- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.921
Cok gecmıs olsun canım aynısını dün bende yasadımmm ama ben hamılelıgım boyuncada cok cektıgım ıxın gaz sancısı oldugunu anladım hemen biraz acılı salgam falan sonra iyi geldiAynen dün bende ustum acik yattim hep canim.
Sagol canim yok dediklerin gibi bi agri yok çok şükürm sadece göbek kismim olan yer agriyor üsütme agrisina cok benziyor zaten ama insan genede korkuuor tabi
Allah yar ve yardımcın olsun canım benimKızlar bana dua edin lütfen kan akımı bozulmuş doğum planlıyorlar yarın 32 haftalık oluyorum
Beslenme dikkat et canım evet oldu ilkinde de olmuştu. Bol su ic. Ne ishal ol ne kabız. Sonrasında inşallah tamamen yok olmasa da seni rahat bırakacaktırKızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
GEcmis olsun canim bilmiyorum gaz cikarinca rahatladm ama suan devam ediyor stabil sekilde artıs yok buyuk ihtimal karin üsütmesi bu bakalim gecmesse gece kotu olursam doktorum yarin gel dedi giderimCok gecmıs olsun canım aynısını dün bende yasadımmm ama ben hamılelıgım boyuncada cok cektıgım ıxın gaz sancısı oldugunu anladım hemen biraz acılı salgam falan sonra iyi geldi
Evet bende zaten vardı ama aktif değildi hiç hissetmiyodum yıllardır. Bir anda kanamaya başladı her gün. Çaresi kabız olmamak. Kabız olmamak için ne yapabiliyorsan yap. Bana demir hapı iyi geldi sanırım, ondan sonra geçti, ilk 3-4 ay çektim.Kızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
Aynı sey bende de var bi ara gecmisti bebek dönmüş baş aşağı tekrar basladı. Böyle inceden iğne batırır gibi vajinaya ağrı giriyor saniyelik bir sey. Elektrik çarpması gibi.dinlenince gecer dikkat ettiysen. Genelde kendimi cok yorunca daha fazla oluyor. Sancı değil bence korkmaAy biri aydınlatsın ne olur çatı ağrısı nasıl bir şey yaşayan varsa ? 2 gün önce nst de sancı çıkmadı çatı ağrısı demek sancı mı demek cahilim kardeşler
şundan aldım ama ağustosta sıcağında gerçekten kullanılır mı süpheli gereksiz olmuş olabilirKızlar uyku tulumu alanlar nası bişe aldı fikir verebilir misiniz? Kimisi kundak şeklinde kimisi çok kalın yaz için. Kafam karıştı. Kolları dışarı kalan bişe istiyorum ama pek bulamadım gibi
off bu çok fena iyice yağladın mı? Olmadı kuyumcuya git onlar yardımcı olurlar Allah korusun kötü olmayasınBu arada sabah bir uyandım parmaklarım şiş. Gece kabak çekirdeği yedim tuzlu hem de yarım paket. Neyse alyansımı çıkarttım zarrr zor ama diğer yüzüğüm çıkmadı. Çok zorlandı parmağım, internetteki herşeyi denedim ip sarıp çıkartma, yağ, krem sürme hatta camsil bile denedim asla çıkmadı parmağım daha da şişti ya. Sinirim çok bozuldu napcam, en son yüzüğü kesecekler gibime geliyor. Parmakğa ip sarıp çıkaröaya çalışırlen parmak mosmor oldu ve çıkmadı düşünün o kadar şişmiş, herkeste işe yarayan yöntem. Şimdi parmağım normal kan dolaşımı var ama daha da şişersem napıcam. Bende hiç şişkinlik olmadığı için çıkarmamıştım yüzükleri ama şimdi
Yağ yazmışım ama yok onu yapmadım galiba,saç kremi sabun falan denedim ama parmağın boğum yeri aşırı büyük. Kuyumcuya gidersem de kesecek istemiyorum kesilmesini yüzüğünşundan aldım ama ağustosta sıcağında gerçekten kullanılır mı süpheli gereksiz olmuş olabilir
Owli Kundak / Uyku Tulumu Early Birds Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Kundak / Uyku Tulumu Early Birds yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
off bu çok fena iyice yağladın mı? Olmadı kuyumcuya git onlar yardımcı olurlar Allah korusun kötü olmayasın
peki elini soğuk buzlu suya basıp şişliği birazcık indirsen belki daha rahat olurYağ yazmışım ama yok onu yapmadım galiba,saç kremi sabun falan denedim ama parmağın boğum yeri aşırı büyük. Kuyumcuya gidersem de kesecek istemiyorum kesilmesini yüzüğünama şimdi uyuyup daha şiş uyanmak da var off
Evet canım Edd yazar karşısında tarih yazar estimated delivery date yani beklenen doğum tarihi demekUltrason kâğıtta tahmin dogum tarihi mi yaziyor canimhic bilmiyordum
Bende bundan aldım. Tam anlamadım ama bu model 0ay 36 ay arası kullanılan mı? 0.3 tog seninki de çok ince zaten. Ben bakıp almıştım. Ev zaten 26 derecelere çıkmaz. Tog tablosundan bakabilirsin onaşundan aldım ama ağustosta sıcağında gerçekten kullanılır mı süpheli gereksiz olmuş olabilir
Owli Kundak / Uyku Tulumu Early Birds Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Kundak / Uyku Tulumu Early Birds yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
off bu çok fena iyice yağladın mı? Olmadı kuyumcuya git onlar yardımcı olurlar Allah korusun kötü olmayasın
İnan onu da denedim düşün. Tekrar denicem akşam ama artık kızardı parmağım acıyor azıcık çevirsem. Bu yöntemleri denedikçe daha da şişiyor esas pna sinir oldumpeki elini soğuk buzlu suya basıp şişliği birazcık indirsen belki daha rahat olur
Aaa çok güzelmiş bakayım. Benim bulduklarım hep kışlıkBende bundan aldım. Tam anlamadım ama bu model 0ay 36 ay arası kullanılan mı? 0.3 tog seninki de çok ince zaten. Ben bakıp almıştım. Ev zaten 26 derecelere çıkmaz. Tog tablosundan bakabilirsin ona
Ay ben tedirgin oldum ya. Kurdele gibi birşeyle döndüre döndüre çekildiğini gördüm videolarda. O yöntemi mi senesen?İnan onu da denedim düşün. Tekrar denicem akşam ama artık kızardı parmağım acıyor azıcık çevirsem. Bu yöntemleri denedikçe daha da şişiyor esas pna sinir oldum
Bunun 0ay 36 ay arası baya uzun ömürlü. İlk başta kollar ayaklar kapalı fermuarlı sonrasında işte kollar açılıyor bilmem kaç ay olunca sonra bacaklar açılıyor vs çok fonksiypnlu. Hem kumdak sonrasında uyku tulumuAaa çok güzelmiş bakayım. Benim bulduklarım hep kışlık
Cam açık olmayacaksa benim fayansta yatmam lazım. Ben dayanamıyorum sıcağa. Ağustosta napıcam hiçbir fikrim yok. Birde evin her yanında birisi olcak. Düşündükçe kalbim sıkışmaya başladı tekrardan.Kızlar cam açık yatmamaya özen gösterin sabaha karşı soğuk oluyor çünkü
Ben dikkat ederim hep cam kapalıdır üşütmekten çok korkuyorum sancı yapıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?