- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.721
Bende çok merak ediyorum bu doğum tercihini yapan varsa anlatsın..Ah şu prenses dogum dedıklerı epıduralli normal dogum hakkında bılgısı olan varmıı daha once yapan varmı bu grupta aacabaaa . Zaman daraldık a dogum korkusu sardı.
Hoşgeldin canimGeldim geldim ,ortalık sakinse gitmeyeceğim bi yere
Festim sen de yoktun bugün yogun muydun canim
Canımcığım raporum bitti işe başladımFestim sen de yoktun bugün yogun muydun canim
Ben en başından beri öyle istiyordum. Bildiğim kadarı ile bağladıkları cihazda sancı görününce it diyorlar itiyorsun bu kadar bilgim varBende çok merak ediyorum bu doğum tercihini yapan varsa anlatsın..
Ben en başından beri öyle istiyordum. Bildiğim kadarı ile bağladıkları cihazda sancı görününce it diyorlar itiyorsun bu kadar bilgim varsen hissetmiyosun yani sancıyı. 4xm açıklıktan sonra epidural yapılıyor, 4 cm e kadar ne hissetiysen işte
Valla umarım biri vardır da anlatırBende çok merak ediyorum bu doğum tercihini yapan varsa anlatsın..
Evet bi de burnunda oksijen kolunda damaryolu falan oluyormuş yani doğumu kolaylaştırmak için yürümek falan istersen zor olabilir diye biliyorum o dezavantajı varAynen öyle oluyor canım belden epidural açıyorlar. Ağrı kesici veriyorlar. Ağrı hissetmiyorsun ama 5 cm açılana kdr yapmıyorlar. Fiyat farkı oluyor sanirim
Ben en başından beri öyle istiyordum. Bildiğim kadarı ile bağladıkları cihazda sancı görününce it diyorlar itiyorsun bu kadar bilgim varsen hissetmiyosun yani sancıyı. 4xm açıklıktan sonra epidural yapılıyor, 4 cm e kadar ne hissetiysen işte
Tesekkürler kızlar bilgiler içinn bızım hastanede sezeryan ve epiduralli normal dogum aynı fıyat normal dogumla fıyat farkıda bın lira . Yani 4 cm acılmaya kadar ki sancıyı çekiyosun sonraa hissetmiyosun öylemiiAynen öyle oluyor canım belden epidural açıyorlar. Ağrı kesici veriyorlar. Ağrı hissetmiyorsun ama 5 cm açılana kdr yapmıyorlar. Fiyat farkı oluyor sanirim
Valla o an düşünmem 3e 5e bakmam diye düşünüyorum ama küçük bir ihtimal belki çekebilirsem sancıyı istemem. Ama çözümü varken de mantıklı gibi geliyor işte bilmiyorum hayırlısıyla bir başlasın da doğum sağlıklaTesekkürler kızlar bilgiler içinn bızım hastanede sezeryan ve epiduralli normal dogum aynı fıyat normal dogumla fıyat farkıda bın lira . Yani 4 cm acılmaya kadar ki sancıyı çekiyosun sonraa hissetmiyosun öylemii
Çok güzel ve sana da çok yakışmış arkadaşımKizlarr ben kendime dogumdan sonra belki oglumla güzel fotograflar cekinirim diye böyle bi takim aldim. Sirf güzel hatira kalsin diyeesime de beyaz keten gömlek almayi planlıyorum. Ogluma da bu takimdan yaptiricam sanirim isim konusunda netlesip yetistirebilirsem belki size de fikir olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 3264882 Eki Görüntüle 3264883
Çok sade ve şıkmış canım, nereden bu??Kizlarr ben kendime dogumdan sonra belki oglumla güzel fotograflar cekinirim diye böyle bi takim aldim. Sirf güzel hatira kalsin diyeesime de beyaz keten gömlek almayi planlıyorum. Ogluma da bu takimdan yaptiricam sanirim isim konusunda netlesip yetistirebilirsem belki size de fikir olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 3264882 Eki Görüntüle 3264883
Prenses dedigimiz epiduralli olan mi oluyor ki? Ben de zarari var mi diye cok cekiniyorum. Ama ablam tamamen doğal normal dogum yapmisti, o kadar uzun ve sancili bir sürec ki, bastan sona sanciyla kivrandi, ben dayanabilir miyim bilemiyorumKızlar prenses doğum kolay ama zararları var diye duymuştum
Ben bu doğum sürecinin normal doğal bir şekilde geçmesini çok isterim inşallah öyle şeylere gerek kalmaz doğal yollardan doğum gerçekleşir
Canimmm cok sagollÇok güzel ve sana da çok yakışmış arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?