2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olabiliyor canım hormonlar herkesi başka türlü etkiliyor işte. Ama 9 ayda ilişkisiz bir hayat için çok uzun değil mi risk olsa amenna ama risk yokken dayananlara helal olsun diyorum
Biz canimekim'dan beri arkadasca yatiyoruz

Ultrason kâğıtta tahmin dogum tarihi mi yaziyor canim hic bilmiyordum

Onun için donut şeklinde yastık vardı ama tr de bulamadım. Şöyle bir yarım saat yüzüstü yatsam tüm dertlerim yok olacak gibi
Var var Amazonda görmüştüm

Ay mahir çok aşağıda bugün.ve beni çok gerdi bu durum.Doktora gitmek istiyorum resmen şu an.hiç mutlu değilim.çıkacak gibi vuruyor elini kolunu bacağını.Of ya
Nasil oldun daha iyiyimisin canim? Inşallah hersey yollunda

Simdi nasilsin canim? Var mi ağrın?

Kızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Tum dualar seninle olsun,inşallah hersey guzel olucak sizin icin

Kizlar karnimda degisik bir agri var artiyor azaliyor terde basmaya basladi esimi aradm gelince gecmesse acile gitcez korkudan panikle hastane csntami hazirladim suan. Üsütme agrisi gibi kasiklarda agri yok sadece karnim ve gece ustum.acik yattm full.ondanmi bilmiyorum cok gerildim karnim.sert

Bi ilik dus alip uzan canim bacaklarinin arasina yastik al yine de gecmezse doktora git nst cekerler

Bişey diyimmi o bende de oldu bugün karnım semsert böyle terliyom kız da az hareket ediyor çatı kemiğim ağrıyordu uzandım uyumaya çalıştım çok şükür uyandığımda azalmıştı .. yoksa bende acile giderim diye düşünüyordum

Bazen bana da oluyor yine de gitmende fayda var. Doğum sancısıysa belden başlıyor diyorlardı

En az 3 saattir aynı durumdaydım şimdi şimdi hafifledi ter basıyordu sancı vuruyor ve o sırada nefesim kesiliyor ve ağrıyı beynime kadar falan hissettim Çok canım yanıyordu ama şimdi bir saattir iyiyim Ama karnım taş gibi

Bazen bana da oluyor yine de gitmende fayda var. Doğum sancısıysa belden başlıyor diyorlardı
Bel agrim vajina batmam kasik.agrim.felan yok. Sadece karin agrisi. Adet olur gibi bir agri degil. Üsütme agrisi gibi. Cok artarsa giderim genede cantami.hazirladm.o telasla

Hadi ya. Benimde oglen basladi bi ara dindi yoktu aksamustu gene basladi anlamadm gaz skmasımi sancimi ne bu

Hadi ya. Benimde oglen basladi bi ara dindi yoktu aksamustu gene basladi anlamadm gaz skmasımi sancimi ne bu
Bilmiyorum ama yalancı sancılar heralde canım yada gaz ama sadece ceviz ve elma suyu içtim o kadar o da gaz yapar mı bilmiyorum Gaz yapacak bir şey yemedim bu saate kadar Bir de bu yalancı sancıların bu kadar acıtıcı olması değişik

Geçenlerde üst karnımda benimde sancı oldu ama midemden kaynaklandığını anladım ben midemiz küçüldü baskı var o yüzden gaz dolup sancı yapabilir kızlar benimde geçmedi hatta bir ara ağlicaktım ama doğumla ilgili değil diye düşündüm dayandım geçti öyle olabilir sizinde

Kizlar afedersnz hafif gaz cikardm ve agrisi dindi karnimin suan hafif var sadece. Galiba gaz sıkısması veya üsütmeden dolayi gaz oldu anlamadim

Sabah ben de öyleydim cam açık yattım üstüm de açık gaz çıkarınca geçti sanırım usutuyoruz da...

C Cerito kuzum naptın nasıl oldun ?

Bugün başka doktora giden oldu mu kızlar nasıl durumlar ??

Bel agrim vajina batmam kasik.agrim.felan yok. Sadece karin agrisi. Adet olur gibi bir agri degil. Üsütme agrisi gibi. Cok artarsa giderim genede cantami.hazirladm.o telasla
Kız sakin ol telaş etme hemen doğum sancısı değildir senin ki adet sancısına benziyor sonra bele vuruyor o ağrı en son kuyruk sokumu kemiği varya ordan geliyor hah o doğum sancısı oluyor (( ilk doğumumda sancıyla sezaryen olmuştum ben )) telaşlanma sen üşüttün bence

Yaa bende bitek benmı öyle sanıyorum dıyorım benimkide aynı durumda her an hareket etmesını beklerken yakalamaya calısırken sımdı durmaz oldu bıdık hele gece yataga girerken o cosmaya baslıyor offf wc gitmekten uykular talan oldu sımdıden birde bu sabahh karnımı bir kasıntı tuttu kasımakta ıstemıyorum deliye döndüm resmen ilk defa böyle bısey oldu

Sabah ben de öyleydim cam açık yattım üstüm de açık gaz çıkarınca geçti sanırım usutuyoruz
Aynen dün bende ustum acik yattim hep canim.
Sagol canim yok dediklerin gibi bi agri yok çok şükürm sadece göbek kismim olan yer agriyor üsütme agrisina cok benziyor zaten ama insan genede korkuuor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…