2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Heh onu sorucaktım bende bide bi şey daha günüş kapak almıstım bi yerde okudum doğumdan öncede takılıyor diye ben günde 1 saat falan koyuyom memişime
Mantıklı. Kontrolden sonra ben de koyarım yavastan.

Valla ben tesettürlüyüm zaten. Gömleklerin içine içlik giy önünü aç şeklinde ilerliyorum bir de elbiseler sağolsunlar

Pozitifim lansinoh gogus ucu kremini ne zaman sürmeye baslayalim tecrubeli annemiz sana sorayim dedim
37 den sonra diyorlar ona da ama erken bekliyorsanız daha erken sürün aklınıza geldikçe de sürebilirsiniz ya benim bazen çok acıyor sürüyorum sık sık yani

Kontrolde herşeyi güzel çıktı çok şükür kızlar 30+6 1950gr 42 cm çıktı
yaaa ama bal surat olmuş bu kız , tam bir barbie olmuş annesi

bizim kızlar isimleri gibi ışık saçan güneşler canım:)

Kizlarr tünaydın şimdi doktordan çıktım bende 32+0 da özele gitmiştim hatta yazmıştım buraya da bebek 1647 gram geriden mi gidiyor falan diye 32+2 de devlete gittim 1890 gram çıktı ve özeldeki verilerle buradaki verilerin arasında 1 hafta oynuyor ozeldekinin ölçümünün doğru olmadığını düşündüm çünkü başı hep ileride giderdi haftasıyla uyumlu çıkmıştı orada o yüzden devletin cihazı mi daha iyi diye geldi aklıma çok bilmiş kaynanamda çocuk kilo almıştır diyo 2 günde 250 gram alamaz dedim

Bu arada aklıma gelmişken sorayım doğum izni bittikten sonraki ücretsiz iznimiz 6 ay mi yoksa 4 aydan sonra 6 aya mi tamamlayabiliyoruz konu hakkında bilgisi olan var mı

Fındığım ya gösterdi yüzünü
uuyy keyfi yerinde maşşallah

bu kayınvalideler ve çok bilmişlikleri lkljfkjfl Doğum izni 8+8 16 hafta ne zaman çıkıp, ne zaman sonra doğurmana bağlı dönüş tarihin değişiyor

Dimi yaaaa missss gibi kokcak her yerrrer oiyyy ağzını yerim onun ben

Bi akrobasi dönüyor içerde bi şeyler oluyor ama çözemedim ben hahahaah varrr olmaz mııı yerini beğenemiyor birtürlü hanımefendi ay baharrr elele tutusup koşarak gideriz doğumaa

Maşallah kuzummm analık bir delilik işi her ölçüm farklı oluyor bende anlamadım neye göre kime göre 4 ay bittikten sonra 6ay ücretsiz izin hakkımız var kuzucum

Maşallah kuzummm analık bir delilik işi her ölçüm farklı oluyor bende anlamadım neye göre kime göre 4 ay bittikten sonra 6ay ücretsiz izin hakkımız var kuzucum
Teşekkür ederim canım benim vallahi analık şuan bile felaket stresli çok kafama takmıştım ama en doğru sonucu doğunca gorcez sanırım

Canım şirketten şirkete değişiyor o. Çalıştığın yere bağlı olduğu için ücretsiz izin en net bilgiyi onlar verir. Benim mesela 6 ay hakkım va rama 4 ayı olan arkadaşlarım da var
Benimde aklıma öyle geldi canım özel bir şirkette çalışıyorum henüz kararlastirmadik ama konuscam en kısa zamanda çalıştığım yerde benden önce kimse doğum iznine ayrılmamış o yüzden onlarda biraz bilgisiz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…