2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız sende oymak beylerimizdensin ne zaman durması, 1 ağustos beklenen doğum tarihin şimdi önümüz bayramdı derken sonrasında 37-38.hafta ile sürecin şekillenmeye başlar ilk doğum mu olacak?
Günaydınnnn :) ya evet ilk doğum olacakk, 1 ay falan kaldı doğuma ama böyle hopp dudu peri zaman dursun demiş gibi kaldı

Hellooo herkeseee :) Kızlar sizdede sanki zaman durmus gibi geliyor mu
Hiiiç geçmiyor hem de hele 36 37 nasıl geçecekse
Ay mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
yavrum Güneş de öyle yaaa ne kdr sert hareketleri var

Sagolasin canim rahatlattin. Seninle aramizda 2 gün var ayni belirtileri yasamamiz normal o halde öglenki uykularim daha tatli oluyor zaten deliksiz uyuyorum

Panik perileri yükleniyo bence hayatım ben öyle düşünüyorum son zamanlar olunca aydınlanma geliyo insana lannn 1 ay kaldı napcassss nası olcak diye

Hiiiç geçmiyor hem de hele 36 37 nasıl geçecekse

yavrum Güneş de öyle yaaa ne kdr sert hareketleri var
Pozitifim valla son günler nası geçcek smdiden böyleyseee. Hep böyle sınav dönemleride ben karnıma ağrılar girerdi göğsüm sıkısırdı yine öyleyim birde doktor beni zorunlu izne çıkarınca hepten yandık işte bari zaman geçiyordu

Kuzum günaydın, benimde aynı bizim kız baya aşağılardaymış kafası baskı yapıyor dedi doktor vajınamda hep ağrı vardı bu yuzdenmıs, artık yükümüzde ağırlastı iyice korkma bu tarz durumlarla sık karsılasıcaz gibi duruyo

Kızçeler günaydın herkese bnm sorum rahim ağzı uzunsa dğum içinde bekliyomuyuz bnm ki 35 dedi doktor yani ben. 40 haftaya kadar beklicemmibu sıcaklarda hele bni bi aydınlatın
Evet bak onu bende doktoruma sordum bebek cok asagıda diyince rahim ağzına dayanmıs gibi ama ağzı kapalı dedi ben dedim hani neye göre oluyor açılması sen bol bol dinlen dedi bianda da açılabilir orası hiç belli olmuyor demişti

Valla uzanıp dinleneceksiniz kuzum Tv Falan izle gerçi orası da çöplük de... TLC falan izle ne bilim Emlak avcıları, Ya sev Ya sat falan izleyin

Ben evde olsam dinlene dinlene harika vakit geçirirdim Bayram tatili iyi denk geldi yazlıkta olacağım belki bir iki kere havuza girerim. Denize zaten girerim. Zaten bayram ertesi 3 temmuzda 35 dolmuş oluyor sanırım kuzu kuzu bebişi beklerim. Bakalım 3 temmuz sabahı kontrolüm var gün verecek mi

off ben 32yim daha sizi görünce 35 diye üzülüyom daha çookk var diye Ağustosta burda yeller esmez umarım

Günaydın kızlar
Gece nefessiz kalarak uyandım ilk defa böyle birşey oldu ve uyanınca hatırladım yatıp uyumuşum tekrar sonra
Ter içinde bi uyandım nefes alamıyorum öksürüyorum falan sabah kalktığımda boğazlarım tahriş olmuştu öksürmekten
Öyle korktum ki bebeğe o an oksijen gitmediyse birşey olduysa diye sonra kızım sabah hareketlendi rahatladım

Hihihihi evet gün içinde uykular daha iyi bende de doğum için doktor tarih verdi mi sana
Bayramdan sonra vercek. 25 26 27 temmuzlarda aliriz dedi. 38+ lara tekabül ediyor canim.
Benim kiz 28 29 lardan beri kafasi asagida normal dogum pozisyonundaydi her gitmemde ayni dedi dr. Buyudukce baski yapmasi artti dedigin gibi canim. Bide masaya oturunca ayaklari baskiyimi hissediyor ne masaya degiyor ya karnim bildgn ittiriyor ayaklarini masanin kenarndan hic hoslanmiyor

Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

o bazen bende de şey şeklinde oluyor. Sanki karnımda bebek yok. Normal bir insanım. Ağrlığım yok. Karnımı yokluyorum sanki o da küçük gibi. NE zaman WC ye kalkıyorum zihnim kendine geliyor. Tüm gerçeklik önümde oluyor

,Evet illa ki yayılarak otur diyor dimi Aç buraları anne aaaaaççç sığmaaayommm

Benımkıdeee 28 den sonra hiççç dönmedi hep aşağılarda takılıyor, ya bu kızlar çok komik yaa eskiden derdik ay tekme mi attı yoksa gaz hareketi mi şimdi bi poposunu diker bi ayaklarını ittirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…