- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.781
Anliyorum seni canim ilk hamileligimde boyleydi benimde bide adini ilk defa duydugum çeşitli yaglar çay falan kullanmistimListem bu canim bire bir uymaya çalışıyorum değerlerde en çok 1.saat tokluk 131 falan çıktı sanirm. Ama işte devamlı bir şey yemek çok sinir bozucu ben normalde iki öğün beslenen ve arada neredeyse hiç bir şey yemeyen bir insandım. Haliyle öğünde de fazla yiyordum şimdi ha bire saate bakıp devamlı birşeyler yiyor olmak çok tuhafgerçi birşey yioyrum da sayılmaz listeye bakınca zaten anlarsın canım
Ayy benimde tam 6sene gecti sezaryen biz daha konusmadik ama doğum nasıl olur diyeBenim de sezeryan üzerinden tam 6 yıl geçti ama ne doktorların normal doğum yaptırmaya niyeti var ne bende ona cesaretsen bizim oymak beyimizsin, tam 1 ağustos olan başka var mıydı bilmiyorum ama aklımda sen kalmışsın 38.hafta temmuz ortasına falan mı denk geliyor?
Masallah cnm, iyi dayandiniz bu haftaya kadar. Bisey kalmamis artik. 36 ve sonrasi normal deniyor. Kuveze girmelerine gerek kalmiyormus. Insallah ben de 35-36yi gorurum. Hareketlerine dikkat et, egilme, uzanma. Nstye giriyor musun?Ay mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
Cero tam konunun üstüne denk geldi benim imza günlüğünü okusana biAy mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
2 gunle aslan olunmuyor ya. Ben de 24 temmuz dogumlu bir aslan var ama tam bir yengec. Ben yengecim, 1 eve 2 yengec fazla diyerek sezaryen gununu oyle secmistim ama pek farketmedi25 Temmuz demiş doktor bak doğur aslanı sıfır duygusallık
Günaydın cnm sanırım yalancı sancılar bunlar 2 gündür ara ara yokluyor benide bakalım yarin kontrolum var belki nts yaparGünaydin kizlar kötü bir gece yasadim. Yarim saat bir saatte bir uyandm. Sancimi cektm kasilmami bende anlamadim ama bildiginiz kasiktan assagimi çok bastirdi bu gece kızım. Ara ara vajinamda batmada oldu. Agri giderk artsaydi doktora gidebilirdim. Korkuttu. Ve iki kollarim ellerimde sancidan uyusukluktan hic yatirmadi. Berbat bir geceydi...
Aynen yalanci sanciydi cnm. Ama cok huzursuzluk olusturdu bende acayip yani. Hamilelikte 2 veya 3. Dür böyle uykusuz yasadigim gece. Hayirlisini versin Rabbim. Bayrami saglikla atlatalim daha erkenGünaydın cnm sanırım yalancı sancılar bunlar 2 gündür ara ara yokluyor benide bakalım yarin kontrolum var belki nts yapar
Baya ağırlaştık dikkat et kendine
Insallah cnm 1 gün bile önemli hepimiz vaktinde sağlıklı dogururuz inşallahAynen yalanci sanciydi cnm. Ama cok huzursuzluk olusturdu bende acayip yani. Hamilelikte 2 veya 3. Dür böyle uykusuz yasadigim gece. Hayirlisini versin Rabbim. Bayrami saglikla atlatalim daha erken
Aynen öyle oluyor canım belden epidural açıyorlar. Ağrı kesici veriyorlar. Ağrı hissetmiyorsun ama 5 cm açılana kdr yapmıyorlar. Fiyat farkı oluyor sanirim
Haftanız daha çok erken ben 39 da dönen biliyorum doktorlar dönmez desede inanın dönüyor ki normalde zaten doktorlar 37 den sonra değişmez diyorlar size neye göre hemen sezeryan için gün verdi anlamıyorum valla bu doktorları hastan normal istiyor neden yani hemen sezeryan diyorsun. Bence hemen kabul etmeyin 38 e kadar beklemek istediğinizi o zaman dönemezse düşünebileceğinizi söyleyinİyi akşamlar hanımlar. 34 haftalık hamileyim bebek bir türlü dönmedi. Sezeryandan çok korktuğum halde bunun için gün bile verdi doktorduyduğumdan beri tansiyonum çıkıyor , içim daralıyor var mı sezeryan bekleyen? Doktora söyleyip 40. Haftaya kadar bekleyelim mi desem tecrübeli anneler fikir verir misiniz
Suyum geldi, sancı ve açılma yoktu o nedenle verdiler, epidural düşünmüyorum kendi sancimla başlar inşallah, ikinci doğumum hızlı olmuştu, bunda inşallah yırtılma filan olmadan biter, ama varisim var sonlara doğru ne olur yine de bilinmez, sağlıkla gelsinlerEvet bir ebe daha aynısını dedi. Bir kadın ben ölüyorumdiyr tamamdır doğuruyodur diyeşimdikinde epidural mi düşünüyorsun peki? Suni sancıyı neden verdiler haftası mı geçti?
