2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım iki gün önce gittim ağrı sancı ile muayenede bişey çıkmadı artık ağrılar normal dedi bnada bolca dinlen hiç bişey yapma dedi rahim boyu uzun sen bunla beklersin dedi bu arada üçüncü doğum bacım bnmki çok takılmıştım ama çok saolun kızlar rahatladım

Günaydınnnn :) ya evet ilk doğum olacakk, 1 ay falan kaldı doğuma ama böyle hopp dudu peri zaman dursun demiş gibi kaldı

Bende şuan sezeryan olursam neler yaşayacağım az biraz biliyorum (sezeryanımın üzerinden 6 yıl geçti) ama olur da birden normal doğum süreci başlarsa diye onun endişesini yaşıyorum

Senin ilk gebelikmiş o bambaşka bir heyecan önceliğimiz bebişimizin ve kendi sağlığımız ve sonrasında da normal doğum olur inşallah

Bahar bu arada benım doktorda 24 25 26 alabiliriz dedi sezeryan olcak gibi benımde hem ben oyle istiyorum hem dikişim var diye benım 39 lara geliyor aybası yine gideyim gelişimi falan iyiyse 38+ pazarlıgı yapıyım diyorum

İnşallah cnm işte sabırsızlık heyecan hepsi bi yerde

Sezeryan konusunda bi tavsiyeler alayım yaaaa herkesin. Bünyesi farklı tabi de, ben doktoruma süt konusunu sormustum sezeryan olup hemen sütü gelen hastamda var normal olup birkaç gün sonra gelende dedi orası belli olmuyor çok dedi.ben büyük bi kist ameliyatı olmustum açık ameliyat o yuzden sezeryan olacak çok yüksek ihtimalle

Aynen pozitifim illa sirtim geriye yaslancak ve karnima bisi degmicek kactir ayni seyi yasadm tepki veriyor resmen zilli
Kaykılarak oturunca da kuyruk sokumum agrıyor. Ne halt yicemi şaşırdım Hep diyorum , berjerimi getirin banaaa

Bende ptesi günü gittim doktora apar topar böyle parça akıntı ve lekelenme vardı töbe yarabbi nişan geldi sandım hafifte bikaç gündür regl sancısı gibi bi ağrı vardı ağlamaca gittim, baktılar nst de hiç sancı yok sonra ultrason bakınca kılcal damara baskı yapmıs olabilir veya bebek aşağıda oldugu için sinyal vermişte olabilir bu saatten sonra böyle seyler artık normal dedi yani çok yogun kanama olunca korkarız falan dedi

Aman yawrum dikkat et walla gerçi senin bişey kalmamış içime doğuyorki sen iki üç haftaya doğurursun sağlıkla gelsin bacım bnmde adet sancısı gibiydi iki gün sürdü çok korktum ama bol su içtim wallahi fil necati gibi oldum şimdi de kasık ağrı sı fena oturup kalkarken

Evet benim de 3. doğum olacak canım doktor başı istediğimizden biraz aşağıda ama biz rahim ağzının kapalı olması ile ilgileniriz. Ayakta çok kalma çok yorulma bolca dinlen dedi. Bir sorun yaşamadım şükür 1 ay geçti bile bunun üzerinden.

Canım 37 dolduktan sonra düzenli artırarak(2 güne bir artır mesela 1-3-5 diye) her gün hurma ye sütün daha erken gelir.

Ben de hep ya işyerinde suyum gelirse ya şurda bir yerde sancım tutarsa falan diye düşünmeden edemiyorum
Bende şuan sezeryan olursam neler yaşayacağım az biraz biliyorum (sezeryanımın üzerinden 6 yıl geçti) ama olur da birden normal doğum süreci başlarsa diye onun endişesini yaşıyorum

Ayyy nineler gibiyiz yaaaa napcaz böyle 2 hafta mı bak bayılırım suraya hahaahah

Pozitifim bacım bnmki 24.haftada dönmüştü ozamna ndan beri aşağıda başı ama Rahim kapalı olduğu için yani boyu uzun olduğu için Korkulacak bir şey olmadığını söylemişti ama bir de bir yandan da bana şey demişti hani ne olur ne olmaz kendine hep dikkat et işte bir anda Açılabilir Ama sen de o açılmaya gözlemiyoruz gözlemlemedik hunileşme bile yok senin rahminde falan

Heh onu sorucaktım bende bide bi şey daha günüş kapak almıstım bi yerde okudum doğumdan öncede takılıyor diye ben günde 1 saat falan koyuyom memişime

Ayyy nineler gibiyiz yaaaa napcaz böyle 2 hafta mı bak bayılırım suraya hahaahah
Ayyy Bebiş kokacak her yer en çok onu istiyorum ya böyle kucağıma alıp sarmalayıp sarmayı işte bir an önce doğsun diye O yüzden heyecanlanıyorum ama bir yandan da diyorum ki daha küçük birazcık daha kilo alsın da öyle de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…