2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bendede vardi ama aktif degildi acimiyordu ama simdi biraz fazlalasmis 3 4 gundur zor oturuyorum kantaron yagi denemeyi dusundum acisi icin ama bilemedim

Gebelikten önce de vardı canım bende ilk gebeliğimden kaldı bu gebelikte de daha da arttı kanamalar var mı sende yoksa iyi durumdasın şükür et haline...

Canım cam açık yatıp üşütmüyorsan güzel
Fakat ben ne zaman cam açık yatsam karnım ağrır midem bulanır üşütürüm

Bende bundan aldım. Tam anlamadım ama bu model 0ay 36 ay arası kullanılan mı? 0.3 tog seninki de çok ince zaten. Ben bakıp almıştım. Ev zaten 26 derecelere çıkmaz. Tog tablosundan bakabilirsin ona
yok 0-36 ay olan değil direkt 3-6 ay aldım ben 0.3 tog zıbınla giydirilebilir sıcakta. Sonrasinda 0-36 ay alabilirim o mantikliymis
İnan onu da denedim düşün. Tekrar denicem akşam ama artık kızardı parmağım acıyor azıcık çevirsem. Bu yöntemleri denedikçe daha da şişiyor esas pna sinir oldum
sıkışıklıktan daha şişiyodur çok fazla da zorlamayın demişler

yok 0-36 ay olan değil direkt 3-6 ay aldım ben 0.3 tog zıbınla giydirilebilir sıcakta. Sonrasinda 0-36 ay alabilirim o mantikliymis

sıkışıklıktan daha şişiyodur çok fazla da zorlamayın demişler
Ben alışveriş yaparken delirdim hdjdj hep uzun vade düşündüm madem bu paraları vericem anlamı olsun diye djjd

Kızlar uyku tulumu alanlar nası bişe aldı fikir verebilir misiniz? Kimisi kundak şeklinde kimisi çok kalın yaz için. Kafam karıştı. Kolları dışarı kalan bişe istiyorum ama pek bulamadım gibi
Ben şöyle birşey almıştım canım civilden kumaşı da ince sayılır ilk zamanlar belki kullanırım diye normal ayaklı uyku tulumu da aldım iki tane ama onlar biraz büyük 6 ay 9 ay gibi onları da indirimde gördükçe ebebekten almıştım.

Eklentiler

• IMG_20230623_203518.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 63
ben bazen görüldüğü üzere kendimi kaybediyom napiim fkkfkf

benim 30. haftada 1500 gramdı iyi dedi doktor
Banada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinler

Banada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinler
Benimde 30+5 te 1620 civarıydı normal dendi canım. Gününü doldurursa 24 Ağustos olarak gözüküyor doğum.

Kızlar boy kilo mevzusu olmuş, benim doktorum hiç boy kilo söylemiyor bizim için önemli olan gelişimi diyor (biliyorsunuz doktorlar karın çevresi olsun, bacak uzunluğu olsun birşeyler ölçer)
Böyle şeylere hiç takılmayın, aramızda birkaç hafta ileride yada geri olan sonrasında haftası ile dengelenen çok arkadaş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…