Hamilelikte en çok özlediğim şey kendisiÜff deliksiz ve yüzüstü uyumayı özledim
En son iyiye gidiyor demisti burda, ama simdi son mesajlarina baktim pazar günü bebeğim kötüye gidiyor dua edin yazmisSalam . İlk sayfada baktgma göre 540 gram bebiş doğmuştu. Şuan durumu nasıl arkdstn haber var mıYesmar Yesmarr galiba çnm
Kız suyum geldi yazınca doğuruyosun sandım. Kalp çarpıntı mı anlatamam sanaSuyum geldi, sancı ve açılma yoktu o nedenle verdiler, epidural düşünmüyorum kendi sancimla başlar inşallah, ikinci doğumum hızlı olmuştu, bunda inşallah yırtılma filan olmadan biter, ama varisim var sonlara doğru ne olur yine de bilinmez, sağlıkla gelsinler
ah ya sizi de telaşlandırdımKız suyum geldi yazınca doğuruyosun sandım. Kalp çarpıntı mı anlatamam sanasonra okudunca anladım
Günaydın hayır canım bir anda açılabilir, rahim ağzı yumuşak mı, silinmen iyi mi önemli olan bunlar, kısalma bir günde bile başlayabilir onları düşünme benceKızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın
benim açlık sabah 93 tokluk 139 çıktı senin değerlerin normal gibi. Bir danış bakalım ne diyecek doktor.Sabah evde aclik 90 cikti. Saglik ocaginda damardan 77 cikti. Sabah 1.saat tokluk evde 98. Yarinda damardan tokluk baktiracagim. Emin olmak icin. Şekerim yuksek cikmiyor ama bebek bianda niye kilo anlamadim. Ustelik ben de 2 kilo vermisim. Aksam yemekten sonra dun 108, bugun 122 cikti. Yarin doktora nst icin gittigimde degerlerimi soracagim. Alelacele diyetisyene de bi suru para verdim, sekerim cok diye
bende emin değilim ama son haftalarda kısalma başlayabilir veya bunun için perine masajı vs yapılabilir.Kızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın
Canim hic sanmiyorum dogum zamaninin rahim agzi uzunluguna gore gec olacagini. Sadece kisa olursa erken dogum riski olabiliyor. Ayrica seninki cok uzun degil ideal uzunlukta, şanslısın benceKızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın
Günaydın canımGünaydin kizlar kötü bir gece yasadim. Yarim saat bir saatte bir uyandm. Sancimi cektm kasilmami bende anlamadim ama bildiginiz kasiktan assagimi çok bastirdi bu gece kızım. Ara ara vajinamda batmada oldu. Agri giderk artsaydi doktora gidebilirdim. Korkuttu. Ve iki kollarim ellerimde sancidan uyusukluktan hic yatirmadi. Berbat bir geceydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?