o an durduysam durdum uyku arasinda. Bebege zarari olur mu bunun o an kasiklarm aciyor cunku.
Canım bir tek spinalden sonra omurilik suyu azaldığı için baya bir baş ağrısı olabiliyormuş onu biliyorum istersen bir sor.İyi o zaman bi an stres yaptım herkes benimki epiduraldi deyince
Yorumlarda gördüm canım kahve ve bitter çikolata götürmüşler baş ağeısı içinCanım yararı olur mu bilmem ama ben de doktoruma gece uyurken istemsizce bazen sırt üstü yatmış olduğumu, öyle uyandığımı söyledim hani sorun olur mu diye. Vücudun zaten ne yapacağını bilir ve zararlı olsa yapmaz dedi. Yani bilmem ne kadar sana uyar ama zaten bişe olsa vücut tepki verir yapmazdı bence de.
Canım bir tek spinalden sonra omurilik suyu azaldığı için baya bir baş ağrısı olabiliyormuş onu biliyorum istersen bir sor.
oy kuzum düşünmen içinden geçirmen bile çok kıymetliÇok zahmetli hemen biterebileceğimiz bişey olsa valla yapıp gönderirdim
Geldim geldim ,ortalık sakinse gitmeyeceğim bi yereCerito gittikaç gündür ne yapıyor bu kız diyordum kendimce gelmesiyle gitmesi bir oldu
Ah şu prenses dogum dedıklerı epıduralli normal dogum hakkında bılgısı olan varmıı daha once yapan varmı bu grupta aacabaaa . Zaman daraldık a dogum korkusu sardı.Spinal belden uyuşma demek. Epidural Bele katater takılması ve ağrı kesicilerin vs ordan verilmesi demek. Spinalde serumdan verirler vereceklerini. Mesela prenses doğum dediklerinde de epidural takıyorlarAğrısız normal doğum diyorlar ya :) Ben düz spinal oldum gayet de rahattı agrın olursa zaten ilaç yapıyorlar.
Sagol caniiimCanım yararı olur mu bilmem ama ben de doktoruma gece uyurken istemsizce bazen sırt üstü yatmış olduğumu, öyle uyandığımı söyledim hani sorun olur mu diye. Vücudun zaten ne yapacağını bilir ve zararlı olsa yapmaz dedi. Yani bilmem ne kadar sana uyar ama zaten bişe olsa vücut tepki verir yapmazdı bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?