- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.841
Caniko sen yine yazarsın bizler dönmeye calısırız şimdi ilk bebe olunca nası olur ne kadar şaftımız kayar kestiremiyorum kız
ayy kıyamisu pozitif bırakmaz bizi engin tecrübeleriyle <3Ben daha 30um ya ben napiyim Royal, yapayalniz kalcam buralarda
Ben de aynı düşünmüştüm hatta eşime diyorum fotoğraf cekiniriz diye o da ben senin narkoz aldıktan sonraki 1 haline şahit oldum sen o sırada fotoğraf falan cekinemezsin dediValla çok güzelmiş efil efil rahat bi şeyse dursun dolabında giyersin ya çok yakışmış fiziğine deben hiç şık bi şey koymadım çantama yaa doğurduktan sonra tipim kayar kesin zaten fotoğraf falan çekinmem diye düşündüm
Aynen aynen bide bastiriyor 2 hafta oncesine kdr tekmeleri veya gerinmeleri guzeldi ama bu hafta bildigin can yakiyor acitiyor canimi. Sagdan sola geçiş hissi sende de var mi? Resmen sagdan sola yada soldan saga jet gibi geciyor beklemedgm anda olunca ürküyorumBenımkıdeee 28 den sonra hiççç dönmedi hep aşağılarda takılıyor, ya bu kızlar çok komik yaa eskiden derdik ay tekme mi attı yoksa gaz hareketi mi şimdi bi poposunu diker bi ayaklarını ittirirler
YaaaGiyecek hiçbi şeyim yok ya eşimin tişörtüyle çıktım dışarı bugün, instagramdaki güzel güzel giyinmiş hamişleri görünce biraz sinir oluyom, 2 ay için hamile kıyafeti almak istemedim direniyorum ama son ay bu tişörtlere de sığamıcam gibi
Pozitifim lansinoh gogus ucu kremini ne zaman sürmeye baslayalim tecrubeli annemiz sana sorayim dedimKaykılarak oturunca da kuyruk sokumum agrıyor. Ne halt yicemi şaşırdımHep diyorum , berjerimi getirin banaaa
Benimki de erken aliriz dedi yaBahar bu arada benım doktorda 24 25 26 alabiliriz dedi sezeryan olcak gibi benımde hem ben oyle istiyorum hem dikişim var diye benım 39 lara geliyoraybası yine gideyim gelişimi falan iyiyse 38+ pazarlıgı yapıyım diyorum
İki hafta ön cesinden sürmeye başlarsan daha iyi oluyor Baharcım Çünkü alışmış oluyor en azından yumuşamış oluyor o çatlak çatlaklıklar hafif hafif geçiyor ben aslında garmastan aldım kendime çünkü Lansinoh bende oğlumda Daha doğrusu 11 yıl önce hiç işe yaramamıştıPozitifim lansinoh gogus ucu kremini ne zaman sürmeye baslayalim tecrubeli annemiz sana sorayim dedim
Valla gidip kendime bi iki tane bol erkek tişörtü alcam, hamile şortum var bi tane onla giyip giyip çıkarım, zaten dar bi şey giyilmez bu sıcakta piştim yeminleYaaabnde öyle yim yemin le dışarı çık arken bir saat düşünüyorum ne giyeceğim diye hiç bişey olmuyor kikim ya bide sıcaktan don gömlek havası bi zim ev kimse gelsin istemiyorum
Gerçekten ne düşünürlerse düşünsünler kanka hiç umrumda değil bütün gün yatıştayım bugünleri zorbuluruz bi 6sene boyunca giy walla bnde ik üç tane elbise sipariş ettim 52 bedenValla gidip kendime bi iki tane bol erkek tişörtü alcam, hamile şortum var bi tane onla giyip giyip çıkarım, zaten dar bi şey giyilmez bu sıcakta piştim yeminleevde zaten evsiz gibi giyiniyorum, göbeğim açıkta geziyom tişörtlerim yukarı kayıyo, eşim bi şey demiyo ama ne düşünüyo merak ediyorum
Ben 25 temmuzum canım benimde yengeçle alakam yoktur.yükselenler etkiliyordur belki2 gunle aslan olunmuyor ya. Ben de 24 temmuz dogumlu bir aslan var ama tam bir yengec. Ben yengecim, 1 eve 2 yengec fazla diyerek sezaryen gununu oyle secmistim ama pek farketmediYengec cok guzel burc aslinda
Babaannemin eteğiyle kontrole gittim bende bugünGiyecek hiçbi şeyim yok ya eşimin tişörtüyle çıktım dışarı bugün, instagramdaki güzel güzel giyinmiş hamişleri görünce biraz sinir oluyom, 2 ay için hamile kıyafeti almak istemedim direniyorum ama son ay bu tişörtlere de sığamıcam gibi
Ben bu hafta baslayayim o zamanİki hafta ön cesinden sürmeye başlarsan daha iyi oluyor Baharcım Çünkü alışmış oluyor en azından yumuşamış oluyor o çatlak çatlaklıklar hafif hafif geçiyor ben aslında garmastan aldım kendime çünkü Lansinoh bende oğlumda Daha doğrusu 11 yıl önce hiç işe yaramamıştıO yüzden daha tıbbi bir kremle devam etmek istedim Çünkü benim hamile kaldığımdan beri ciddi şekilde ağrıyor ve Emzirirken de öyle olacağını düşündüğüm için kendime garmastan aldım
Doktor doğuma gitti üf. Bekliyorum.
Bende sosyete pazarindan normal bedenimden buyuk tisortler almistim hep onlari giyiyorumGiyecek hiçbi şeyim yok ya eşimin tişörtüyle çıktım dışarı bugün, instagramdaki güzel güzel giyinmiş hamişleri görünce biraz sinir oluyom, 2 ay için hamile kıyafeti almak istemedim direniyorum ama son ay bu tişörtlere de sığamıcam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?