2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
pozitifbiri hoş geldin tekrardan Ben de aynı düşünmüştüm hatta eşime diyorum fotoğraf cekiniriz diye o da ben senin narkoz aldıktan sonraki 1 haline şahit oldum sen o sırada fotoğraf falan cekinemezsin dedi ama kayinvalidem pek susludur hemen 1 tane pembeli gecelik almış dantelli ,erkek çocuğu anasına pembe almış o da ama olsun belki çekinirim diye koycam

Benımkıdeee 28 den sonra hiççç dönmedi hep aşağılarda takılıyor, ya bu kızlar çok komik yaa eskiden derdik ay tekme mi attı yoksa gaz hareketi mi şimdi bi poposunu diker bi ayaklarını ittirirler
Aynen aynen bide bastiriyor 2 hafta oncesine kdr tekmeleri veya gerinmeleri guzeldi ama bu hafta bildigin can yakiyor acitiyor canimi. Sagdan sola geçiş hissi sende de var mi? Resmen sagdan sola yada soldan saga jet gibi geciyor beklemedgm anda olunca ürküyorum ayy ayni gün dogururmusuz bide

Yaaabnde öyle yim yemin le dışarı çık arken bir saat düşünüyorum ne giyeceğim diye hiç bişey olmuyor kikim ya bide sıcaktan don gömlek havası bi zim ev kimse gelsin istemiyorum

Benimki de erken aliriz dedi ya niye öyle yapıyorlar anlamıyorum. Ultrasonda 1 hafta önde görünüyor dedi. Takvime gore 2 Eylül erken al da 15 ağustosta sonra 18 gibi aliriz da cok erken geldi. Ben de pazarlık yapayim bari

Pozitifim lansinoh gogus ucu kremini ne zaman sürmeye baslayalim tecrubeli annemiz sana sorayim dedim
İki hafta ön cesinden sürmeye başlarsan daha iyi oluyor Baharcım Çünkü alışmış oluyor en azından yumuşamış oluyor o çatlak çatlaklıklar hafif hafif geçiyor ben aslında garmastan aldım kendime çünkü Lansinoh bende oğlumda Daha doğrusu 11 yıl önce hiç işe yaramamıştı O yüzden daha tıbbi bir kremle devam etmek istedim Çünkü benim hamile kaldığımdan beri ciddi şekilde ağrıyor ve Emzirirken de öyle olacağını düşündüğüm için kendime garmastan aldım

Yaaabnde öyle yim yemin le dışarı çık arken bir saat düşünüyorum ne giyeceğim diye hiç bişey olmuyor kikim ya bide sıcaktan don gömlek havası bi zim ev kimse gelsin istemiyorum
Valla gidip kendime bi iki tane bol erkek tişörtü alcam, hamile şortum var bi tane onla giyip giyip çıkarım, zaten dar bi şey giyilmez bu sıcakta piştim yeminle evde zaten evsiz gibi giyiniyorum, göbeğim açıkta geziyom tişörtlerim yukarı kayıyo, eşim bi şey demiyo ama ne düşünüyo merak ediyorum

Gerçekten ne düşünürlerse düşünsünler kanka hiç umrumda değil bütün gün yatıştayım bugünleri zorbuluruz bi 6sene boyunca giy walla bnde ik üç tane elbise sipariş ettim 52 bedeninşallah olur

2 gunle aslan olunmuyor ya. Ben de 24 temmuz dogumlu bir aslan var ama tam bir yengec. Ben yengecim, 1 eve 2 yengec fazla diyerek sezaryen gununu oyle secmistim ama pek farketmedi Yengec cok guzel burc aslinda
Ben 25 temmuzum canım benimde yengeçle alakam yoktur.yükselenler etkiliyordur belki

Babaannemin eteğiyle kontrole gittim bende bugün

Eklentiler

• FAE67E8B-D3EA-4C0C-897B-38F470153DA6.webp
    81 KB · Görüntüleme: 104
Ben bu hafta baslayayim o zaman

Bende sosyete pazarindan normal bedenimden buyuk tisortler almistim hep onlari giyiyorum 2 tanede hamile pantolonum var yikayip yikayip giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…