2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anliyorum seni canim ilk hamileligimde boyleydi benimde bide adini ilk defa duydugum çeşitli yaglar çay falan kullanmistim
Ayy benimde tam 6sene gecti sezaryen biz daha konusmadik ama doğum nasıl olur diye

Ay mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
Masallah cnm, iyi dayandiniz bu haftaya kadar. Bisey kalmamis artik. 36 ve sonrasi normal deniyor. Kuveze girmelerine gerek kalmiyormus. Insallah ben de 35-36yi gorurum. Hareketlerine dikkat et, egilme, uzanma. Nstye giriyor musun?

Ay mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
Cero tam konunun üstüne denk geldi benim imza günlüğünü okusana bi galiba bu haftalarda normal olarak iniyor bnmki de kasıklarda

Günaydin kizlar kötü bir gece yasadim. Yarim saat bir saatte bir uyandm. Sancimi cektm kasilmami bende anlamadim ama bildiginiz kasiktan assagimi çok bastirdi bu gece kızım. Ara ara vajinamda batmada oldu. Agri giderk artsaydi doktora gidebilirdim. Korkuttu. Ve iki kollarim ellerimde sancidan uyusukluktan hic yatirmadi. Berbat bir geceydi...

Günaydın cnm sanırım yalancı sancılar bunlar 2 gündür ara ara yokluyor benide bakalım yarin kontrolum var belki nts yapar
Baya ağırlaştık dikkat et kendine

Günaydın cnm sanırım yalancı sancılar bunlar 2 gündür ara ara yokluyor benide bakalım yarin kontrolum var belki nts yapar
Baya ağırlaştık dikkat et kendine
Aynen yalanci sanciydi cnm. Ama cok huzursuzluk olusturdu bende acayip yani. Hamilelikte 2 veya 3. Dür böyle uykusuz yasadigim gece. Hayirlisini versin Rabbim. Bayrami saglikla atlatalim daha erken

Aynen yalanci sanciydi cnm. Ama cok huzursuzluk olusturdu bende acayip yani. Hamilelikte 2 veya 3. Dür böyle uykusuz yasadigim gece. Hayirlisini versin Rabbim. Bayrami saglikla atlatalim daha erken
Insallah cnm 1 gün bile önemli hepimiz vaktinde sağlıklı dogururuz inşallah
Bizler sabırsızlanıyoruz ama hepsi vaktinde gelir inşallah

Aynen öyle oluyor canım belden epidural açıyorlar. Ağrı kesici veriyorlar. Ağrı hissetmiyorsun ama 5 cm açılana kdr yapmıyorlar. Fiyat farkı oluyor sanirim

Salam . İlk sayfada baktgma göre 540 gram bebiş doğmuştu. Şuan durumu nasıl arkdstn haber var mı Yesmar Yesmarr galiba çnm

Haftanız daha çok erken ben 39 da dönen biliyorum doktorlar dönmez desede inanın dönüyor ki normalde zaten doktorlar 37 den sonra değişmez diyorlar size neye göre hemen sezeryan için gün verdi anlamıyorum valla bu doktorları hastan normal istiyor neden yani hemen sezeryan diyorsun. Bence hemen kabul etmeyin 38 e kadar beklemek istediğinizi o zaman dönemezse düşünebileceğinizi söyleyin

Evet bir ebe daha aynısını dedi. Bir kadın ben ölüyorumdiyr tamamdır doğuruyodur diye şimdikinde epidural mi düşünüyorsun peki? Suni sancıyı neden verdiler haftası mı geçti?
Suyum geldi, sancı ve açılma yoktu o nedenle verdiler, epidural düşünmüyorum kendi sancimla başlar inşallah, ikinci doğumum hızlı olmuştu, bunda inşallah yırtılma filan olmadan biter, ama varisim var sonlara doğru ne olur yine de bilinmez, sağlıkla gelsinler

Salam . İlk sayfada baktgma göre 540 gram bebiş doğmuştu. Şuan durumu nasıl arkdstn haber var mı Yesmar Yesmarr galiba çnm
En son iyiye gidiyor demisti burda, ama simdi son mesajlarina baktim pazar günü bebeğim kötüye gidiyor dua edin yazmis Allahimm ne zor bi sinav belirsizlik, evlat korkusu dua edelim hepimiz

Kız suyum geldi yazınca doğuruyosun sandım. Kalp çarpıntı mı anlatamam sana sonra okudunca anladım

Kızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın

Kızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın
Günaydın hayır canım bir anda açılabilir, rahim ağzı yumuşak mı, silinmen iyi mi önemli olan bunlar, kısalma bir günde bile başlayabilir onları düşünme bence

benim açlık sabah 93 tokluk 139 çıktı senin değerlerin normal gibi. Bir danış bakalım ne diyecek doktor.

bende emin değilim ama son haftalarda kısalma başlayabilir veya bunun için perine masajı vs yapılabilir.

Canim hic sanmiyorum dogum zamaninin rahim agzi uzunluguna gore gec olacagini. Sadece kisa olursa erken dogum riski olabiliyor. Ayrica seninki cok uzun degil ideal uzunlukta, şanslısın bence bebeklerimiz daha 2 kilocuk, bence bunlari düşünme, saglikla icimizde büyümeye devam etsinler

Günaydın canım geçenler bende böyleydim.. belki toplasan geceden sabaha 2 saat uyumamıştım kasılma mı sancımı Cok garip bir durum yaşadım.. gün içinde ne ara uykun gelirse uyuyuver bedeninde rahatlasın.. insan uykusuzken stres altında oluyor daha fena oluyor.. son aya girdik ya artık vucüt kendini hem doğuma hemde gece uykusuzluğuna hazırlıyor.. malum bebeler gelince deliksiz uyku yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…