2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah iyi geçer ilk grişte geçersin Bu grubun anneleri her şeyi başarır

Ben de 9 gün yatıp on gün çalışıcam, sonra kaç gün yatacam yatabilecem mi soruları kafamda Güneş hanım matkaplığa devamm içerde... oyuyor böğrümü Ya bu kdr harekete suyunu patlatabilir mi deneyimli anneler bana bir cevap verin başına gelen var mı ya

Ayyyy sorma hiç bişey gelmiyor kuzum annemden falan giyiniyorum emzirince verirsin diyorlar
Ben de kıştan bir kaç tane hamile pantolonu ve taytı aldım işte pantalonlari normalde de taytlari giydim baya rahat ettim. Yaz içinde kız kardeşimden elbise aldım bir kaç tane günlük tarzda onlarla sortlarla idare edicem. Kendi kıyafetlerimi tasinicam diye kaldırdım bile hiç birine giremiyorum

Burada senden deneyimlisi var mı yaa aman diyim benimki de bugün çok hareketli benim su da fazlaymış başımıza iş açmasinlar kanapeden popomu kaldiramadim devamlı bir hareket halinde dönüyor sanırım devamlı farklı bölgelerde...

suyum gelmedi hiç onu deneyimlemedim bebiş:) vardır tabii kız herkesin herkesten öğreneceği şey mutlaka vardır

Kızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum kan akımı bozulmasının canım ama rabbim vakitlice doğmayı nasip etsin inşallah dualarım seninle stres yapmamaya çalış elinden geldiğince bir kaç doktora daha sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…