- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #39.961
Evet kuzum kızOlsun kilosuna hiç takilma canim senin kiz değilmi
30+2 de 1700 dedi canım benimSizin bebeklerin kilosu masallah ya benim 30. Haftada 1470 dedi doktor az mı bana mı öyle geliyor
Ben mesela 34. Haftadayım canım bizim kilolara bakma senBanada iyi dedi bi an korktum burda fazla rakamlar görünce benim doğum ağustosun sonuna doğru olacağı için normal ozaman burdaki annelerin coğu ağustosun başında sanırım. Neyse sağlıcakla gelsinler
Benim de geçen gttiğimde kafası 36 hafta ile uyumlu çıkmıştı şimdi 34. Kafası küçülmeyeceğine göre ölçümler hep o anki pozisyona göre üç aşağı beş yukarı olıyor demek kiEvet kuzum kız
Bu zamana kadar iri bebek önden gidiyor hep dediler iki hafta
Üç hafta sonra başka doktora gittim sonuç bu
Neye inanacağım şaşırdım vallahi
banada 25-27 ağustos gibi dedi. Hatta bi ara eylül anneleri grubuna mı yazsam diye düşündümBenimde 30+5 te 1620 civarıydı normal dendi canım. Gününü doldurursa 24 Ağustos olarak gözüküyor doğum.
Tamam tesekkur ederimCanımcığım gayet normal. Kiloya bence hiç takılma hele de burda yazılanlara göre üzme kendini
Olsun bak benimki tontikmiş bende şaşirdim saglikla gelsin bebisler hepsi inşallahEvet kuzum kız
Bu zamana kadar iri bebek önden gidiyor hep dediler iki hafta
Üç hafta sonra başka doktora gittim sonuç bu
Neye inanacağım şaşırdım vallahi
Sagol canim aminn..Masallahh canimmm boyu bence tam olmasi gerektigi gibi, hatta baya tontik desaglikla gelsin
Aynıyız bende tam 32 +0 yim :)32+0 ım boyu yaklaşık aynı uzun olacak diyor. Kısa değil
32+0 canim 18 agustos tahmini dogum ama 7 8 agustos gibi sezaryen yapabiliriz dedi bugun doktorKacıncı haftada sizin bebek benim 25 ağustoslarda falan olcak doğum
Ben hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu yaBeslenme dikkat et canım evet oldu ilkinde de olmuştu. Bol su ic. Ne ishal ol ne kabız. Sonrasında inşallah tamamen yok olmasa da seni rahat bırakacaktır
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursunGEcmis olsun canim bilmiyorum gaz cikarinca rahatladm ama suan devam ediyor stabil sekilde artıs yok buyuk ihtimal karin üsütmesi bu bakalim gecmesse gece kotu olursam doktorum yarin gel dedi giderim
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsunEvet bende zaten vardı ama aktif değildi hiç hissetmiyodum yıllardır. Bir anda kanamaya başladı her gün. Çaresi kabız olmamak. Kabız olmamak için ne yapabiliyorsan yap. Bana demir hapı iyi geldi sanırım, ondan sonra geçti, ilk 3-4 ay çektim.
AhahahhaCam açık olmayacaksa benim fayansta yatmam lazım. Ben dayanamıyorum sıcağa. Ağustosta napıcam hiçbir fikrim yok. Birde evin her yanında birisi olcak. Düşündükçe kalbim sıkışmaya başladı tekrardan.
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelirBendede vardi ama aktif degildi acimiyordu ama simdi biraz fazlalasmis 3 4 gundur zor oturuyorum kantaron yagi denemeyi dusundum acisi icin ama bilemedim
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorrGebelikten önce de vardı canım bende ilk gebeliğimden kaldı bu gebelikte de daha da arttıkanamalar var mı sende yoksa iyi durumdasın şükür et haline...
