2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olsun kilosuna hiç takilma canim senin kiz değilmi
Evet kuzum kız
Bu zamana kadar iri bebek önden gidiyor hep dediler iki hafta
Üç hafta sonra başka doktora gittim sonuç bu
Neye inanacağım şaşırdım vallahi

Banada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinler
Ben mesela 34. Haftadayım canım bizim kilolara bakma sen

Evet kuzum kız
Benim de geçen gttiğimde kafası 36 hafta ile uyumlu çıkmıştı şimdi 34. Kafası küçülmeyeceğine göre ölçümler hep o anki pozisyona göre üç aşağı beş yukarı olıyor demek ki zahide küçük ün videolarını izliyorum 3500 bekledikleri bebek 4 kilo doğuyor falan

Evet kuzum kız
Olsun bak benimki tontikmiş bende şaşirdim saglikla gelsin bebisler hepsi inşallah

Masallahh canimmm boyu bence tam olmasi gerektigi gibi, hatta baya tontik de saglikla gelsin
Sagol canim aminn..
Ayy evet bende şaşirdim tontik olacak
32+0 ım boyu yaklaşık aynı uzun olacak diyor. Kısa değil
Aynıyız bende tam 32 +0 yim :)
Kacıncı haftada sizin bebek benim 25 ağustoslarda falan olcak doğum
32+0 canim 18 agustos tahmini dogum ama 7 8 agustos gibi sezaryen yapabiliriz dedi bugun doktor

Beslenme dikkat et canım evet oldu ilkinde de olmuştu. Bol su ic. Ne ishal ol ne kabız. Sonrasında inşallah tamamen yok olmasa da seni rahat bırakacaktır
Ben hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu ya
GEcmis olsun canim bilmiyorum gaz cikarinca rahatladm ama suan devam ediyor stabil sekilde artıs yok buyuk ihtimal karin üsütmesi bu bakalim gecmesse gece kotu olursam doktorum yarin gel dedi giderim
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursun
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsun
AhahahhaMersin’den selamlar cok haklısın canımmm vallahi bende dayanamıyorum aksıne ekstra ekstra sıcaklıyorum terlıyorum ben klima acıp uyuyorummm ona ragmen gece sıcak basıyorr boynum falan terlemıs uyanıyorummm bende dusunuyorum allahım. Bırazdaha gecınce napacagım
Bendede vardi ama aktif degildi acimiyordu ama simdi biraz fazlalasmis 3 4 gundur zor oturuyorum kantaron yagi denemeyi dusundum acisi icin ama bilemedim
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelir
Gebelikten önce de vardı canım bende ilk gebeliğimden kaldı bu gebelikte de daha da arttı kanamalar var mı sende yoksa iyi durumdasın şükür et haline...
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorr Allahım hepımıze şifa versinn ya

USG ölçümleri değişebilir. Doktorunuz normal diyorsa takılmayın. Bizim de geçen kontrole kadar gününden önde gidiyordu son kontrolde günü gününe gidiyor. 30+4 te 1620 Gr di sanırım .
Karın çevresi alt sınırdan geliyo dedi canım benimkine

Bugun biraz daha iyi bakalim dayanamazsam deneyecem evet dışta biraz daha çıkmış hatta

Aöim canım

30+2 de 1700 dedi canım benim
Benımde 32 1940 gramdı carsamba günüydü kontrol
Bu da benim nazlı kızım suratını öyle bir kapatmış ki devlet sırrı sankim
Ahhh al bendende okadar hanfendiyi halaa göremedikk doktor naparsa yapsın yok acmıyor yuzunu
Bugun biraz daha iyi bakalim dayanamazsam deneyecem evet dışta biraz daha çıkmış hatta
Allah şifa versın ınsallah ya valla zorr

baharrr34 canımcım o yaşadığın şeyi 2 gece önce yaşadım artık evde dik yürüyemiyordum o derece bir batma karnımda bende çok korktum çünkü sırtıma da vuruyordu.Yataktan kalkıp maden suyunu almaya gidemeyecek kadar kötü olmıştum artık eşimi uyandırdım madenn suyu içtim eşimden sırtımı sıvazlamasını istedim derken 5 dk sonra azaldı gazın üzerine.Ben o gün ekmeksiz acı sos yemiştim birkaç çatal sanırım o acı ve bahartıyla gaz yaptı bende yiyeceklerimize daha çok dikkat etmek gerekiyor son zamanlarda malum midemiz Allah bilir nerelere sıkışmış durumda tekrardan çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…