2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesinlikle katılıyorum bilmesek daha iyi canım
Bak bana korkuyorum diye hiç araştırmadım. Burda yazılanları okudum sadece birşeyler biliyor olsam kesin vik vik konuşurdum ama şununda bunu varmış bununda bunu varmış diye ama şimdi her okuduğum müthiş geliyor ve bilmediğim için kabullenip akışta kalmam kolaylaşıyor. Daha pozitif bir noktadan bakabiliyorum

Evet bir ebe daha aynısını dedi. Bir kadın ben ölüyorumdiyr tamamdır doğuruyodur diye şimdikinde epidural mi düşünüyorsun peki? Suni sancıyı neden verdiler haftası mı geçti?
Evet zaten böyle düşündüğüm için dayanabilirim fikri var kafamda, o yüzden dedim belki son dk epidural bile almam diye ama tabii rahata da kaçabilirim bilemem. Tabii bunlar herşey inşallah yolunda giderse geçerli.
Bu arada benimkilere ağrı acı denmezdi benimkiler işkenceydi. Ağrıdan kusarken aynı anda bayıldığım çok oldu Daha neler neler. O yüzden dua ediyorum ben her ay çektim zaten bari doğumum kolay olsun diye

Amin inşallah arkadaşım o zorluymuş ya. Kıyamam. İnşallah olur kolaylıkla sağlıkla doğurabilirsin. Kız ben okuduğumu anlamamışım hdjdj

Zeki kızz sen bu işi çözmüşssün anam bu arada doğum şekline karar verdin mi sen şaka bir yana

Önceliğim nasipse doğal/normal
En ufak bir risktr sezaryene dönerim.

Bilgim bu kadar hdjd epidural spinal vs bilmiyorum ben hepsi sezaryen benim için jfjf
Hahaha eni sonu kesiyorlar sezaryen olunca işte ... Rabbim kolay kurtarsın bir avazda çıkar inşallah sağlıkla bebişin.. Bu arada ayyy temmuz anneleri okuyordum yeni ordan geldim muhabbet çok iyi orda sütüm geldiler, gaz nasıl çıkarılır, doğum sonrası olayları okudukça sabırsızlanıyorum... Hayal ediyorum.. cok güzel breh annelik

Ama o ablanın yoluydu. Pıt diye doğuran birsürü kadın var onları neden örnek almıyorsun? Bunu görmek ve farketmek elinde. Ablanı baz almak zorunda değilsin.
Yaa evet cok haklisin aslinda iyiyi, kolayi görmek bize daha iyi gelecek. Haklisin beybimm. Ama su acidan bakiyorum sanirim farkinda olmadan, ablamla benim vucut seklimiz, kemik yapimiz her seyimiz o kadar ayni ki. İster istemez onun yasadiklarini ben de yasicam diye dusunuyor olabilirim bilincimin derinliklerinde

Aynı şey bende de oluyor canım gebeliğimin ilk aylarında çok sık olurdu sonra geçmişti bu aralar tekrar bu hareketim ile uyandığımı farkediyorum, umarım herhangi bir zarar olmuyordur

Ben normal doğumu deneyimleyemedim ama önceden buraya yazmıştım yine anlatayım,
Benim çok yakın arkadaşım ile 15gün ara varmış aramızda sonradan ortaya çıktı hamile kaldık, aynı doktora başladık
O arkadaş ilk doğumda çok zorlandığı için kesinlikle normal doğurmyacağım diyerek baştan doktora söyledi doktor da bakarız dedi
Sonra doğum zamanı geldi doktor kontrolü falan yaptı, sonra onu da beni de bir cesaretlendirdi artık eskisi gibi değil epiduralli doğum var şöyle böyle derken kızı ikna etti,
Gel zaman git zaman arkadaş benden öndeydi zaten doğum günü geldi, ben ne yaptınız diye eşini aramıştım eşi uyuyor dedi (düşün doğum hanede uyuma), sonra dedim herhalde doğum tam başlamadı yanlış anlıyorum falan sonra kız anlattı ikinci doğum olanlar beni daha iyi anlar dedi, sancılar çok sıklaştığı evrede 5cm açıklık falan varken bir vermişler epiduralli kız o yorgunlukla gözüm geçmiş dedi herkes normal doğursun epidurali bulandan Allah razı olsun dşyerek çıktı hastaneden tamamen hissetmeme değil ama hafif şekilde sancıları hissediyorsun çünkü sancıyı hissedeceksin ki ona göre ıkınacaksın

Bende onun da ve doktorun gazı ile (doktor çatı muayesinde falan herşey normal doğuma uygun demişti) normal doğuracağım diye her gün eşim işten gelince 1 saat yürüyüş, Nerdeyse hergün ilişki falan filan yaptım sonuç sezeryan oldum

Canım benim bu hafta başında döndü ( normalde tersti ama ilki sezeryan olunca sezeryan olacağım diye çok takılmadım bu duruma)

Geçen hafta idi sanırım temmuz annelerinde bir annemiz 35.hafta sonu gibi bebeği ters dönmüştü çok üzülüyordu, kontrole gidince inşallah düzelir diye dua ediyordu
Yani 37.haftaya kadar yeri geniş oldugu için 1 ters 1 düz olabilir sende 35.haftadasın, arkadaşlar da söylemiş İnternette falan karına masaj hareketleri var dönmesi için yap istersen, elinden başka birşey gelmiyor rabbim kalmış

Öyle bir okudum ki sonunda bende normal doğum yaptım ile bitecek sandım Her şeyde var bir hayır kızlar çok takılmayın bence akışına bırakın tabiki yürüyüş,egzersiz,ilişki vs ne gerekiyorsa yapılır ama olmuyorsa olmuyordur demekki hayırlısı sezeryandir deriz Ya da her şey yolundadır ama normal doğumun travma ile geçeceğine kendinizi o kadar çok inandırmışınızdır ki o zaman sezeryan ya da ekstra seçenekler düşünülebilir Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza

Hellooo herkeseee :) Kızlar sizdede sanki zaman durmus gibi geliyor mu
Evet şu haftalar bence en geçmeyen haftalar nedense. Çok sabırsızlanıyorum. Bir yandan da bir tırsma geliyor ömrüm boyunca sorumluluğunu aldığım bir insan gelmiş olacak. Amaaaan deyip yatıp uyuyamicam falan daha neler neler

Kesinlikleee banada mantıklı gelıryoo bakılmaz yeterkı saglıkla gelsınlerRr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…