- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.941
Bendede vardi ama aktif degildi acimiyordu ama simdi biraz fazlalasmis 3 4 gundur zor oturuyorum kantaron yagi denemeyi dusundum acisi icin ama bilemedimKızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
Gebelikten önce de vardı canım bende ilk gebeliğimden kaldı bu gebelikte de daha da arttıKızlar hemoroid olan oldumuBide ben onu yasıyorummm öff cok fena rahatsz edici bişeymiş doktorum bebekle rahım büyüdkce oda büyür ama dogumdan sonra geçer dedi de öyle rahatladımmm ne zormus analık annemi sımdı anlamaya basladımm bide bunun dogumu var Ekstra ekstra cokk korkuyorum yaa dogumdan kızlar bunu nasıl yencezz
Canım cam açık yatıp üşütmüyorsan güzelCam açık olmayacaksa benim fayansta yatmam lazım. Ben dayanamıyorum sıcağa. Ağustosta napıcam hiçbir fikrim yok. Birde evin her yanında birisi olcak. Düşündükçe kalbim sıkışmaya başladı tekrardan.
Maşallah biz de aynı günlerdeyiz seninle ama benim bebiş 1700 grKizlar bugun kontrol.vardi 2.230gram 43cm olmusuz boy biraz kısa mi banami oyle geliyor
Agustos 7 8 gibi alabiliriz dedi kaldi 1.5ay inşallah :)
yok 0-36 ay olan değil direkt 3-6 ay aldım ben 0.3 tog zıbınla giydirilebilir sıcakta. Sonrasinda 0-36 ay alabilirim o mantikliymisBende bundan aldım. Tam anlamadım ama bu model 0ay 36 ay arası kullanılan mı? 0.3 tog seninki de çok ince zaten. Ben bakıp almıştım. Ev zaten 26 derecelere çıkmaz. Tog tablosundan bakabilirsin ona
sıkışıklıktan daha şişiyodur çok fazla da zorlamayın demişlerİnan onu da denedim düşün. Tekrar denicem akşam ama artık kızardı parmağım acıyor azıcık çevirsem. Bu yöntemleri denedikçe daha da şişiyor esas pna sinir oldum
Olsun kilosuna hiç takilma canim senin kiz değilmiMaşallah biz de aynı günlerdeyiz seninle ama benim bebiş 1700 gr
Ayyy demeyin öyle sagligi yerinde olsun baska sorun yoksa kiloyu takmayin lutfen ben normal dogum yapcak olsam üzülürdüm bile hem 3 asagi 5yukari olculer bunlarSizin bebeklerin kilosu masallah ya benim 30. Haftada 1470 dedi doktor az mı bana mı öyle geliyor
Masallahh canimmm boyu bence tam olmasi gerektigi gibi, hatta baya tontik deKizlar bugun kontrol.vardi 2.230gram 43cm olmusuz boy biraz kısa mi banami oyle geliyor
32+0 ım boyu yaklaşık aynı uzun olacak diyor. Kısa değilKizlar bugun kontrol.vardi 2.230gram 43cm olmusuz boy biraz kısa mi banami oyle geliyor
Ben alışveriş yaparken delirdim hdjdj hep uzun vade düşündüm madem bu paraları vericem anlamı olsun diye djjdyok 0-36 ay olan değil direkt 3-6 ay aldım ben 0.3 tog zıbınla giydirilebilir sıcakta. Sonrasinda 0-36 ay alabilirim o mantikliymis
sıkışıklıktan daha şişiyodur çok fazla da zorlamayın demişler
Ben şöyle birşey almıştım canım civilden kumaşı da ince sayılır ilk zamanlar belki kullanırım diye normal ayaklı uyku tulumu da aldım iki tane ama onlar biraz büyük 6 ay 9 ay gibi onları da indirimde gördükçe ebebekten almıştım.Kızlar uyku tulumu alanlar nası bişe aldı fikir verebilir misiniz? Kimisi kundak şeklinde kimisi çok kalın yaz için. Kafam karıştı. Kolları dışarı kalan bişe istiyorum ama pek bulamadım gibi
Kacıncı haftada sizin bebek benim 25 ağustoslarda falan olcak doğumAyyy demeyin öyle sagligi yerinde olsun baska sorun yoksa kiloyu takmayin lutfen ben normal dogum yapcak olsam üzülürdüm bile hem 3 asagi 5yukari olculer bunlar
ben bazen görüldüğü üzere kendimi kaybediyom napiim fkkfkfBen alışveriş yaparken delirdim hdjdj hep uzun vade düşündüm madem bu paraları vericem anlamı olsun diye djjd
benim 30. haftada 1500 gramdı iyi dedi doktorSizin bebeklerin kilosu masallah ya benim 30. Haftada 1470 dedi doktor az mı bana mı öyle geliyor
Banada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinlerben bazen görüldüğü üzere kendimi kaybediyom napiim fkkfkf
benim 30. haftada 1500 gramdı iyi dedi doktor
Benimde 30+5 te 1620 civarıydı normal dendi canım. Gününü doldurursa 24 Ağustos olarak gözüküyor doğum.Banada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinler
Canımcığım gayet normal. Kiloya bence hiç takılma hele de burda yazılanlara göre üzme kendiniSizin bebeklerin kilosu masallah ya benim 30. Haftada 1470 dedi doktor az mı bana mı öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?