- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.881
İnsallah iyi geçer ilk grişte geçersinNe kadar fresh çıkmıştım evden, nasıl dönüyorum vıcık vıcık oldum resmen ya bu nasıl bir sıcakKızlar bana dua edin de direksiyon sınavını ilkte geçeyim yoksa bebişten sonra biraz zor girerim Tam 35. Haftanın başında sınavım var
Teşekkür ederim canım yaa inşallah, ağustos anaları gücüİnsallah iyi geçer ilk grişte geçersinBu grubun anneleri her şeyi başarır
dönersin annesi etekleri vicdanımıza kadar çekiyoruz ne hale soktu bizi bu bıdıklar:)Aldı başını gidiyor karnımdaha 5 haftamız var yarım dünya oldum 52 kilo bişeydim ne ara böyle oldum ya bakalım eski kiloma dönebilecekmiyim
Ayyyy sorma hiç bişey gelmiyor kuzum annemden falan giyiniyorumdönersin annesi etekleri vicdanımıza kadar çekiyoruz ne hale soktu bizi bu bıdıklar:)
bende bi hamile taytı aldım ok adar onu da bu sıcakalrda giyemiyorum :)Ayyyy sorma hiç bişey gelmiyor kuzum annemden falan giyiniyorumemzirince verirsin diyorlar
Bebişim bugün hem maaş hemde son çalışma günüm mesaili olacak muhtemelen bakamadım hiç buralara yarın tüm enerjimle ve işsiz halimle geliyorummm artık sonrası yatış
Ben de kıştan bir kaç tane hamile pantolonu ve taytı aldım işte pantalonlari normalde de taytlari giydim baya rahat ettim. Yaz içinde kız kardeşimden elbise aldım bir kaç tane günlük tarzda onlarla sortlarla idare edicem. Kendi kıyafetlerimi tasinicam diye kaldırdım bile hiç birine giremiyorumAyyyy sorma hiç bişey gelmiyor kuzum annemden falan giyiniyorumemzirince verirsin diyorlar
Burada senden deneyimlisi var mı yaaBen de 9 gün yatıp on gün çalışıcam, sonra kaç gün yatacam yatabilecem mi soruları kafamdaGüneş hanım matkaplığa devamm içerde... oyuyor böğrümü Ya bu kdr harekete suyunu patlatabilir mi deneyimli anneler bana bir cevap verin başına gelen var mı ya
suyum gelmedi hiç onu deneyimlemedim bebiş:) vardır tabii kız herkesin herkesten öğreneceği şey mutlaka vardırBurada senden deneyimlisi var mı yaaaman diyim benimki de bugün çok hareketli benim su da fazlaymış başımıza iş açmasinlar kanapeden popomu kaldiramadim devamlı bir hareket halinde dönüyor sanırım devamlı farklı bölgelerde...
nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum kan akımı bozulmasının canım ama rabbim vakitlice doğmayı nasip etsin inşallah dualarım seninle stres yapmamaya çalış elinden geldiğince bir kaç doktora daha sor istersenKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Dualarımız seninle, sende bebeğinde iyi olursunuz inşallahKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yardım etsinKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Yaaa yerimmm findik burunFındığım ya gösterdi yüzünü
İnsallah saglikla gelsin canımmm o nasil bir sey kontrolde mi fark edildi kiKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?