- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.901
Biz canimOlabiliyor canım hormonlar herkesi başka türlü etkiliyor işte. Ama 9 ayda ilişkisiz bir hayat için çok uzun değil mirisk olsa amenna ama risk yokken dayananlara helal olsun diyorum
Ultrason kâğıtta tahmin dogum tarihi mi yaziyor canimYapıcam ben de ya da gidip hazır falan alıcam üç gün olacak yiyemedim çünkü aşerme de değil bence benimki aslında. Hamilelikten önce de bişeyi canım çekerse şehir bile değişirim sırf gidip yemek için
Ya aslında geride mi bilmiyorum doktor öyle bişe demedi ama ben çıkarken 32 hafta mıydı dedi benim de içime kurt düştü ne alaka öyle mi göründü diye. Neyse eve gelince ultrasona çıktısına baktım orda değerler oluyor ya, ordaki değerler sanırım baş çevresi göbek çevresi falan hep 32+0 ya da 32+4 falandı. Ona takıldım biraz. (33+2ydi gittiğimde) Yani kilodan değil de orda yazan haftaya takıldım yoksa zaten kilolu olmasın doğurmak zor olur diyodum. Haa bi de doğumu hep 3 ağustostu ultrason çıktısında, 9 ağustos yazıyodu bu sonuncuda ondan. Ama takmicam ya bence genetiktir yani inşallah
Var var Amazonda görmüştümOnun için donut şeklinde yastık vardı ama tr de bulamadım. Şöyle bir yarım saat yüzüstü yatsam tüm dertlerim yok olacak gibi
Nasil oldun daha iyiyimisin canim? Inşallah hersey yollundaAy mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
Simdi nasilsin canim? Var mi ağrın?Günaydin kizlar kötü bir gece yasadim. Yarim saat bir saatte bir uyandm. Sancimi cektm kasilmami bende anlamadim ama bildiginiz kasiktan assagimi çok bastirdi bu gece kızım. Ara ara vajinamda batmada oldu. Agri giderk artsaydi doktora gidebilirdim. Korkuttu. Ve iki kollarim ellerimde sancidan uyusukluktan hic yatirmadi. Berbat bir geceydi...
Tum dualar seninle olsun,inşallah hersey guzel olucak sizin icinKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Bi ilik dus alip uzan canim bacaklarinin arasina yastik al yine de gecmezse doktora git nst cekerlerKizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Bişey diyimmi o bende de oldu bugün karnım semsert böyle terliyom kız da az hareket ediyor çatı kemiğim ağrıyordu uzandım uyumaya çalıştım çok şükür uyandığımda azalmıştı .. yoksa bende acile giderim diye düşünüyordumKizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Bazen bana da oluyor yine de gitmende fayda var. Doğum sancısıysa belden başlıyor diyorlardıKizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Cnm korkma rabbim kurtarsın seni inşallah çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
İnşallah iyi geçecek. hunileşme yüzünden zor zamanlar geçirmiştin bak bu haftalara kadar geldinKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
En az 3 saattir aynı durumdaydım şimdi şimdi hafifledi ter basıyordu sancı vuruyor ve o sırada nefesim kesiliyor ve ağrıyı beynime kadar falan hissettim Çok canım yanıyordu ama şimdi bir saattir iyiyim Ama karnım taş gibiKizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Bişey diyimmi o bende de oldu bugün karnım semsert böyle terliyom kız da az hareket ediyor çatı kemiğim ağrıyordu uzandım uyumaya çalıştım çok şükür uyandığımda azalmıştı .. yoksa bende acile giderim diye düşünüyordum
Bel agrim vajina batmam kasik.agrim.felan yok. Sadece karin agrisi. Adet olur gibi bir agri degil. Üsütme agrisi gibi. Cok artarsa giderim genede cantami.hazirladm.o telaslaBazen bana da oluyor yine de gitmende fayda var. Doğum sancısıysa belden başlıyor diyorlardı