HoşgeldinUSG ölçümleri değişebilir. Doktorunuz normal diyorsa takılmayın. Bizim de geçen kontrole kadar gününden önde gidiyordu son kontrolde günü gününe gidiyor. 30+4 te 1620 Gr di sanırım .
Karın çevresi alt sınırdan geliyo dedi canım benimkineUSG ölçümleri değişebilir. Doktorunuz normal diyorsa takılmayın. Bizim de geçen kontrole kadar gününden önde gidiyordu son kontrolde günü gününe gidiyor. 30+4 te 1620 Gr di sanırım .
Pardon 31+2 de 1700 gram çıktı yanlış yazmışım30+2 de 1700 dedi canım benim
Bugun biraz daha iyi bakalim dayanamazsam deneyecem evet dışta biraz daha çıkmış hattaBen hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu ya
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursun
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsun
AhahahhaMersin’den selamlar cok haklısın canımmm vallahi bende dayanamıyorum aksıne ekstra ekstra sıcaklıyorum terlıyorum ben klima acıp uyuyorummm ona ragmen gece sıcak basıyorr boynum falan terlemıs uyanıyorummm bende dusunuyorum allahım. Bırazdaha gecınce napacagım
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelir
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorrAllahım hepımıze şifa versinn ya
Ben hamilelikten öncede kabızlık cok yaşıyordum ama böyle bısey hıc gormedım hamilelık basındada cok cektım kabuzlık ve gazdan ama magnezyum demir hapları verınce bi rahatlamıstım ilk farkettıgımse korkmustum cok dısta benım buyudukxe rahatsız etti cok Ayy tamamen yok olmuyormu ya
Tesekkur ederım canım valla bana bu gaz sancıları falan ıcın. Probiyotık vernişti doktorum bide bi şurup onlar rahatlattı biraz üsütttüğğn an bu sancı bırakmıyor pesını gercekten dikkat et sıcak tutmaya calıss inşllah iyi olursun
Ay canımmm Rabbim sıfa versın bende kanama yok ınsallah olmaz ama büyüdü rahatsız edıyor artık tabiki kendı doktoruma söyledim ıkı krem falan verdı umarım rahatlatır . Of bünyem kabızlıga öyle meyıllı kii bide millet hamile kalıp mide bulantısı kusmayla mucadele ederken ben kabuzlık ve gazla mucadele ettım gercekten Allahım hepımızın yardımcısı olsun
AhahahhaMersin’den selamlar cok haklısın canımmm vallahi bende dayanamıyorum aksıne ekstra ekstra sıcaklıyorum terlıyorum ben klima acıp uyuyorummm ona ragmen gece sıcak basıyorr boynum falan terlemıs uyanıyorummm bende dusunuyorum allahım. Bırazdaha gecınce napacagım
Dıstamı sendede Kantaron banada demıslerdı ılk zaman sürdüm ama oda bu sefer ıster ıstemez ıc camasıra degdi rahatsız ettı sımdı kendı doktorum krem verdı bakalım umarım iyi gelir
Ayyy kalıcı olmaz umarım yaaa cok kötü bişey ele gelmesı falan okadar rahatsız edici kiii elhamdulillah kanama yok ama büyüdü bu yuzden cok rahatsız ediyorrAllahım hepımıze şifa versinn ya
Benımde 32 1940 gramdı carsamba günüydü kontrol30+2 de 1700 dedi canım benim
Ahhh al bendende okadar hanfendiyi halaa göremedikk doktor naparsa yapsın yok acmıyor yuzunuBu da benim nazlı kızım suratını öyle bir kapatmış ki devlet sırrı sankim
Allah şifa versın ınsallah ya valla zorrBugun biraz daha iyi bakalim dayanamazsam deneyecem evet dışta biraz daha çıkmış hatta
1500 gram dediler şu an tam belli değilmiş akım tamamen bozulursa acil alcaklarmısCanım Allah korktugumuzdan korusun. Ne kadar olmuş peki kilosu vs
O zaman normal kilolardaPardon 31+2 de 1700 gram çıktı yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?