Hadi ya. Benimde oglen basladi bi ara dindi yoktu aksamustu gene basladi anlamadm gaz skmasımi sancimi ne buEn az 3 saattir aynı durumdaydım şimdi şimdi hafifledi ter basıyordu sancı vuruyor ve o sırada nefesim kesiliyor ve ağrıyı beynime kadar falan hissettim Çok canım yanıyordu ama şimdi bir saattir iyiyim Ama karnım taş gibi
Bilmiyorum ama yalancı sancılar heralde canım yada gaz ama sadece ceviz ve elma suyu içtim o kadar o da gaz yapar mı bilmiyorum Gaz yapacak bir şey yemedim bu saate kadar Bir de bu yalancı sancıların bu kadar acıtıcı olması değişikHadi ya. Benimde oglen basladi bi ara dindi yoktu aksamustu gene basladi anlamadm gaz skmasımi sancimi ne bu
Kuzum iyi haberlerini bekliyoruz dualarım senınle her sey güzel olcak umarım kendini üzmeKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Bilmiyorum ama yalancı sancılar heralde canım yada gaz ama sadece ceviz ve elma suyu içtim o kadar o da gaz yapar mı bilmiyorum Gaz yapacak bir şey yemedim bu saate kadar Bir de bu yalancı sancıların bu kadar acıtıcı olması değişik
Kizlar afedersnz hafif gaz cikardm ve agrisi dindi karnimin suan hafif var sadece. Galiba gaz sıkısması veya üsütmeden dolayi gaz oldu anlamadimGeçenlerde üst karnımda benimde sancı oldu ama midemden kaynaklandığını anladım ben midemiz küçüldü baskı var o yüzden gaz dolup sancı yapabilir kızlar benimde geçmedi hatta bir ara ağlicaktım ama doğumla ilgili değil diye düşündüm dayandım geçti öyle olabilir sizinde
Kızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Sabah ben de öyleydim cam açık yattım üstüm de açık gaz çıkarınca geçti sanırım usutuyoruz da...Kizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert
Kız sakin ol telaş etme hemen doğum sancısı değildir senin ki adet sancısına benziyor sonra bele vuruyor o ağrı en son kuyruk sokumu kemiği varya ordan geliyor hah o doğum sancısı oluyor (( ilk doğumumda sancıyla sezaryen olmuştum ben ))Bel agrim vajina batmam kasik.agrim.felan yok. Sadece karin agrisi. Adet olur gibi bir agri degil. Üsütme agrisi gibi. Cok artarsa giderim genede cantami.hazirladm.o telasla
Allah yardımcınız olsun canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dua et sende bol bolKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Yaa bende bitek benmı öyle sanıyorum dıyorım benimkide aynı durumda her an hareket etmesını beklerken yakalamaya calısırken sımdı durmaz oldu bıdık hele gece yataga girerken o cosmaya baslıyorAynen aynen bide bastiriyor 2 hafta oncesine kdr tekmeleri veya gerinmeleri guzeldi ama bu hafta bildigin can yakiyor acitiyor canimi. Sagdan sola geçiş hissi sende de var mi? Resmen sagdan sola yada soldan saga jet gibi geciyor beklemedgm anda olunca ürküyorumayy ayni gün dogururmusuz bide
Aynen dün bende ustum acik yattim hep canim.Sabah ben de öyleydim cam açık yattım üstüm de açık gaz çıkarınca geçti sanırım usutuyoruz
Sagol canim yok dediklerin gibi bi agri yok çok şükürm sadece göbek kismim olan yer agriyor üsütme agrisina cok benziyor zaten ama insan genede korkuuor tabiKız sakin ol telaş etme hemen doğum sancısı değildir senin ki adet sancısına benziyor sonra bele vuruyor o ağrı en son kuyruk sokumu kemiği varya ordan geliyor hah o doğum sancısı oluyor (( ilk doğumumda sancıyla sezaryen olmuştum ben ))telaşlanma sen üşüttün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?